418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• maniac78
    Ez mind prémium vágom, de melyiken van nagyobb szorzó?
  • spiczi91
    Churchill/38H/B2/T2light
  • maniac78
    Prémium tankoknak van valami táblázata, hogy milyen szorzó van rá?
    1000gold alatt vennék 1-t ha lenne értelme, a Matildán gondolkodom, vagy a B2, esetleg Valentine.
  • foxbat88fx
    loller
  • spiczi91
    reggeli KV, az már valami délbe :D
  • foxbat88fx
    naja, nem is emlékszem, hogy mikor gyulladt ki a t-29-em utoljára! :D
  • Droughert
    Amcsi heavy tankok nagyon ritkán gyulladnak fel, én pl 100-as üzemanyagot viszek magammal helyette, sokkal hasznosabb.
  • Oddball29
    A hull down eredetileg azért van, hogy minék kisebb felületet mutass magadból, a PIV-nek kisebb a lövegsüllyesztése és a torony középtájon van, ergo hepe-hupás terepen tüzeléskor többet kell megmutatnia magából. A magasság speciel ekkor nem hátrány. A páncél szinte irreleváns, ha rád tudnak lőni, az már régen rossz.

Rengeteg nálam nagyobb tankot szólóztam már ki késharcban E8-al, a 3601 még a könnyebb esetek közé tartozik, mert szemből a testnél is átlőhető. Helyzetfelismerés és időzítés, meg a rutin és az évek.
  • foxbat88fx
    KV sport nem egy nagy szám tank, de nem is rossz: gyors, kevés hp, ott lövik át ahol akarják, vagy teszel rá egy gyorsabb 85mmest vagy egy lassú 122mmest
  • Plata
    T30-at meglőttem,csúnyán lesebeztem és kigyújtottam,épp foglalta a bázist,és leégett a tankja.Nem igaz hogy nincs egy tier 10 tankban tűzoltó készülék.
  • Gunslinger
    Kb. mint a VK3601H. Viszonylag gyors, se nem heavy, se nem med kategória. Tűzereje top ágyúval akkora, mint a KV-3-nak. Páncélja sajnos nem valami jó és a hp-ja is kevés.
  • Nazarov77
    KV sport változata, elég fürge nekem sokkal jobban bejött mint az arty kaja KV-3. 122 U-11et érdemes használni hozzá míg meg nem lesz a D-2-5t 122.
  • Gunslinger
    Azért vannak kivételek, már nagyon rég kifejlesztettem, azóta nem akaródzott megvenni, pedig fél áron is lehetett kapni, valahogy annyira taszít, rémálmaim voltak tőle béta alatt, hiába tudom, hogy azóta elvileg egy picit jobb, kösz, de kösz nem.
  • Plata
    Nagyon jó.Én szerettem.

Defeat
    Battle: Arctic Region 2011. augusztus 28. 12:09:49
    Vehicle: M41
    Experience received: 419
    Credits received: 25 807
    Battle Achievements: Master Gunner
  • Redmaster
    A KV-1Sről mondjatok már néhány szót. Mert még 300Xp kell meg vagy 200K pénz de nem tudom hogy akarok e olyat.
  • Nazarov77
    Miért trabant? :D
  • Adjunktus
    Hagyjátok már azt a csöves Shermant.
    Ha meglátom rá se lövök.Kiugrasztom az egyik kezelőt oszt szétkapja hidegvágóval.

