418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Passz.
    Ezt régebben linkeltem a WOWP fórumra.
    Oda meg valamelyik fórumról szedtem.De linket nem találtam erről.
  • Nazarov77
    Ez a World of Soldiers most komoly? Valami link róla?
  • Negritis
    a tiger I nekem eddig egész szépen tetszik, de mivel nincs rajta rendes löveg alulról nem sokra képes
  • hellokitty92
    hát az amerikai heavy pont az, ahol szinte soha nem lesz egy szinten a páncélod az ellenfélével:) a t29 tier7-ben a legjobb heavy, de a utánna szinte úgyan azzal a tankkal kell harcolnod tier10-ig is! hiába van a t30-nak egy kiválló lövege, de páncélzata kb 0 lesz, az is7/maus-al összehasonlítva. hull down játékstílist követelnek meg, szal győzd rejtegetni a vékony testedet az ellenfél elől!:)

majd talán egy minimálisat javul a helyzet ha bejön az m103 és a t110 tier9-be és 10-be! nagyon kiváncsi leszek rájuk!:)
  • sokoo
    Itt egy frissített klánlista, a fenti úgy tűnik megdöglött.
    tinyurl.com/klanlista
  • Adjunktus
    no tessék.
    WOT-WOWP-WOB.
    A kláncsaták.
    A klánwar térkép belépő pontjai,kivétel nélkül tengerparti területek.Amennyiben egy klán szeretne partra szállni,először is biztosítania kell a tenger partot.Tengeri ütközetben le kell győznie a szintén partraszállással próbálkozó más klánokat.
    Ha ez megtörtént,kezdődhet a szárazföldi ütközet.A szokásos módon.
    A klán légi ereje,a partraszállás után aktiválódik.
    A légi uralom kivívása létfontosságú.
    A szárazföldi egységek parancsnoka légi támogatást kérhet a térkép bármely szektorába.
    A légi térképek jóval nagyobbak lesznek.A szárazföldi célokat támadó repülőgépeknek,először meg kell közelíteniük a támadandó szektort.Majd oda belépve,a közössé váló térképen támadhatják az ellenséges
    célpontokat.Már itt látszik,hogy a légierő elosztása kulcsfontosságú lehet.(inkább több vadász,leszedni az ellenséges gépeket és ezáltal védeni a tankokat,vagy több csatarepülővel megpróbálni eljutni az ellenséges tankokhoz.
    A kisegítő,kiszolgáló AI egységek fejlesztése folyamatban.
    Később kapcsolódik a World of Soldiers.
  • kabel15
    Köszönöm. Nekem is inkább a sherman felé húz a szívem. Csak kicsit nehéz úgy medium tankozni hogy jönnek KV-k és 1 lövés vagy egy önjáró löveg és szétkap. Ezért gondoltam hogy a nehéz tanknak csak van olyan vastag páncélzata hogy ne 1 lövés legyek.
  • madmex
    Nemrossz tank tiger I de persze stock semmibölse jó. Saját szintjén t29 és Is is elég papír. Majd Kt jobb lessz (persze top ágyuval).
  • hellokitty92
    ezt csak te tudhatod! melyik ágon akarsz elsősorban továbbmenni, heavy vagy med ág? az szerint dönts!

de érdemes először a shörmit megvenni, és megtartani az egész játék alatt. nagyon jó farmtank, ha prém nélkül tolod, emellett olcsóbb is jóval mint a t1. így a pénzzel se lesz nagyon gondod -annyira- a későbbiekben!
  • Nazarov77
    Attól függ mit akarsz, T1 heavy, M4 med ág. De inkább M4re menj mivel 6.7es patchben jön a Jumbo sherman amivel ki lehet kerülni a ratyi T1et.
  • kabel15
    Hello! 2 tank közül melyiket érdemes megvenni? T1-heavy vagy a M4 Sherman.
  • hellokitty92
    dehogy, ilyen lesz! Sam bácsitól szeretettel! Nuke Cannon.

http://www.youtube.com/watch?v=avICZA_uQ5U
  • Dean108
    Megvan legközelebb mit csinálok.
    Nem fog érdekelni hogy az összes heavy elindul az egyik oldalon és a másik oldalra nem marad egy sem.
    Kinézem a legerősebb heavyt és vele megyek bárhová is indul.
    Ha beugrik a McDrive-ba akkor megyek én is, ha toaletre megy szarni, akkor megyek én is, ha kútba ugrik megyek én is.
    Így majd nem várja el senki egy papír tigristől hogy nehéztank legyen mikor csak elvileg az. Úgy szét lehet kapni hogy öröm nézni.
    Igazából a Tiger I, csak egy dög nehéz német med és csakis úgy szabad vele játszani.

