418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Ahham, köszi a kiegészítést :D
  • xblades
    hello

Van egy Otp MasterCard webkártya számlám, arról lehet aranyat venni?
    Ha igen melyik menüt kell választanom?
  • Gunslinger
    A GW Type-E-t és az E-100-at nem sebzi a splash damage, a GW Tigert simán.
  • pointer4
    Nem vezettem még azt a tankot, de a GWTigerre emlegettek valami olyan tulajdonságot, hogy a mellé csapodó repeszek, nem sebzik. Most lehet ez csak megvehető upgrade, vagy alap tulajdonság, talán a T1 is valami ilyen családból való. Vagy csak egyszerűen mázlid volt, mert Hummel-el a Maus is 300hp-kat ledob magáról :D Már ha eltalálom, márpedig azt nem nehéz :)
  • kaleun
    A brutális bestiát: 107mm...
  • kaleun
    Észrevette már azt valaki, hogy mintha a T1 nehéz néha abnormálisan keveset sebződik az arty teli találatától?

Pl. 1.: Top tankként rambóztam és az alacsony osztályú artyktól kaptam legalább 10 találatot és alig vesztettem 150 hp-t.

Pl. 2.: Épp most kaptam egy Hummeltól és egy SU-8-tól is egy pofont, összesen 90 hp-t vesztettem.
  • MitsuMishi
    SU-85-re melyik löveget ajánljátok?
  • Nazarov77
    KV. tier 5 alatt nem érdemes farmolni.
  • faber
    Kérdés: melyik tank a legjobb low tier pénz farmra?
  • Bmsrt
    Na uraim ma meglett a KT!Hát ez valami csoda a sima tigrishez képest(az is jó volt szerettem),végre a Kv-3 óta elősször érzem azt hogy van páncélzatom!Eddig csak egy átkozott sulibusz tudott kinyírni prhohorovkán kilőtte az oldalam olyan 85% ról td-módban(amíg nem lőtt észre se vettem azt a melákot!)
  • MatchDiabolo
    T1heavy alapon lassabb mint a KV
  • I.C.ram
    Én már úgy vagyok vele, hogy csak a tempó számít. Az összes tankom papírból van kb, nem nagyon izgat. Viszont, ha valami úgy vánszorog mint a Löwe, az már baj.
  • FairCO
    a vékony páncélhoz T30-ig már hozzászoktam, az nem érdekel ha a tempó megvan mellé, úgy el lehet viselni.
  • Nazarov77
    Ha nem tudsz játszani a Pvel akkor javaslom hagyd abba azt az ágat nehogy öngyilkos legyél a VK4502A miatt. Páncélja semmi, fegyvere átlagos.
    Viszont megjegyzem aki tudja hogy kell használni elég jól lehet vele teljesíteni mivel megy mint a golyó, teszt szerón nekem tetszett.
  • FairCO
    van aki a kalóz rumot is szereti .. egészségükre ..
  • Nazarov77
    Elsősorban a playerekre gondoltam overlord csak egy megjegyzés volt, a P egy olyan tank amivel a német fanok is elégedettek ami nem gyakori.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/43085-pz-vi-tiger-p/page__st__260

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/52824-tiger-i-vs-tiger-p/
  • FairCO
    akkor is szar! ezzel nem lehet sehogy játszani, szemből ugyanúgy kiszedik mint oldalról, igaz, legalább lassú mint a csiga.
    M3 Lee után (van néhány hülye akinek az is bejött, nálad is fel kéne állítani egy diagnózist..) ezt rühellem a legjobban, de szerencsére már nem kell sok ahhoz hogy átlépjem ezt a fost.
    annyira meggyűlöltem, hogy már scoutként játszom vele, egyenesen megyek az ellen felé, aztán gyorsan kilövetem magam, majd leave, és ráhagyom a többiekre hogy mi lesz a vége, így legalább nem tart vele sokáig egy csata. duplázással így is meg szokott lenni a kb 1500 xp, azzal elvegetálok .. már csak ~10 nap ..

Overlord szavára te még adsz?! .. lol .. Csillapítani próbálja az "OP orosz tankok"-at kiabálókat.

na peace
  • Nazarov77
    Megint egy gyöngyszem: E-75el vagyok Ensken 5Hp maradt, és jön két észkombájn ellenség, egy M6A2E1 és IS, egyiknek se volt annyi sütnivalója hogy 1x meglőjön HEvel, helyette inkább pattogtak rólam, próbáltak megkerülni de sikertelenül, M6ot becsomagoltam 100%ról aztán arty kiszedett....
  • patchaou
    76-os nekem jobban bevállt.
  • Nazarov77
    Csak nem tudsz vele játszani, minden tank player függő. Nézz fel WoT fórumra mindenki dícséri. T29el egyenrangúan emlegetik overlord szerint is IS és Tigris egyenlőek a T29 meg P jobban teljesítenek.
  • Plata

Victory!
    Battle: Abbey 2011. augusztus 27. 14:41:53
    Vehicle: T32
    Experience received: 1 932 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 29 633 (compensation for damage caused by allies: 630)

Már négy killem volt,épp is4-el harcolok,már nincs neki sok hátra.Erre artynk hátba lő,gondoltam nekem most már mindjárt annyi,lepattan is4 lövése ,gondoltam juhé mégis megúszom.Erre bumm jött még egy arty lövés,ezt már nem úsztam meg.
  • FairCO
    a Tiger P rossz! ÉÉÉÉRTEM?!
  • Eagle16
    A Tiger (P)-s nem rossz, de TD-vel lehet a legjobban aratni.

