418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paypal: ott regelsz, aztán átutalással feltöltöd. Onnan meg már vehetsz aranyat.
bank -> paypal átutalás átfutási ideje 2-3 munkanap. -
Redmaster #58512 már nem azért de mindjárt dél és még ma senki nem szidta az artysokat -
És hogyan vennél 1000 ft-ból aranyat, mikor a minimum tétel 7 euró ami 2000 ft körüli összeg, kapsz érte 1500-at, de 2500 is alig többe 2600-700 ft-ba kerül árfolyamtól függően. -
foxbat88fx #58510 srácok, átutalással is tudok aranyat venni? úgy értem nincs bank kártyám, hanem, pénz befizetéssel bankon keresztül? :) -
Dean108 #58509 Csak azért töprengek ennyit rajta, mert a gyerek már minden nap ostromol hogy neki kell a KV is és hogy menne orosz tankokkal.
Mondom neki nincs elég hely, majd ha meglesz az E50, E100 akkor lehet szó róla.
Szegény pedig akár csak 1000 Ft-ból csinálhatnék még 3 helyet a garázsba és akkor hadd menjen az orosz csodákkal ha ennyire KV-zni akar.
Nekem elég a konyhában a Tchibo Family, más KV-ra egyenlőre nem vágyom.
-
Az a drámaian szörnyű, hogy a Malinovkát jobban utálják a Komarinnál, pedig a előbbi mérföldekkel tűrhetőbb!!
További negatív pályák nálam:
Erlenberg, El Hallouf, Karelia és Arctic Region
-
Még nem. -
Nazarov77 #58506 Még nem, elvileg 7.0ban már lehet utalni. -
Dean108 #58505 Kérdés:
Egyik account tud aranyat átutalni a másik accountra?
Tehát ha lenne olyan ismerősöm, akinek a bankszámlájára átutalnék mondjuk 3-5000 HUF-t, ő ezért cserébe át tudna utalni az én account-omra 3-5000 goldot? -
R3nton #58504 like button -
bgabor #58503 Aha. És hol is van itt az összefüggés, zsenikém? Miért nem csak olyan bankkártyákat forgalmaznak ami netes vásárlásra is alkalmas? Mégis mi köze van mindehhez a munkáltatókhoz meg a minimálbérhez, meg az emberek helyzetéhez? Semmi az ég világon.
Engem akarsz visszarángatni a földre amikor nevetséges módon két olyan dolgot kapcsolsz össze aminek nincs köze egymáshoz?
Azt pedig hogy ez az ország undorító, lehangoló, élhetetlen, és mindig is az marad, tudom jól. El is szeretnék menni innen amint lehet. És az ég óvjon attól hogy házassággal és gyerekvállalással örökre bebetonozzam magam ebbe a szörnyű, élhetetlen országba.
-
Pedig tényleg felháborító. A bankkártyákat régen nem arra használja a többség, hogy erről vegyen fel pénzt az automatákban. (Nem éri meg). Olcsóbb és kényelmesebb innen neten keresztül kifizetni a csekkeket, számlákat. A bank meg nem tudja, hogy te csóró vagy, vagy éppen burzsuj. Azért ad ki ilyeneket, hogy elszámolhassa a pénz felvét nem kevés költségét. Szóval parasztok mint mindig...
-
Ez így nem igaz. Nekem p.l. a Cetelemes dombornyomottal simán lehet neten fizetni de ettől függetlenül sosem fizetek vele élesben. Tehát nem adom meg a kártya adatait (szám, cv kód). Neten igénylek ehhez a kártyához egy virtuális kártyát, 1percen belül kapok sms-ben adatokat (szám, cv kód) és ez max 24óráig vagy 1x fizetésre alkalmas. Onnan mintha sosem létezett volna. Hiába lopja le egy robot az adatokat, másodszor már nem lehet vele fizetni. -
És az miért felháborító. Sok embernek csak azért van bankkártyája, mert a munkáltatója, aki a a nevetséges bruttó 70k s minimálbérét arra hajlandó csak utalni. Ezeknek az embereknek, meg nem az a legnagyobb gondja, hogy paypalre utalgasson, hanem az, hogy hónap végén kenyeret tudjon venni a gyerekének. Nem akarlak bántani de valaki visszarángathatna a földre. -
Dean108 #58499 Ehh.
Mondom én hogy legyen SMS is és akkor rajtam is keresnének egy kicsit a ruszkik.
De hát ha nem hát nem.
Marad a pénz nálam. -
bgabor #58498 Biztosan nem jó, nekem is az van.
Felháborító egyébként hogy még mindíg bocsátanak ki olyan kártyákat, amikkel nem lehet neten fizetni. -
bgabor #58497 Ez a vitruális bankkártya dolog olyan, hogy olyan bankkártya mellé adják, amivel nem lehet neten keresztül fizetni. Kár, hogy én még sehol se láttam olyat, ahol támogatták volna, és lehetett volna így fizetni. -
Dean108 #58496 Ezek szerint egy sima Maestro nem biztos hogy jó? -
Ninju #58495 A VISA Electron kártyát pont arra találták ki, h ne keljen az on-line fizetéshez egy dombornyomott kártya.
