418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    A gazdag fiúk új játéka.:D

Amiért változást hozhatnak ezek az új kis ganyé tankok.
    1.Viszonylag könnyű őket kigrindelni.Az ellátásuk nem túl drága.
    2.Alacsony tier.Nem várnak tőlük csodát.Nincs felelősség.
    3.Iszonyat mozgékonyság.Ettől könnyen elkapja a tankert a"berserker"skill és bátran rohamoz.

Sokszor láttam már olyat,hogy egyetlen ügyes scout suicid rohama káoszt okozott mindjárt a csata elején.
    A bázisra berohanó tank után forgott a jónép 90%-a,mikozben az artyk,meg a szemben álló nagy látótávolságú gépek,célbalőttek mint a búcsúban.
    Ilyen mozgékonyságú,kis célfelületet nyújtó gépet,még a dörzsöltebb lövészeknek sem egyszerű kiszedni.Főleg ha kiszámíthatatlanul is mozog.
    El lehet képzelni,ha 2-3 ilyen nyomoronc összeáll,azok mire lehetnek képesek zavarkeltés terén.
    Kíváncsian várom,mi sül ki ebből.
  • ximix #60152
    Ha valaki nem sajnál pár goldot akkor igen kellemetlen tud lenni akár nagyobb tankoknak is.
  • Gunslinger
    Remélem igazad lesz, mert a mozgékonyság buffal és ezzel az ágyúval könnyen "túlkompenzálhatják". :-)
  • Nazarov77
    Tekintettel arra hogy a T-50-2 és a chaffeen nem fognak változtatni VK2801nek is OPnak kéne lennie valamiben hogy versenyképes legyen, mert most elég szar.
  • Adjunktus
    Szerintem azért nem fogják túlzásba vinni azt a buffot.Még azzal együtt is marad a leglomhább a 3 közül.
    Gondolom a noobgunnal akarják kompenzálni.
  • Gunslinger
    Ehh, pedig ilyen tankot nem akartam, de így már meggondolandó. Csutka 105-össel egy lövés az arty tier 6-ig, felette is csak kettő jó irányból lőve. Ez így már sztem túlzás.
  • Oddball29
    Amikor egy T29-es bepörög. Steel wall, Top Gun, Wittman, Kolobanov, 11 Frag.

• ximix #60146
    A kicsi tankokat hamarább átlépik az emberek talán azért inkább csak a nagyokra van legtöbbször, de van ITT is egy fajta.
  • Oddball29
    Uff, na így már para...
  • pointer4
    Ha a lőszer repül, és nem csapódik be, eltűnik a láthatatlan tank helyén, akkor azt telibe találtad, elszámolja a gép, csak nem látványos.
  • VanDaal
    holnapután... nem vagyok ma képben :)
  • VanDaal
    9-én, holnap, de a tartalmát még rejtély fedi
  • lammaer
    Érdekes, olvasták amit írtam? :)
  • Looserke
    Mikor lesz a következő event és mi lesz benne?
  • lexlutor
    .. kampinovka.. ellenseges csapat megy 9-4re. egy camperkiraly bolcsessege:

"leave the base = die"

ezt igy hogy???? :)
  • Nazarov77
    lehet mégiscsak meg kéne szereznem a VK2801et? :D

Q: How exactly will you buff the VK2801?