ISU: 212 csata / 389 kill (emellé 67 %-os win rate :D)
    Su-100: 135 csata / 239 kill
    Object 704: 42 csata / 90 kill
  • Szakesz
  • FairCO
    Csak egy kérdésem van: észrevettek, vagy nem? ..
  • Nazarov77
    Nem véletlenül hívják magical forestnek :)
  • Plata
    Murovanka-n az erdőben nem vett észre engem sluggerben egy Vk32 Panther páros,jöttek a bázisunkra,egy medet meg td-t kinyírtak,de engem nem vettek észre olyan 2 kocka távolságról lövöldöztem rájuk,szép nagy sebzéseket okozva,és nem vettek észre.Vagy elfogyott a lőszerük és azért hagyták hogy szarrá lőjem őket,vagy elment a netük tán.
  • Szakesz
    Elég magas átlagos sebzésnél már elég szépen jönnek a killek. Igenis számít! :)
  • Nazarov77
    Nekem a KTval Tiger(P)vel van kimagasló kill számom:
    KT: 276 csata - 407 kill
    Tiger(P): 63 csata - 114 kill

ezek is jók:
    E-75: 158 csata - 263 kill
    Löwe: 410 csata - 638 kill

Sima tigris se rossz 114 csata 164 kill

Mielőtt valaki elkezdené, hogy nem a kill számít hanem a sebzés előre szólok hogy több mint 1 év játék után tisztában vagyok vele, viszont a kill jól néz ki :D
  • Szakesz
    Ha direkt csinálja így, akkor neked is sokszor marad 1HP-d. Nem számít semmit. Egy oda, egy ide. :)
  • I.C.ram
    Ez az IS elég OP azért... :D 57 csata után 98 killem van vele eddig. Az előbb egy T43-at oneshotoltam vele 100%ról. Beigazolódni látszik, amit mondtam még régebben. Volt vagy 4 olyan lövésem, mikor 1 HPja maradt az ellenségnek. Tuti direkt csinálja így.
  • lammaer
    Elég gyorsan leforgattál egy filmet. Gondolom már csak vágni kellett :D
  • lammaer
    Hülyeség :D

Volt event amikor a PZIV meg a KV kapott 2x credit szorzót, azokat se nerfelték :)
  • Ohyner
    Oh jee, mondom a filmezés után adok egy esélyt a játéknak. Szívok egyedül 3 100% tankkal mert a drága object egy pálya másik oldalán egy ház mögötti 10% tankot vár hogy előbújjon amit rajta kívül hárman céloznak, szarik rám, pedig kértem segítséget is. Kilövök egyet lesebzem a másikat 10 % erre hirtelen oda jön ő is beáll a hátam mögé és nem enged visszatoltani mert ő akarja kilőni, és persze elfüstölök mert már én is 15%al manővereztem.

Istenem, gyűlölöm, hogy mindig nyomorultakat kapok. Vagy három napja csak vesztes csatáim vannak, vagy az artyk vagy pedig a debil csapat miatt.
    Bár raknának single playert a játékba vagy lennének benne botok, nem kéne nyomorultakkal egy csapatban lennem.

Inkább filmezek, talán van még valami amit nem néztem meg.
  • patchaou
    Kipróbálom. Amúgy tényleg jó lenne egy olyna rendszer, hogy a visszaszámlálás alatt lehetne változtatni a felszerelést.
  • Nazarov77
    57mmes sokkal jobb inkább azt használd.
  • patchaou
    Nájsz. 76mm s-54 es pisztollyal egész jó kis tank lesz ez a T-34, már most tetszik, pedig más minden alap (a tornyon kívül)
  • FairCO
    jééé mit találtam:

ez bizony 2812 xp ..
  • MitsuMishi
    Egy Su-85-ös személyzetnek milyen skillek kellenek?Vagy az úgy jó,hogy a Su-85B-s személyzetet felhúzok 100%-ra,majd átképzem a Su-85-re?Mondjuk a SU-85B-t is szeretném megtartani,mert jól hozza a pénzt,meg élvezek vele játszani :D
  • patchaou
    Na, ilyet még nem láttam. Kamperovkán mindkét csatapatban 3 KV a top tank. Az ellenségből az egyik az első percben kilőtte két KV-nkat, aztán gyorsan még valamit... csalás nélkül ez hogy lehetséges?