Tehát nem jó az összes sima kártya. -
Bmsrt #58494 Ersténél biztos mert nekem is olyan van(Visa virtuon) és vettem már vele goldot 2x-is. -
Jól hangzik, majd utánaolvasok és valószínű élek is a lehetőséggel. -
Igen (én is ott vagyok
)
-
Nem kamu. amikor jópár évvel ezelőtt regeltem, tényleg csak dombival lehetett, de kb 2 éve már simával is.
Viszont ez a virtuális bankkártya dolog érdekelne. Ersténél vajon van? -
Califa #58490 A betyársereg Tagfelvételt hirdet top tier -2 szinttől !!! Legyen humorérzéked,tudj csapatban játszani,rendelkezz mikrofon/fülhalgatóval,amit használsz is !Ha ezek kritériumoknak megfelelsz,szeretettel várunk.Betyár akarsz lenni?
JELENTKEZZ: http://uc.worldoftan...00003231-BE-SE/ -
Nekem is ugyanilyen kártyám van. Egyébként én is azt hittem, hogy csak dombornyomottal lehet. Egy ideig terjedt ez a dolog. De ma a kedves kollégák felvilágosítottak, hogy ez csak kamu, és nyugodtan lehet használni a "sima" kártyát is. -
Dean108 #58488 Kiszámolta már valaki hogy mi éri meg jobban?
1., Prémium account és 150% az XP-re és a creditre.
2., Tier 5-ös elit tankokkal és mondjuk egy humival pénzt farmolni, majd mikor már elég pénzt farmoltál velük, a rajtuk lógó XP-t átváltani free XP-re, és azokat rákölteni a tigrisre, párducra, vagy egyéb halálcsillagra?
-
Dean108 #58487 Na lehet akkor a héten regelek egy paypal-t én is. -
Nekem sima visa electron kártyám van. Moneybookers simán elfogadta. Azonosítás e-mail alapján megy (szóval semmi személyes/banki információt nem küldenek kifelé). -
Nazarov77 #58485 Komoly, nekem ilyen kártyám van:
-
Dean108 #58484 Ez komoly?
Nem kell dombornyomott kártya?
Eddig már vagy 3-szor majdnem rávettem magam a paypal-ra, de mindig győzött a lustaság mikor belegondoltam, hogy akkor most be kell menni a bankba és igényelni egy dombornyomott kártyát. -
R3nton #58483 de paypal számla tuljadonképpen egy emailcím ugye? legalábbis az e-mail címed alapján azonosítja a számot -
Nazarov77 #58482 Nem kötelező, nekem sima OTP visa kártyám van, de lehet úgy is paypalt használni hogy bemész a bankba és a paypal számlára utalsz fel pénzt. -
Nazarov77 #58481 Én most elsősorban az xp váltás pénz váltás gold lőszer és társaira gondoltam, persze hogy megéri a slot van jelenleg vagy 8 üres slotom + 10 tankom a garázsban.
Akkor összegzem mit éri meg:
- modul leszerelés
- prémium account
- xp váltás
- slot
- aki megteheti annak Löwe hogy ne legyen több probléma a credittel, aki meg nem annak ajánlani tudom a T-25ös prém tankot az is elég jól hozza a pénzt. -
Nazarov77 #58480 Ja tényleg az egyik legjobban megérő dologról elfelejtkeztem, simán megér 10 goldot, mint perkálni a 250-500k creditet. -
Dean108 #58479 De akkor félek elszaladna velem a ló.
Túl egyszerű lenne máshol is így fizetni.
Az SMS-ben azt szeretem hogy megvan az egyszeri feeling még ha egy kicsit drágább is.
-
Dean108 #58478 Ja akkor biztosan keverem valamelyik akciós időszakkal. Az maradt meg bennem.
Viszont a 300 gold sem sok ha úgy vesszük hogy 1 gold kb 1 HUF.
SMS-ben már rég fizettem volna párezret a slotokért és az XP átváltásért. -
paypal-hoz dombornyomott bankkártya kell, azt kell az account-on beállítani. -
Ha lenne is SMS-ben fizetés, az lenne a legrosszabb megoldás, mert még a szolgáltató is levenné az ő nem kicsi részét.
Miért ódzkodsz a bankkártyás vagy paypal-os fizetéstől? Félsz, hogy lenyúlják a pénzedet?
Nem kell :) Én pl már csak virtuális bankkártyát használok online fizetésnél. A vásárlás előtt netbankon beállítom, hogy mekkora összeg legyen a kártyán és úgy fizetek. Egyre több bankban van ilyen bankkártya, éljetek a lehetőséggel. -
150??? Nálam 300 gold egy üres hely... és alapból 5 slotom van plussz a prémium tank amit a béta miatt kaptam. Barátomnak ezzel ellenben 6+1 helye van és nem vett slotot..ezt sem értem... -
R3nton #58474 én is csináltam paypal-t de arra, hogy kell átutalni pénzt?