418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #60513 Hat veled ellentetben volt szerencsem ertelmes csapatjatekos artyhoz tobbszor is,ugye pont le is irtam, siman nalam a jatekos a lenyeg nem az hogy mialofaszban ul, ha neked az arty mindig szopoag, ez van, nem lehet mindenki szerencses. Nem tudom hogy te esetleg utana is olvasol mielott ilyen fasza komentjeid vannak arrol, hogy en milyen artys vagyok, az se hogy te mitol vagy ilyen brutal rontgenszemu emberismero, tudtommal mindig az ertelmetlen rinyalas haborit fel es igen az arty az erre kimondottan alkalmas tema. -
Lassúnak lassú az igaz, de hogy nem pattognak róla az már nem nekem még a legdurvábbaktól(IS7 KT IS3 T30) is sikerült lepattintanom a recept egyszerű tartsd a távolságot ne menj bele ilyen f2f csatába és mozogj ne állj egy helyben mikor tölt az ágyúd kicsit előre aztán gyorsan hátra így beeteted az ellent mert a tornyodra fog célozni jah meg a tornyot se árt ilyenkor kicsit elforgatni hogy ne pont szembe legyen az ellenel mert akkor a támadási szög 90 így a legkönnyebb átlőni mert csak 120mm ha meg elforgatod egy lehet növelni nem csak a vastagságot de a lepattanó esélyét. -
Renegade #60511 Elsősorban azért mert nem bírom az ügyetlen (hülye) embereket és az én izlésemhez mérten annyira megszaporodtak, hogy egy-egy random battle után a hajamat tudtam volna tépni a rém ügyetlen t9-10 tankok láttán.
Valamiért azt hiszem, hogy valaki azért kezd el csapatjátékkal játszani, mert képes és tud, pláne ha megnézzük, hogy mennyire egyszerű taktikák vannak. Hát ez egy rohadt nagy tévedés volt részemről.
Másodsorban pedig a kedves WG mindent megtett azért, hogy tönre tegye a játékélményt: lassú balance-olás, profit hajkurászos content hegyek, no hotfix, bug fix minek, a beigért érdekes tartalmakat sem csinállta meg (van random battle, meg egy kezdetleges CW).
Majd, ha lesz újra tracer visszanézek egy második esélyre -
FairCO #60510 pontosan nem tudnám megmondani, de érzésre egyértelműen jobb, azzal darálni lehet, a T25 viszont csak szimplán jó. -
Gunslinger #60509 Nem lesz már többet tracer, nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni.
Itt sem írtak róla egy büdös szót sem és látványosan nem válaszolnak a traceres kérdésekre: http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/look-to-future-historical-battles-and.html -
FairCO #60508 rajtad kívül?!
-
Gunslinger #60507 A T25 AT miben gyengébb a JPanthernél? -
R3nton #60506 Én nagyon gondolkozom a TigerP-n mert olcsó a lőszer bele, nagy pen, jó páncél, sztem elég jól lehet azzal keresni, mert IS D10T párosítással nagyon jól hozta a kreditet prémium nélkül is -
Renegade #60505 naívan azt hittem köv patchben ott lesz, de mondták, hogy nem csíkos a teszt szeró :-( -
Nazarov77 #60504 Csak te nem tudsz vele játszani érdekes mindenki más dicséri... -
bornofakone #60503 miért nem játszol?:) -
Egerwin #60502 Azt gondoltad egy hét alatt beteszik a tracert? :D -
Renegade #60501 egy hét után, gondoltam visszanézek a topikba nosztalgiából (játszani már nem játszok, topik sincs a kedvencekben).
ahogy nézem semmi komoly változás, hallom tracer továbbra sem lesz (mit is gondoltam, minek az) -
FairCO #60500 Tiger P .. SZAR! :)
azzal volt a legtöbb modul/legénység sérülésem, folyamatosan ellövik mindenét.
