418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DoctorStryker #59793 Halál az artykra :)
Most megbosszultam minden elszenvedett sérelmet.
-
megint a ballancer... -
Nazarov77 #59791 Ez igaz a jelenlegi 3 prémium francia tank tierjében nagyon OP :D -
TDantes #59790 A franciáknak nagyobb és erősebb tankjaik voltak mint a németeknek a háború elején.
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Allies/4-France/02-MediumTanks/CharBataille-B1/B1-bis.htm
Mondjuk egynek itt van ez
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Allies/4-France/04-CavalryTanks/Somua/S-35.htm
Vagy ez.
Alázni fogják a velük egy szinten lévő tankokat. -
Gunslinger #59789 De, tűzijáték. :-) -
lammaer #59788 Bezzeg augusztus 20.-án semmi nem volt :) -
Francia tankok? Az hogy néz majd ki, egy nagyobb darab ember fehér zászlóval?
-
Azzal meló van és nem hoz pénzt... kapsz inkább 2 prém tankot meg pár bizbaszt amit felpakolhatsz a tankodra. (goldért) Az is olyan jó lesz hidd el :) -
Gunslinger #59785 Amcsiknak volt júli 4-ei meg apák napi bónusz event is, simán beillik ezek közé egy I. vh-s.
A Canada Day alkalmából volt egy speckó kvíz is amin nyertem 250 aranyat, pedig annak sincs túl sok köze a WoT-hoz. -
lammaer #59784 I. vhs event... mi köze van a WOThoz? Ilyen alapon a szalamiszi győzelem évfordulójára is időzíthetnének eventet :) -
Nazarov77 #59783 Szerintem most már nagyon rá kéne feküdniük az új játék módokra nálam ez a top 1. kívánság. -
lammaer #59782 Végülis.. jól csinálják... amig az emberek megelégednek új tankokkal (és valljuk be, sokaknak elég), azt a legkönnyebb összerakni és máris megvan az új drog. Modellezés, kis matatás az adatok közt és bingó. -
Ha egy-két év alatt beraknák az összes létező és tervezett tankot, onnantól nem tudnának újabbakat berakni, hacsak nem terveznének ők maguk. -
A franciáknak van egy nemzeti ünnepe év vége felé lehet akkora időzítik.
November 11. Fegyverszünet Napja (L' Armistice), az I. világháború befejezésének (1918) emlékére -
Gunslinger #59779 Francia tech tree még idén jön, Overlord azt írta legutóbb, nem akarják 2012-re halasztani. -
Nazarov77 #59778 Tényleg nevetséges ez a tempó, még január februárban láttunk képeket lemodellezett francia tankokról, nem hiszem el hogy 8 hónap kell arra hogy kitalálják az adatlapot, megcsinálják rendesen őket, camokat készítsenek meg mit tudom én, vicces ez az egész tempó, tavaly novemberben kaptuk meg az USA treet, most boldogok lehetünk ha kijön ekkora a francia. 1év/ ország elég gáz tempó ennyit a dumáról hogy bővülnek meg több ember jobb tempó blablabla -
R3nton #59777 Akkor gyakorlatilag a 7.0ban semmi érdemleges nem jön azt hittem legalább az új játékmódok jönnek, de hát nem. De akkor minek ígérgetnek, mondják azt, hogy majd 2015ig jön a francia tech tree és addig talán az m103 jön esetleg, de az lehet 2016ra csúszik:S :D -
lammaer #59776 Őszintén.. amit 7.0-ba leírt, kb megfelel annak amit most 6.7-nek adtak el (+map, némi tekergetés a német tankokon, 5-6 új tank).
