418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    de lol ne a tier6os ellenfeleket nézd:D ott persze, hogy átüti, majd meglátod mikor szemből lepattan a t32-ről a többi tier8asról meg ne is beszéljünk képtelenség őket szemből meglőni azzal a szarral:D
  • Gunslinger
    864 sebzés/csata

1.18 kill/csata

De nem végig a 100mm-est használtam, csak miután már elit lett, a 122-essel kifejezetten szenvedtem, alig találtam el vele valamit és nem 500 méterről lövöldöztem vele. Érdekes, az IS-3-al már 80%-os a találati pontosságom, 1.51 kill/csata, IS-4 84%-os találati pontosság, tehát csak nem a célzási tehetségemmel van baj. Az ágyú ilyen szar.
  • R3nton
    ja igen vmikor meg pont a 100as mentheti meg az életedet, ha messziről kell egy lövést bevinned. És nem csak himmelsdorf van meg ruinsberg ahol a közelharc van többségben, hanem csomó pálya van ahol messzebbre kell lövöldözni. Úgy látszik te pedig a D10T-vel nem tudtál játszani:D Igaz az inkább med stílusú játékot igényel, nem mint a 122es. A med játékstílus pedig köztudottan komplexebb mint a heavys:P
  • Redmaster
    Amúhy én KV-3on használom a 122-est de akit én meglövök vele az meg van lőve. Nem pattan le és meg is sebzi még szemből is a tankokat. A legszebb hogy Jadgepanther 2 lövés vele. Keresztbe száguldó leopárdot 150-200 méterre ki lehet vele lőni. Sőt 300-400 méterre bújkáló jgpzIV-et is. Pedig még a csapat csak 90%-os és ventilátor is csak a szobámban van. Viszont az az 1025 pénzes lőszer miatt nekem is égnek áll a hajam néha amikor lőnék és pont meglőnek elmey a vérbe a lövés. aztán megint. végül kilő az arty.
  • Eagle16
    Amúgy ha végig a 100-assal használtad, akkor beírhatnád a sebzés / csata és a kill / csata adatokat...

Tudom hogy ez játékostól is függ, de azért valamit mégis mutat.

122-es ágyúval: 1,44 kill /csata

és

1348 sebzés / csata
  • Adjunktus
    Egyértelműen 122.
    Lehet itt számolni dps-t meg ilyeneket,de ez csak elmélet.(egyébként abban is jobb a 122)
    Rengeteg olyan szituáció van amikor 1 lövés számít.Olyankor a nagyobb sebzés a nyerő mindenképp.
    Az IS a legmozgékonyabb heavy.Erőszakosan,agreszívan kell vele játszani.Közelharcban meg nem fog sűrűn pattogni a 122-es,és a pontossággal se lesz gond.
    Azok a problémák akkor jönnek elő,ha valaki leál IS-el sniperkedni Tiger ellen.300m+ on a Tiger meg fogja enni az esetek nagy részében.
    Pont ez a különbség a 2 tank között.
  • Eagle16
    Akkor te nem tudsz célozni, vagy 500m-ről akartál vele mesterlövészkedni

Én azt a 74%-ot úgy értem el hogy végig a 122-est használtam. Ennyit a témáról
  • R3nton
    lehet, hogy nagyobb a DPM, de azzal nem sokat érsz ha nem találod el vagy lepattan. Bár tier7be még nem vészes a 122mm-es, de feljebb már kész kínszenvedés, főleg, hogy csak az lebeg a szemed előtt, hogy már 10k-t lőttél el és még semmi se talált xd IS-3-on amíg kifejlesztettem bl-9et, megőrültem a d25t-től. Am sztem stílusban illik az IS-hez a D10T, mert fürge mozgékony kis tank az.
  • Eagle16
    74%-os találati arányom van vele, ami azért nem rossz. Löwe-vel van 78%, és annak 0,29-es ágyúja van.

