418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bardocz
    Ez a videó visszaadja az arty-s játékot? Lehet kipróbálom, T-26-ot kifejlesztettem, de azt olvastam, hogy érdemes Tier3-ban előtte arty-val vagy TD-vel pénzt keresni, és csak utána tankot venni.
  • lammaer
    "es ha hiszed ha nem minden epkezlab scout jatekos azt csinalta, amit szerinted most fognak a t5 scoutok."

A legjobb scout eddig a leo volt. Az új T5-ökhöz képest "csak" kettő gyengesége van:

- agilitás/gyorsulás (max speed ugyan van, de kanyarban lomha a t50/t50-2/M24 trióhoz képest - tegnap toltam párhuamosan ezekkel, és sokkal sokkal lomhább).
    - ágyú (a legjobb ágyúja 67mm-es pennel bír, az semmire kevés)

Na most pont ez a kettő gyengeség tette egy spottertankká, hiszen max artykat tudott kiszedni, más tankok ellen egyszerűen nem volt ágyúja.

A T50-2 meg gyakorlatilag egy hósiklóval keresztezett T-34 (annak az ágyúit kapta meg), az M24 meg majdhogynem egy 2.-es ágyúval felszerelt turbó T20. Mindkettő tud károkat okozni szinte bármilyen célpontban, tehát a spottolás csak másodlagos funkció :)
  • Szakesz
    Szerintem semmivel.
  • Sir Charles
    Azt szeretném kérdezni, hogy az E-50 mennyivel jobb(vagy nem), mint a Panther 2(természetesen saját tierjéhez viszonyítva)?
    Mert mindjárt kifejlesztődik és kíváncsi vagyok mire számíthatok.
    Létszi segítsetek, köszi!
  • lexlutor
    ..ironizaltam a megnyugtatoval.. csak irasban nehezen jon at a hangsuly :)

amugy az a 100 csak 80 volt.
  • lexlutor
    ..vegre egy hozzaerto! :)
  • lammaer
    Miért vered át? :)

136 (v 9) a penje a chaffe-nek, oldalról/hátulról simán átlövi a KT-t. Eltart egy darabig az igaz, de ha nem segít a KT-nak vki amikor a foxi elkapta, akkor sokmindent nem tud tenni ellene. Mondom, IS4-et is át lehet lőni vele hátulról. Csak a szituációt kell megteremteni, hogy a közelébe kerülj.

Nem te irtad pár hszel ezelőtt hogy 100ról leszedtél egy KTt? :)
  • Adjunktus
    Pedig a"Tarcekek"negyon erősek!
    Tőlük már csak a"Masu"erősebb.
    Köztudott hogy ezeket a"demaicst"vonalon lehet kigrindelni!
  • brasco84
    játszik vki KV-13 al? most 34-85 van, és erősen gondolkozom, h elmenjek a heavy ág felé, és a következő a KV-13, de ez még med... vélemény?
  • Nazarov77
    Akkor ezek már nem esélyesek a 7.0ás unexpected tankokra:

Can you give me a rough estimation of the second USSR medium branch arrival? (T-34M, A-44, Obj. 416)

2012
  • Gunslinger
    KT-t hátulról/oldalról át lehet ütni AP Zis-4-el, szemből meg ugye tier 9-10-nek is néha fejtörést okoz, ha nem látni rá a hasára.

Azzal meg nagyon nem értek egyet, hogy a mostani t5 scoutok azok gyakorlatilag ugyan arra képesek, mint a korábbi t4-ek, eleve 60-70%-al több hp-juk van, egy Leot vagy A-20-at már t6-al is lehet egylövésezni, egy VK2801-et meg gyakorlatilag csak t10 meg arty tud. Arról nem is beszélve, hogy sokkal erősebb fegyvereik vannak.
  • VanDaal
    Egyre jobban várom, hogy megjöjjenek ezek a kis scoutok! Nem mintha nekem kellene egy is közülük... de azt nagyra fogom értékelni, ha minél jobban megkeserítik a műholdnézetes, ionágyús, spottolást követelő camperek életét :D Ha jól számoltam, ma 6-ször lőttek ki a kis drágák 100%-ról, egy lövéssel (tier7 vagy kisebb tankokban ültem), ezek közül 3-szor medben, menet közben. Remélem sok hasonlóan kellemes csatájuk lesz a közeljövőben, mint amilyenekben nekem volt részem miattuk :)
  • lexlutor
    kösz, ez igazan megnyugtato :)
  • TVelvet
    KT- max prémium ammoval lehet szívatni. Szóval KT-tól felfelé, no para.
  • lexlutor
    ..az kulonosebben nem erdekel ha kinyirjak a tarackokat, az inkabb h a nagyobb tankokat is szetalazzak.
  • Sunrider924
    Leo nem, de a t4x siman szetszedte ami arty elekerult. A masik dolog, ezek a t5 matchboxok se jutnak messzire ha lerammoljak oket, kerdes hogy mennyi ido amig ezt megtanuljak azok, akik meg jatszanak.
  • MEdievil
    Ha már scoutolás a téma:
    Mi a legjobb scout? T54, Leo vagy az új t50-2 ? Dehogy :D is4!

