418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Viszont a chaffee / t50-2 párossal is pozitívba kijött prémmel.

20 meccs, 50% vereség

814 átlag xp
    13336 átlag credit bevétel
    6414 átlag javítás
    965 átlag lőszer

Remélem élesben is tudok vele ilyen sikeresen menni (sztem ilyen átlag XPm semmivel nincs). Artyval alig találkoztam, viszont volt olyan meccs ahol 9+7 Type 59 volt, szóval nem egy scoutnak kedvező légkör.
  • ropi88
    oké, megnézem

köszi
  • lammaer
    Lehet a farm szó erős volt na :)

Tegnap írtam az adatokat, prémmel 11k átlagbevételt sikerült produkálni (ez már 10el osztva van), 2 k javítás mellett.

Az prémium nélkül 7k (5k profit). Na jó, farmolni akkor nem ezzel.

• lammaer
    a worldoftanks.eu-ról töltöd le a játékot és ott is megcsinálod az accountodat.

Amit a másik szerveren (ru vagy com) csináltál az elveszik, nem tudod áthozni.

Javaslom a regisztrációt az EU szerveren ezzel a kis promó kóddal csináld, az talán kompenzálja a veszteségedet,

starter pack
  • R3nton
    t50 mennyit hoz prem nélkül kb?
  • lammaer
    Szintén, a t50 még credit farmernek is elmegy a 2k javitási költségével (T50-2 - 9k).

Chafee azért meglesz, a német az teljesen felejtős.
  • ropi88
    hali!

hogyan kell átmenni ilyen eu-hun szerverre?
  • Eagle16
    Kösz.

Ha nem nerfelik a T-50-est meg a T-50-2-est akkor szovjet light vonalnál maradok.
  • SZU
    Ó je, első győzelem a mai napon...

Victory!
    Battle: Malinovka 2011. szeptember 10. 17:20:28
    Vehicle: PzKpfw III/IV
    Experience received: 680 ()
    Credits received: 8 557

Mire beléptem már kiégtem, ezért kiléptem és beégtem...
  • Szakesz
    3,2K XP.
  • Eagle16
    Sajnálatos hogy hiába grindeltem 67k xp-t Leo-val, mert a Vk2801 nem éri meg...lassú. Esetleg sunnyogós scout-nak jó lesz...de szerintem még arra is jobb a Chaffee, bár azt nem próbáltam.

Valaki mondja már meg hogy a T-50-es mennyi xp-be kerül, mert már kifejlesztettem és nem látszik a tesztszerveren. Asszem valami 3k xp körül volt.
  • Oddball29
    A sok zöldségagyúnak van, akik rászabadulnak ilyenkor a szerverekre.

Ezért nem félek az új generációtól...
  • VanDaal
    Én sem gondolom, hogy a játéknak bármi köze lenne ahhoz, hogy az egyébként fényesen teljesítő VK3601-emmel a 6. csata után sincs még meg az első győzelem.
  • R3nton
    több mint 1000 csatám van kv2vel főként 107es ismerem az ágyút, jó is az de tier8at már csak oldalról inkább, tier9et is.
  • spiczi91

Tudom, de attól még a 107es is nagyon erős még abban a kategóriában is, egyébként Trollololol gun rulz, a KT 76%ról reccsent. :D
  • hellokitty92
    Halkan megjegyzem h pont tegnap lőttem át úgyan ott, ahhol az object, csak közelebb a lövegpajzshoz - ja és m1a2-vel a t1-en:D

