418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #59633 Ha kilövöd akkor kapsz 250 aranyat, nézésért sztem nem. :-) -
lammaer #59632 Höhö, láttam a courier-t :)
Akkor az most 250 gold ha jól olvastam ( a kill nem volt az enyim :( ) -
Plata #59631 ENSK bár városi pálya,de csak helyezkedés kérdése és szinte bárhova belehet lőni.Ha lett volna egy két ügyi med,kiszedhette volna az artyt. -
lexlutor #59630 ..ezert sem veszek mar premium accountot.. ensk.. tier9 csata.. egyik oldal 3 tarack masik negy..
levezetes: 4 tarack vs 2 tank + 2td
a legvegere vegere 3 tarack vs 2 td.
a taranckok nyertek. a szegeny vedtelen tarackok varosi palyan.. gondolom ez teljesen normalis.. minden ok.
es mielott valaki ezzel jonne h benak voltunk vagy nincs szerencsenk. nem, pontosan ennyi eselyunk volt. zero. -
lexlutor #59629 csodas balance.. megint:
http://kepkezelo.com/images/czehgj9mf40ya63qxdd.jpg -
nekem is 1 ap 2 He maradt csak :D
-
Szakesz #59627 Igen, teljesen fölöslegesen lőttem el minden lőszeremet. :) -
hehe köszi. azért még 1-2 tankot kipróbálok, de már szinte csak duplázásig játszok. -
bakker nincs arty és már is mennyire élvezetes kört lehet futni...
Mondjuk ha a t54 köcsög akkor draw lett volna de így 23 mp-el victory :)
Victory!
Battle: Malinovka 2011. szeptember 4. 21:44:38
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 704
Credits received: 53 944
-
Ja ja a csúcson kell abba hagyni :) Grat -
Eddig 7 volt a topp, szintén KV-val mikor először mentem a 107el ^^ Most néztem kaptam Wittmann-t is :O Ilyen meccs se lesz több sztem :( -
bgabor #59622 Tíz kill? Ez még a KV-val is hihetetlen eredmény, gratulálok! -
Vagy nem állnak ki, vagy egyáltalán nincs nekik tokenjük kiállítani valakit. -
T4ben nekem is T-28 volt a kedvencem, bár T40 amcsi TDvel is jókat csatáztam, igaz 1 nap alatt kellett ledarálnom, hogy meglegyen féláron az M10. Mondjuk PzIIIal is tudtam jókat menni ^^
De ez a mai KV első csata vitt mindent. Most már ő a nagy kedvenc :)
10 Frag, Top Gun, Defender, Sniper
Mondjuk balance alapján nekünk kellett vna alapból nyerni, a lemming csapatunk 4 perc alatt kicsináltatta magát, és a 4 heavy maradt, amiből 2 szintén kilövette magát, egyik pl arty ellen... De a 107es ágyú vitt mindent. Sztem mind2 csapat utált :D -
virkir #59619 Nem
Akkor van ha az ellenfél nem áll ki.
A lejárt idő ugyan úgy draw mint random-ba és bukja a kört mindkét csapat. -
lammaer #59618 Más: most láttam CW eredményében hogy "Technical Victory!"
Ez mi? Lejárt az idő és az egyik csapat jobban állt mint a másik? -
lammaer #59617 Megnézed a tech treemet és rájössz: ez mind megvolt. MIND :)
A német tankerek csak sírósabbak, ennyi :) -
spiczi91 #59616 Mindenkinek más jön be, szerintem a 3601 egy tohonya kalap kaki, míg a 3001H egész jó kis gép, míg a KV3/KV1S kicsinálja a faxba mindkettőt. :D -
lexlutor #59615 ..igen en mar csak iylen kimondottan kotoszkodo csaladbol szarmazom :) -
bgabor #59614 Mondta itt valaki hogy a német medek használhatatlanok? -
bgabor #59613 Azt azért remélem megengeded, hogy elmondjam a tapasztalataimat? 
Mellesleg ha összenézed, rájössz hogy nem mondtam hülyeséget.
T-28, KV, KV-1s mind magasan a legjobb a tierjében. Német tankok, pz4, VK3601 nem rosszak, de sehol sincsenek az azonos tierbeli orosz kollégáikhoz képest.
A T-28 konkrétan magasan a legjobb tank tier4-ben, a 85mm-essel nagyobb tierű tankokat is jól kezel, és a legjobb motorral az egyik leggyorsabb tank. A KV a legOPabb tank a játékban, 107mm-es löveggel könnyedén lenyom még Tier7-es tankokat is, a 152mm-es trollgunnal pedig bármit. KV-1s pedig maxra fejlesztve pedig nem más, mint az IS egy tierrel hamarabb. Az IS mozgékonyságát tudja, az ő lövegét használja, csak éppen a lehetséges ellenfelei jóval kevésbé marconák. 122mm-es ágyúval 50%-okat sebzek le a VK3601-ről, szemből.