Amikor hátul vagyok vele mindig élvezetes a játék.
    Amint közelharcra kerül a sor, mintha nem is heavyban ülnék.
    Himmelsdorfon is a szomszéd utcából bekanyarodik egy heavy.
    Én lövök elsőre (rövid 88-as) semmi.
    Ő lő, nekem -30% HP, leesik a lánc el sem tudok sunnyogni, nem mintha a majdnem stock motorral bárhová is siethettem volna.
    3-4 lövésből kész voltam, míg én már kínomban HE-vel 5%-okat szedegettem le róla.
  • Nazarov77
    Nem igazán, Tier 3 nem hoz olyan jót, bár tény hogy prémiummal ilyen sok kill után néha hoz 28Kt. T-25 viszont alapjáraton átlagos kör mellett hoz minimum 20at.
  • kerla
    Ez jobb a T-25-nél is tán credittermelés szempontjából?
  • foxbat88fx
    Kb. ilyen lesz a tier 9-10 arty: http://www.youtube.com/watch?v=lxx0HTZzCco&feature=related

:D csak ugye nem kis tankok ellen
  • kerla
    Francia ág, ja, a legyőzhetetlen 41-45-ös francia tankok igaz? Mi is a nevük???
  • Nazarov77
    Nagyon OPnak érzem magam mikor ezzel szedek ki mindenkit, túl könnyű :D

Az biztos hogy német tree mellett a franciákat fogom a legjobban tolni ( mondjuk a némettel gyakorlatilag végeztem, már csak JT kell, artyzni meg úgyse fogok )
  • Faboo
    Ja, sniperkedj a tigrissel, de ha te vagy a top az kicsit égő és mindenki azt várja, hogy támadj. Amúgy, jogosan egy heavy-től. Előremész, és a Tier 5-6 egy sortűzzel szétkap :)
  • Ohyner
    Alapjában már az hülyeség volt, hogy úgy adnak ki új nemzetet, hogy a meglévőek sincsenek kész.
    Franciáknál is kiadnak kutyafuttában valami limlomot aztán majd variálják meg foltozgatják.
    Nem tudom, hogy mi az istent csináltak a béta alatt, de ennyi idő alatt a három nemzet végleges treejét bármelyik másik gárda megcsinálta volna.

Tegnap linkelt valaki hírt a hajós játékról megér egy imát az alatta lévő kommentek többsége. Azért nem foglalkoznak a nagy hibákkal, mert a kicsiket javítják amik igazán zavarják a játékot. ( ő valami örökbefogadott Iván lehetett:))
  • Dean108
    Ja, Prokhorovka alsó bázisról bal oldalt indulva.
    2 hevy jobbra el, az összes többi meg utánam jött balra, majd beálltak mind mögém.
  • Dean108
    Kérdés:
    Szemétség tigrissel top tankként hátul maradni?
    A múltkor 4 TD és 2 med ácsorgott mögöttem erősen éreztetve hogy eszük ágában sincs senkinek sem előre menni.

Egy idő után meguntam és a karton tigrisemmel előre kúsztam hogy aztán 2 perc alatt szétkapjanak a láthatatlan TD-k és az arty.

Viszont ha hátul maradtam volna, akkor meg nem tettem volna zsebre amit kaptam volna a chaten.
  • Nazarov77
    Ja elképzelem ahogy a halálcsillag meglövi a T-54 tornyát: We didn't even scratch them!
  • Nazarov77
    Persze hogy van idő, pénz akarnak :D
    Rendes francia TDkről még semmi de prémium TDk már kész vannak:

http://www.mondespersistants.com/images/screenshots/World_of_Tanks-306426468.jpg

Ez pl tetszik :D
    http://www.mondespersistants.com/images/screenshots/World_of_Tanks-306426470.jpg

SŐT prémium arty is készült:
    http://www.mondespersistants.com/images/screenshots/World_of_Tanks-306426474.jpg
  • Oddball29
    Addig örüljetek, amíg katyusák nincsenek.
  • Dean108
    Ha az oroszok ilyet kapnak akkor a németeknek minimum egy halálcsillag!
    Egy gombnyomás és -1 bolygó!
  • ozeus
    Részemről mehet a németeknek ezek a kis porbafingók, de akkor az oroszok kapjanak 1 ilyet:
  • kerla
    Biztos beragadt a rükverc :-)
  • ilsalon
    A múltkor megrökönyödve tapasztaltam, hogy egy toptank lőve háttal rohamozott felénk és úgy lődözött. Röhögcséltem és jól szétlőttük.

