418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #58433 és mit nerfelnek rajta??? 60t helyett 30t lesz? Vagy 60km/h helyett csak 30 km/h-val tud majd csak menni????:D -
Van T-54-esed? Majd próbáld ki egyszer azt a csodás D-54-es ágyút, örülsz ha eltalálsz vele valamit.
Én is csodálkoztam az E-50-esen, jó ágyú, jó páncél...sok lesz a jóból :) -
lexlutor #58431 ..9. meccs zsinorba vereseg a tigrissel. ennyire nem lesz joa tigris2 h ennyit szenvedjek vele. a P sokkal jobb. koszonom wargameing. -
Fullosan lehet, de az alap DB elég förtelmes. 12-es ROF meg 135-ös sebzés, ráadásul 83%-os legénységem van, szóval még egy Pz IV-est is alig tudok vele kilőni.
Az a baj, hogy fejleszteni nem fogom, mert 21k xp kell még Párduc-ra...nem fogok 10-en ezer xp-ket rákölteni a talpra meg a toronyra. -
R3nton #58429 ennyi erővel t-54et is nerfelhetnék, mert túl jó -
Sir Charles #58428 Én inkább közelharcolok és már nagyon megbántam, hogy nem az oroszt fejlesztettem, hanem a németet(nem gondoltam,hogy ennyire használhatatlanok közelharcban, legalábbis a Panther 2-ig,mert E-50-em még nincs és természetesen kivéve a DB-t mert az az egyik legjobb med az egész játékban) -
malystryx #58427 Sniperkedni imádok, de a közelharcot sem vetem meg. Mindkettő tetszik. :)
Mindenestre köszi a válaszokat, egyelőre orosz marad, és majd ha meglesz minden, akkor megy az E-50. Majd a patch-ek után :)) -
lexlutor #58426 .. talan mert a 60 tonnajaval nagyoobats ebez mint az agyujaval azert ... -
Szakesz #58425 Nehezen tudom elhinni, hogy egy nemcsak papíron jobb német tankot csak így lógva hagynának. :) -
Sir Charles #58424 Miért ne? -
R3nton #58423 miért nerfelnék? -
Sir Charles #58422 Meg igazándiból az a kérdés, hogy hogy szeretsz játszani a medekkel.
Ha közelharc, akkor orosz vonal, ha sniperkedni, akkor német vonal.
Az amcsik szerintem olyan középút, de nem tudom biztosan mert csak T-20-ig jutottam azon az ágon. -
Rue East #58421 köszönöm szépen! -
Szakesz #58420 Az E-50-et hamarosan szinte biztos, hogy nerfelik. -
malystryx #58419 Húúú srácok most elbizonytalanítottatok. Elkezdtem az orosz med vonalat gőzerővel, de ahogy olvasom, a 100-as ágyú elég pontatlan.. Igen, a bétából még tapasztaltam, de azt hittem jobb lesz.
Szóval inkább menjek az E-50 felé mint a T-54 felé??? Most így nem tudok dönteni, de ha azt veszem, hogy most az E-50 és tsai elég durvák, de lehet 1-2 patch múlva már nerfelik is őket, nehogy jobbak legyenek a orosz tankoknál. Van valaki akinek van tapasztalata a 2 tankról? -
lexlutor #58418 http://translate.google.ru/translate?js=n&prev=_t&hl=ru&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=en&u=http://wot.ctocopok.ru/load_cache.php -
Rue East #58417 mi volt az az oldal ami a wot cache fileokból olvasta ki az adatokat? -
Sir Charles #58416 Én valamiért a Cliff pályát nem szeretem. Több száz csata és még mindig nem találom rajta a helyem, melyik tankkal mit csináljak, hova menjek, honnan lehet sniperkedni TD-vel stb.
Az összes többi pályával nincs bajom, bár Komarint tényleg kivehetnék, mert az csak campfest-re jó semmi másra. -
tankaljöttem #58415 4 tank a tisztáson, kb 100 méter lehetett a távolság hogy mind a 4 tank egyszerre villant fel elöttem ,aztán szarrá is löttek ,nem kicsit lepődtem meg,pedig van távcsövem meg minden amit fel lehet rakni ,hogyan van ez? de ez nem fair pl: megvárom mig rendesen becélzom a tankot ,lövés indul a bokorbol szarrá álcázva minden oldalról ,erre a tank eltünik találat semmi,aztán egy arty bimmmmm 98% sebzés aztán a kis pz3-as kiszedett a semmiből mert nem láttam sehol a térképen ,ettöl független jó a játék néha csinál ilyeneket de nagyon bosszantó tud lenni -
Oddball29 #58414 Komarin. Legjobban a Steppes-t bírom. -
lexlutor #58413 .. szeretem a balancert..
