418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #59553 Nem kell csodálkozni mikor ilyen jóképeségű prémium user-ekkel van tele a játék.
Na ez az új képfeltöltő oldal sincs a helyzet magaslatán, valami botrányosan tetülassú. -
virkir #59552 Ha mentél német heavy ágon akkor nem nagyon zavar a lomhasága, Tigrissel simán pariban van :)
Igazából a + slot miatt választottam ezt az ágat.
Érdekes de ha ezzel megyek aránylag elviselhető az ary-k mennyisége, nem nagyon van 2-3-nál több azokból is leginkább T5-ös a max.
A KV-n engem a lomha torony idegesített halálra, mikor feltűnt egy célpont és odafordítottam az ágyút az esetek 90%-ban kilőtték előlem. -
Sajna sok a n00b, és én 95%-ban őket fogom ki csapattársként... -
Nazarov77 #59550 IS-4 lepattanása nem nagy szám, azt a tornyot nem lehet szemből átlőni, bl-10 se viszi. Mondjuk Jagdtiger gold ammojával kipróbálnám az 352mmert visz át. Löwének is jó a lövegpajzsa hull downból lőttem az 5 méterre lévő ferdit akinek nem volt annyi esze hogy HEt rakjon be, 4. lepattanónál se kapcsolt hogy nem fog menni neki. -
Nazarov77 #59549 Na ezért szeretem jobban a KV-1St, gyors így arty nehezebben találja el és nem teszi be folyton nagyokhoz, sokszor kerültem be top tierként. KV-3al utoljára tavaly augusztusban játszottam, jó volt, de nagyon lomha. -
Vééééégre, végre műxik nekem a T32!!! Mi kellett hozzá? Lánctalp + torony!
A lánctalp nélkül az első toronyba sem fér be a T5E1, míg a második torony nélkül egy csúzlival is kilőhető!
Meglett a 2. torony, és az első csatában 1 Panter 2 KT és egy IS-4 (!) pattogott a tornyomroll hulldown-ban!
-
Köszönöm. A közepes ágon elvagyok szépen az amerikai harckocsikkal. Bár prémium nélkül kifarmolni a pattont nem egyszerű. A szovjet ágat még egy darabig nem erőltetem, de ha érdemes kifejleszteni tartalékba akkor megteszem. Soha nem lehet tudni mikor jön jól. Az orosz ág reformja meg a fene se tudja mikor lesz. Anno csak ezért kezdtem el az orosz nehéz ágat. -
virkir #59546 Van benne igazság de...
Pont itt tartok én is és amióta kifejlesztettem csak azzal megyek.
1. Ahova általában berak T8-9-es csaták ott már nagyon kell a + sebzés mert sokszor még az egy perces ROF-ot sem tudja az ember kihasználni, hamarabb kilőnek mint lőnék hetet.
2. Ami azzal az ágyúval meg van lőve, na az aztán meg van lőve ráadásul a 8mm pen is valahogy jobban jön.
A T29-es 3-4 lövés még szemből is a 107-es meg képes volt pattogni még az oldaláról is Ferdinand oneshot oldalról 40%+-ról meg hasonlók.
3. Valamiért nálam jobban hozza az xp-t mint a 107-es, kilövök valami T4-5-öt sebzek két három hasonlót esetleg T7-8-at és máris 1k+ xp-t kapok ha nyer a csapat.
4. Számomra meglepően elviselhető a KV-3 a KV-hoz képest azt nagyon utálom annak ellenér, hogy mindenki isteníti.
5. Ja a D10-et is fejleszd ki mert a későbbiekben dog kelleni ha mész az orosz med vonalra is. -
DoctorStryker #59545
a kép lemaradt :D -
DoctorStryker #59544
Ma reggeli első meccsem T34 -el, vesztettünk de nagyon sok XP-t és pénzt kaptam ettől függetlenül!
