418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azzal lehet a legjobban kreditet farmolni, biztos azért :) -
Nazarov77 #57911 Szégyen hogy mi még Tier 5ös metrót használunk :D XD -
Nazarov77 #57910 OP orosz vonatok!
-
Nazarov77 #57909 Ez amúgy nem a wargameinges world of warplanes hanem a gagyi ( gajin :D ) cég által fejlesztett world of planes. -
Szakesz #57908 Újabb remek csata Himmelsdorfon. A 13 "tankból" 8 arty. :)
-
lexlutor #57907 .. mondjuk amikor a catalin ugy 300m-rol ledobja a torpedot mint egy bombat, enyhen szolva mulatsagos.. -
Ez nem trailer, csak a benchmark amit kiadtak. Pár napja megnéztem én is. Jól néz ki meg jól is fut, de más egyebet nem nagyon lehet megtudni.
Amúgy van neki külön topikja is. -
S1mlis #57905 -
400 prémium nélkül -
-
Dean108 #57902 Lehet jobban járok ha kitartva elveim mellett nem hagyom hogy egy játék beossza a hétvégémet. Az E75 és E100 is meglehet a causal playereknek is idővel, nem kell sietni sehova. -
Az már csak tőled függ. -
Dean108 #57900 Hát igen a kérdés az az, hogy e nélkül a motor nélkül a tigrissel kifarmolni ugyanezt a 23k XP-t mennyire lesz kínzás ha szabad finoman fogalmazni?
-
Hát figyelj, nemmuszáj rá a motor, de akkor ne ijedj meg ha a KV legyorsul :D -
Nazarov77 #57898 927 - Löwe
406 lejátszott csata alatt. -
Dean108 #57897 Akkor lehet nem leszek meg vasárnapig.
30k + 23K = cirka 53K XP úgy, hogy nálam nem lehet prémium nélkül 200-250 feletti átlag XP-vel számolni.
Ha optimista vagyok akkor mondjuk 250 Xp / kör.
Ez esetben 53K / 250 = 212 kör a tigrisig.
1 kör átlagban 5-6 perc (van 1-2 perces köröm is
)
212 * 5 perc = 1060 perc, ami több mint 17 óra.
Akkor nekem kár sietni.
Majd egy 1-2 hét múlva megveszem a cicust 1.2 milláért, a hummel addig kitermeli.
-
Renegade #57896 777 -
kaleun #57895 Te egy "állat" vagy Szakesz.... -
S1mlis #57894 T20 átlag exp : 403 prem off -
Szakesz #57893 1000 átlag exp T-26-tal.
100% győzelmi és túlélési arány. Átlagosan 7 kilőtt tank csatánként. :) -
Akkor annyira nemvagyok rossz :D
Dean108: 23k-s motor kell majd a Tigris miatt! Még azzal is lomha, anélkül milyen lehet? :D -
Ninju #57891 3601 nekem 708xp végig prémiummal.
Top: 780 KT-vel. -
Dean108 #57890 Ezek szerint akkor nálam az átlag Xp jó ha 200 körül lesz. 
A 23k XP-s motor még nincs is rajta (lehet ezen nem is lesz) így még ráadásul lomha is egy kicsit, de már valamivel jobb mint az alap motorral. -
spiczi91 #57889 IS/IS3/IS4 755-757-741, végig prém, ami aranyos, hogy a legkisebb túlélési arány a IS4-é (21% :D ) és az IS3/IS4el még sose lőttem Top Gunt. Mindig 5 volt a max... :( -
Tigrincs az új mocival mennyire lesz gyorsabb?
Am Eagle:
VK3601H /323 xp/ prém off.
A legtöbb csatám, kapott xp-m és találati arányom is ezzel a tankkal van /237 csata, 1221 xp, 65%os találtai arány/ -
De ha már itt tartunk, akkor én is feltennék egy kérdést.
Kinek milyen tankkal van a legtöbb átlag xp-je és az mennyi?
Nálam: Tiger II / 929 xp / végig prémium -
Szakesz #57886 Mondjuk kipróbálnék egy olyan tankszázadot, ahol 10 darab tier 8 artyt viszünk be és 5 darab tier 2-es light tankot. :) -
kaleun #57885 Lehagytam: Igazad van egyébként. Az óvatoskodás az halálos arty ellen. -
Dean108 #57884 Elfelejtettem mondani hogy prémium nélkül.
Ezek szerint egy normál átlag kör 300 körül kéne legyen ugye?
Most van 14-15 K XP rajta, kell még 30K.