és az a 200as vagy hanyas fronpáncél sem annyira észrevehető benne ülve, csak ha ellene megyek .. :)
de legalább lassú, még a KV is előzi .. :) -
R3nton #60499 PLS aki tesztszerverezik végig az mondja majd a további tapasztalatokat a fenntarthatósági költségekkel kapcsolatban, esetleg következő test patch után is! Köszi! -
Az artista az nem véd senkit bebizonyított tény a legtöbbje csak a killekre hajt telibe szarja hogy ott vagy még téged is kilő 
A másik meg kinek nem inge..... így meg az látszik te is ilyen vagy hogy ennyire felháborodtál. Legtöbbünknek ugyan úgy van artyja de attól még nem fogjuk védeni őket se meg magunkra venni hogy az arty az egy
ség.
Sigfried Linenon még külön artybunkert is csináltak csupán ennyire támogatják őket a fejlesztők meg még jó hogy nem percenként 6 tankot tudnak lapátra tenni szerencsére csak 2.
-
R3nton #60497 T29 bár most megérkezett a TigerP ami szintén elég jónak tűnik... -
FairCO #60496 T29 > T25AT > T20
A T29 a legjobb tank a tierjében, fullosan ha top tank, akkor üt mindent, szemből, ha a hasát el tudod dugni, akkor még a nagyobb heavyknek is fejtörést szokott okozni az átlőhetetlen tornyával.
A T25 AT (fullosan) nem rossz, az egyik legmozgékonyabb TD, szemből viszonylag pattogósm jó ágyúval (ebben a tierben a JPanther mögött, de a SU-152 előtt van).
A T20-at rühellem, semmire nem jó, gyenge ágyú/páncél .. igaz, legalább mozgékony. Ezt (és a perzsát) túl kell élni, a Patton majd kárpótol némileg. -
Sunrider924 #60495 Azert nem art kulonbseget tenni, es nem csak ugy egyszeruen le artymajmozni a tobbieket. Vagom hogy nem szereted az arty jatekstilust, de mivel van heavy tankod is szerintem te is tudod ertekelni ha az arty megmenti a seggedet egy szar helyzetbol. Ez a vakon utalom az artyt oda vezet mint amit legutobb lattam Malinovkan, mi voltunk a malomnal Maus es az en IS3asom mindenki mas elment hegyet maszni. Az ellenseges csapat a scoutjuktol fel masodperc alatt levagta hogy mi a szitu rohamozott is az ellenseges Maus, Ferdi, Pershing satobbi. A maus pajtasom bealt a szokott idiota helyre, hogy majd o szelen blokkolja a bejutast, aminek az ellenseges arty marhara orult, Maus pajtasbol 4 masodpercen belul 135 hp maradt( 4 tier8 arty odaat), a mienk arty beirta hogy tudna loni de utban van Maus pajtasunk, aki erre ra se cseszett, ott probalt forogni, csiki csukizni tovabra is az emlitett tankok lovonalaban, kibujva a haz fedezekebol. Arty pajtas meg 2szer szolt hogy nem tud loni miatta, Maus cseszett az egeszre, kifingattak.
Akkor most ki is volt a hulye? -
PetiPetiHUN #60494 A T20, T29, T25 AT trióból melyiket fejlesztenétek ki előbb és miért? Mind a háromhoz kell még 10-15k xp. ( megj: ha tudnék dönteni nem kérdezném!) -
R3nton #60493 lehet összefolyik a nyál a szájukban, és elkezdenek rohangálni a szobában:D -
Nazarov77 #60492 Banán nem jó ötlet akkor az összes majom rád fog figyelni :D -
R3nton #60491 inkább artyzzál, úgyis csak azoknak segítenek -
Madmano #60490 T-95-ről van valakinek véleménye?Az Object megvan.Gondolkodok a T-54 vagy esetleg az amcsi td ág között.
-
R3nton #60489 Ezt remélem nem gondolják komolyan, mert akkor elmehetnek a sunyiba. Legalább akkor mindenki által látott skineket engedélyeznék, felfestek akkor egy jó nagy sárga banánt a tankomra hátha megzavarodnak az arty-s majmok 
-
Gunslinger #60488 Nem, az első nyertes kör 5x xp-t ad. -
Most mi van, mától hétfőig az első 5 nyertes kör dupla?
