418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TVelvet
    istentelenül krvajó tank ez a t50-2 :D Egyszerűen élvezek vele játszani újra :D instant-get.
  • BoneDragon
    Ha még magyarul se megy ez a halálig leegyszerűsített valami, akkor...
  • ropi88
    köszi a segítséget. már bekapcsoltam a magyar nyelvet...
    és olyat lehet, hogy nem 100%-os legénységgel?
  • ximix #59590
    A sima tankokat amit a Tech-Tree -ben látsz a játékon belül mind megtudod venni"ezüst" pénzért azaz creditért amit csaták után kapsz, persze előtte ki kell fejleszteni XP-ért az alkatrészeket és a következő tankot.
    Goldért is lehet venni pár tankot, de goldot csak valódi pénzért kapsz Forintért, ezek a tankok teljesen kivannak fejlesztve,és általában kicsivel több credittet kapnak csatánkét.
    Amit te láttál feltételezem egyszer a tank ára 25000credit + ha legénységet is 100%kos szinten szeretnéd 200arany /fő.
    Tehát olyan nincs a játékban, hogy választhatsz egy bizonyos tanknál mivel fizetsz arannyal vagy credittel.

Itt felül a FAQ ban találsz a játékról bővebb leírást pl hogyan kell Magyar nyelvet bekapcsolni stb
  • ropi88
    800 arany vagy 25000 ezüst kellene
  • ropi88
    oh, megnézem, köszi
  • Szakesz
    T-50/2 prémium lőszerrel tesztszerveren.

• Met
    eladni depo, venni shop
  • ropi88
    csáó!

tankot hogyan lehet venni, vagy eladni?
    köszi
  • MEdievil
    T34 120mm-s cucca van rajta nagyon baráti rof-fal. Csak ne lenne ilyen lassú :D A maradék 3 tank nem mert nekem jönni pedig egyedül voltam egy vk3001-el aki 30 hp-val menekült mögém a csata végére. Szóval inkább elmentek foglalni mivel úgy se értem vissza :D
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor már előre félek:)
  • ximix #59582
    Azzal a beépített villanyoszloppal a tank elejében széphogy elpüfölöd az enemit.:)
  • bujcsik555
    Ezaz, random faktor , hurrá. Pz4-en L70-en 5 lövésem pattant le egy Pz3/4 seggéről, majd felém fordult, és felrobbantotta az ammo rackem. Zsír. Azt hiszem ma se megyek több csatát.
  • MEdievil

Defeat
    Battle: Mountain Pass 2011. szeptember 4. 14:16:28
    Vehicle: T28
    Experience received: 1 344
    Credits received: 63 921
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal, Sniper

Végül is csak kiirtottam több mint a felét az ellenséges csapatnak és még így se... pedig milyen szép kör lett volna ha nyerünk ráadásul a duplázó is meglett volna még :(
  • Szakesz
    Stock E-50 lesz az. :)
  • hawkie22
    Tankkal már rá se próbálok.
  • hawkie22
    Nem tudom, ma mi van az emberekkel, de ma nagyon nem megy. A 3. csatát fogom ki, ahol zsinórban vesztünk. Ez olyan mint a vezetés? Hogy vasárnap csak hülyékkel kerül össze az ember, mint az utakon a vasárnapi vezetők?
    Tegnap zsinórban 10-11 meccset nyertünk, semmi gond nélkül, ma meg meccsenként kapom a 70-80 XP-ket, holott azért találatom is volt arty-val meg sérülést is okoztam.
    Tényleg, már a tököm kivan.
  • Zegi Norbi HUN
    Esküszöm ennél a fos Panther 2nél szarabb nincsen:/
  • Gunslinger
    Egy pár napig még biztos futni fog.
  • csőcse
    Jó és meddig fog tartani arra válaszolna valaki
    Legutóbbi meddig tartott ez is egy jó kérdés
  • BoneDragon
    1 órát tévedtem, mert csütörtök este 11-kor kezdődött. :)
  • Gunslinger
    Nem éppen, csütörtök óta. Most olvastam vissza, szept. 1.
  • BoneDragon
    Péntek óta megy a teszt szerver.
  • bgabor
    Készítesz egy másolatot a jelelegi WOT könyváradról valahová. A sima WOT launcherjében megvan a teszt patchről szóló cikk, abban benne van a teszt patch linkje. Letöltöd a teszt patchet és telepíted abba a mappába, ahová a másolat WOT-odat raktad az imént. Az ottani WOT.exe-vel indítod a játékot, és játszol. Ha vége a teszt időszaknak, és nem enged majd többet a teszt szerverre bejelentkezni, egyszerűen letörtlöd a másolat WOT mappádat.

