418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #60433 Én se akarok, azért vigyétek privátba.
Nem döntőbíró itt senki, hogy bizonygatnotok kell a publikum előtt hogy kinek van igaza meg kinek nincs.
Elsikáljátok, egymás nyakába borultok, aztán kiadtok egy közleményt hogy immáron férj és feleségként leigázzátok európát :D -
Sokkal szarabb. Inkább ki se fejlesztem. -
HansKammerling #60431 Guerilla_Frank[HaC]: Nem nézek barátok köztöt. Amúgy engedjétek meg a lehetőséget, hogy legalább tisztázzuk az igazságot, ha valótlanságot állítanak rólunk. -
lammaer #60430 Elméletileg a súly/lőerő arányt figyelembe veszi. Ha jobb jön ki, tedd fel. -
Van annyira okos fizikája a játéknak, hogy egy 50 lóval erősebb, de 420 kilóval nehezebb motort ne érjen meg belerakni a tankba? Egyelőre a T-46 csalódás az elődjéhez képest:S -
lammaer #60428 Nem lehetne a barátok közt jellegű drámát priviben intézni? Ebből csak nyilvános sárdobálás meg sértődés lesz, azt hagyjuk meg IRL a politikusoknak. -
HansKammerling #60427 Guerilla_Frank[HaC] üzenete:Nem is tudtam, hogy ti kapcsolatot kerestek velünk. Hogyhogy, nem is értem? 0_o Amúgy ha 12 órán belül nem tudsz elérni a vezérkarunkból senkit akkor vagy nincs neted vagy egyszerűen hazudsz.
Regisztrált, de még nemtud kommentelni, ezért írtam én. -
HansKammerling #60426 Milyen ajánlat őszintén??? Szerintem engem bármikor eltudnátok érni.... -
Szakesz #60425 S az is mind lemming volt... -
Gunslinger #60424 Ügyes vagy, jár neked a lemming vadász érem ezüst fokozata. Kár hogy ilyen kevés lemming jön, mert T32-vel 151 csatádból csak 119 kill jött össze, gyúrni kéne még arra az arany fokozatra. ;-) -
Gunslinger #60423 És még 100 oktános benyával is szarul gyorsul. Mikor a T-50-2-vel 72-vel megyek ez még mindig valahol 55 környékén tart. Himmelsdorfon totál egyszerre indultam egy T-50-2-vel és ő akkor ért le át a hegy túloldalára mikor én éppen hogy elértem a tetejét. Nem jó ez így, hiába 72 a vége, ha alig akarja elérni, pedig venti meg 100 oktános is van benne. -
Plata #60422 T50-2 is megpróbált körpályára állni körülöttem,de én elküldtem az égi körpályára. -
Desmodromic #60421 Számol a ..szom inkább játszunk, van mit csinálni ugye!
-
Nazarov77 #60420 Igen ezt én is észre vettem, nem fog kelleni. Gold ammoval mókás volt, összelőttem egy top gunt vele de ez nyilván rendes szerón nem fog előfordulni. T-50-2 meg Chaffeet megszerzem majd. -
Szakesz #60419 Ha tényleg így van ne kis pályázzunk, számoljunk MS-1-től! :) -
Gunslinger #60418 Ez a VK2801 még mindig nagyon szarul fordul, totál alkalmatlan arra, hogy körpályára álljak vele egy heavy körül, de a csutka 105 milissel nagyon lehet vele pusztítani, főleg mikor berakott tier 7 csatába elég sok mindenkiből sebeztem jó nagyokat, és ilyen kaliberű csatákba gyakran megfordulnak a tier 5 medek is, amiknél azért jóval erősebb (és nehezebb) lett light tank létére. Asszem maradok a T-50-2-nél. -
Gunslinger #60417 Gondolom hozzácsapta a fejlesztési költséget is, úgy már akár 320 is kijöhet. -
Desmodromic #60416 Fullostól fullosig, tehát még hozzá jön maga a T-54 kifejlesztése. Szerintem MS-1-től indulva még nem vagyok félúton. -
Szakesz #60415 Ez a 300K hogy jött össze? Mert ahhoz, hogy fullos legyen kb. 160K kell. -
Hívd fel a providentet :D -
Desmodromic #60413
-
Egerwin #60412 Pedig a német harckocsik a legszebbek. -
R3nton #60411 Desmodromic most tudta meg mennyi xp a T-54. MEEEEEEEENYIIIII!!!!!!?????? xd -
davidbog #60410 Nem rossz. A német kocka harckocsiknál szebb.
