418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Nem hiszem, hogy tier 10-es PzII feeling lesz. :-)
  • Sunrider924
    Mar azt hittem hogy elcseszett Katyusa feeling, megnyomom a gombot es huss megy 6 golyo egymasutan.
  • Redmaster
    Most osztott ki egy KV-s hogy mekkora egy láma vagyok amiért nem kempelek a kv-3asommal és hagytam magama kilövetni mert mindenki kempelt a bázison de a legszebb az egészben hogy ő meg a trollgunnal sniperkedett 400-500 méterre és verte a nyálát hogy ő már kilőtt valakit én meg nem.
  • Gunslinger
    Persze ez szituáció függő, mert távolsági harcnál megéri várni egy célpontra azzal a két lövéssel és csak utána hátravonulni töltikézni, de most csak találgatok ezzel, lehet lövésenként be lehet majd tárazni és akkor annyival rövidebb a töltési idő.
  • Sunrider924
    Ha revolver tarja van akkor az a ket loves varhat a kovetkezo celpontig, nem?
  • lammaer
    Bármikor beáldozok 2k creditnyi lőszert feleslegesen, ha csak az kell hogy utána megint agyonlőhessek instant egy T8+ heavyt :D
  • Gunslinger
    Szerintem a kompenzáció úgy fog alakulni, hogy egyrészt tier 5-6 páncélja lesz a t10 heavynek, másrészt a revolvertárat féltöltésnél sem lehet újratölteni, ha már csak egy skuló lesz benne, akkor egy lesz és kész, el kell lőni és utána várni fél-egy percet a következő hat lövésre, tehát meglesznek ennek a hátrányai, hogy mondjuk találkozol egy KT-val, 4 lövésből kilövöd, de a maradék két lövést el kell lőnöd a semmibe egy vagyonért, hogy újratölthesd a tárat, hogy legyen esélyed a következő tank ellen is.
  • Sunrider924
    Hat 6csovu, es kb ugy fest mint egy Gatling akkor prio :))
  • lammaer
    Erről most ez jutott eszembe:

A hajótörött tengerészt elfogták a kannibálok, egy fához kötözték, és osztozkodni kezdenek rajta:
    - Én megenném a máját resztelve.
    - Én rántott velőt kérek az agyából.
    - En a combját enném meg roston...
    ...és így tovább...
    Egyszer tengerészünknek elfogy a türelme, és megkérdezi:
    - Hát a faszom nem kéne?
  • Sunrider924
    Attol meg birnam :)))
  • Gunslinger
    Nem, revolvertáras és csak egy csöve van a tanknak, durván is nézne ki hat 2 tonnás csővel. :-D
  • Sunrider924
    Meglehet, en pont azt kerdeztem, hogy honnan van, amugy ez meg igy is tul OP. Amugy en nem revolver tarra gondoltam hanem a westernfilmekben latott tobbcsovu forgo puskara tippeltem.
  • Nazarov77
    Revolver tárja van és mivel ez nem egy fél kilós tár hanem van vagy 100 vagy több ( KV 152es lövedéke 50 kilós kb ), biztos nem 1 századmásodperc alatt fordul, teljesen korrekt az 1-2 másodperces cooldown.
  • Nazarov77
    na beelőztél, te hamarabb kiszámoltad :P
  • Sunrider924
    Nem ismerem konkretan a fegyvert, de mibol adodik az 1,5-2sec cooldown? elvileg be van neki tarazva 6 golyo, elloheti olyan gyorsan ahogy a jatekos kattingatni bir, nem?
  • Nazarov77
    Nekem valami 1 perces újratöltés rémlik, de iszonyat brutál lesz ennek ellenére amcsi 120as sebez 400at, nézzük ezzel a számmal a francia 120ast:
    6x400= 2400 sebzés, ha ez mind átmenne összes T10 meghalna tőle, talán csak a maus maradna életben de az is kifeküdhet mivel random a sebzés, 128as ágyúval is sebeztem már 600at.
  • csőcse
    Artyt az egérke miatt tenném én is bele csak az meg milyen hogy egyetlen egy tank miatt szívjon az összes többi meg még talán az új teknősbéka ami igencsak tápos de az legalább csak szemből és tényleg baromi lassú.
  • Gunslinger
    Mivel 120mm-es ágyúja lesz, így kétlem, hogy sebzésben a T34 alatt lenne, ha tud lőni hatot mondjuk minden lövés után 1.5-2 sec cooldown-al, akkor 10 másodperc alatt bevisz kb. 2400-as sebzést, ez még 1 vs 2 helyzetben is bőven nyerő lehet, mert amíg ők lőnek összesen kettőt, te addig az AMX-50-el 6-ot. Aztán ha két AMX-50 együtt megy akár simán elképzelhetőnek tartok akár egy 2 vs 5 szitu megnyerését is.
    Csikucsukiban meg bármit leamortizál, ellen lő egyet, vonul vissza sarok mögé, te meg rámész full tárral, bumm-bumm-bumm, aztán gurulsz vissza és ráérsz töltikézni, tolatás közben integetsz a roncsának.
  • Sunrider924
    Ugyehogyugye? Igy visszagondoltam hogy hanyszor mulott azon a csata/eletem hogy pont meg egy loves kelett volna, szal ha az egyhuzamban 6 lovest veszem ,tankonkent 2loves(tegyuk fel hogy 1 nem eleg) az akkor azt jelenti hogy 3 tankot siman feltartok/kiszedek, azert igy mar durvan fest a dolog. Ha meg azt nezem hogy mindenki dogevo/sniper stilusban nyomja, akkor ezzel lessz a legkonyebb top gunt szerezni.
  • lammaer
    Höhö, cak piszkálja az emberek csőrét a wittman medál eltörlése...

