418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    a legszebb tank a vadászpárduc és a párduc.
  • davidbog
    Jó ötlet. De akkor inkább T54 tier 8 + 105 mm T140 löveg. Az M6A2E1 maradjon csak premium. T57 tier 9 + 120 mm M58 löveg, T58 Tier 10 + 155 mm T180 löveg (ez a löveg HEAT lőszerrel elképesztően brutális volt).

Bár a T58 páncélzata semmivel nem jobb mint a T57-nek. De minekettő inkább tier 9-es, hiszen az a testpáncélzatuk ugyanaz mint az M103-nak. Inkább az M103, T110 illene az US Maus ágba.

Nekem most lett meg a T34. Tetszik. Igaz free xp-ből azonnal kifejlesztettem a futóművet és a tornyot, és a 120 mm-eshez is csak 12000 xp-t kellett farmolnom. A páncélzata gyenge, de legalább nem kell azzal foglalkozni hogyan áll a test. :) Minden másban jó. Tud helybenfordulni a hosszához kéepst nem is lassan. Elfogadhatóan gyorsul a fejlesztett motor nélkül is. Mozgékonysága a tier 9-es heavyk közt a legjobb. Toronyforgatása ebben a kategóriában brutálisan jó. Ezek után kiváncsi leszek az M103-ra.
    Az M103 legalább szemből viszonylag erős lesz. Elvileg mozgékonyabbnak is kéne lennie mint a T34-nek mert kb 8 tonnával könnyebb és egy futógörgővel rövidebb. Gondolom a 120 mm T53 löveget jól lenerfelik olyan 5,2-5,4 RoF-ra. És az új 120 mm M58 löveg kap majd 6-6,5-ös RoF-ot. Az M58 talán kicsit pontosabb lesz és olyan 260-270 mm átütéssel rendelkezik majd.

Amúgy se az IS-4 a legszebb tank. :) Ronda az a lépcsős far rész és a torony eleje is furcsa. Akkor már inkább IS-7. :)
  • Ohyner
    Na látom a nyomorultak még nem alszanak újabb győztes csata amit elbuktunk mert két tank nem tudott beállni a körbe.
    Idióta killmániás barmok.
  • bujcsik555
    Ilyenekre én se költök, nem futja ennyi tank mellett, csak egy szerszámos dobozt viszek :D
  • Gunslinger
    Asszem 35 tonnánál kell nehezebbnek lenned és a sebesség is számít. T-54 nincs 40 tonna és át tudja törni, de a T-44 nem tudja.
  • VanDaal
    Annyira sokat nem mentem a 122-essel, mert kb 10 csata után kiverte nálam a biztosítékot, de volt vele nem is egyszer minuszos győztes köröm. El tudom képzelni, hogy ventivel, célzás-, és töltésgyorsítóval akár használható is lehet, de amikor nekiálltam ennek a tanknak, még nem volt pénzem ilyenekre. Most meg már nincs olyan sok hátra vele, hogy megérné rátenni. Úgy vagyok vele, hogy a kisebbek között a 100-as ágyúval is elboldogulok, a nagyobbakról meg inkább az olcsóbb töltényekkel pattogjak.
  • foxbat88fx
    jaja, de alá lőjj, ne rá, mert átmegy rajta :P
  • patchaou
    Az a legjobb mikor 3 kisebb tank ott szerencsétlenkedik és a heavy nem fér oda... :)
  • lammaer
    Na, ez jó tipp.. néha sokat rimánkodtam a heavyknek hogy törjék már át. Artyról tudtam hogy ki tudja lőni.
  • foxbat88fx
    na erre gondoltam :D HE-vel igen, M4 105ösével pl 1 lövés lol :D M10 Wolve 4-5 lövés
  • hellokitty92
    na mit kapok?! nefélj bejön majd a credit meg gold átutalás és behajtom rajtad!:D:D
  • ximix #58942
    Nálam akkor már megjelent amikor a békán jobb klikk - kép címének másolása- böngészősávban meg beilleszt és ugrás így már látom a fórumon is .
    Pont ajánlani akartam, hogy vannak map nagyobbítók.

Mini Map Mod
  • hellokitty92
    40 tonnánál nehezebb tankkal már biztos át tudod törni, am meg szét lehet lőni az akadályokat;)
  • foxbat88fx
    ajjjjjjjjjj :D látom nem esett le (középre tank akadályokat helyeztek ki amit csak hvy tud áttörni) de vki tudja hogy lehet bejutni oda hvy segítsége nélkül? :D a helyes megfejtő kap egy virtuális akármit :D
  • kaleun
    E5?
  • hellokitty92
    ne vicceljetek már h az a legnagyobb bajotok egy tankkal h ronda!:) az angoloknál is jópár rondaság van, nem is beszélve majd a csupa papiron vagy még azon se létező japcsi konzervdobozról...