S nem loptam a frageket .) a jagtigereket 1vs1-ben lőttem ki :)
-
Akkor a kv3-at valahogy túl kell élnem. Nagyon nem szeretem, igazi tüzér eleség. -
Nazarov77 #59542 De fejleszd ki ISre kell. -
Nazarov77 #59541 Nem érdemes, kisebb a DPMje, 1025 1 AP pontatlanabb és imád lepattanni. -
K3-ra érdemes a 122-est rárakni. A 107-essel nem vagyok annyira elégedett. A kv-n is jobban szeretem a trollgunt. -
Na megvan a Tigrisre a nagy löveg. Most már Tigrisesebb a picike :D
De mára nekem ennyi kínszenvedés elég is volt -
kistothka #59538 Egy rövid jellemzés a 0.67-es patch tankjairól. -
De erre írtam hogy azzal semmi gond! Annyira nem lehet sok az a javítási költség ha nem vettem észre és szívesen kicsengetnék még 3000 kreditet is ilyen bónusz teljesítményért körönként, de szerintem annyiba nem kerül.
Ha német vagy amcsi ágon akarod ezt akkor az bizony 50 goldba fáj körönként (oké most akciósan 20 de ez nem tart örökké és az is sok) -
lammaer #59536 Mert az övé az ami oda van kopizva mellé, a HDFes profil meg a kérdezőé :P -
lammaer #59535 "legalább is nekem kb 50 kör óta fent van a rem speed gov és még egyszer sem okozott semmi problémát! "
Sztem csak nem vetted észre hogy problémát okoz :) Ugyanis nem az a poén benne hogy kiégeti a motort és meccs közben használhatatlan lesz, hanem az, hogy rongálja a motort, és emiatt csúnyán meg tudja dobni a javítási költséget, még akkor is ha látszólag a motornak a csatában semmi baja nem volt. -
HDF-es profil... -
virkir #59533 Maus-al már nem is megyek, meg van két hete csak egy pár CW-re vittem meg 1-2 duplázóra, hogy 100% legyen a legénység, na az valami brutális még prémiummal is ha bukó egy kör meg becsülettel leamortizálnak.
Na majd decemberben kiderül addig van prémiumom utána meg már nem is tervezem venni. Addigra remélem minden meg lesz amit akarok onnan már csak a laza játék jön. -
lammaer #59532 Tudod, tekintetbe véve azt hogy:
- a tier9/tier10 fenntartása a devek kifejezett vágya hogy ne lehessen farmolás VAGY prémium nélkül
- annyi a high tier arty mint égen a csillag, akik szénnné lövik a maust seperc
továbbra is kétkedéssel fogadom a tételt. Vagy nagyon jó vagy, vagy nem ítélted meg objektíven a bevételeket :D De nem veszünk össze, csak a te elmondásaidra támaszkodhatom plusz a devek által képviselt irányvonalra. -
virkir #59531 Látnád mi szar köröket tudok menni vele néha :)
De nagyjából jól számoltál de vegyük le azt, hogy nyár volt és valami borzasztó szar volt a nyerési átlagom.
Tehát szerintem kb ki lehet hozni még a T9-et is közel nullába a T8-at meg simán.
Monnyuk nem 250-es átlag xp-vel meg 0,57-es kill/battle aránnyal. -
ha tényleg ennyi akkor pláne nem zavarna de szerintem csökkenti a motor élettartalmát és ha olyanja van akkor megrongálhatja.
Barátomnak hegyen már nem egyszer füstölt el néha narancs néha piros lett. És mivel nem lőttek rá csak ez lehetett.
De mondom nekem IS4-el semmilyen hátrány nem volt és a javítási számla sem mond semmit. Ha még is van ilyen azt a pár száz creditet boldogan csengetem ki cserébe a 70 paciért :)
A legnagyobb hátrány inkább hogy nincs tűzoltó cuccom de mivel 50 csata alatt az sem kellett egyszer sem így nem érzem nagy érvágásnak. Nagyon nagyon megbízható tank ez az is4. -
lammaer #59529 Figyeltem. Két hónap az 60 nap. Jövés menés miatt felezzük meg nagylelküen, 30 nap.
Tehát minimum 30 győztes meccs a humival. A győztes meccsekre szerintem a humival simán össze kellett jöjjön 15k profit (és akkor még kicsinyes vagyok). 30*15K = 450K
És akkor sztem simán alulbecsültelek, plusz nem vettük figyelembe a rengeteg vesztes meccset (átlagban sztem 2-3 biztos kell egy victoryhoz), ahol szintén nehezen tudom a humit minuszosnak elképzelni.
