418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #59753 Na jó ez vicces volt Hummellel meglőttem egy Tiger(P)t, frontját találta el és lepattant :D -
Plata #59752 Karl_gerat -
Plata #59751 Nekem nem jön be a kép. -
Plata #59750 Na jó akkor beérem egy Karl-gerat német artyval.
Karl -
Hát nem tudom. Overlord mondta, hogy nem lesz rakéta. -
Nazarov77 #59748 Fura lesz egy hátul tornyos med az biztos :D -
Gunslinger #59747 Igen, a második ruszki med ágról nagy a kuss, simán lehet, hogy onnan jön pár delikvens. Az Obj. 416-nak örülnék nagyon. :-) -
Plata #59746 Az nem is rakéta csak egy át alakított M4 sörmi,Rocket Launcher T34E2 (Calliope) - Caliber of rockets increased from 4.5 in (114 mm) to 7.2 in (183 mm), number of tubes remains at 60. Saw combat in 1944-1945.Simán beférne.
-
Nazarov77 #59745 IS-6 jöhet de az nem unexpected egyáltalán, szerintem olyan lesz az amiről még semmi kép/hír nem volt. -
Nazarov77 #59744 Ez benne van az orosz treeben prémium tank ként:
http://img355.imageshack.us/img355/9357/rbt5dq7.jpg -
Gunslinger #59743 Prém tankok közül sztem IS-6 esélyes. De igazából bármi jöhet, a Type 59 sincs rajta egyik tech tree-n sem és a korábbi US prémium státusz helyett most 100%-ig kínai.
A "horn sounds" az mi a tököm lesz? Lehetőségem lesz ledudálni a noobokat, ha nem takarodnak előlem vagy mi? -
Nazarov77 #59742 Nézegetem a három treet hogy mik lehetnek azok az "unexpected" tankok:
szerintem:
németeknél:
egy Brumbar meg Sturmtiger :D
vagy E-10, E-25 ( E-25nek örülnék )
oroszoknál: T-60,T-70,T-80
T-34M,A-44, object 416
esetleg T-19,T-24, T-46-5, de nem hiszem hogy kis tierek jönnének elsősorban nem erre koncentrálnak
amcsi:
M103 T110ben nem vagyok biztos szerintem az nem érne annyira váratlanul.
esetleg M-18,T25-2, T28 prototype, T30 báár akkor a T110nek is jönnie kéne úgyhogy az amcsiknál nem nagyon tudom mi jöhetne.
-
Plata #59741 Kapják be,akarok egy M4 T34 Calliope-t.
-
Ez tuti nem lesz benne. Még régebben kijelentették, hogy a rakéták nem lesznek a játékban. -
Wasp91 #59739 Te csak ilyen artyt kapsz.
-
Plata #59738 T9 amcsi artynak behozhatnák.
M4 T34 Calliope -
Plata #59737 Remélem az egyik tank egy M4 T34 calliope. 
http://www.youtube.com/watch?v=cqfyz_Nc6NI -
Azért vicces, hogy ilyen kisebb patcheken hónapokig dolgoznak. Ez ilyen nagymama tempó. Látszik, hogy másik játékra fordítják az energiát. -
Nazarov77 #59735 Kérdezték overlordtól hogyha franciák és fizika nem lesz 7.0ban akkor mi lesz benne, ezt válaszolta:
Though the list of features is still being finalized, there will definitely be some curious things:
- 2 new maps
- Several new tanks (at least 2 of them are quite unexpected)
- Camos and horn sounds
- Interface tutorial for new players
- Divisions for company battles
- Mini-map improvements
- A number of important server-side fixes important for future roaming feature
Vajon mi lehet az a két tank amire nem számítunk? remélem nem újabb prémium tankok. -
Califa #59734 Sokooékhoz aki nem férne be TDvel, vagy MEDivel az irjon rám.Nálunk tudunk helyet szoritani CW képes játékosoknak ! -
virkir #59733 Kösz, ennyit megér jó lenne, kéne még 200 gold, hogy meglegyen +1hó prémiumom. -
Gunslinger #59732 Ha nincs Twitter reged, akkor regelni, majd nyomsz egy follow-t a WoT twitterén és vársz, hogy kisorsolnak avagy sem. -
Egerwin #59731 Köszi, ez jó hír, azt hittem A-20-al kell majd szarokodni, hogy ki lehessen fejleszteni, de így akkor megnyugodtam. :)
-
virkir #59730 Ezt valaki legyen szíves pontosítani, hogy mit is kéne csinálni. -
Ezen ne vesszetek össze srácok. :) Van 2 teljes csapatunk, akik napi szinten CW-znek, és van egy harmadik, amit sajnos nem tudunk csak ritkán bevetni, mert hiányzik hozzá pár aktív játékos. TD és med van elég, ezért nem hirdetjük. A light tankok jelenleg nem játszanak, de a teszt szerveren szerzett tapasztalatok alapján nem lehetetlen, hogy 1-2 darab bizonyos pályákon be fog férni. Ez még a jövő zenéje. -
Gunslinger #59728 Prémiummal lehet menni simán 70 ezres köröket. Te is írtad, hogy KV-val volt prém nélkül 40k, az prémmel máris 60k, egy IS-4 egy 12-14 találatos wittmann körrel simán csinál 80 ezret is akár, tier 8 prémium heavykkel meg még 100k felett is. -
lammaer #59727 Jaja, később vettem észre hogy a DB is opció :)
Akkor inkább T29-DB- Tiger v Is3 legyen az opció. A DB pöpec kis jószág szintén. -
Gunslinger #59726 Még 21 percig. Aztán lehet hogy tovább. -
lammaer #59725 Nemtudni. -
Gerifinuccsi #59724 Meddig fog működni a tesztszerver? -
Jammal #59723 Amúgy tényleg rendesen lecsaptak a credit incomeból. Most toltam egy 2534xps duplázott kört, kilőttem 5 tankot köztük KT-t soloztam tiger pvel, kv3. easy8 stb és mindezért 30k creditet kaptam aminek a harmada a javítás meg még 5k a lőszer. -
ericardo #59722 Szia!
