418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #60153 A gazdag fiúk új játéka.:D
Amiért változást hozhatnak ezek az új kis ganyé tankok.
1.Viszonylag könnyű őket kigrindelni.Az ellátásuk nem túl drága.
2.Alacsony tier.Nem várnak tőlük csodát.Nincs felelősség.
3.Iszonyat mozgékonyság.Ettől könnyen elkapja a tankert a"berserker"skill és bátran rohamoz.
Sokszor láttam már olyat,hogy egyetlen ügyes scout suicid rohama káoszt okozott mindjárt a csata elején.
A bázisra berohanó tank után forgott a jónép 90%-a,mikozben az artyk,meg a szemben álló nagy látótávolságú gépek,célbalőttek mint a búcsúban.
Ilyen mozgékonyságú,kis célfelületet nyújtó gépet,még a dörzsöltebb lövészeknek sem egyszerű kiszedni.Főleg ha kiszámíthatatlanul is mozog.
El lehet képzelni,ha 2-3 ilyen nyomoronc összeáll,azok mire lehetnek képesek zavarkeltés terén.
Kíváncsian várom,mi sül ki ebből. -
Ha valaki nem sajnál pár goldot akkor igen kellemetlen tud lenni akár nagyobb tankoknak is.
-
Gunslinger #60151 Remélem igazad lesz, mert a mozgékonyság buffal és ezzel az ágyúval könnyen "túlkompenzálhatják". :-) -
Nazarov77 #60150 Tekintettel arra hogy a T-50-2 és a chaffeen nem fognak változtatni VK2801nek is OPnak kéne lennie valamiben hogy versenyképes legyen, mert most elég szar. -
Adjunktus #60149 Szerintem azért nem fogják túlzásba vinni azt a buffot.Még azzal együtt is marad a leglomhább a 3 közül.
Gondolom a noobgunnal akarják kompenzálni. -
Gunslinger #60148 Ehh, pedig ilyen tankot nem akartam, de így már meggondolandó. Csutka 105-össel egy lövés az arty tier 6-ig, felette is csak kettő jó irányból lőve. Ez így már sztem túlzás. -
Oddball29 #60147 Amikor egy T29-es bepörög. Steel wall, Top Gun, Wittman, Kolobanov, 11 Frag.
-
A kicsi tankokat hamarább átlépik az emberek talán azért inkább csak a nagyokra van legtöbbször, de van ITT is egy fajta. -
Oddball29 #60145 Uff, na így már para... -
Ha a lőszer repül, és nem csapódik be, eltűnik a láthatatlan tank helyén, akkor azt telibe találtad, elszámolja a gép, csak nem látványos. -
VanDaal #60143 holnapután... nem vagyok ma képben :) -
VanDaal #60142 9-én, holnap, de a tartalmát még rejtély fedi -
lammaer #60141 Érdekes, olvasták amit írtam? :) -
Mikor lesz a következő event és mi lesz benne? -
lexlutor #60139 .. kampinovka.. ellenseges csapat megy 9-4re. egy camperkiraly bolcsessege:
"leave the base = die"
ezt igy hogy???? :) -
Nazarov77 #60138 lehet mégiscsak meg kéne szereznem a VK2801et? :D
Q: How exactly will you buff the VK2801?
A: Major changes - we'll add the 10.5cm L28 into the top turret. Plus a buff of certain characteristics - +max speed, +turn speed, -dispersion on the move, +parameters of the top chassis, +turret turn radius. -
R3nton #60137 de a penskinesek a pro-k -
Nekem ez arty-val lenne lényeges, mert sokszor mire becélzom, addigra eltűnik, de tudom, hogy ott van, csak eddig nem akartam lőni, mert 15 rakéta édeskevés. Azt se tudom igazából, hogy a tier 4-eset hogyan fogom kifejleszteni, 14k XP, ami tankkal nem is lenne olyan sok, nade ezzel esélytelen gyorsan. -
Redmaster #60135 Állok egyhelyben a kis pz3/4-emmel egy kő mögött egyszercsak meglőnek aztán kiderül az is hogy ki és hogyan. Hát egy m4a3e8 volt de csak a lövés UTÁN derült ki mivel majdnem a pálya másik végén volt. Pontosabban 30 (igen harminc) méterre és egy enyhén emelkedő dombon jött felém. Onnan tudom hogy 30 méter mert pont arrafele tekintettem és a lövés után pont a célkeresztembe futott ami 27 métert mutatott. -
Nazarov77 #60134 Nem értek egyet, ha úgy hasonlítjuk össze a tigrist és az ISt hogy T9ek ellen vagy T10 ellen akkor az IS tűnik kisebb tiernek tigris mellett ugyanis a tigris ágyújával át lehet lőni szemből a T9eket, csak a VK4502ben nem vagyok biztos mert annak az aljáról még a 128 is pattanni szokott, viszont ha nincs beforgatva az IS-4 viszi mint kés a vajat, az IS 122es APjának már a tier 8 komoly kihívás. -
foxbat88fx #60133 igen, természetesen.