A: Major changes - we'll add the 10.5cm L28 into the top turret. Plus a buff of certain characteristics - +max speed, +turn speed, -dispersion on the move, +parameters of the top chassis, +turret turn radius.
  • R3nton
    de a penskinesek a pro-k
  • bardocz
    Nekem ez arty-val lenne lényeges, mert sokszor mire becélzom, addigra eltűnik, de tudom, hogy ott van, csak eddig nem akartam lőni, mert 15 rakéta édeskevés. Azt se tudom igazából, hogy a tier 4-eset hogyan fogom kifejleszteni, 14k XP, ami tankkal nem is lenne olyan sok, nade ezzel esélytelen gyorsan.
  • Redmaster
    Állok egyhelyben a kis pz3/4-emmel egy kő mögött egyszercsak meglőnek aztán kiderül az is hogy ki és hogyan. Hát egy m4a3e8 volt de csak a lövés UTÁN derült ki mivel majdnem a pálya másik végén volt. Pontosabban 30 (igen harminc) méterre és egy enyhén emelkedő dombon jött felém. Onnan tudom hogy 30 méter mert pont arrafele tekintettem és a lövés után pont a célkeresztembe futott ami 27 métert mutatott.
  • Nazarov77
    Nem értek egyet, ha úgy hasonlítjuk össze a tigrist és az ISt hogy T9ek ellen vagy T10 ellen akkor az IS tűnik kisebb tiernek tigris mellett ugyanis a tigris ágyújával át lehet lőni szemből a T9eket, csak a VK4502ben nem vagyok biztos mert annak az aljáról még a 128 is pattanni szokott, viszont ha nincs beforgatva az IS-4 viszi mint kés a vajat, az IS 122es APjának már a tier 8 komoly kihívás.
  • foxbat88fx
    igen, természetesen.
    én sokszor ölök így gyorstüzelő tankkal :D az ellenfelek nagy örömére....
  • bardocz
    Ha egy ellenfelet nem látok, de tudom, hogy ott van(mert mondjuk kidöntött egy fát, vagy láttam, hogy nem mozog, csak eltűnt), akkor is sebződik ha eltalálom?
  • Edorn
    Gondolom már híre ment, de a biztonság kedvéért:
    Overlord-nál lehet szavazni a tüzérség (arty) ellen, vagy mellett egy héten keresztül!!!
    (eddig a többség arra szavazott, hogy legyen korlátozva a számuk)
  • Wasp91
    Jogosan megbüntetett amiért noobozod a pen skineseket.
  • R3nton
    a neve pangasuis a statja tükrözi az értelmi színvonalát
  • R3nton
    ereség
    Csata: Redshire 2011. szeptember 7. 17:07:40
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 0
    Szerzett kredit: 1 355 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 5 781 ;kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 355)

nem akartam átmenni a síkságon KV-val erre belém lőtt, visszalőttem egyet, utána odajött hozzám és szét lőtt a marhája, igazságos a rendszer mi?
  • Krinyo
    Írom ezt azután, hogy 10 emberből 9 fikázza a fórumokon.
  • SirArcheer
    Írod mindezt az után hogy linkeltek egy 1200XP-s meccset (dupla nélkül) 100% találati aránnyal.

• Krinyo
    Nem értem, hogy a játékban miért ennyire szar-szemét a tigris, mikor a valós fronton fostak tőle rendesen.
  • VanDaal
    Upsz :)
  • VanDaal
    Egész jó voltam :P
    http://kepkezelo.com/images/np7r1ae55giq99gjxpf.jpg
  • Sunrider924
    Pedig a Tigrist pont a kinezete miatt szeretem :)
  • Gunslinger
    T29-el nem mentem, de a Tigris az IS mellett olyan, mintha egy tierrel kisebb lenne. Amúgy meg ronda kocka, nem szeressem. :-D
  • foxbat88fx
    sose mentem tigrissel, de nem hiszem, hogy szar lenne, IS7 is és Masu is lehet szar ha nem tudja az illető jól használni :)
  • Adjunktus
    Tigris??
    Ez valami szemlélet váltás,vagy tudják,hogy népszerűbb mint a többi?
  • Nazarov77
    Mi bajod a tigrissel? :D
    Lehet hogy nem sok minden pattan le róla de engem kárpótolt a pontos és nagy átütőerejű ágyúja. Mind a 3 T7 heavyvel játszottam ( talán ISel a legtöbbet mivel 3x grindeltem ki az IS-3at idáig ) és legjobban a Tigris jött be, de mivel 6.6ban kijött a Tigris P így most már az lett a kedvenc :D
  • Gunslinger
    Pont ezzel a szar Tigrissel? Nah, a német fanok magukhoz nyúlhatnak. :-))) Tudom, Degecről jöttem. :-)
  • R3nton
    na megint a csíter f@szláma 3 lövésből 2x ellőtte a toronymechanikát 1x meg a rádióst, penskinboys noobok vagytok mint állat:D
  • lammaer
    Na, ha kinában is megy a game, tuti hogy nem az EU / US kisebbség érdekeit fogják nézni. Asszem hamarosan jön a kinai tank tree, Type1-től Type 999-ig :)
  • MEdievil
    nem írom le újra :P