418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #60593 hát nem csak annyiról :D de akkor is :S vicc, van 9 tankom, abból 8al szar volt az 5× :S pershingel lett 3300kb. LOL -
Nazarov77 #60592 Ha 10%ról lőtted szét őket akkor ne várj 10k xpt. -
Oddball29 #60591 Splash-ért nem bünteti őket. -
Oddball29 #60590 Múltkor T5E1-el AP-vel 3szor találtam telibe egy 261-est és túlélte, mind a három sebezte. Aztán belém lőtt és vége, csata úszott el ezen. -
Szakesz #60589 Kérdezz meg valakit, ha nincs artyd vagy nekem nem hiszel, de ha tényleg keményet sebzett a szövetséges tankba az arty, akár 30-35K kreditet is levonhat tőle a rendszer. -
foxbat88fx #60588 komolyan mondom hogy vicc ez az 5× szorzó!!!!
M10-el kicsinalok 7-et, Top Gun, Mesterlövész, Wittman kitüntetés, Halonen kitüntetés! és erre mit kapok? 2000exp
ez most vicc? -
SZU #60587 Oké, akkor legyen az artynak team sebzésért -10K és 1-2 ilyen belövünk a haver és az ellenség közé akció után megdöbbenten konstatálod, hogy -100K-nál tartasz kreditügyileg, biztos felhagysz ezen játékstílussal és megpróbálsz, taktikusan használni az artydat. -
Szakesz #60586 Annyiból mondjuk jó, hogy megtanítja a scoutokat ésszel játszani. Ha 1-2 ilyen öngyilkos akció után megdöbbenten konstatálod, hogy -100K-nál tartasz kreditügyileg, biztos felhagysz ezen játékstílussal és megpróbálsz bujkálni, taktikusan használni tankodat. -
davidbog #60585 Szóval már ez is kész. Jó hosszú az a lövegcső.
Azért annyira nem lesz gyenge a páncélzata a tier 9-10-es AMX-nek, szemből majdnem IS-3 szintűek. Szóval még mindig jobb lehetnek mint a mostani T34, T30.
Az biztos, hogy ezeket a harcjárműveket se fogom HE-vel lőni. Ismét nagyot csalódtam bennük. Magas szintű SPG-ket lőttem HE lőszerrel a 120 mm T53 löveggel. A 120 mm-es HE-nek 60 mm az átütése. Egyszer se bírta átütni a GW Tigert, Object 261-et, de még oldalról se. 10 HE lőszer kellett 3 SPG-hez... -
R3nton #60584 hát tier 5be azért ez a javítási költség kicsit sok, pláne, hogy a kifejlesztése is 50k persze a tier 5ös artyknak nem 10k a javítása, meg hoznak egy csomó pénzt is. -
Rue East #60583 mondjuk ahol 60 tonna egy közepes tank, ott ne is várj mást -
Gunslinger #60582 Hja, milyen durva már, hogy a német t5 könnyű tank nehezebb, nagyobb, gyorsabb, vastagabb páncélzatú és erősebb fegyverzetű, mint a PzIII/IV közepes tank, csak hát a javítási költsége meg négyszerese. -
Nazarov77 #60581 Ja 50k körüliek, persze teljesítményben a németé a leggyengébb micsoda meglepetés, mondjuk most megkapta a rövid 105ös ágyút ami elég jó de dinamikája szar, lassan gyorsul ( többi lighthoz képest, amúgy annyira nem vészes, T-50-2nél picit megnyomod a W-t és már 30al megy ) nagyobb a panzer 4nél és fordulása se jó. -
Nem baj, én 20k-t is fizetik a javításért ha ezekkel le lehet vadászni T10-es csatákban a nagy dögöket a bokrokban :D
Még jó hogy félretettem 60k xp-t Leo-val...úgy hallottam hogy jó sok xp-be kerülnek. -
Nazarov77 #60579 Teljesítményüket nem rontották ugyanolyanok maradtak, csak passzív nerfet kaptak, 10k repair.... -
Szóval még van, akkor jó :)
Ja azt még olvastam hogy Overlord szerint mindegyik OP volt. Az SPG-k persze tökéletesek úgy, ahogy vannak :)
Mennyire rontották el őket? Mert lehet hogy még változtatnak rajtuk azért a végleges verzióban. -
R3nton #60577
-
Gunslinger #60576 Már teszt2 van. Jól elbaszarintották a t5 lightokat. -
Üdv.!