-
davidbog #59528 Szerintem ventillátor én azt használom. Jó az a +5% mindenre. A közepes harckocsik többnyire úgyis előtted lesznek, azok majd felderítenek. -
Oddball29 #59527 Igazából hevinél a fékezés utáni rángatózás csökkentése miatt tartom.
De lehet lehagyom majd és annak a helyére rakom a spall linert. -
davidbog #59526 A Removed Speed Governornál úgy tudom nem gyullad ki a motor. Hanem egyszerűen csak több lesz a javítási költség. Legalábbis a bétában még valami ilyesmi volt. -
Nekem lövésgyorsító repeszpáncél venti a bevált kombináció. Stabilizátor nem kellett kellően pontos menet közben is szvsz. -
lammaer #59524 Egyszerűen IMÁDOM sztyeppét... 10-ből 8x bejön ez a "várok két percet majd átsétálok, leölöm az artikat és cappelek" stratégia.
A meccs végére vesztettünk is volna ha nem húzom le a zászlót. 2 arty egy Jpanther és egy AFK vk3001 volt láma jutalma.
-
virkir #59523 Nem figyelsz :)
Volt a nyáron két hónap prém nélkül mert jöttem mentem nem játszottam rendszeresen.
Ez alatt az idő alatt fejlesztettem ki a Maus-t úgy, hogy a T5-ök csak a napi duplázót futották meg jóformán és még így is lett kb 2-300k plusz creditem az induláshoz képest.
A bétában ugye prémiummal nyomta mindenki ott elég sokat mentem a VK-val mert szeretem (tudom vannak ferde hajlamaim :D ) és azzal is megvolt a napi 2-300k 3-4 óra játékkal könnyedén. -
Szerintem nem kell a filter.. legalább is nekem kb 50 kör óta fent van a rem speed gov és még egyszer sem okozott semmi problémát! Lehet csak szerencsés vagyok és most majd 5 meccsen sorban kiég a motor de szerintem már megérte. Megjegyzem is4 az a tank ahol szerintem messze a legkevesebb motorsérülésem van. Az oldalsó és hátsó páncél nagyon hatásos védelem.
T34-el kapcsolatban akkor meg szerintem teljesen ugyan arról beszélünk :) -
Oddball29 #59521 T34-re mit érdemes felszerelést rakni? A stabilizátor-rammer mellé morfondírozom, hogy teleszkóp vagy célzásgyorsító, esetleg spall liner? Szúrja a szemem az a kis látótávolság, és tartok tőle, hogy a kedvenc előretolt tüzelőállásaimból nem fogok vele észrevenni semmit időben... -
lammaer #59520 2 hónap hummellel meg su85-el... bizonyára a maus csinálta azt a 200-300k pluszt :D -
R3nton #59519 Imádom t34 120mm-esét idáig a legjobb ágyú amivel találkoztam a játékban, s-70et simán veri:d német nagy gunokat nem ismerem:d t34el nagyon szeretek menni amúgy
-
virkir #59518 Akkor lehet én vagyok a kivétel mert átlagosnak tartom magam és simán ment, hogy a nap végére mindig kb nullába legyek Kezdtem x összeggel a prémium nélküli 2 hónapomat és valami 2-300k plusszal fejeztem be a Maus fejlesztését, úgy, hogy jóformán csak a duplázókat mentem SU-85-el meg a Hummel-el. -
lammaer #59517 Csak rossz embertől. És a tanácsot is ő adta, mostmár tudod kb menyit ér ebben az esetben. Nincs benne semmi empátia meg beleérzőképesség, meg józan értékítélet. :D -
Én kértem a képet na :D -
Oddball29 #59515 Jumbo-nál a fejlesztett torony lövegpajzsa ugyanolyan vastag, mint a stock toronyé. 178 mm mind a kettőnél. -
lammaer #59514 erről beszéltem, ne szopasd mán a többieket. Tudjuk hogy pró vagy, épp ezért a tankok fenntartásával kapcsolatos tanácsaid a többség - igy számomra is - használhatatlanok.
És most komolyan mondom.
He Te tesrmelsz ki 3-5 óra játékkal KT-val 200K-t, akkor a többségnek ez úgy minuszos hogy ihaj.