Mivel külön könyvárban vannak, nyugodtan lehet játszani a kettőt egy időben is.
  • femate
    Erre a teszt szeróra hol lehet bemenni? Meg hol lehet megtalálni????
  • Gunslinger
    Egyébként kint van a hivatalos oldalon is már több napja: http://game.worldoftanks.eu/news/notifications/public-test-server-067-update
  • redsting
    Jó!Oké!
  • Gunslinger
    A normál szerver természetesen még 0.6.6, a tesztszerverről beszéltem.
  • redsting
    Bocs!Nálam még a 6.6-van.Ami a WoT honlpján van.Játék indításkor is az van.
  • Gunslinger
    Szia, már fut a tesztszerver vagy 3-4 napja. :-)
  • redsting
    Sziasztok!
    Most olvastam a 6.7-es patchról a WoT fórumán amit Gyilkos_HUN írt.

idézet:
    Nos hölgyek és urak mától újra játszhatunk a teszt szerveren amelyen a 6.7-es patch újdoságait próbálhatjuk ki, a szerveren továbbá mindenki kap 10.000 aranyat és xp valamint kredit bónuszt (10X xp és kredit).
    Az újdonságok: - új német könny tank 5-ös szintű Vk 2801, valamint orosz könnyű tankok T-50 és T50-2 4-es és 5-ös szinten
    - új amerikai közepes tankok M24 Chafee és Sherman Jumbo 5-ös és 6-os szinten
    - új kínai prémium tank 8-as szintű Type 59
    - új pálya Fishing bay
    - bugok javítva: T92, PzV Panther, PzV PzIV, Pz38 NA, T-54 tankoknál és Steppes, Westfield, Lakeville, Siegfried Line pályáknál
    - nőtt a Maus terhelhetősége
    - amerikai önjáró lövegek "balanszolva" a töbi nemzet lövegeivel szemben
  • VanDaal
    Ne bántsd szegényt! Én pl kifejezetten szeretem, mikor kifogunk egy ilyen jóképességűt top tanknak, vagy ne adj' Isten kettőt, aztán ha megfeszülünk a kis tier6-7 tankjainkban, akkor se tudjuk kompenzálni a bénázásaikat, és a csata már el is dőlt az ellen javára.
  • csőcse
    Meddig lesz teszt szeró?
  • virkir
    A játékról beszélünk, igaz, hogy "hamar" eléri de azért mindennek mondható csak agilisnak nem, bár én azt is nagyon szeretem a bétában a három legtöbbet futott tankom között volt.
    A gyerek Ensk-en a csapat kétharmadával kiment a vasút mellé majd a kör végéig egyhelyben állva bőszen forgatta a tornyát jobbra balra egy lövés nélkül.
    Mivel ketten voltunk a top tankok természetesen vesztettünk mert engem meg a városban ledarált a túlerő.
  • Nazarov77
    Amúgy nincs vele semmi baj nem árt egy T8 prémium mert én utálok pénzt farmolni ezzel legalább jön, bőven elég az xp grind. DE minek 2? Bőven elég egy löwe. T-25el nincs baj, nekem is van egy funolásra és szeretem akárcsak a kis köcsög S35öt :D
  • Nazarov77
    KV-5 és löwe? pff O.o a T-25 már csak hab a tortán, aranybányán ülő noob.
  • Nazarov77
    Release óta gyakorlatilag csak német ágon játszok, meg még bétában is sokat mentem vele :D
    Tigris lomha? Top motorral nézted már? 3-4 másodperc alatt eléri a top speedet, arról meg a fejlesztők tehetnek hogy az csak 30km/h gyorsabb volt ennél.
  • Ninju
    Ugye milyen jó?
    Főleg ha egy Tigris (7X%) meg egy M6 (50+ %) retteg a bázison egy szikla mögött, az ellenségnek meg maradt egy kis artija, egy PZIII-a és szintén egy M6.
    Nekem kellett SU-152-vel lerohannom az M6-ot és a PZIII-at.
    Ezek után a jó képességű Tigris elindul foglalni mert valaki beírja, h cap.
    Helyzetfelismerésből egyes!
  • R3nton
    Nem kell bántani senkit, ha van kedve had játsszon, még mindig jobb mint a sok pro tier8 artys
  • R3nton
    KV-3-at nem szeressük, IS, IS-3, IS-4 viszont ellenben mind jó