418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #60353 olyan sokat kellett várnod? :D hát én remélem hogy holnapra megkapom :S mert nekem nagyon jól jön ez az 5* szorzó, ellentétben R3nton-al, nekem nincsenek nagy tankjaim, de slotom sincs :D ha megjön végre a gold veszek 6ot, az csak elég lesz egy ideig :D -
Gunslinger #60352 Én is jobban örültem volna, ha mondjuk vehetnék egy Löwét 200 aranyért, csak hát nem mindig azt kapjuk, amit szeretnénk. -
Nazarov77 #60351 Tudom hogy első csata de nekem jól fog jönni mivel felpörgeti az M5, leo, IS-3, ferdi grindet. Ha jó kört csinálok 6-8K xp is jöhet és mivel az M5 és leo elég lassan hozza az XPt jól jön nagyon. -
Jashin #60350 Sajnos nincsen, a szokásos magyar betegség. Összefogás semmi, sőt még landing próba a HAC klán területére (a la ROR). Ez aztán tényleg minősíthetetlen. -
Szakesz #60349 Gondolj a kicsikre! Ők biztos örülnek ennek a lehetőségnek. :) -
Gunslinger #60348 5 másodperc. -
foxbat88fx #60347 jaja issue van :D szépen töröd a magyart :D -
R3nton #60346 Ő, ez az 5x szorzó csak az első csatára vonatkozik ergo gyatra főleg azt nézve, hogy IS-7, T30 kifejlesztve, csak éppen baromi nagy kredit hiánnyal rendelkezem, szal tudjátok mit csinálhatnak a 5x szorzójukkal...jobban örültem volna egy ilyen "dupla krediet hoznak azok a tankok akik részt vettek az operation átverésben" féle akciónak -
lammaer #60345 Igen, láttam a commentjeidet, gondoltam azért érdeklődsz mert vmi issue van. -
Nazarov77 #60344 Én paypallal vettem, közben futott a játék mikor vettem és visszataboltam már írta hogy kaptál aranyat hú de jó neked. -
foxbat88fx #60343 sms volt nekem és lassan fél órája semmi -
Szakesz #60342 2760HP-ra tippelnék. -
lammaer #60341 Bankkártyával kb instant jön. -
Nazarov77 #60340 Én kifejezetten örülök az ötszörös XPnek. Ki a kicsit nem becsüli, tavaly egyáltalán nem volt semmi event, most is lehetne ez. -
Gunslinger #60339 Hja, én sem panaszkodom, Himmelsdorf és ENSK a két kedvenc pályám. Sajnos Steppes sem volt ma még, pedig az a harmadik kedvencem. -
lammaer #60338 Hehe, nálam is ha 1x vagy 2x volt malinovka az utóbbi pár napban. Igy akkor tényleg arányos, ami nekem lenne az mindig hozzád kerül :D -
foxbat88fx #60337 ti mennyi idő alatt kaptátok meg goldot amikor vettetek? :) -
Szakesz #60336 A HAC-on kívül van most olyan magyar klán, amelyik rendelkezik területekkel? :) -
lammaer #60335 /sarcasm ON
Akkor köcsög devek, mi az hogy a maus két hónapig szuper páncéllal és plusz HPvel rohangált????? Rohadt nácitankimádó szemetek....
/sarcasm OFF
Arra emlékszik vki mennyit kapott annó a maus? Annyit vettek el tőle, vagy többet/kevesebbet? -
Nazarov77 #60334 Jó neked ezeket mind szeretem. Viszont ez a malinovka őrület nálam mindennapos, nagyon gyakran ide rak. -
Jashin #60333 visszahúz a szíved ? -
lammaer #60332 "operation thank you for nothing"
Nagyon találó név, sajnos. -
Gunslinger #60331 Részben igazságos, mert nem akkor vették el, mikor befoltozták, hanem rá két hónapra. Ráadásul még mindig a Maus a legnehezebben kilőhető tank. Az IS-7 meg iszonyú durván vissza lett fogva, negyed annyi sem pattan róla, mint pár hónappal ezelőtt. -
lammaer #60330 Ez elég köcsög beszólás volt, erre nincs itt szükség
-
lammaer #60329 "Nem csináltak semmit a sebességével összesen elvettek tőle 50HPt ami egy gúnyolódással ér fel a -400 maus HP mellett."
Én úgy emlékszem, hogy a maus kapott temporális HP buffot akkor amikor bugos volt a páncélja. Tudtommal akkor vették el tőle ezt a buffot, amikor a páncélján befoltozták a lyukakat.
Igazságos e igy? -
Gunslinger #60328 Nekem már vagy két napja nem volt Malinovka, ma még csak 1 órát játszottam kb. szinte állandóan Himmelsdorf, Mountain Pass, ENSK meg Mines ment. -
Nazarov77 #60327 Tuti kamu az hogy malinovkának ugyanakkora a prioritása mint a többi mapnak, minden 5. köröm ezen a mapon van, nagyon unalmas már. -
Jashin #60326 Szegény ROR, elbukta az utolsó területét is. Remélem maradt aranyuk megvenni néhány játékost más klánból, akik már tudnak pontosan célozni. -
zoltang #60325 Lemaradt: :)
http://afvdb.50megs.com/usa/m103heavy.html -
zoltang #60324 Alaposabb leírás:
M103: Armor
Turret
Cast homogeneous steel
Location Thickness Angle from vertical
Gun shield 10" to 4" 25cm to 10cm 0° to 45°
Front 5.0" 13cm 50°
Sides 5.38" to 2.75" 13.7cm to 6.99cm 20° to 40°
Rear 2.0" 5.1cm 40°
Top 1.5" 3.8cm 85° to 90° -
foxbat88fx #60323 hát még 0 gold -
foxbat88fx #60322 na küldtem sms-t, 450goldosat 1000FT-ért, válasz egyből megjött, beírtam a kódot. kiírta hogy: Your order will be processed shortly and your Gold will be transferred to your account
szal most megnézem a gamet :) -
Szakesz #60321 Ez még abból az időszakból való, ahol Loltraktorok ellen kellett csatázni és mindegyik 1 lövés volt? :) -
Az IS-7 nek nem csak a sebességét vették vissza és 50 HP-t az biztos. Eddig csatánként ha jól ment akár 10-15 lövést is bírtam (persze artista találat nélkül). Mostanra ez jó ha 4-5 és a néha hihetetlen mecsboxok is simán átlőnek. -
foxbat88fx #60319 á 1500at nem, nagyon gyorsan fejlődött, ugye alapból premium acc + kegyetlen volt, ha nem szereztem vele top gun-t akkor már sirva fakadtam
+ KV-mel most taposom a második skillt - 65%-nél tartok asszem és 500 csata prem nelkül, úgyhogy sztem nem kell oda 1500 csata (legalábbis nekem nem :) -
Wlanseraf #60318 Értem.. te elhiszed hogy csak annyi történik a játékban amit a patch note-ba leírnak?
Rengeteget írnak a Löwe nerfekről is:D:D:D:D pedig már önmaga árnyéka:D -
foxbat88fx #60317 most veszem észre hogy WOT honlapján szavazás: Do you like map Malinovka?
1845 (49.7%)
Yes
1870 (50.3%)
No
:D
-
Gunslinger #60316 Az megadurva, mert xp alapján fejlődnek, mehettél vele vagy 1500 csatát. -
Szakesz #60315 Ilyen szempontból még nekem sincs fullos tankom. :) -
Gunslinger #60314 Francokat nem, nagyon lelassították, klánban akiknek van szinte majdnem mindenki panaszkodott rá.