Tegnap viszont egy Ferdi támadott minket seggel. Nem volt mögötte senki, Murovankan jött az erdőben. Hirtelen nem akartam hinni a szememnek, de azért lőttem, ahogy tudtam. Még akkor sem fordult meg, amikor öt-hat lövéssel szétszedtük.
  • hellokitty92
    2012 Q1-re igérte overlord legutóbb, amcsi heavy talán év vége előtt, de nem tudta megmondani 100%-ra, szvsz az is 2012. francikat talán szeptemberre igérték, de örülhetünk ha karácsonyra megjön a fele tech tree, mivel még mindig nem láttunk egyetlen td-et sem!

gold tankokra bezzeg van idő...:O
  • bgabor
    Na, akkor én most szépen eladom ezt a tetves KV-3at a fenébe, elég ideig foglalta a helyet.
  • Sir Charles
    Homályosítson már fel valaki, hogy a játék hogy számolja az XP-t és a pénzt?
    Ezt kaptam a meccs után:
    Vereség
    Csata: El Halluf 2011. augusztus 31. 10:57:19
    Jármű: SU-152
    Szerzett tapasztalat: 121
    Szerzett kredit: 6 294
    A meccsen kétszer eltaláltam egy T-95-öt(kb 35%-ot vettem le belőle)
    eltaláltam egy Tiger P-t, meg egy Sluggert 100%-ról 30%-ra levittem.
    Igaz hogy vesztettünk, de hogy még a tank szerelését sem állja ez a teljesítmény a játék szerint, azért az kicsit sok.
  • bgabor
    Tudtommal csak a battleshipset és a repülőset tervezik összerakni, de szerintem még az is elég vad ötlet.
    Tankokat belekeverni felesleges lenne, mert a tankok teljesen tehetetlenek mind a repülők, mind a hajók tüzérségi fegyverei ellen. A távolságok se stimmelnek, a tankok max 3-4000 méterre képesek ellőni, és lassan mozognak, míg a csatahajók 40+ kmről is tudják lőni egymást, a repülők pedig többszáz kilométeres távolságokkal dolgoznak. Nem tudok elképzelni olyan megoldást, ami mindegyiknek jó lenne.

Mellesleg szerintem a jelenlegi fapados környezet teljesen alkalmatlan lenne ilyesmire.
  • Nazarov77
    Orosz tree módosítások már csak jövőre jönnek elvileg.
  • bgabor
    Az orosz heavy ág újradizájnolásáról semmi hír? Belengették az oroszok ezt a KV-3 és KV kettéosztást egy fél éve, és még mindíg semmi. Szeretnék már végre megszabadulni a KV-3 tól.

Más. A barakk működését magyarázza már el nekem valaki légyszíves, mert semmi logika vagy ésszerűség nincs benne. Van egy "Barakk kihasználtsága" és egy "Legénység" számmutató is, mind fiktív számokat mutat. Beleszámolja a tankon lévő embereket is?
    Mert egyszer csak betelik, és akkor nem tudom áthelyezni az embereimet, nagyon gáz. 300 aranyért meg nem fogom bővíteni.
  • hellokitty92
    jaja, kicsit bekavart a régi:)
  • Sunrider924
    A Ryan kozlegeny vegen amikor a Tigrist ki kell bombazzak mert semmit se tudnak ellene tenni, es jon a repulo ami elintezi, ja az otlet az franko, csak a jatekban a tankok semmit nem ernek, vagy hihetetlenul keveset, kar elbaszni rajuk a legicsapast, inkabb az agyukra kuldenem oket mert azok tobbet artanak. DE baj van az elgondolassal, mert hiaba csapat alapunak szant a jatek ha nem jutalmazza a csapatjatekot, jelenleg a jatekosok 80% magasrol tesz arra hogy gyoz vagy veszit, a kill/damage kvotajat hajkurassza es a leheto legdibelbb modon, lasd arty/ td rohan elol, a scout elott! Ezeknek akarnak osszevont, taktikus gondolkodasmodot igenylo komplex startegiai csihi puhit? Nem fog az kelleni senkinek....
  • ilsalon
    Viszont azt mondták, hogy nem lesz egyesítve a két játék, csak xp-t, meg pénzt lehet majd átcsoportosítani.
  • ilsalon
    Szerintem tuti lehetne egy ilyen esetben artyval a repülőre célozni. Nehogy mán az arty kárt szenvedjen. Meg az orosz tankok is tudnak majd repőlőkre lőni, nemhiába van az IS7-en akkor rámbó ágyú.
  • Ohyner
    Hát ritka az iylen debil arty, legalábbis az ellenfélnél. Amúgy ezeket arra az elvetélt ötletre írtam, hogy összeakarják vonna a játékokat. Ha közös lesz a repülőkkel a harc onnantól a kutya se fog tankkal menni. Minek? Azt hiszem a 2. VH bemutatta, hogy ahol a légifölény ott a győzelem. Mondjuk egy előnye lenne, akik artyval tolják leginkább megtapasztalnák milyen, mikor nem tehetnek semmit, csak jön egy bomba vagy rakéta és vége. Mi hevyk medek tdk már tudjuk, nem ér majd meglepetés.