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/29/shot_032.jpg -
R3nton #58412 ja az brutál, volt hogy már megfingatott 1vs1-ben is-4el ha nem jön segíteni másik is-4 otthagyom a fogamat az tuti -
Nem semmi amúgy ez a T95, tudom hogy 13 km /órát tud, de azért az oldaláról ne pattanjon már le egy 152mm-es HE. 150mm döntött az a rész, ennyi erővel az E-75-ösömről is lepattanhatna a Hummel...aztán mégsem.
Rejtély számomra az a TD, Bl-10 Ap-ja szemből nem viszi, és nagyon sűrűn lepattan a HE is...meg rengetek a 0%-os critical is, egyszerűen benyel mindent. -
bornofakone #58410 sztem meg pont malinovka a vészes, kövezzetek meg, de komarin-t szeretem:) nálam 90%-ban pörögnek ott a csaták, még ha arty is van, vhogy tudok vmit kezdeni magammal :) campinovka viszont csak szenvedés, lehet akármennyi med v arty v egyik sem, akkor is csak a camp megy:( -
faber #58409 Uraim, sima KV-n milyen sorrendben érdemes a modulokat fejleszteni? A 152 mm-es ágyú még minidg olyan finoman darabolja a népet HE-vel, mint bétában? Akkor megvolt, és imádtam...de gondolom az akkori tapasztalatok annyira már nem relevánsak...tehát? -
lexlutor #58408 ..masik veglet.. ket tieerel kisebb!
Victory!
Battle: Malinovka 2011. augusztus 29. 18:11:58
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 3 314 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 42 511 -
lexlutor #58407 Battle: Sand River 2011. augusztus 29. 19:02:24
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 142
Credits received: 7 299
.. a tigris alap.. nem vagyok hajlando egyetlen kozos xp-t sem kolteni ra.. a fenti utan a javitas 8700, loszer 4200, javitocsomag 3000.. jatekelmeny negativ.. semmit nem tudtam kezdeni lowek ellen.. a legendasan pontos 88as melleloveseirol meg ne is beszeljunk.. ugyhogy eljutottam arra a szintre vele, h beallok egy sarokba es ennyi. ha vesztunk meg mindig jobban kijovok, mintha csak szivok.. no plane ha nyerunk tiszta 500 xp, semmiert.. rohej ez a jatek.. -
Malinovkán csak változtatni kéne egy kicsit, mert nem olyan vészes, csak akkor ha mindenki kempel, mert akkor aztán ki nem szeded a tankokat a rohadt erdőkből az tuti.
Komarin viszont teljesen defenzív pálya, még ha át is jut az ember középen akkor is kilövik az SPG-k az erdőből, vagy a védők a másik szélről.... -
Először azt hittem két mapot is ki lehet szavazni egyszerre majdnem be is jelöltem de azért elolvastam a kérdést szerencsére így nem szavaztam vissza az egyik camp mapot minden esetre van bőven választék ezekből kár hogy nem törölnek többet is. Komarint viszont mindenféle képpen ki kéne ejteni mert az épületekkel se oldották meg azt hogy ne legyen camp mert esélytelen a hidakon átjutni így meg ilyen game módban nincs értelme egy full defenzív mappának mert mindenki azt fogja csinálni. -
Nazarov77 #58404 Szerintem malinovka szidása már divat lett nem olyan szörnyű az, viszont komarin tényleg játszhatatlan és ott az a csoda ha nem 15 perc alatt van vége a körnek. -
Szakesz #58403 Egyelőre Malivonka vezet. :) -
Nazarov77 #58402 annak én is örülnék -
Húú de jó volna kitörölni pár szar kemp mapot 
Én erre is szavaztam xD
"I wish a Arty max from 2 / Team...." -
Nazarov77 #58400 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/54132-vote-on-wot-maps/
Lehet szavazni hogy melyik mapok tetszenek és melyek nem
Overlord said...
Redesign, rotation change, deletion... Will see based on the feedback.
Tehát a feladat mindenkinek aki ezt olvassa: Komarint leszavazni földig hátha kitörlik ! -
Köszi, erre nem is gondoltam. Azért az nem lenne egy utolsó dolog, ha 1-esben nem csökkenne (vagy növekedne?) a láthatóságom (pl kempirovkán a mocsaras résznél) -
Gunslinger #58398 A kettest soha nem használom, az egyest akkor mikor városban kell csak 10-15 métert haladnom előre egy gyorsabb heavyvel vagy meddel és nem akarom, hogy a célzókör szétessen egy gázadásnál. -
Srácok!
Mire jó a 3 fokozatú tempomat? A legnagyobb sebességnek még látom értelmét, de az első és második fokozat létét nem értem... Ha még az lenne, hogy ha egy bokrokkal, fákkal tarkított részen 1-es fokozatban cammogok, akkor nem nem csökken a láthatóságom, de nem ez van. Szóval van valami értelme vagy csak egy tök felesleges feature? -
Dean108 #58396 Én ezt a kettőt nézegetem de a másikon csak passzívan vagyok jelen. -
Gunslinger #58395 Köszi. Nem szoktam látogatni. :-) -
Dean108 #58394 Szerintem ez lesz az:
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_tankos_mmo/friss.html