418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #59353 Csak tényleg furcsa, más F2P játékokban ilyen 1-2 dolláros tételekkel próbálják kihúzkodni az emberek zsebéből a pénzt. Itt meg, 50 dolcsi egy tank :) -
Plata #59352 T34 -
Gunslinger #59351 Az hagyján, de ráadásul kurva szarul is hozza a pénzt. Állítom, hogy prémium mellett a T-54 jobb pénz kereső, mint a Type 59 prém nélkül. Mondjuk olyan elképesztő durva gyilkos köröket nem futottam még vele. -
lammaer #59350 Azé nem semmi, tényleg ekkora fizetőerő van a tankmániákusokban, hogy megérje a deveknek 10 rugóért árulni egy átlagos tankot. Nagyon durva... -
SZU #59349 Ja igen, 3 KV3 nem tudott kiszedni egyszerre rám nyomulva. -
SZU #59348 Hihetetlen...
1 órája mérgelődök a perzsa miatt, hogy mekkora egy tré tank. Erre bead egy ilyen csatát:
Victory!
Battle: Mines 2011. szeptember 2. 20:48:28
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 820
Credits received: 26 049
Battle Achievements: Steel Wall, Master Gunner, Sharpshooter
Felgyújtottam szemből 1 M6-ost, egy KV 3-at, hátulról egy T32-t és oldalról még egy KV3-ast. Sajnos egyik sem égett le 0-ra. =) -
egonn #59347 THX, akkor még gyúrok rá kicsit:) -
malystryx #59346 Ahh, királyság. Tehát könnyű szétkapni. Remélem a kisiskolás lowe tulajok ezt is ugyanúgy megveszik nulla tudással, majd halomra lőjük őket. :D
Az első időkben úgyis az lesz az első célpont. :) -
Szakesz #59345 Túl májer vagy. :) -
Nazarov77 #59344 kell vagy 50k xp hozzá -
GrooveHero #59343 Hali. Ha jól tudom akkor 56k xp kell, vagy valahogy így, nagyságrendileg stimmel a szám, helytálló. Az árát nem tudom. Sztem nem lesz veszélyes -
egonn #59342 Hali! Mennyi xp kell hogy a leóból a nagy leóra átjussak? Mert minek grindeljek fölösen:) Ha valaki megnézné megköszönném! -
Az a 10 k arany egy kicsit sok tényleg,ugyan szar a gyorsulása,de fordulás és torony elég jól dolgozik,ja és nem mindegy milyen tier5-el lőtted ki -
Plata #59340 10k arany,lassú tohonya szar,még tier 5 tankal is megöltem,1v1-be. -
malystryx #59339 Tudnál képet linkelni az adatokról, ill. az árát kérdezném még. -
Én most vettem meg a type 59-et,mentem vele ugy 15-20 kört,és határozottan tetszik.A tornya nagyon pattogós,a lövege aránylag pontos,jó a penje.A gyorsulása,hát többet vártam tőle,de viszont gyors a torony és jól fordul a test,illetve elég jól állja a sarat,ha kell.Szval nekem bejön,bár kinek a pap,kinek a papné:)) -
Nazarov77 #59337 KV-5 amúgy szerintem is egy szar tank, Abbeyen tök egyedül Löwével 2 darab KV-5öt szedtem ki akik egyszerre jöttek, és ha jól emlékszek kb 500 HP maradt. KTval meg Lakevillen nyomtam le egy KV-5öt szintén egyedül ( ő viszont nem volt egyedül volt vele egy su-85, megkapta a magáét ) egyszer se ütött át. -
Nazarov77 #59336 88 L/71el tornyát célzom, simán viszi. -
lammaer #59335 "azzal a tankkal nem aláztam amelyikkel nem akartam"
Ez elég nagyképűen hangzik :) Szerintem T7-el és alatta marha macerás, tényleg csak akkor lehet ha artu-t tudod lőni (100m-en belül vagy). És bármilyen hihetetlen, nekem még a BL9 is pattog róla. Utálom. -
Ez gáz, mivel a hp-mból faragott így az ellen könnyebben kilőtt. Túlélhettem volna a csatát... -
Szakesz #59333 Ha nem lő ki, nem kapsz semmit. -
Nem úgy volt eddig, hogy ha a csapattárs meglő akkor kártérítést kapok?
Be is kékült...
Vereség
Csata: Abbey 2011. szeptember 2. 19:35:35
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 319
Szerzett kredit: 14 161 -
Plata #59331 Type 59 pár teszt csata után szerintem nem nagyszám.Vagy csak hülyékkel találkoztam,közel sem fullos t44-el westfielden egyszerre két t59-el terrorizáltam,és egyiket meg is öltem,másikat kb 100 hp-nál ellopta egy kis sunyi köcsög.Sims T-34-el megöltem egyedül 1v1 csatában egy t59-et. -
arcso83 #59330 Szuper meg egyszer koszi.
-
Szerintetek KV-ra töltésgyorsító mellé vegyek még valamit, vagy jobban járok ha gyűjtök egy tier6-os tankra? -
lexlutor #59328 t-54re ventillator es stabilizator melle mit erdemes felrakni? -
Nazarov77 #59327 Amit én linkeltem az a saját bekonfigurált verzióm, alapból túl sok szar jelenik meg és elég zavaró, elég pofásra megcsináltam, HP csíkot és társait alt lenyomásánál mutatja, így nem zavaró. -
arcso83 #59326 Koszi a linket.
-
Gunslinger #59325 Valamilyen ruszki oldalról, már nem emlékszem, többször is be volt linkelve ide a fórumba, majd biztos belinkelik még. -
Nazarov77 #59324 http://www.megaupload.com/?d=NLQJ4NF0
Ezt a linket ki kéne rakni a fórum linkei közé hogy ne kelljen mindig beraknom. -
lol ezt eddig észre sem vettem, pedig sajna már találkoztam néhány kékkel. -
arcso83 #59322 Honnan töltötted le hogy mutassa a tank nevet és eletet?
-
Gunslinger #59321 Hehe, cuki kis feliratot kap a bekékült a hp-t mutató moddal.
-
Gunslinger #59320 Nem tudom mi történt de komolyan mondom az oroszok között sokkal több a béna noob, mint az EU szerveren, a legutóbbi teszt alkalmával nem ez volt a helyzet, de most annyi növény agyú RU-s fazonnal találkoztam, hogy az valami elképesztő. -
Ez a jumbo valami böszme tank :D -
kaleun #59318 Úgy egy hónapja még elérhető volt. -
R3nton #59317 lol ez jó:D jövök segíteni csapkodni őket:D -
Érdekes ez a mai nap. Lövések tűnnek el a semmibe 5-15 méterről! Leáll a játék, hogy azután fizethesd a semmiért a javítást.
Valami csapattársat is sebeztem, erre sem emlékszem. Nah mind1 ba..k meg! -
Jó rég megszűnt. volt valami magyarázat, miért utána még évekig elérhető volt, de nem fejlesztették és szép lassan eltűnt . -
kaleun #59314 Akarok indulni a "Design your Porsche" versenyen és éppen adatokat gyűjtenék a lehetséges variációkról, de nem érhető a Panzerkeil.
Elköltözött vagy megszűnt vagy wtf?