418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Világít mint egy karácsonyfa:) minden átlövi:) senki nem fél tőle:)
  • lammaer
    És vajon mi lesz a sok michael_wittmann, micheal_wittman, witmann129 stb stb nevű playerrel ?

Ha mindet kibannolják, csak 5vs5 meccseket lehet majd játszani mert nem marad player. Tényleg elég gyökerek (függetlenül attól hogy nem vagyok németbu*i).
  • lammaer
    Nebazz, felrugom őket az égbe ha tényleg ezt csinálták... hazamegyek, meg is verem az asszonyt egy pár napos bannért cserébe.
  • Nazarov77
    Én utoljára pont egy éve játszottam JTvel. Frontja sajnos elég gyenge többi TDhez képest, de kiszámolva neki van a legnagyobb DPMje és elég pontosan lő.
  • Wlanseraf
    Én csak a CW elején láttam JT, meg akkor ha volt pl T9 is a csapatban.
    Én szeretem a Német tankokat, de a leggyengébb a 3 top TD közül:(
  • VanDaal
    Köszi! Azért meglesem.
  • Nazarov77
    Q&A topik, nem nagyon lesz flame ebben a topikban mert Liana itt előszeretettel osztogatja az 5 napos read only bannokat.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/26236-eu-questions-answers/page__st__580__p__884253#entry884253
  • VanDaal
    Linket tudnál dobni, hogy ezt hol kérdezték? Kíváncsi lennék a kommentekre, mert van egy olyan sejtésem, hogy ebből megint lázongás lesz :)
  • Nazarov77
    Istenem ezek a gyökér orosz fan fejlesztők.

Q1: Why is "Wittmann's medal" now a "Boelter's medal" (on test server)? No disrespect to Johannes Bölter, but Wittmann is far more famous.

1. Our guys did find certain relation between Wittmann and Waffen SS. The decision is not final for EU/US yet.

Van egy rossz hírem a büszkeségük, Sztálin apó kezéhez sokkal több vér tapad mint Hitleréhez.
  • Nazarov77
    Viszont az az érdekes hogy clan waron gyakran találkozok JTkkel, míg a többi TDvel nem. Lehet a 352mm penű gold ammo miatt ilyen népszerű.
  • Nazarov77
  • VanDaal
    Valószínűleg egy jelentős hányaduk tényleg hasonló lehet :D
    Az imént cliffen az egyik drága, már rég halott, 0 killes arty-nk úgy gondolta, ha már ő elhalálozott, onnantól engem fog távirányítani... egész csata alatt nekem szövegelt, csipogott, hogy mit csináljak, merre menjek :) Majd miután 1 killel és 6 sebzéssel a hátam mögött, a maradék 41 hp-mal, T-34-gyel nem voltam hajlandó nekimenni az ellen 70%-os IS-ének egyedül, közölte velem, hogy idióta vagyok :) Meg különben is, hogy képzelem én, hogy ha ő megmondja, hogy mit kell csinálni, én nem azt csinálom... :D Teszem hozzá, a többiek már rég foglalták az ellen bázisát, és az életben maradt 2 tankjuk látszott, hogy totál máshol van...
  • Wasp91
  • Wasp91
    Artibérenc f*szkópé bagázs ez a WG.
    Itt egy tipikus arty játékos:

• Gunslinger
    Eddig tisztán csak a játékra figyeltem, de most elkezdtem visszanézegetni a garázsban az eredményeket és számolgatni, egy-két kivételtől eltekintve a t5 scoutokkal az összes defeat mínuszos lett (miután 10-el elosztottam ugye) és csomó victory közt is van mínuszos. Pár csatával ezelőtt volt egy 3 killes 10+ találatos köröm VK2801-el, ami vereség lett végül, 10-el elosztva még így is -2k lett a vége, prémium nélkül, pedig t8 heavyt is lőttem ki 105mm HE-vel, ez így nagyon nem gyere be. A teszt1 fázis alatt ritka volt, mikor 10-12k alatt kerestem velük, sztem kevesebb pénzt is adnak és több lett jóval a javítási költségük.
  • Gunslinger
    Most nézem egyébként, hogy tök durván felemelték a t5 lightok javítási költségét, mind a T-50-2-nek, mind a VK2801-nek 9-10k körül alakul a javítása megsemmisülés esetén, több, mint a duplájára emelték, így már baromi könnyű mínuszos kört menni vele prémium nélkül, a tier 8-as medeknek van ilyen brutál javítási költségük, asszem most kikocsikázom magam velük aztán live-ra ez így nagyon felejtős, ha nem veszik vissza. Olyan 5-6k-val még kiegyeznék, az is inkább tier 6 szint.