Vagy milyen akció van? -
Gunslinger #60486 Úgy hogy tier 8 szintű a javítási költsége és a pénzszerzési képessége maradt tier 5. -
R3nton #60485 Tier5-ös tank veszteséges? Azt hogy sikerült nekik összehozni? -
Amúgy gondoltam kicsit változtatok, és kipróbálom az artit a sok medium tank után.
USA-nál kezdetm, és most Priestnél tartok. Az M7 Priest g*ciszar (elnézést). Lehet, hogy M40/40-től nagy ugrás lesz, de eddig egyáltalán nem érzem úgy, hogy jó lenne spgk-kel játszani, vagy nekem nem fekszik. -
Ezt a
arty bérenc bandát
-
Gunslinger #60482 Jah, láttam Q&A fórumban, valami okos válaszolt is, hogy mivel endgame tank, ez így jó. Persze... ha már itt tartunk a t9 medek nem top ágyúval simán tarthatók nyereséges szinten és amíg a Leo endgame tank volt nem volt csillagászati javítási költsége. -
Desmodromic #60481 És a szeretet, amit feléd sugároznak a kollégák miután kinyírtál három artit az smafu? Hát neked semmi sem elég?
-
Gunslinger #60480 Hát én nem fogok kigrindelni 55+ ezer xp-t egy szinte állandó jelleggel veszteséges zsákutca fun tankért.
Nagyon remélem, hogy ez a teszt2 még nem végleges és visszaveszik a javítási ktg-t, akár már egy teszt3 fázisban.
-
VanDaal #60479 Amikor egymástól 20 méterre megállunk az ellenséges Tigris P-vel és bőszen elkezdjük célozni egymást, az értelmileg szerényen felvértezett csapattársnak miért nem fordul meg a fejében, hogy ott bizony lövésváltás fog következni? Pont azon a 20 méteren kellett átrobognia, bele is durrantottam természetesen, majd miután tovább ment, a Tigris meg belém. Felgyulladtam, amiben elszállt az amo rack, így mire újra betöltöttem volna, el is foglalták a bázisunkat... A csata végén meg még meg is kaptam a 8k-s büntetésemet az ő hülyesége miatt :( -
lammaer #60478 Az arty meg kinyír mindent, azt mégis jól fizet :)
Mind1, fun tanknak jó lesz. -
SZU #60477 Mi ezen a meglepő. Kinyírják az artykat a tesztszervereken. Ti mondjátok, hogy hírmondó sem marad belőlük.
Ezek után vagy buffolni kell az artyt, vagy nerfelni a lightokat. Most ügye a kevesebb haszon is nerfnek minősül... -
lammaer #60476 Na, megkérdeztem, de remélem tényleg jól láttad azokat a 9-10Ks javítási számlákat :D -
lammaer #60475 Senki sem tudja hogy számolódik.
Ha lehetne statot szerezni arról hogy effektive mennyit sebeztél, lehetne tippelni - elképzelhető hogy az a 8 ellenfél sebzése nem volt annyi damage mint a 100% Leo + 20% Stug + 50% VK. Igy csak a megérzések maradnak, meg a az a tudat hogy a második meccsen jobban érezted magad (végülis azért jászunk). -
PetiPetiHUN #60474 Ma reggel mentem egy 5x-öst Sluggerrel. Kinyírtam elősször egy leót 100%-ról, majd egy stug 20%-ról (hátulról) a végén egy kezdőkörbe álló meg nem mozduló valamilyen VK-t 50%-ról. Közbe az arty kilőtte a motromat, még szerencse hogy 5-en vannak a slugiba és be tudták tolni foglalni a körbe. Ezért kaptam 650 körüli xp-t (x5) a semmiért.
Este bementem középre a házak közé, egy csomót spotoltam meg bújkáltam, tisztára azt játszottam amit sluggerrel kell. Igaz nem öltem meg senkit de 8 ellenfelet sebeztem meg (szárnysegéd) a Pz38-tól a Tigrisig. Kaptam 550 körüli xp-t egy nagyon izgalmas meccs végén.
Ennyire számítanak a killek az xp-számításánál?