Elég fura ez a torony. A hátsó részen a torony alsó ívének nem ilyennek kéne lennie, jóval meredekebbnek. De lehet csak rossz szögből van a kép.
A lövegcsőről is hiányzik a csőszájfék... -
Desmodromic #60409 Most, hogy fullos lett a T-44 gondoltam megnézem, mennyi XP-be is a fullos T-54. Hát kb. 300.000 azaz HÁROMSZÁZEZER. Kicsit elszontyolodtam...
Eddig azt gondoltam, hogy aki free XP-t vesz az a fiúkat szereti, hát izéééé... huncut kis cuni fiúkat keresek vazelin jeligére!
-
lammaer #60408 Aztak*rva! -
foxbat88fx #60407 na email:
Dear Player,
This is to inform you that your World of Tanks account associated with email [email protected] was used for payment transaction to World of Tanks. 450 gold (378.36 HUF) has been successfully transferred to your account on 2011-09-08 17:05.
Thank you!
World of Tanks Team
www.worldoftanks.eu
szóval az arany csak 378ft volt, a maradék 622ft-ot meg lenyelte a szolgáltató és így jön ki az 1000ft gondolom :D -
lammaer #60406 Az elején azért segített a prémes sherman... vhol T2->T3 átmenetkor nekem volt egy nagy credit ugrás, amit T2vel sokáig tartott volna kijárni, egy-két sikeres sherman kör egész jól megoldotta. -
foxbat88fx #60405 nekem is 5+1 :) kaptam a shermant a béta tesztelésért :S de legalább vmi használhatót adtak volna :D egyből eladtam kb. -
lammaer #60404 Tényleg jól néz ki, mint egy orosz tank ;) -
Plata #60403 Nekem 9 van,bétán játszottam sokat azé járt +1 vettem egy pöce gurut +1 meg kaptam egy kódot az is +1,a kilencedik nemtom honnan a rákbú. -
Nazarov77 #60402 Jaja, csak miatta mégis folytatom az usa treet :P
Amúgy teszt szerón kipróbáltam a chaffeet, jó tank de azzal kezdtem hogy a fejlesztett torony modell helyére beraktam az alap torony modellt, ezzel szép, másikkal nem vagyok hajlandó használni. -
foxbat88fx #60401 vágom hogy nem éri meg, de nekem nincs bankkártyám se, se 5000 pénzem erre, meg nem is kell! elég lesz ez a 6 slot nekem! :P -
S1mlis #60400 Jól néz ki ez az M103.
-
lammaer #60399 Elég horror árak... akkor a szurgut nyeftegaz rendesen leveszi a részét :S -
Plata #60398 Omg de kurva jó már lemmingeket szívatni,t32-re felpakoltam álcahálót,legénységnek is álcázás,és beállok teszt szerón arty mellé a bokorba,jönnek a lemmingek én meg aratok. 
-
1 gold = 1 Huf, ha az 5500-as csomagot veszed. -
Nazarov77 #60396 nagyon nem éri meg, a rendes bankkártyásnál 1500 goldot veszel ami még kevesebb is mint 1875 Ft. -
foxbat88fx #60395 hát igen, a kényelemnek ára van, DE per pill én jelenleg nem tudom másképp megoldani az aranyvásárlást, és mivel holnap 150g lesz a slot és nekem egy darab sincs már jóideje, így sürgős volt.... :D -
Szakesz #60394 2000 forint 900 goldért? Jó üzlet. :)