418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem tetszik, de ez a szappantartó amit Nazarov77 mutatott szerintem röhelyes -
VanDaal #58872 Ez egy lamantin :D -
Nazarov77 #58871 Tier 6, nem hiszem hogy annyira kemény lesz, legkeményebb rajta a sütemény sütőforma lánctalp darabok :D -
Nazarov77 #58870 Mit mondtál? :D
-
lexlutor #58869 ena testen szornyulkodom. a t43, t44ek nincsenek ennyire megdontve.. szembol eselytelen lesz megloni. -
lexlutor #58868 ..biztam benne hatha valami normalis dolog, merta francia ag, annyira hianyzik mint egy hatbarugas.. de ugy latom azzal jobban jartunk volna.. a kamokban az lesz a jo, h az egyebkent is hulladek lathatosag meg szornyebb lesz.. a fizika.. hat uj helyeken lehet vegre fennakadni, ha valakinek nem lennenenek elegek a mostani bugok.. -
Nazarov77 #58867 Nem tudom de kemény lesz tier 6ban: maximum armor:120mm azt nem tudom, hogy hol ennyi de szerintem csak a tornya. -
ugratni????... na ne!!!! -
The ugliest tank I've ever seen -
Nazarov77 #58864 Csak annyit lehet még tudni hogy camo festések meg fizika, le lehet esni a francba a hegyekről, meg lehet ugratni :D -
lexlutor #58863 --te jo eg! ennek hany fokban van megdontve a homloka?? -
lexlutor #58862 ..es akkor mi lesz a 7.0-ban? -
Nazarov77 #58861
IMG tag lemaradt.. -
Nazarov77 #58860 Ajándék overlordtól amiért elértük a 2 000 000 látogatót :)
ARL-44 valamilyen camoval ( amúgy már régóta le vannak modellezve a francia tankok + camo meg minden csak tudnám mi a jó fenét tökölnek ezek ennyit, szerintem boldogok lehetünk ha november végén megkapjuk a franciákat mivel NEM 7.0ban lesznek, meg lett kérdezve Q&A topikban hogy 7.0ban jönnek e és overlord azt mondta hogy 7.x x>0... )
http://2.bp.blogspot.com/-UbXhrS3X9w8/Tl5OyuO2ebI/AAAAAAAAAu4/gFFA78ssI6Q/s1600/name+the+vehicle.jpg -
VanDaal #58859 A 4. vereségem IS-sel egyhuzamban... belefér, van ilyen.. De hogy már megint milyenek! Elsőben top tank vagyok, egy másik IS-sel. Ellenfélnél velünk szemben 4 tier 7-es tank. Kettőt kilövök, majd meghalok. Addigra a csapatunkból talán ha öten élnek még, köztük a másik IS, egy szikla mögött kempelve, 100%-on, 0 killel. A csata végére sem lett több neki. A következő 2 vereség totál félre balancolva, az utolsóban pedig megtanulhattuk, miért káros, ha az Object top tankként scoutol, az arty-k pedig nem hogy kilőni, de rálőni sem hajlandók a spottolt IS-4-re. Még egy ilyen kör, és azt hiszem ma a duplát se csinálom meg ezzel a szerencsétlen IS-sel. -
Ohyner #58858 Aki lighttraktort visz be nagy csatába egy debil. Lényegében az arcába sz.r a társának és a csapatnak is.
Én általában platoonban +-1 szintet szeretem -
hellokitty92 #58857 ezen mi olyan meglepő? itt mineson láttam már K4-ben legháttúl kempelő is4-et, még ha azt lehetne mondani h sniperkedni probált, de nem... a vicces az volt h ő volt a top tankunk és egyben az egyetlen tier9-es tankunk is... -
Kénytelenek voltunk foglalni :) AZ ellen maraadék egy artyja pedig a mi bázisunkon volt. Amúgy lehet hogy sokan csak azért használnak artyt amiért Én is. Vagyis minden ágat végig akarnak vinni.