az ARL-44 tökéletesen felveszi a versenyt a kv3-al és a black princel tier6-ban és ez a lényeg nem?!(m6-ot direkt nem írtam)

én is 1000x jobban örülnék egy angol ágnak, de még annál is jobban egy második amerikai heavy -maus- ágnak:) az m6a2e1 mehetne t8-ba, t54 t9-be és a t57 t10-be. a t54/57 simán beillene a maus ágba, szemből, azzal a toronnyal oroszosan leppatanósak lehetnének, fegyverzetük meg az újjonnan debütáló 120mm-es lehetne. de ez csak egy szép álom:(

nem sokáig lenne az is4 a játék legszebb tankja:)
  • foxbat88fx
    Találós kérdés: Ti tudjátok, hogy kell bejutni Komarinon középre nem-nehéz tankkal? :P

Komarin map
  • kaleun
  • LSL
    Előbb volt ez a WG-nél :)
  • virkir
    Khm...
    Wargaming kihelyezett egysége lenne? Fizess ha ilyen ficsőrőket akarsz.
  • lammaer
    Ja, hát az sg bekaphatja... alapfeature egy fórumban az avatar meg a hszek szerkesztése is.
  • kaleun
    Motor cserét a szerkesztés hiánya miatti felesleges hozzászólásokra értettem.
  • Ohyner
    Én is így vagyok vele, de a fejlesztők nem értik. Ha tier x klánwart akarnak, lehessen mindenkinek tier x gépe, nem értem ezt a hevy fanolást.
    Jó van akinek az jön be, mindenkinek más, de mi van azokkal akiknek nem?
    A mostani klánwarosok fele nem hevyvel menne ha lehetne más is tier x es.
  • bujcsik555
    Hm, nem vagyok egy nagy spíler, 400-450 átlag xp IS-el, prém nélkül, de nekem nem nagyon jön ki minuszosba, pedig 122-es van rajta. Ha nyerünk bőven pluszba vagyok, vereségnél meg max 1-2k minusz, de az se mindíg. Közelharcolni tökéletes tank a szintjén szerintem, fürge(alatta lévőkhöz képest), jól fordul, és nagyot harap.
  • LSL
    Köszi a gyors válaszokat :) Lövöldözzön vele az akinek telik rá XD
  • kaleun
    Ugíe az ilyenek egy tankkal farmolnak és utána aranyért váltanak xp-t?
  • lammaer
    Az imageshack nem engedi HU domainra linkelni a képeit. Nem az SG hibája, a békásoké.

Viszont kéne keresni egy jó képhostot, az Iaro sokunknak nem jelenik meg.
  • lammaer
    Nemtom, nem jön be nekem ez a klánwar. Kötöttségek, meg Tier X (a legnagyobb cuccom csak T8, abből is egy puha ISU),
  • virkir
    Ez konkrétan nem a motor hibája, sokunknak nem jeleníti meg az ImageShack képeket.
    Ettől függetlenül ráférne.
  • kaleun
    Na....
    Mikor lesz itt egy motor csere? Mert ehhez képest egy kőbalta is fejlett.
  • ximix #58923
    ÖÖÖ kérdezd meg Lammaer barátnőjét LiannaSilverwind :)
    http://game.worldoftanks.eu/news/contests/mvp-sniper-results
  • kaleun
  • virkir
    Te meg itt fórumozol a CW helyett?
    Most kaptatok ki tőlünk igaz derekasan küzdött a csapat :)
  • virkir
    Az prémium lőszerhez való ágyú azzal 225/165 tarol mindent de csak arannyal.
    Lammaer barátnője is csak azt használja :)
  • pointer4
    Szép stat! Azt hiszem te a sokkal megfontoltabb kategóriához tartozol, mint én :D Én most Tig II vel, illetve a panther-el kezdek csak tanulni osonós taktikákat :D
  • lammaer
    Gazdagoknak, aranylőszerrel való használatra.
  • LSL
    Hali

VK3601Hban a 7,5ös L/58 167mm/65damage mégis mire jó? Mert a 17es fire ratetel egy hétig eltart kilőni bármit. Még egy M3Lee is 5 lövés lenne
  • FairCO
    mondjuk a VK4502 A-tól meg a Perzsától T8-ban azért még tartok egy kicsit, T9-ben/től viszont már az összes tank élvezhető.
  • lammaer
    "Az szép dolog hogy olvasod a FAQ-ot csak az a baj vele hogy az a hivatalos forrásból magyarra lefordított FAQ. Aminek csak minden 3. péntek "

Be vagy rúgva?
  • FairCO
    igaz, a T25 AT-ra még kell a nagy ágyú, úgy lehet hogy jó lesz, így még csak nem is nagyon karcolgat.
    a T20 ágyúja viszont semmit sem üt át, viszont rommá lövik egy pillanat alatt.