"Q: Can we have Molotov Medal? condition: when your team has only 2 tanks, kill the other tank and let enemy get full base? "

Szarkazmusból a gyerek csillagos ötös :D
  • lammaer
    Jaja, csikicsukiánál ez brutális előny. Meg úgy alapból is, hiszen ugye újratölteni akkor is tudsz amikor nincs action, úgyhogy pl az első ellenfélnél óriási előnyöd lenne.

Kiváncsi vagyok hogy kompenzálják ezt, hiszen ez igy fail lesz.
    Csak úgy tudom elképzelni hogy a damage erősen nerfelve lesz és/vagy ahogy lő egyre pontatlanabb és pontatlanabb lesz. Különben megette a fene (akarom mondani: egyből megyek arra az ágra).
  • R3nton
    1vs1 ben talán még jó is lenne, de általában több tank harcol több tankkal ilyen esetben meg kuka főleg ha benyeli az összes lövést
  • Gunslinger
    Jah, az tuti, de az amcsi tankokat is néha megéri, IS-4-el T20-ba, meg Txx heavykbe ha hátulról lövöm őket, akkor az első AP, utána váltok HE-re és ilyen 700 feletti sebzéseket nyomok beléjük átlagban. Egyszer Malinovkán harcoltam fent a hegyen egy Maus-al, és HE-vel aprítottam, mert már 300 hp alatt volt és biztosra akartam menni, az 130mm HE-vel két lövés bárhova lövök neki, de pont kilőtték előlem és a semmiből felbukkant egy 100%-os T20, szemből rálőttem a HE-t, 780-at vett le belőle, csávó tuti szívrohamot kapott. :-D Szal azért vannak már most is magas tierben papír tankok, nem kell sokáig keresgélni.
  • Oddball29
    Á, hülyék ezek.
  • Sunrider924
    Van egy olyan erzesem hogy ebben a formaban az a 6 loves egyhuzamban az jatekmenetre donto kihatassal lessz erto kezekben.
  • R3nton
    meg majd meglátjuk, hogy lő az 6ot ha mondjuk előtte megkínálja az e-100 a 150essel:D
  • Oddball29
    Ha a perzsa nem jött be, végképp ne menj Patton-ért. A saját Tierjében gyengébb és ugyanazt a játékot játssza.
  • R3nton
    Hát nekem bizton nem kell, mert nem elég hogy 120as hull armort írnak még rosszabb turret armorral, még eszméletlen undorítóan is néz ki
  • Gunslinger
    A francia tankok olyanok lesznek, hogy alacsony tierben brutális páncél, közepes, vagy inkább gyengébb tűzerő és ahogy haladsz felfele az ágakon ez úgy fordul meg, a végégre nevetségesen gyenge páncéljuk viszont eszméletlen brutális fegyverzetük lesz.
    Ennek az AMX-50-nek is olyan lesz a 120mm-es ágyúja, hogy egyhuzamban hatot lehet majd lőni vele, csak utána kell újratölteni, de az nyilván hosszú idő lesz, lehet lesz több, mint fél perc is.
  • Nazarov77
    Abban viszont igazad van hogy a nagy tankjaik papírból vannak, T9 mednek 40mmes a frontja, tuti HEvel fogom ezeket lőni, vigyék csak be a teljes sebzést a HEk :D
  • Nazarov77
    Látom nem játszottál a 3 francia prémium tankkal, a H39 és S35 iszonyat OP tierjében, csak úgy pattognak róla a lövések, B2 is ilyen csak az már elég gyakran bekerül KVk közé, viszont T4 csatában brutális, leo ágyújával sehol se tudtam átlőni, még a seggéről is pattantam.
  • R3nton
    papírból hajtogatták:D Origami francia tankok, jó szarok lesznek és cserébe még ocsmányak is :D
  • Gunslinger
    Sorry. Csak már két frissítés eltelt tracer nélkül, most jön a harmadik, sztem ideje lenne lemondani róla végleg.
  • Gunslinger
    AMX-50 68t http://forums.goharu.com/showthread.php?p=523#post523
  • csőcse
    Te mondtad hogy semmi nem pattog gondoltam segítek
  • Sunrider924
    Azt is elolvastad mire ugrott ra a gyerek, vagy neked is arty faj ma ?
  • csőcse
    Az artisták mindig is problémák lesznek, mert senki nem repülőgép bombázós játék miatt kezdte el a játékot hanem World of Tanks vagyis azt gondolta tankos játékot kap erre beül a kis masinájába és rádobják az atomot arctalanul hát ez jó hogy senkit se lelkesít.
  • FairCO
    újat is mondhatnál .. na de tényleg, a T9-10 német heavyket leszámítva megvolt minden, de a Tiger P-t legalább annyira rühellem mint a KV-3mat. még a sima Tigrissel is jobb volt játszani. szeresse aki akarja, én szerencsére már túl vagyok rajta, örömmel adtam el.
  • Nazarov77
    Tessék végigolvasni 8. oldaltól a végéig ( 8. oldal előtt nem érdemes mert akkor teszt szerver se ment csak beszélgetés volt róla )

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/43085-pz-vi-tiger-p/page__st__140

itt meg ezt a 3 oldalt:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/51841-porsche-tiger/
  • Renegade
    veled mi van?

mint mondtam, nem néztem egy ideje a topikot