418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
arcso83 #58273 KV-3 vagy a KV-1S ajánljátok? -
Csak berakják...
Type 59. És azt írták hogy a Type 62 is követi nemsokára.
-
Nazarov77 #58271 Nekem pont fordítva volt, bétában az orosz ágat toltam ki és most némettel játszok, ez jön be nekem a legjobban.
A KVt meg KV-3at én OPnak hívnám olyan szinten nincsenek kiballanceolva a velük egy szinten lévő tankokkal. -
Én végigvittem a német ágat a bétában most meg az orosz vonalat viszem. Hát Az orosz vonal nekem nagyon bejön. A KV-KV3 a maga tierjében egy baromi erős játékos, még a felsőbb osztályokból is elég nehezen ütik át. Az IS-től felfelé meg egyszerűen szédületesek. A Tigrissel szemben pl az IS egy fürge med képességeivel bír és az ágyúja egy igazi lőjj bújj fegyver. Nekem nagyon bejönnek. -
virkir #58269 Bassz...
Valahogy így vagyok én is, a halálom amikor megy a levegőbe a drága lőszer.
Jól elkeserítettél a CW miatt kezdtem el azt az ágat de akkor inkább mentem volna a T-54-re azt a bétában nagyon szerettem, jó játszós tank volt. -
Nazarov77 #58268 A RAM fegyveréhez meg nincs HE, amit nem tud átütni azzal szemben tehetetlen szemből, 105ös átütés meg nem valami sok, nem kevés de nem is sok. -
Nazarov77 #58267 Egész orosz ág pontatlan fegyverekkel van tele, meg lassú célzási idővel, ez az egyik ok amiért nem szeretem őket és nem igazán játszok azzal az ággal, én szeretem eltalálni az ellenséget. -
virkir #58266 Van némi szarkazmus abban a postban. :D
A sebzésével semmi baj de a pontossága az kritikán aluli még 100%-os legénységgel is.
A SU-85-ön 63% a találati pontosságom a KV-3 64%-os de még nem mérvadó mert csak tegnap vettem meg, ezzel szemben a német tankokon mind 80% körüli vagy afeletti.
Tudom elkényeztettek a német ágyúk de ha ez végig ilyen az orosz heavy ágon akkor nem lesz egyszerű menet nekem. -
Nazarov77 #58265 Ram is tier 5 ugyan az a besorolása, az is összekerülhet KVval, én még örülök is ha közéjük kerülök, ha kevés a kicsi a lobbyba bepakol nagyokhoz de az se akadály, tier 8as csatában is lett 4 killem vele. -
Plata #58264 T25-el Kv-val vagy M41-el szoktam találkozni.Kv-nak nem ellenfél.Artynak megint nem az.Sztem ram jobb,kurva gyorsan tüzel és jó az ágyúja.Kv-val ha ram jön szembe inkább fedezékbe húzódok és úgy kekeckedek vele,de t25-től nem félek. -
Nazarov77 #58263 Szerintem T5 prémek közül a T-25 éri meg a legjobban az egy nagyon jól eltalált tank, sok a HPja, jó a fegyvere, gyors és 50mmes döntött a frontja ami jobban véd mint a T-34é.
-
Negritis #58262 nemtom ellenfélnek akármikor kaptam RAMot mindig parádézott a tulaj vele
meg ha velünk van akkor is jól szokták tolni, ami azért a többi premes tankról nem mondható el, de így hogy KV sokára lesz átalakítva, ráérek még ilyenen gondolkozni :D -
Hát Ram. Pz 4 eseel felylesztés nélkül hátulról 2 löves. Csak azért nem velem foglalkozott mert másik oldalon hetzer vvolt. Kv jó "kis" tank csak Tier 5 be van. Akinek megvan az bír vele menni. De ha ramot megveszed téged is KV közé fog berakni és nagyon nem lesz esélyed. nekem ez véleményem. -
Negritis #58260 köszi :D akkor megéri rámenni a dolgokra :P -
Nazarov77 #58259 Tier az marad 5,annyi változik hogy KV-1 lesz és abból lehet kifejlszten a KV-2tami szintén marad tier 5 de csak S-51re lehet menni belőle. Ez a szétválasztás nem mostanában lesz, elvileg már csak jövőre várható. -
Negritis #58258 a 3001P szenvedős, de sztem ha minden rákerül akkor már jó lesz
amúgy engem a 3001H jobban idegesít, mer pl PzIII egy lövéssel ammorack és halál, enyhén #&@<>{}Ð
mondjuk én se mondjak sokat mer T28al szétszedtem 4 lövésből az új pályán, de akkor is, zavar hogy még fullosan is milyen papír
a KV-t mikor emelik feljebb? mert én most megyek rá, hogy legyen 3 pénzelős tankom leo,pz4,kv
de ha emelik a KV-t akkor befizetek goldra és veszek egy RamII-t megéri?
mer olvastam itt vhol hogy annak a legjobb a credit szorzója
hp-armor-speed tekintetébe is jónak tűnik
köszi -
Nazarov77 #58257 A 107 rohadt nagy OP fegyver tier 5ben. Mondom miért: Hasonlítsd össze a vele egy szintű tankokat, T1 kap egy 76ost 128as átütéssel, pz4 egy 75öst 138 átütéssel, ezek meg se közelítik a 167es átütést, + még sokat sebez és a tetejében még 7es a rof is.
Azonos tierrel kell hasonlítani nem Löwék meg tier 7ek ellen az ágyút. Tény hogy szemtől szemben a T1 és a pz4 2 lövés a 107nek, míg ők nem tudnak annyit belelőni hogy kifeküdjön mivel gyors az a szar. Úgy lenne fair a fegyver kiosztás a tier társaival szemben ha a 2 top fegyvere a 122mm U-11 és egy 85ös ágyú lenne.