Ilyen az amikor a csapat cseszik jönni segíteni és az ellenség szinte összes tankjával neked kell megküzdeni, egyedül az artyk loptak el pár killt :P Az egyetlen társam az a kis bucka volt amit fedezéknek használtam, miközben a csapat nemi életet élt magával valahol messze hátul. De a végén annyira nem bántam már :)
  • lexlutor
    ..lehet, mar nem emlekszem annyira, pedig betaban nyomtam 1500 meccset. de azert itt a sracok azt irjak, siman szetszednek egy heavyt is ezekkel. a leoval ez azert meg elkepzelhetetlen volt. az idegeim meg csak vekonyodnak idovel, nem biztos h elveznem h a patch napjan mindket oldalon 8-8 ilyen szaladgaljon. mindezt ugy h tier 5kent gyakorlitalag csak tier 3 alatt nem talalkozik veluk az ember..
  • Sunrider924
    Az a vicces hogy anno meg betaban a leo es a t4x mar ugyanezt csinalta, akkor meg nem volt elcseszett lathatosag meg random (nyomorek) faktor, es tracert se szedtek ki, es ha hiszed ha nem minden epkezlab scout jatekos azt csinalta, amit szerinted most fognak a t5 scoutok. Ennyit tudnak ezek a tokfejek a WG-nel, lehuznak egy ujabb rokabort, es hogy ne legyen tul feltuno, par tier valtoztatast eszkozoltek es a nepek viszik mint a cukrot. Mar csak az a kerdes ez kinek is ciki? Nekik, mert szarnak javitani az igazan fontos dolgokat vagy a jatekost, aki szemrebbenes nelkul megveszi az uj parasztvakitast, es addig is halgat, nem nyavalyog a forumon holmi tracer/ballance/arty/lathatosag nevu fejfajassal...
  • Gunslinger
    A legnagyobb feeling amikor a pálya közepén fogod be és ő meg rendületlenül cikázva próbál a bázisra bejutni és 72-vel kergeted és menet közben aprítod. :-D
  • TVelvet
    Kurva nagy fun lehet mondjuk 15v15 be csak t50-el menni :D kis versenyautók. Amikor kergetőzünk egy másikkal t50-el, az baromi fun :D
  • lexlutor
    tarcek = tarack
  • lexlutor
    ..a vicces az lesz, h egy ilyen falka bevagodik a kezdokorbe, elkezdtek kergetozni es a maradek negy tarcek haverja szetlo mindenkit fuggetlenul attol ki kicsi ki nagy..
  • R3nton
    Majd meglássuk:D Nekem van már 5k csata a hátam mögött és komoly energiát fogok ráfordítani, hogy minél nagyobb galibát okozzak az artyknak, akár csak a scoutolással is:D
  • lammaer
    Kivéve ha az a vki:

1 - nagy tank és tud manuálisan célozni
    v.
    2 - ugyanúgy 72km/hval tud menni és neki is tele van a hólyagja. Isteni elfogóadászkodni a saját zászlónál, amikor tudod hogy 5 másik ember is a te prédádra hajt és az ellenség meg sehol :D
  • pointer4
    Minél gyorsabban jön, annál nagyobb nagyobb sebességgel fog átmenni rajta a lövedék :D
  • R3nton
    vagy inkább aki hátul marad védeni azt is körbehugyozza 72vel:D
  • sokoo
    "alap motiváció a pénz náluk ez vezérli, irányítsa az egészet(ez okozhatja akár a vesztüket is )"

Ha te készítenél 200+ emberrel egy szoftvert, nálad mi lenne a fő motiváció? :) A többi szoftvercégnél mi a motiváció? Ez nagyon gyerekes volt, bocs.
  • pointer4
    Nem kell félni, legalább aki hátul marad védeni az atykat, annak tuti lesz fragja is :D
  • lammaer
    Biztos artysta és félni fog egy darabig ;)
  • TVelvet
    azért ennyire nem vagyok pr0 ;)
  • lammaer
    Nekem is tán 3 nap van hátra a prémből, aztán akartam egy kicsit mást játszani, de ha kijön a 6.7 akkor nincs apelláta, tolni kell :D
  • lexlutor
    ..lehet mar kozelebbit tudni rola, h mikor johet az uj patch? mert en akkor fogom par hetre felfuggeszteni a jatekot inkabb.
  • TVelvet
    Ez a vakaracs ami ami miatt újra elkezdem ezt a szart :D
  • TVelvet
    nem a listában, hanem az amúgy volt egyik csatába
  • Gunslinger
    Szép. Mondjuk KT-t nem igen látok a listában. :-)
    Sztem olyan matchmaking elő sem állhat, hogy top tanknak rakja be a játék, középen trónolva is igen könnyedén lehet vele mészárolni a piciket.
  • TVelvet
    Én ilyet lőttem vele. :D KT-t 100% megerőszakoltam. élvezte

• Gunslinger
    Hja, én nagyon kivártam, látszik is, hogy csak két tankot detektáltam, elfogóvadászt játszottam egy ellenséges T-50-en majd csak utána indultam el, addigra a mi kis öngyilkos scoutjaink derítettek mindenkit, de a lényegről nem maradtam le. :-)
  • Oddball29
    Keresztségben nálam a T-50-2 mostantól a birodalmi hósikló.

Nem lázadó, birodalmi...
  • lammaer
    Nem lehet tudni meddig él a szerver, csak pár napig szokott. Szóval minél hamarabb.