Egyébként most hogy így újra nyüstölöm a T-50-2-t, mintha neki is visszább vették volna a fordulását és a gyorsulását egy picit, de nem vészes, bőven használható maradt még, de ennél azért egy hangyányival jobban villámlott.
  • hellokitty92
    nagyon csini ez az m103! talán volt értelme újra elindulgatnom az amerikai heavy ág felé. már a t1 is olyan élvezetes megkönnyebbülés, hogy nem kapok minden csatában első találattól ammo rackot, meg nem gyújtanak fel minden 5. csatában, mint egy német tankban:O:)

fura h az m103-nak 7 futógörgője van, míg a t110-nek már csak 6. dúrva lesz egy közel patton méretű tier10-es tank, nagyon kiváncsi leszek mit tud majd mozgékonyság terén!
  • Gunslinger
    Korábban tuti 500 volt neki, a WOT wikin most is annyit írnak.
  • Sippie
    hihg-tier szálloda... óbazmeg
  • davidbog
    Az M4A2E4-nek emlékeim szerint 480 HP-ja volt eddig is. Az online tech-tree szerint is annyi van neki. Nem hiszem, hogy ilyan hamar frissítették volna. Mondjuk az a +20 HP nem sokat számít.
    Amúgy nem is olyan katasztrófálisan rossz gép, már kezdtem megszeretni.
  • davidbog
    Akárhogy nézem a T43 képeit nekem csak nem akar hasonlítani a torony hátsó íve a valódi T43-aséra. :)
  • virkir
    Nem az hogy egy ilyennel leálljak bizonygatni az igazamat.
    Ha már használsz idegen kifejezéseket akkor legalább légy tisztában a jelentésükkel és tudd helyükön használni őket.
    Ha lenne egy kis eszed már rég megkerested volna a HAD klánvezetését és ott rákérdezhettél volna ki mikor kit keresett meg és az esetleg miért nem képes válaszolni.
    Ennyi.
    Részemről a témát lezártam
  • rolio
    Guerilla_Frank[HaC]: Mi nem ér annyit? Hogy dilettánsként valótlant állítasz? Mert akkor egyet értek.
  • Gunslinger
    Rendesen tili-toliztak a tank hp-kkal, a Matildának is növelték 520-ról 610-re, gondolom, hogy ne szenvedjen hátrányt a Ram-II és T-25 mögött, az M4A2E4-nek viszont csökkentették 500-ról 480-ra.
  • virkir
    Igazad van nem ér annyit az egész inkább hagyom.
  • lammaer
    És muszáj nekik WOTozni? :)
  • Desmodromic
    Volt alkalmam külföldön nyaralni idén egy puccos öt csillagos szállodában, onnan tudtam rögtön, hogy jól választottam szállodát, hogy tele volt nagyon sok újgenerációs gazdag orosszal, nem a minden este üresre isszuk még a medencét is fajta oroszokkal, hanem a teljesen kultúrált 30-as korosztály. Oroszországban borzasztó sok gazdag ember él, évről évre egyre többet látok belőlük high tier szállodákban.
  • lammaer
    FEne, alig van arty a tesztszerveren, tán minden 3. meccsen ha találok mutatóba... nem jó ez igy :S
  • lammaer

Lehet fizetőképes az orosz játékosálomány.... valami nagyon megmozgatta a fantáziájukat :D

• spiczi91
    A Su-100nak az a HP nerf úgy kellett mint egy falat kenyér. Cinkesnek cinkes, de viszont érdemi változtatást nem jelent, ritka az a helyzet, amikor azon a 20 HP-n múlnak a dolgok (bár előfordul). Kis szovjet látszatintézkedés. :)
  • Gunslinger
    Úgy látom még nem volt róla szó, én is csak most vettem észre, néhány ruszki TD-nek nerfelték a hp-jat, AT-1-nek 130-ról 125-re csökkent, SU-100-nak 600-ról 580-ra. Viszont a SU-76-nak 150-ről 160-ra növelték.
  • TVelvet
    Amíg normális hangnembe vitatkoztok, nem para. De ha nem, nyomom a gombot.
  • Wlanseraf
    Hmm ez elég optimista volt:) JT sajnos nulla értékű:) És nem kell a sav:)
    Ferdi meg nagyon fasza, de a vége nagyon gyenge:(
  • I.C.ram
    Alacsony szinten szerintem sokkal jobb a német TD ág. A Hetzerig. Szóval, ha úgy érzed nagyon messze van még a tier5+, akkor inkább németet javaslom. Magasabb szinten nincsen azért olyan nagy különbség, inkább csak más játékstílus, szóval később se fogsz rosszul járni.
  • bardocz
    Köszönöm. Ezek alapján majd holnap eldöntöm, hogy mi legyen, addigra talán elég credit is lesz rá.
  • I.C.ram
    Más játékstílus. Orosz TD-k általában mozgékonyabbak, főleg magasabb tiernél, és erősebbek az ágyúk, viszont baromi pontatlanok, és papír a páncéljuk. 1v1 csatában a németek szerintem jobbak, támogatónak meg a ruszkik, szerintem.
  • lammaer
    Az oroszokkal lehet rejtőzni - úgy ahogy - mig a németeknél a Jpanther és fölötte már nem alkalmas erre.

Cserébe a high tier német tankoknak (Ferdi, JT) jobb a front páncélzata, míg az egyetlen orosz TD aminek van frontpáncélja a T9es object.

Plusz van egy két OP orosz TD, ami tui ágyút kap (SU85, SU100, ISU), amikkel nagyon lehet aratni mert a tierjükön jóval tulmutatnak.

Német oldalon egyetlen ilyen OP ágyú a Hetzer/Stug 10.5-e, HEvel.
  • Met
    +1
  • bardocz
    Hülye vagyok, elszámoltam, jobb mégiscsak. Td ágon az orosz vagy a német a nyerő? Papíron a német tűnik jobbnak.
  • Oddball29
    Ez a stock torony, a T43-as proto-é.