Nem voltam több mint egy hétig, van még teszt szerver?
(Ha esetleg addig valaki keresett volna itt, vagy bárhol attól bocs) -
R3nton #60574 hát ja -
Nazarov77 #60573 Taktikusan kell majd vele játszani, viszont szemtől szembe ha belepumpálja a 6 APt a T30ba akkor annak kapa. -
R3nton #60572 de most így átgondoltam, ebbe ha belerámol egy t30 vagy egy e-100 2 HE skulót akkor ennek annyi sztem úgyis 2000 körüli hp-ja lesz -
R3nton #60571 alapból ilyen lesz -
Szakesz #60570 Ezt az automata töltőt ilyen felhasználható kiegészítőként kell elképzelni, mint az elsősegély csomagokat stb., vagy minden francia tank már alapból rendelkezni fog vele és egy csata alatt annyiszor használhatod fel, amennyiszer akarod? -
R3nton #60569 majd meglátjuk milyen lesz, falkában biztos erős ha ennyit tudnak tüzelni -
Gunslinger #60568 A papír páncél miatt szidják jogosan, az ágyút még nem tudni, hogy milyen lesz. Azzal a tömeggel sztem a legmozgékonyabb t10 heavy lesz, inkább fog egy E-50-re hasonlítani, persze közel sem akkora végsebességgel. -
Gunslinger #60567 Repcsik nem lesznek összekapcsolva a tankokkal, a hajóssal lesznek. -
R3nton #60566 de amúgy amit belinkeltetek amx-es interjút az a két srác szidja mint a bokrot, hogy mekkora szar... szal nem tudom honnan veszitek hogy jó lesz az -
R3nton #60565 akkor lesz katyusa:D -
R3nton #60564 persze, meg ha majd összevonják a repcsiket a tankokkal öröm lesz levadászni az artysokat a Stukával, én még a szirénát is be fogom kapcsolni:D -
Gunslinger #60563 Hehe, zseniális, nagyon találó. :-D Dirty Tank. :-D -
Oddball29 #60562 I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a 120 mm S4 46, the most powerful gun in the world, and would blow your turret clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk? -
Gunslinger #60561 Az nagyon hülye lesz, aki 6 lövést pont ugyanoda lő, ahonnan tuti lepattan. -
Gunslinger #60560 Hja, ezt tárgyaltuk eddig. :-) -
R3nton #60559 persze:D öröm lesz majd nézni, ahogy 10 másodperc alatt 6 lövés pattan majd le a beforgatott is-4esemről:D ami akkor már tier10ben lesz -
Sunrider924 #60558 Ha mar volt akkor ignore, ha meg nem akkor AMx-50:
http://forums.goharu.com/showthread.php?p=253 -
Oddball29 #60557 AMX-50 revolvertár-újratöltés előtt és alatt...Ez jutott eszembe.
-
lammaer #60556 Majd vehetsz jó sok goldért "loading interruption" modult... Mehetek WOT devnek? sztem ráéreztem a filozófiájukra :) -
SirArcheer #60555 Katjuscha Tier IX arty lesz, és akik itt majmozzák az artysokat azoknál dupla sebzést fog osztani. ;) -
lammaer #60554 Hát öööö... kicsit azért van benne valami, főleg ha esetleg felső harmadbeli tank vagy. Ugyanis AZ, ha az ember nem figyeli mit csinál a csapat és nem alkalmazkodik, netalántál értelmetlenül meghal, utal némi hiányosságra.
Konkrétan én sem szeretem azokat a top4 tankokat, akik kivonulnak egyedül vhova.. igen, a csapatnak támogatnia kéne, és lehet is szólni hogy hahó, xxx, gyere már erre, de ha ezután sem jön senki, nem szabad nyoulni egyedül.