Bár nem rég játszom ezzel a játékkal, és még csak egy klánwaron sem voltam, azért azt tudom, hogy nem csak heavyk és spg-k játszák a főszerepet a cw-ken. Igazad van, a felvételi hirdetésből valóban nem ezt lehet leszűrni.
Azt nem hiszem, hogy td-ket és medeket tapasztalatlan klánokban használnának. Ott van például az amerikai ssgs. Egyik játékosuk Smigetti például az esetek többségében egy pattonnal rohangál, spotol és artykra vadászik. És pont emiatt jók a medek, gyorsak és alkalmazkodóképesek.
Td-kből viszont csak 1-1 szokott a meccseken lenni aki az artykat védi.
Light tankot viszont még egy komolyabb cw-n sem láttam.
Ez persze az én meglátásom, az esetek nagy részében igazad van. -
VanDaal #59721 Még megvárom ezt az Operation Avalanche-et, hátha valamelyik akciós lesz a megvételre várók közül, de pillanatnyilag én is affelé hajlok, hogy T29 aztán a DB (németek med ága jobban vonz, mint a heavy), utána meg farmolás minden mennyiségben :) -
lexlutor #59720 a t29 azert is jo valasztas szerintem, mert utan jona t32, ami meg egy fokkal jobb. -
lammaer #59719 Hát, én a T29-et javaslom, vedd azt inkább a Tigris, TigrisP meg IS3 elé.
Nemcsak azért mert a legjobb Tier7, hanem mert egy teljesen újszerű játékstílust (kirakod a nagy fejed és röhögsz hogy pattan le mindenki) hoz be, amit más tankok nem tudnak (csak az US heavyk T7 felett).
IS3 az már vegyes, amig nincs meg hozzá a BL9s, nem olyan fun, szoval ott mehet a Tigris is :) -
Ohyner #59718 Szakesz!
Ne érts félre, nem támadni akarok, amúgy is elég rég olvasom a fórumot tudom, hogy értelmes hozzászólásokat szoktál írni, de ha leülök, mint laikus aki nem, hogy nem klánwarozott de még a játékkal sem játszott akkor is árulkodó a kiírás.
alapból a harmadik CW csapatot szervezik. Ebből azt szűröm le minden tudás nélkül, hogy valószínű nagy és eredményes klán, akinek már nagy tapasztalata van a játékkal és a CWwel is. Valószínű HC klán.
Azt írják, hogy az elindításához kellenek az emberek, tehát, nincsenek még emberek benne, nem csak üres lyukakat kell betömni, az alapokhoz kellenek az emberek.
És aztán jön az ominózus mondat, hogy csak Top tier heavy, vagy top tier SPG. Ha megnézzük az első két pontot akkor ez már sugall valamit, mégpedig azt, hogy ezekkel lehet eredményesen játszani, ezek kellenek ahhoz, hogy egy klán sikeres legyen. Az sem titok ha az ember játszott már a játékkal, hogy az artyk hihetetlenül pontos atomdamage miatt, hevy meg azért, mivel csak ott van tier 10 így ott van csak nagy HP.
Az utolsó soron kívül, nem kell érteni a játékhoz, hogy valaki leszűrje. Ehhez ha hozzávesszük, hogy van még a játékban td, mt és lt akkor kiderül, hogy valami gond van, ha őket nem is keresik.
Ne érts félre, tudom, hogy használják őket pár helyen, de főként csak pótlónak, vagy tapasztalatlan klánokban, vagy baráti alapon.
-
Hát ez sajnos ilyen, nem mi találtuk ki. -
Szakesz #59716 Minek dumálsz, ha életedben még egy CW-t se játszottál, de nem is láttál egyet sem? :) -
VanDaal #59715 Ez a tier9-es amerikai tank, nem a tier5-ös orosz. Ezzel azért már lehet aprítani :) -
Ohyner #59714 Ékes bizonyítéka annak, hogy artyk balanc problémákkal küzdenek, és hogy mekkora bal.asz elképzelés, hogy csak a hevynek van tier 10 szintje.