Ma marhára vicces vagyok...
  • Gunslinger
    Na ezen két percig vihogtam.
  • atee73
    Marha , majdnem belefulladtam a reggeli kavemba a rohogestol.....
  • Adjunktus
    "PZ4-ben merre btalálható a motor? "
    lol
    Fel van rakva a tetejére gumipókkal..
  • Ry0K3N
    Tigrisről nem pattog az, ott lövöd át a 122-esel a tigrist ahol nem szégyelled, sajnos nagyon papír az a tank, az a HP többlet semmit nem számít neki még egy kis HP buff rá is férne hogy valami haszna legyen.
  • Egerwin
    Én is megszerettem a 3001P-t de csak a jobb motor után addig utáltam, mert csiga volt.
    A trabant is jó (3601), de azt már unom, azzal már csak a db-t akarom kifarmolni.
  • spiczi91
    Pap és paplan esete, ezt fordítva érzem. Papaíron az igaz amit mondtál, ehhez képest a 88as néha úgy mellélő hogy be****ok, pz38NA-ról lepattog, addig a mindenki által anyázott D-2-5T/D-25T nálam rendesen dolgozik, alig pattan és 200 méteren belül szinte biztos talál. Fura dolgok ezek.
  • Nazarov77
    Nekem a 3001(P) a kedvenc tier 6 medem ( vk3601 az inkább fél heavy most a med oszlopra gondolok: T-34/85,3001(P),M4A3 )
    Top speed elég jó, és az ágyúja se rossz, nagyokat meg lehet sebezni szépe na HEvel is.
  • I.C.ram
    Nyilván úgy értettem, hogy az adott tierben, ő a legkimagaslóbb. Kb olyan szinten van mint a T-54 a saját tierjében. Jóval szerethetőbb, mint a többi.
  • Nazarov77
    IS ágyúja csak sebzésben jó, amúgy meg pontatlan és imád lepattanni. Míg a Tigrisé pontos és jó az átütése, ezzel Tier 9eket is át lehet lőni szemből.
  • spiczi91
    hasonló
  • BoneDragon
    Sajnos az a sok hp semmit se ér ha papír az egész. IS 3x annyi sebzést bír és számomra jobb volt az ágyúja is.
  • spiczi91
    Mindenképpen jobb mint a bétában, bár a IS-Tigris-T29 szenthármoságból még mindig azt tartom a legrosszabbnak.
  • S1mlis
    Sajnos a Tigrist át kell vészelni valahogy, de utána a KT nagyon jó lesz.
    Legalábbis teszt szerón bejövős volt.
  • Nazarov77
    Mert gondolom a top tierek a céljuk, a KT,E-75 rohadt jó tank, az E-100at meg mindjárt megveszem, amúgy teszt szerón próbáltam éstetszett.

Egyébként a Tigris jó tank, a papír páncélt kompenzálja a remek ágyú és sok HP.
  • Redmaster
    Amúgy azt nem értem hogyha mindenki szidja a tigrist akkor mégis miért mindenki azt akarja? Miért nem a Panther irányába mozogtok?
  • Nazarov77
    Éljen a 7 killes vereség! "Szeretem" az ilyet.

Vereség
    Csata: Lakeville 2011. augusztus 28. 10:46:32
    Jármű: T-25
    Szerzett tapasztalat: 930
    Szerzett kredit: 35 079
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top Gun, Wittmann Kitüntetés, Mester Lövész, Mesterlövész
  • Nazarov77
    Motor hátul van de az erőátviteli rendszer az elejében van mivel az 1. görgő a meghajtó. És mivel ez a motor része ezért van az, hogy szemből ki lehet lőni a motort.
  • bujcsik555
    PZ4-ben merre btalálható a motor? csak mert mindegy milyen irányból hol találnak el, tuti elszáll a motorom. Kedvencem az volt mikor a Pz38t szemből kilövi a motorom a 2cm-es köpködővel, megjavítom, majd megint ellövi szemből.
  • BoneDragon
    Ne is mond. Én is megbántam, hogy megvettem. Eddig a kedvencem az volt, mikor szemből felgyújtottak, eloltottam és utána megint felgyújtottak. Ezt így laza 2 lövésből.
  • S1mlis
    Letöltöttem az itt is megemlített paintball módot : és itt kapom be ezt az ominózus lövést,ha beforgatom az elejét akkor kevesebb modult lőnek ki.

Sárgán jelölt rész a ludas az ősz hajszálakért :

• Nazarov77
    Na meglett :)

Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: E-100. Elköltött XP: 158 800. Elköltött szabad XP: 24 210.

Pénz még nincs meg, kell vagy 600k még.
  • S1mlis
    Az az érdekes ,hogy nem seggbe lőnek hanem szemből szedik ki egyetlen lövéssel a moduljaimat.Igen gyanús ez a sok egy lövéses "pro gyerek".
  • lammaer
    Ja, tegnap összefutottam egy ilyennel pont Ensken, és néztem hogy a kis rohadékba milyen sokat kell pumpálni hogy lefeküdjön ahhoz képest milyen kis szutyok.