-
lammaer #59612 Na látod, ha szeretted a H-t akkor biztos nem használhatatlan. De látom mindenáron mindig ellenkezni akarsz a postjaimra :D -
lexlutor #59611 ..en speciel a h-t szerettem, a 3601 sem igazan jott be. ez szerintem stilus fuggo, ki mire erez ra. -
lammaer #59610 A P tényleg elb*szott konstrukció (H dettó), nem véletlenül nem említettem meg. Bár, most hogy fullos lett, egész megszerettem, csak nagyon-nagyon óvatosan kell vele játszani.
Aki a vk3601-re azt mondja használhatatlan... nos, az T54-el se fog tudni csinálni semmit. -
lexlutor #59609 .. nekem nem eza velemenyem. a vk-k mar gyakorlattal hazsnalhatok, de erosen fugg h melyik. a p-rol nem zengenek sokan odakat.. kv3al egyik sem egy sulycsoprt.. a tigris detto egy nulla az ishez kepest. snipernek jo, de az azert kell nem kis gyakorlat.
en amugy meg a nemet td-kets em ajanlanam. a hetzer igen hatasosan el tudja venni az ember eletkedvet. a stug3 sem kerul jobb helyekre.
nem azt akarom mondi h az orosz ag mindenben jobb, de jatekelmenyben egy betanulonak biztos. -
Érdekesség képpen: Mindenből 5. :)
Itt meg lazán körbetáncoltam a maust, egyszer sem tudott belém lőni. Szegény szerintem a végén verte a billentyűzetet. :)
-
lammaer #59607 Eh, pzIV, vk3601 mind remek vonalak, kezdőnek is, az orosz megfelelők SEMMIVEL sem jobbak. Nem kell túlspilázni ezt az "oroszok sokkal erősebbek" számot. -
Köszönöm a segítséget! -
Nézz ki egy tankot, ami tetszik, és az felé indulj el. Majd játék közben meglátod hogy tetszik-e az a stílus amit választottál. Ha nem, nekivágsz majd egy másiknak. ;) -
bgabor #59604 A felsorolt típusok közül magasan a BT-2 a legjobb, de az utána következő orosz medium tank ág nem a legkönnyebb, főleg az A-20 felderítőtank gázos. A T-26-al abból a szempontből jól jársz, hogy az utána következő orosz heavy vonal jól játszható. Az azon lévő T-28, KV és KV-1s, IS tankok maximumra fejlesztve mind nagyon jó tankok.
Amíg nem ismered meg jobban a játékot, a német vonalat ne erőltesd, esetleg a német TD-kel érdemes egy próbát tenni, azok egészen a Jagdpanzerig kiválló típusok, amikkel jól lehet keresni és fejlődni. Német medium és heavy ágat csak akkor próbáld ki, ha már nincs egyéb kihívás a játékban. -
lammaer #59603 Főnök, ne az alját nézd a fejlődési fának, hanem a végcélt... tehát az alapján válassz, hogy mit szeretnél elérni, ne az alapján hogy mi a következő tank. -
Nazarov77 #59602 3 nap 6 óra 48 perc 21 másodperc van még hátra
Már más is kérdezte, nem lehet tudni, fejlesztőkön múlik hogy mikor látják úgy hogy készen vannak. -
Gerifinuccsi #59601 Meddig fog menni a tesztszerver? -
Összes többi V. arty.
Nekem a GWPanther-al nem sikerült sokkal többet összelőni (érzésre). Persze, több a lőszer, lehet könnyen 70-80 ezreket összelövöldözni, nem fogy el Malinovkán a 18 skúló, mert 30 fér bele. De ott már a t54 rádrohanó hada sűrűn lesz, amitől könnyebb odaveszni, és biza drágább a javítás.
Cserébe 2.5x annyit forog a torony, lánctalp mozgatás nélkül :) -
kdezso30 #59599 A hummelen kívül melyik az az arty ami sok netto profitot hoz? -
Mit érdemes megvenni? T-26/BT-2 orosz vonalon, illetve PzKpfw 35t/PzKpfw II? Pár napja játszok, és még a számok nem mondanak túl sokat. Vagy érdemesebb a kis tankokkal rohangászni, és beletanulni a játékba, majd utána feljebb lépni? -
tiger2-t szétkaptam vele :P igaz nem maxról -
Szakesz #59596 Az a legjobb ebben a tankban, hogy egy magányos TD vagy arty gyakorlatilag ingyenfrag számára. Bár eltart egy darabig, míg egy T95-öt kilősz vele, de végül tied a dicsőség. :) -
remélem nem, mert így élvezek vele játszani. nagyokat úgy sem tudom kilőni ilyen is3+ de alatta nagyon élvezem :D -
Gunslinger #59594 Egyetértek, azonnal rástartolok, amint kijön a live, pedig a franciákig már semmit nem akartam grindelni. Tesztszerveren nagyon kevés az arty, van hogy zsinórban 4-5 csatában egy sincs, normál szerveren aranybánya lesz ez a cucc, lehet mondani, hogy a T-54 a legjobb erre a célra, de azért a 72 km/h az 72km/h, főleg ilyen fordulás mellett brutál. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kap majd-e nerfet.