IS-el amúgy sem távolról kell lövöldözni, azért van a mozgékonysága hogy közvetlen közelről lövöldözzünk vele, és akkor már is nincs semmi gond a pontosságával.

Amúgy meg mindegy, majd kipróbálja mindkettőt és azt rakja fel amelyik jobban tetszik. Prémium nélkül mondjuk semmi profitot nem fog hozni a a D-25T, vagy csak alig.

• Gunslinger
    Én abból indulok ki, hogy inkább eltalálom és sebzek rajta 230-at, mint lövök mellé vagy pattan le a 390-es sebzésű gumilabda. IS-el kerek 300 csatát nyomtam, 73%-os vele a találati rátám, 122mm-es 65% alatt volt, 100mm D10T-vel hoztam fel eddig kb. 100 csata alatt, ennyit a témáról...
  • Eagle16
    Pedig a D-25T-nek már a DPM-je is nagyobb, mint a D10T-é...

Ha Tigris ellen mész akkor a 230-ast sebzést szinte meg sem érzi, ráadásul még így is gyorsabban tölt be a 88-asa. Viszont ha meglövöd a 122-essel, akkor nem biztos hogy olyan magabiztosan megindul feléd 400 HP elvesztése után.
  • R3nton
    osztom a véleményt, a 2 wittmanom is d10t-vel lett meg
  • Gunslinger
    Én csak addig használtam rajta a 122-est míg grindeltem, miután elit lett még sokáig megtartottam, egészen az IS-4-ig és addig sokkal élvezetesebb köröket futottam vele D-10T-vel.
  • R3nton
    ja és a hab a tortán, hogy több mint 1000 pénz egy lőszer ami, gyakorlatilag 90%, hogy kárba megy:D
  • R3nton
    dehogyisnem 100mm-es sokkal jobb, a 122es d-25t és társait addig kerüld ameddig tudod. Az egyik legszarabb ágyú a játékban. Gyakorlatilag vagy mellémegy akár 50-100 méterről is!!!, vagy lepattan. Sokkal pattogósabb mint a D10T, valószínűleg a pontossággal van összefüggésben, mivel nem ott találod el ahol kéne hiába célzol oda.
  • Tusy
    - köszönöm a válaszokat
  • Eagle16
    Az IS a 122-es ágyú miatt lesz IS.

Én nagyon jól megvoltam vele, iszonyat nagyot üt. Bár én szeretem a nagy alfa sebzést, akármin :)

A 100mm-es ágyú nem nehéztankra való.
  • Gunslinger
    IS-re csak D-10T, később is, de a 122-est azért fejleszd ki vele, de nem kell rárakni.
  • R3nton
    KV az még tier7ben is nagyon jó tier8ban is lehet vele sebezgetni. KV-3al nekem is az volt a bajom, hogy gyakorlatilag csak tier9-10es csatákban vettem részt oda meg kevés...
  • R3nton
    Nekem a D10T jön be azzal csináltam általában a topgunokat is-el
  • Tusy
    - 7 végén lett IS-em és gyakorlatilag senkit nem sebzek vele. Melyik T-34-85 által is fejleszthető (100mm vagy 85mm t7-es) löveget érdemes kezdésnek felraknom rá? És melyik löveggel lesz igazán hatékony?

- KV és KV-3 erős lehet a saját szintjén, sajnos engem gyakran t8,t9 és néha t10 tankok közé rak be. Ott általában sebezni nem tudok és többnyire céltáblának használnak
  • Dean108
    Mi meg ha jól emlékszem 24K XP-től indultunk vasárnap reggel.
    A végén a free XP 3000 volt, tehát 18K XP-t kellett kiizzadni.
    A lánc hamar meglesz, de utána még a torony előtt rá kell gyúrni a 23K XP-s motorra, mert félek túl lelassulna ha előbb a tornyot és az ágyút raknám fel.
  • VanDaal
    Amikor egy csata azzal kezdődik, hogy van egy dezertálónk meg egy teamkillerünk, fordítunk 8:2-re, majd onnantól fogva lepattanók és mellélővések meg 0 sebzéses critikalok hosszú során át sikerül eljutni a vereségig, onnantól fogva a fejlesztőknek néhány napig ismét sikerült kiérdemelniük, hogy imába foglaljam a nevüket...
  • Negritis
    én is hasonlóképp vagyok vele :D
    csak én már csüt kifarmoltam a tigrincset :D
    15k xp 3601el egy nap alatt, nem volt vicces :D

