418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jammal #59993 Ne várd a t25 AT-t elég ratyi, az a 90mm egy fabatkát sem ér, főleg mivel t9-10ekhez sorsol leginkább. Camoja 0, és rohadt sok xp a 105mm szar fegyverrel. -
Wlanseraf #59992
-
egyszer régen valaki linkelt be ide tank skineket amiken a gyenge pontok vannak a tankokon, ezt valaki be tudná nekem újra linkelni ? előre is köszi -
Nvidia 9600gt.
#59982 Köszi majd megpróbálom -
A ROR-os cikket olvastad ? A felderítési adatok is érdekesek azért.
idézet
"T 50 2
240 M-ről spotolódik vele szemben az OBJ261, míg Ő csak 180 M-ről látható. "
"VK2801
360!!!! M-ről spotolódik vele szemben az OBJ261, míg Ő csak 150 M-ről látható."
"M24 Chaffee
200 M-ről spotolódik vele szemben az OBJ261, míg Ő csak 160 M-ről látható."
A teljes cikk -
stork13 #59988 Milyen VGA-tok van?
ATI-val volt problémám, amikor az ATI Tray Tools futott. Kilőve a programot újraindítás után jó lett. -
SZU #59987 Nekem az egyik kedvencem most az M36, lehet kövezni! =)
Rendszeresen didn't penetrate és látom, hogy leszedem a 200-hpt. Pontos, gyors löveg. Egész mozgékony. Az eleje kicsit elforgatva még pattogós is. Kifejezett felüdülés a Lee-T40-T88-Wolverine kombóhoz. Alig várom a T25-öt! =) -
Szakesz #59986 Ez a szokásos sírás a német fanoktól. Semmi említésre méltó. -
bornofakone #59985 #59973
hát én nem tudom, hiába lövöm s-70-el a sárvédőt(5x próbálkoztam eddig vele, mind az 5x csak a láncot lőttem le v 0%-s critical....) szóval azóta hanyagolom....
illetve hol van az a távolságmérő? v h néz ki? :D (ha az amire gondolok....az a 2 db szemszerű rész a torony oldalán...na ott közvetlen közelről 3x próbáltam, mind3x 0-s critical....azóta oda se lövök...)
mondjuk elég szerencsétlen vagyok vele szemben...sokszor pattanok a hasáról is, úgy h alig van befordítva, rálövök és didnt pen...:) -
Nekem is volt ilyen. Elnézte a csapattárs és belém rohant, meghalt. Még ki is röhögte saját magát. Mégis engem büntettek meg érte... -
Gunslinger #59983 Hja, ezt én kérdeztem meg tőle a hivatalos fórumon. A 2012-ből kifolyólag a második kérdésemre nem tudott választ adni. :-( -
Nem tudom, lehet hasonló gond mint nálam, minden modell láthatatlan egy win reinstall után, bár a sziluettjük meg a nevük ott van, ha odaviszem az egeret.
Erre az a megoldás, hogy az Anti Alisingot, állítgatom a driverből vagy a játékból, és egyszer csak megjavul. Onnantól kezdve akár hova állítom jó lesz. Főleg ott valahol az ATI specifikus AA nál van valami gubanc, ott szokott valahol megoldódni, de nem tudom a nevét fejből.
Hátha ugyan az a probléma, próba ki. -
Madmano #59981 Ma belefutottam egy dologba,amit nem tudok hova tenni.Megyek az Object704-el Himmelsdorfon.A sarkon a boltíves részen keresztűl agyaltam egy ellen E-100-ast meg egy minimaust.Rájuk figyeltem.Aztán olvasom a chat-et,hogy ez meg az vagyok(rossz értelemben).Nézem:a nevem mellett :-1.A meccs végén az összesítésnél direkt megnéztem:nem öltem senkit.Sérülést okoztam három tanknak.De ezek mind ellenfelek voltak.Aztán az elszámolásnál kiírta,hogy vmi minimális összeget meg xp-t levont csapattárs megsebzéséért.Akkor most öltem vagy nem? -
foxbat88fx #59980 ja akkor már tudom, köszi :) -
Engem is érdekelne ha valaki tud erre megoldást, nekem is eltűt pár hónapja, azóta teljes win reinstall meg game reinstall megvolt, de nem tudom elővarázsolni. -
Mosnmá el ne mond, abba akarok átülni :D
Eddig jól jött volna mondjuk, sok kifingatott :D -
TDantes #59977 Hahá...majd pont megmondom...mi?
-
foxbat88fx #59976 na hova is kell lőni az E-75nek? :P -
TDantes #59975 Nem tudom. Engem gyakorlatilag 10 lövésből kilenc ott talál el, alul. Igaz, én is oda lövök minden E-75-ösnek.