-
Szpecnyaz #58855 Ebben tényleg igazad van. Viszont szerintem ez a jelenség jóval ritkább, naponta ha 1 olyat látok hogy loltrakit hoznak be. Ellenben pár csatánként van olyan hogy valamelyik heavy beáll egy arty mögé, esetleg a sarokba, és ott hupákol végig. -
lexlutor #58854 ..engem meg ez huz fel. mert eloszor meg vicces volt, masodszorra mar nem annyira, 172.re pedig .. nos egy normalis tankkal kevesebb a csataban, egy agyuval kevesebb. a balancer ezt nem tudja kompenzalni. sebezni nem tud senkit. rejtozese kb nulla. latotavolsaga detto. sebessege szinteni, igy scoutnak is hasznalhatatlan. igy -1el indulsz kapasbol. es a buta meg azt sem fogja fel, h tbb xp-t sem fog kapni. -
lexlutor #58853 amugy visszavonom a sok gyokert. azt akartam mondani, ha bekekulsz a csata allasatol fuggetlenul mindenki teged akar kiloni a csapatban, megha ki is lovik oket. fura. -
Szpecnyaz #58852 Nem mondom hogy tetszik nekem ha valaki loltraktort hoz be, de kilőni se fogom őket. -
lexlutor #58851 ..valoban? tehat ugy gondolod egy tier 7 csataban olyan kellemes jatszani az oldaladon ket loltraktorral? :)
azert nem latom ertelmet a dolognak, mert max bekekulsz, es a sok gyoker egybol ki akar loni. amugy eleg vicces a te szadbol jogossagot hallani. en nem jottem ilyennel h mi jogos vagy mi nem. csak elmondtam h en h jartam, mert nem fogtam a loltraktor humort. -
Szpecnyaz #58850 Lehet nem fogom elvenni kedvét, de legalább elrontottam a békés "kempelését". -
Szpecnyaz #58849 Hát szerintem inkább jogos hogy kilövök egy a pálya sarkában kempelő balfaszt, mint hogy végzek egy egész szakasszal. -
lexlutor #58848 ez megint egy masik dolog. en avval ertem el nemreg egy 24 orast bant h kilottem egy platonnba bejovo csapatot. tier7 meccs es bajon egy su8 ket loltraktorral. a ket loller utan megalltam volna, de a su8 nagyon bosszuszomjas kedveben volt. nem jott be neki :) -
lexlutor #58847 ..ettol tuti nem fogja abbahagyni a kempelest, erre nyugodtan mergetvehetsz. -
FairCO #58846 ezzel .. amúgy én csak azt szoktam kilőni, aki direkt beáll mögém úgy, hogy ne tudjak tolatni, de azt kérdés nélkül. -
Szpecnyaz #58845 Talán azt hogy legközelebb nem fog a heavy tankjában ülve egy arty mellett (néha mögött) kempelni? -
lexlutor #58844 huu de rohadt kemeny vagy. es ersz evvel barmit amugy? -
Szpecnyaz #58843 Hát én az ilyen "bátor" embereket először felszólítom, hogy menjenek és csináljanak hasznosat. Ha erre nem hajlandóak, és még vissza is pofáznak, akkor kilövöm őket. -
Sziasztok valamiért elkezdett exe hibával kidobálni titeket is vagy csak engem mi erre a megoldás telepítsem újra? -
Desmodromic #58841 Na még egy jó kör. Ha alul van a T-44, akkor scoutol és arty-t öl! -
Megéltem egy hasonlót :D Malinovkán egyetlen arty voltam, és hátulról az erdőből kémleltem a tájat. Beállt mögém egy KV, védeni :D -
Desmodromic #58839 Tilten voltam egy pillanat alatt! Megyek a fennsík felé, hátranéztem oké minden fasza jön velem egy IS lenyomjuk a kis sneciket, erre a bejáratnál látom, hogy 50 méterre tőlem visszafordul pedig még senkit sem láttunk! A stock t-44-et se perc alatt szétkapták vagy öten... Na nem baj következő körben lőttem 1240XP-T.
-
Oddball29 #58838 A muskátlijait féltette biztos azokban a tartókban a motorházon. -
Desmodromic #58837 Nemtom ennél van lejjebb? A teljes csata alatt innen puffogtatott. -
Nazarov77 #58836 Erre fölösleges a spall liner azt azokra éri meg amik jól páncélozottak és sokan HEvel lövik pl: T9-10, célzásgyorsítót tegyen rá mindenféleképpen mivel alapból 3 a célzásidő ami rengeteg. -
Priny0 #58835
:D -
sajat preferencia
en ventilaciot ajanlanam vagy repesz pancelt
mivel gyors is tud lenni talan a szerszamos ladat?
celzas gyorsitot talan meg de ennek mar nem nagyon latom ertelmet
a tobbi meg szerintem felesleges ra