mondjuk enyémen már van talp, és ma felrakom a tornyot is, és ugye a 3601 fullos volt, szóval a 23ks motor megvolt :D
  • Dean108
    Vasárnap addig nyúzott a gyerek, hogy kiszenvedtette velem a Tigrist.
    Felváltva toltuk a Vk3601-et, de estére meglett a 45K XP.

Igaz a 23K XP-s motort a Tigrisen kell majd kifejleszteni, de nem lett olyan lassú mint vártam.
    Repeszt mint atom a 28-29 km/h-val.

Ha ott lapítok vele a többi Heavy mögött, akkor egész játszható már most.
  • zsozsok
    Tőlem várhatnak 1 napot és megünnepelhetik a befejezését .
  • Nazarov77
    Ha lesz valami akkor mostanában kéne bejelenteniük, de mivel ez német special lenne nem hiszem hogy lesz.
  • arcso83
    Ok köszönöm a tanácsokat
  • zsozsok
    Néhány napot kell aludni és kezdődik a második világháború , a kedves fejlesztők remélem bónusz szorzóval díjazzák a harcokban részt vett típusokat.
  • Nazarov77
    Orosz tank, muszály OPnak lennie
    T-50 se rosszabb:
    Positive results:
    - High front armor (including slopes) - you can have a powerful weapon - speed and agility to level 4.
  • Eagle16
    A T-50-2-esnek (Tier 5 light) 33 lóerő jut 1 tonnájára :D

Összehasonlításképpen ez olyan, mintha a jelenlegi T-54-esnek 700 lóerő helyett 1172 lóerős motorja lenne :D Kicsit gyors lesz...
  • Nazarov77
    A type 62 jöhet nyugodtan, 35mmes frontot talán még a leo is át tud lőni esetleg :D
    http://en.wikipedia.org/wiki/Type_62
  • Eagle16
    Itt: LINK

És ott van még pár kép a Tier 4-5-ös szovjet könnyű tankokról is.
  • HansKammerling
    KV 3 mat nemszerettem 122-essel mert amíg betöltött addig szétlőttek, mivel lassú én a 107mm-es űgyút ajánlom

a KV-1S-ben az a jó, hogy amíg betöltesz, gyorsan eltudsz menekülni
  • Nazarov77
    Amúgy hol találtad a képet? link?
  • Nazarov77
    Tier 8as made in china T-54? Nagyon remélem hogy mi nem kapjuk meg.
  • erdos
    Kv3 szerintem, lassú de baromi szívós és erre rá fog menni a 107mm-es ágyú ami igen kellemes kis jószág.
  • Eagle16
    A Tier 9-es light szerintem valami Type 62-höz hasonló lesz. Annak pl. alig van páncélzata.

Ez Tier 8-as prémium lesz, de még mindig nem tudni biztosra, hogy berakják-e az EU szerverre is, vagy csak a kínaira.
  • Nazarov77
    Attól függ mi jön be jobban:
    KV-3 rohadt lassú jó páncéllal és arty kaja.
    KV-1S fél med fél heavy, megy 41el és ennek is van 122ese mint a kv-3nak.
  • Nazarov77
    Ez az a Tier 9es light lesz amiről goha.run beszéltek? Nem tűnik valami weaknak az a torony mint ahogy mondták.