Remélem valami ilyesmi lesz mikor kettészedik a KVt 1re és 2re. KV-2 mehet a 152essel, de úgyis megkapja a 107est is mellé nehogy már egy orosz tank ne kapjon erősebb fegyvert egy tierben a többi nemzettel szemben. -
davidbog #58256 Nem mondanám, nálam jó körükre premiummal 25-30k creditet hoz. Átlagosan olyan 15-20k creditet. Szerintem ez elég jó.
A 107 mm ZiS-6 tényleg borzasztó tud lenni. A pontossága se jó, de a célzási ideje valami borzasztó. KV-3-ason 29 km/h sebességről megállva 7 másodperc kell amíg teljesen beszükül a célzókör. Ha csak a tornyot forgatom, akkor olyan 4,5-5 másodperc. Ennyi idő alatt sokszor fedezékbe vonul/takarásba ér a célpont. -
1 Tierrel magasabb szintre fogják tenni talán nem véletlenül
-
virkir #58254 OP a tököm ébredéskor de az is már csak akkor.
Most mentem egy kört SU-85-el 27 lövésből 15 találat, naná, hogy vesztünk mert nem bírok egy Löwe-t eltalálni 300+ méterről 10-ből csak kétszer.
Ja a KV-3 másnak is szarul hozza a creditet? Az xp jön rendesen vele de nem egy kimondott farm tank nálam. -

-
Ohyner #58252 Szerethető tank ez a párduc kettes, pedig a legnagyobb motor még nincs meg. Igazi gyönygszem, kár, hoyg normális csapat nem ját mellé így marad az 500-600xp-s bukott körök.
Remélem az E50 is lesz ennyire jó -
Wasp91 #58251 op op op op op op
-
virkir #58250
Csak ennyit szeretnék mondani az orosz ágyúkról, ZIS-6-al sikerült eme gyöngyszemet elkövetnem.
Még mondja valaki, hogy OP -
lammaer #58249 "Mert ez a megyünk a sereg élén és spotolunk nekik nem működik,"
Mert nem igy kell :)
Nem megyünk a sereg élén.. hanem az ELEJÉN, elrongyolunk a spotter helyre, bevágjuk magunkat a bokorab, és nem mozdulunk. Nem is lövünk. Még csak nem is lélegzünk. -
foxbat88fx #58248 hát ez a lúzer sorozat :D kiszedem a jtigert, vk4502-t, is4-et,
a k. *nyámat is :D és mindig looose :/ imádom a loser teamet :D:D
hát ez már tényleg vicc kategória -
Hát 300 méterről nem nagyon tudok célozgatni. -
foxbat88fx #58246 Hát bocs, hogy ezt mondom, de ez a te hibád, én a vk3601h-t simán lövöm bármivel szemből... és szerintem nem használhatatlan a fegyvere :D -
A rövid 90-essel VK3601H-kat nem bírom megsebezni szemből. A HP nem probléma, inkább az, hogy teljesen használhatatlan a fegyvere. -
foxbat88fx #58244 Toronnyal 1440hp-d lesz, hosszú 90-es meg határozottabb, kevésbé pattog le. -
Félig. Motor, utolsó előtti ágyú (ami alig rosszabb a topnál) megvan. Lánctalp hiányzik meg a top ágyú. Torony tök ugyanaz szinte. -
bgabor #58242 Sajna nemigen lehet az álcázórendszerre építeni. Hiába mész full álcázásra felkészített tankal, egyszer úgy lőnek ki, hogy lövésed sincs, mi merre, másszor meg húsz méterre megy el melletted az ellen anélkül hogy észrevenne.
Szvsz felderítő tankokkal csak a marha hülyén kinéző "átrohanunk az ellenséges bázison és mutatjuk a célokat amíg ki nem lőnek" játékmód a kifizetődő. Mert ez a megyünk a sereg élén és spotolunk nekik nem működik, mindenki a legkissebbet lövi azonnal az easy kill reményében. De ennél is jobb ha az ember eladja a felderítő tankot a fenébe. -
Redmaster #58241 Erre van az a mondóka hogy: Jobb ma egy Pershing a tanyámon, mint holnap egy ruszki az anyámon. -
foxbat88fx #58240 hát nekem 586exp az átlagom vele 106csata után, és sztem nem szar.
A hangsúly a csapatmunkán van, nem 1v1-be kell rámenni egy hvyre, ha van veled még1 med, és tudjátok a dolgotokat akkor esélytelen a hvy -
Egerwin #58239 Agyfaszt kapok ettől az álcarendszertől, tankomon van periszkóp, 100%-os álcázós legénység egy helyben vagyok régóta erre csak úgy a semmiből belémlő valaki, nézem, hogy mi van honnan jött, erre következő lövésre meghalok, persze a térképen semmi nem látszott... -
lammaer #58238 stock e? :) -
bgabor #58237
-
Ez a Pershing mekkora egy hulladék szar. Semmit nem lövök át vele, de ha nagy nehezen sebzek, és kilövök valakit vele, akkor is 180-300 xpket kapok vele. Nevetséges. Cserébe olyan lassú mint a csiga. -
lexlutor #58235 .. alegelso nem a jo szo.. hasznald azt h a legkisebb :DD -
faber #58234 Nos, ha a farkadat is használatba veszed az ügy érdekében, valószínűleg a berregéssel már egészen hasonlítani fog az egész...na ha nem is egy Mausra, amire a kolléga gondolt...de talán egy Loltraktorra...a legelső ágyúval :DDDDDD