Ezért tévesztett meg... ez inkebb 6.8, mintsem 7.0. De gondolom a kasszába nem jön úgy alé, be kell vetni a goldos camot :D -
6.7 még csak :) -
lammaer #59774 Ah értem. Igy már más. Agyaljatok csak nyugodtan mi lesz 2 hónap múlva. Megyek tologatom a T50-et :) -
Gunslinger #59773 6.7 van jelenleg tesztszerveren. -
lammaer #59772 ja, vagy nem 7.0-n vagyunk? Franc tudja már :D -
lammaer #59771 Igen, és 7.0 már kinn van bétán. HA ott kinn van, mi a meglepetés? :) -
Gunslinger #59770 Milyen béta szervert kikerülve? 7.0-ról van szó. -
Gunslinger #59769 Én ezt találtam róla: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/41021-new-tech-trees-tiers-7-and-8/page__st__20__p__611099#entry611099 -
lammaer #59768 Gondoljátok, hogy béta szervert kikerülve beraknak két tankot? Ha igen, akkor az csak vmi szutyok lényegtelen lehet... -
Nazarov77 #59767 A-44ről én nem találtam semmit mikor régebben kerestem, ha tudsz linkelj valamit. -
Gunslinger #59766 Az ám, még a T-54-nél is alacsonyabb, igazi páncélozott gördeszka 100mm ágyúval.
Egyébként az A-44 is ilyen hátsótornyos csoda, csak T-34 szerű teknővel. -
Nazarov77 #59765 Ja a tier 3 elég szívás mivel azokat a lightokat jól berakja KV kajának, viszont a tier 3as med S35ömmel ritkán kerülök KV közé általában t3-4es csatákba kerülök, gonosz kis bestia top gun gyakori vendég nála. -
Köszi, így érthető.
Váá, előbb lett volna egy kurvajó csata, kilőttem két tankot MS-1-el, erre egy majom csapattársam elkezdett lőni engem. -
Oddball29 #59763 Ó, T3 csaták a legjobbak. Nekem M3-as Stuarttal innen vannak a legszebb perceim a játékból. Persze az kevésbé poén, amikor egy KV körül csak keringeni tudsz, lesebezni nem:). -
Oddball29 #59762 T26E5 kéne. A T29 szintű (200mm front, 279 mm lövegpajzs), de kisebb méretű torony mellé befigyel egy 152mm/44-es homlokpáncél. Ágyú maradna az M3, mozgékonyság kb stock Pershing kisebb fordulósebességgel. -
Gunslinger #59761 Max tier 3-ba rak be, tier 1-et meg max tier 2-ig. Tier 3-al már tier 5 csatában is részt fogsz venni, szoktasd magad hozzá. Aláírom, hogy az elején nagyon szívás, főleg a tier 3-at tartom nagyon gyengének a 4-hez képest, mintha ott valami nagy szakadék lenne, de a 4 után már nagyon be fog indulni a dolog. -
Jó lenne egy lövés egy kocka :) -
Gunslinger #59759 Az egy dolog, 2 váratlan lesz több tank közül, az IS-6-ot arra írtam, hogy az nem váratlan, de valszeg jön majd és prém lesz. Prém tank minden peccsben jön, az tuti. -
Végül vettem egy T-26-ot. Miért van az, hogy míg a kis tankokkal én simán küzdök BT-2-esek, Pz2-esek ellen, addig engem rögtön egy erősebb csatába rakott bele? Vay ez tök véletlenszerű? Illetve alig tudtam sebezni a többi tankon, olyanon se sokszor, amit a traktorral kilövök. Hirtelen ilyen szerencsétlen lettem, vagy valami változik ilyenkor a nagyobb gépeken? -
lexlutor #59757 .. es a balaceoka legjobbak.. ket kv a m4 es m7 ellen.. nem en avgyoka kv-ban :) -
lexlutor #59756 .. a mai aranyom 6-1.. veszteseg a tobb.. tegnap, tegnapelott, hasonlo volt a helyzet.. csodas..lassan elgondolkodom h abba kene hagyni ezt a jatekot. ennyi merget nem er meg -
Plata #59755 Bár a 800 milis gustav se rossz,csak az nem önjáró. -
Nazarov77 #59754 mert imageshackról nem lehet ide linkelni úgyhogy csak az urlt írtam be, másol beilleszt és már látod is.