én sokszor ölök így gyorstüzelő tankkal :D az ellenfelek nagy örömére.... -
Ha egy ellenfelet nem látok, de tudom, hogy ott van(mert mondjuk kidöntött egy fát, vagy láttam, hogy nem mozog, csak eltűnt), akkor is sebződik ha eltalálom? -
Gondolom már híre ment, de a biztonság kedvéért:
Overlord-nál lehet szavazni a tüzérség (arty) ellen, vagy mellett egy héten keresztül!!!
(eddig a többség arra szavazott, hogy legyen korlátozva a számuk) -
Wasp91 #60130 Jogosan megbüntetett amiért noobozod a pen skineseket. -
R3nton #60129 a neve pangasuis a statja tükrözi az értelmi színvonalát -
R3nton #60128 ereség
Csata: Redshire 2011. szeptember 7. 17:07:40
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 0
Szerzett kredit: 1 355 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 5 781 ;kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 355)
nem akartam átmenni a síkságon KV-val erre belém lőtt, visszalőttem egyet, utána odajött hozzám és szét lőtt a marhája, igazságos a rendszer mi? -
Írom ezt azután, hogy 10 emberből 9 fikázza a fórumokon. -
SirArcheer #60126 Írod mindezt az után hogy linkeltek egy 1200XP-s meccset (dupla nélkül) 100% találati aránnyal.
-
Nem értem, hogy a játékban miért ennyire szar-szemét a tigris, mikor a valós fronton fostak tőle rendesen. -
VanDaal #60124 Upsz :)
-
VanDaal #60123 Egész jó voltam :P
http://kepkezelo.com/images/np7r1ae55giq99gjxpf.jpg -
Sunrider924 #60122 Pedig a Tigrist pont a kinezete miatt szeretem :) -
Gunslinger #60121 T29-el nem mentem, de a Tigris az IS mellett olyan, mintha egy tierrel kisebb lenne. Amúgy meg ronda kocka, nem szeressem. :-D -
foxbat88fx #60120 sose mentem tigrissel, de nem hiszem, hogy szar lenne, IS7 is és Masu is lehet szar ha nem tudja az illető jól használni :) -
Adjunktus #60119 Tigris??
Ez valami szemlélet váltás,vagy tudják,hogy népszerűbb mint a többi? -
Nazarov77 #60118 Mi bajod a tigrissel? :D
Lehet hogy nem sok minden pattan le róla de engem kárpótolt a pontos és nagy átütőerejű ágyúja. Mind a 3 T7 heavyvel játszottam ( talán ISel a legtöbbet mivel 3x grindeltem ki az IS-3at idáig ) és legjobban a Tigris jött be, de mivel 6.6ban kijött a Tigris P így most már az lett a kedvenc :D -
Gunslinger #60117 Pont ezzel a szar Tigrissel? Nah, a német fanok magukhoz nyúlhatnak. :-))) Tudom, Degecről jöttem. :-) -
R3nton #60116 na megint a csíter f@szláma 3 lövésből 2x ellőtte a toronymechanikát 1x meg a rádióst, penskinboys noobok vagytok mint állat:D -
lammaer #60115 Na, ha kinában is megy a game, tuti hogy nem az EU / US kisebbség érdekeit fogják nézni. Asszem hamarosan jön a kinai tank tree, Type1-től Type 999-ig :) -
nem írom le újra :P