Nekem a vk45 jobban bejön, és eredményesebb is voltam vele. -
Droughert #59974 Délután 5előtt IS-el elsőre meglett a duplázóm (4000k xp),azóta 1tankkal sem sikerült megfutni. Zsinórban 4-5x lövök 0dmg-es criticalokat... Ilyenkor mi van? Hozzak fel a csirkét, vágjam el a torkát rajzoljak kört vérrel a gép köré, vagy járjak el 1-2 eső táncot? -
Nazarov77 #59973 Én teljesen elégedett vagyok mind a 3 E tankkal, E-75öt megtartottam mert simán a legjobb tier9 és másodállásban faltörő kos a 93 tonnájával :D
Sárvédő bug javítva lesz az E-75ön majd 6.7ben mondjuk annyira nem zavaró nem sokan lőttek ott viszont ami már annál inkább zavaró és ezt nem javítják az E-100 tornyán a távolságmérő, ha hull downban van mindenki oda céloz és elég nagy sikerrel eltalálják és át is viszik, elég zavaró. -
Jogos, csak a KT végül is már ki lett futtatva, de akkor nem jellemző a szavaitok alapján ez magas TIERben ez a meghibásodás, vagy rosszul mozgok. Köszi! -
Szakesz #59971 Még fent van a szavazás. :) -
lammaer #59970 Ha úgy érzed sokszor ellövik, akkor vedd meg, nem kell más véleményére nagyon alapozni. Eddig egyetlen tankról tudtam amire KÖTLEZŐ a wet rack, az a T-44 volt, hasonló okok miatt.
Ha neked a KT-vel túl sokszor ellövik, tedd fel. -
lammaer #59969 Azt mért csak négyes? Tudtommal ez E50 erősebbre sikerült mint a folytonosan oppolt t54... -
Nekem elölről mindig megoldják. :) -
Szakesz #59967 Általában olyankor lövik el az ammo rack-et KT-ben, ha a torony odalát lövik. Ezt meg ugye meg lehet akadályozni. :) -
Én is ezt gondolnám, de nem kevés csatát fejeztem be úgy, hogy 20 sec volt a töltés idő. Az meg azért bazi sok, pedig a javító készletem is pont erre lett elhasználva. Csak ugye arra gondolok, hogy ez ilyen tigris2 probléma. -
R3nton #59965 felesleges a lőszerrekesz védő sztem -
Szakesz #59964 Volt valami szavazás Overlord blogján(?), hogy mit gondolsz az E szériáról, és a válaszolók nagy többsége egy ötös skálán négyest adnának rá.
Szerintem a legtöbb játékos igenis elégedett vele. :) -
Egy Tier9 es tankra ha a kettő közül kellene választani, akkor melyik jön jobban? a vizes lőszer védő rekeszt, vagy a HE/RAM protection-t ? Arty ellen ugye a második, de tankok ellen tigII vel állandóan a lőszer rekeszt lőtték ki elsőre, nem tudom e75 el ilyen lesz-e. -
Oddball29 #59962 Azaz, a minimausokat szinte nagyítóval kell már keresni. -
R3nton #59961 De ha belegondoltok, hogy szidta szinte mindenki az e szériát. E-50 nagyon jó lett, E-75 legerősebb tier9, E-100-t pedig az összes gazdag klán használja aranylőszerrel, így kb tök nehéz bejutni a térképre, mert aranylőszerrel full op az a tank... -
Oddball29 #59960 E50-nek jobb a páncélja és agilisebb is a Tierjében, sztem. Szóval érdemes. -
R3nton #59959 Nekem meg IS-7et meg T30at kéne megvennem, de gondolom tier10 heavyre nem lesz kedvezmény -
dezka #59958 Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy eltűnt a játékból a tankok zöld ill. piros kontúrja, ha rájuk viszem a célkeresztet. Már teljesen újratelepítettem a szoftvert, de nem változott semmi. Nincs valami tippetek? Mert így elég nehézkes a játék...
Köszi! -
Jó lenne, mert már venném meg a GW Tigert, aprítani az égből a jónépet, meg az E75-öt, de nem akarok most költekezni, hátha lesz ilyen is akcióban :D -
R3nton #59956 9-ei akcióról lehet már valamit tudni? -
Köszi. Kipróbálom a német ágat, ha már a tankoknál az oroszokat próbálom. T-26-os mindent kifejlesztve, meg megvéve nagyon jó kis gép. -
Szakesz #59954 Inkább ez a videó lehetne támpont számodra. (Az általad linkelt majdnem 1 éves.)