Akkor az kb. 100 kör lenne ami nem esélytelen még az én kevéske játékidőmmel sem. -
kaleun #57883 Azok a nem normális románok (ODV) szoktak arty századot csinálni pár med társaságában. Többször találkoztam velük, aki sunnyogott az veszített... -
552 xp
De az elején prémium nélkül mentem, a végén meg prémiummal, szóval nem sokat mond :) -
lammaer #57881 Fejből nemtudom, de keress rá a játékban a nevemre és ott meglesz.
5-600ra saccolom ;) prémmel. -
Dean108 #57880 Akinek van/volt VK3601(H)-ja beírná hogy mennyi XP-t szerzett vele átlagban?
Nem a top körök érdekelnének hanem az átlag.
Viszonyítási alapnak kéne.
Arra vagyok csak kíváncsi, hogy hány kört kell vele kb futni amíg azt a 30k XP-t kitermelem a tigrisig?
Nem tudok túl sokat játszani és skilles játékos sem vagyok.
Ha esélytelen vasárnap estig összekuporgassam az XP-t akkor nem hajtanék.
-
lammaer #57879 Ejj, ha arty marad utóljára, nem lopózni kell hanem mérgezett egér módjára döngetni. Ugyanis ha lassan sunnyogsz, biztos hogy előbb észrevesz (elvégre ő végig áll, szóval még ha azonos is lenne a láthatósági értéketek, te jobban világítanál mert mozogsz. Rajta viszont tuti van camo + a valszeg a legénység is camóban képzett).
Szóval sunnyogva scoutolni az ucsó artikat esélytelen. Döngetni kell, ütemtelen irányváltásokkal, s közben sasolni a kistérképet. Vagy véletlenül észreveszed alapból, vagy ha lő, sokkal nagyobb az esélye hogy nem talál el, és ha lő akkor 90%+ az esélye hogy villan. Onnantól kezdve tied a pont.
Sztyeppét emiatt nagyon szeretem med tankkal. Üldögélek a középső útnál, megvárom amik a jobb és baloldalra szétszéled a két csapat, különös tekintettel figyelem hogy megvannak e már az ellenséges TDk, aztán esetek többségében séta be a bázisukra középen és artik eliminálása.
Tegnap 2-3x megvolt, volt olyan hogy az ellenféltől szinte csak az artyk haltak meg :D -
lammaer #57878 "Szerintem jó ötlet hogy lövés után felvillanjon az arty egy kis időre de csak az ellenfél artyknak. Innentől kétszer is meggondolnák mikor lőnek rá valamire. "
Ez volt arty tracer idején. Az első lövés mindig rizikós volt, ha mondjuk oldalanként volt 3-3 arty, mivel szinte biztos hogy legalább 1 ellenséges arty sasolta a zászló körüli bokrokat GPS módban, és ahogy lőttél már látszott is melyik bokorba kell lőni :D -
kaleun #57877 Kicsit olyan mint egy jó mesterlövész, egy fps multijában... -
ratgab #57876 Még annak örült, hogy mire visszaértem a bázisra pont addigra foglalták el... Meg folyamatosan szurkolt, hogy lőjenek már ki. Vannak ám retardált egyének ebben a játékban is.. -
ratgab #57875 Én meg az imént azért voltam noob meg looser, mert nem értem vissza a tetű lassú KV-mel Mines-on a hegyről a bázisunkig időben... 5 killes TD-t meg közben kilőtték... ugatott ám, én meg kiröhögtem -
kaleun #57874 Láttam már pár iq fightert, de most West Fielden egy Thempo nevű átvette a listámon a vezetést. Nyugati oldalon kezdtünk, kapásból lement és elbújt az erdőben (top hármas volt, a meccs végéig ott lapított), közben sírdogált, hogy milyen szar is a Tigris.
Az volt a szerencsénk, hogy az ellen top tankjai(IS, T29) nem adták meg a kellő tiszteletet a SU-152-m hajóagyújának... az utánuk lődörgőket pedig levadászta egy remekelő jagdpanzeres (8 kill) és egy jó medes foglalt.
-
Ohyner #57873 Oh de szuper, hogy azt a .... vernék már a .... készítőkbe. Jöjjön ki az új heroes vagy diabló letörlöm ezt a szar játékot a picsába. Fölöslegesen idegesítem magam. Megyek bokorról bokorra, egy nyomorult arty maradt és a puszta közepéről felvillan és meghaltam. természetesen aztán újra eltűnik és meg egy tankot kiszed.
Nevetséges az egész, szuperpontos rakéta, láthatatlanná tévő köpeny, meg 500 méterről kiszúr.
Én nem szidom azokat akik vele játszanak, mert ez az egész a WG hibája, ők csak játszanak amivel lehet, de az aki azt mondja, hogy ez így jó és nem kell minden tekintetben nefelni az artyt az egy elfogult debil.