Az az igazi ufó, rá nem vonatkoznak a játékbeli szabályok:D
  • Oddball29
    Én nem gyanakszom olyasmire, hogy belenyúlnának valahogy a játékba, olyan tán még nem is volt, hogy max 10 körből ne jött volna ki az öt tankomra a duplázó.
  • Nazarov77
    T9ben a KV menőbb 152vel, IS-4ből lekap 30%ot.
  • VanDaal
    Nem tudom, végig olvastad-e a hozzászólásomat, amire reagáltál, de én is leírtam, hogy magasabb tier ellen egyértelműen nincs esélye. Ugyanakkor tier8 fölötti tankkal nem fogsz minden csatában találkozni, kisebbekkel viszont egész biztosan. Az meg, hogy pattogsz a Löwe lövwgpajzsáról... épp elég helyre lehet rajta lőni azon kívül is :P
  • Ohyner
    Ha van rá pénzed és megteheted akkor vegyél Löwét. Szerintem is sokkal jobb a KV-5nél. Nem bántam meg a Löwét, sok kellemetlen kreditfarmtől megszabadított, és a játék is élvezetes vele.
  • bgabor
    Kezdem én is úgy látni, hogy bizonyos napokon szándékosan nagyon megszívatja a játék az embert. Nem tudom mit machinálnak ezek, de olyan nincs hogy az ember az egyik nap zsinórban nyer, másik nap pedig még a duplázókat se tudja megfutni, mert összejön tíz vereség egyhuzamban.
  • spiczi91
    Jobb a Löwe az kétségtelen, de nem jobb 5000 Ft-al, a 107 puskát sokan lebecsülik, pedig a KV akkor is menő vele, ha T9ben van.
  • R3nton
    de mivel prémium biztosan jól lehet azzal is keresni, ettől még löwe jobb marad, nem véletlen vitték fel 12500ra majd meglátjuk az is-6 milyen lesz...
  • R3nton
    pontosan ezt mondom, KV-5 ingyen frag
  • Rue East
    szerintem vegyél KV-5-öt :)
    én sokkal jobban szeretem, mert ha van izmosabb ágyúd, kívánni se lehet jobb célpontot, ott lövöm át kb ahol akarom, kedvenc ellenfelem, szóval vegyetek jó sokat :)
  • Zegi Norbi HUN
    Honnan lehet leszedni azt,ami kiírja a töltési időt?
    Ja és lesz teszt patch 3?
  • R3nton
    IS-4esben ülve ha találkozok vele nem is kell foglalkozni vele, még a KV-2est is jobban tisztelem mert azon rajta lehet a trollgun, de KV-5 ha csak nem HE-vel csipeget, akkor olyan hatásfokkal tüzel rám mint egy loltraktor, míg a löwével ezzel szemben vigyázni kell. A páncéljáról meg annyir, hogy ott lövöm ahol akarom s-70el míg a Löwe lövegpajzsjáról és tornyáról rendszeresen pattogok. Egyértelműen a löwe sokkal jobb, akárki akármit mond, és ennek tetejébe a KV-5 még ocsmány is:D
  • R3nton
    legszarabb tier8as tank akkor is, löwe meg talán legjobb, de KT-ven egyenrangú
  • VanDaal
    Igazad van, tényleg szar... kár, hogy erre magamtól még nem sikerült rájönnöm :)

Igaz, ez tesztszerveren készült, de ha elosztjuk 10-zel, akkor se kevés.
    Tier9-10 simán szétszedi, az biztos. De azok a Löwét is. Random csatában viszont ritka a tier10, sőt tier8-ban gyakran top tank az ember. És akkor nagyon nem mindegy, hogy a másik oldalon 2 vagy 13 olyan tank van, ami tudja sebezni...
  • Nazarov77
  • R3nton
    KV-5 egy rakás szar, lehet a kicsik ellen tud villogni, de tier8ban már gyakorlatilag nem is tud sebezni, arról meg ne is beszéljünk, hogy az is-4emet szerintem még hátulról is problémás lenne neki átlőni:D, de odlalról biztos nem fog sikerülni, szemből meg esélytelen egyszerűen. A Löwének is jó a páncélja turret armor nagyon durva és a testéről is szoktak pattogni rendesen főleg ha be van forgatva plusz van egy baromi jó ágyúja, nem véletlen, hogy az keres jobban mivel jobban sebzi a nagyobb tiereket is. KV-5 szerintem egy vicc, főleg ha azt vesszük, hogy a bl-9 is már gyakorlatilag akárhol üti.
  • VanDaal
    Ezt viszont nem lehet megvenni :)
  • Nazarov77
    Viszont páncélban a legjobb az M6A2E1 szemből, rengeteg pattanó van nála, épp most mentem vele, IS-4 3x pattant le rólam :D
    Lelőttem 26%ra aztán benyomta az activate OP shield gombot és ezután 4x lepattantam róla ő meg kilőtt.
  • Nazarov77
    Mindenesetre lényeg a lényeg hogy mind a két tanknak megvan az előnye, KV-5nek a páncél, Löwének meg a fegyver, és szerintem a jobb fegyverrel többre lehet menni löwe ágyújával mindent át lehet lőni szemből ha tudod hova kell célozni.
  • VanDaal
    Hát én rendszeresen átlőttem az alját PzIV-gyel is. Ami meg nem lövi át szemből, az megkerüli. KV-5-öt meg kerülgethetik, max pattognak tovább az oldaláról a kisebbek.
  • Nazarov77
    Sőt a 122es beforgatás nélkül is, az a fegyver vagy gumilabdát lő, vagy olajos/zsíros tobozban tartják a lőszereit ami miatt lecsúszik sok mindenről amiről nem kéne :D
  • Nazarov77
    Annyira azért nem gyenge a páncélja, szemből tier 5 csak azért tudja átlőni mert a KV tier 5 és az a legnagyobb OP tank a játékban, amúgy beforgatva a 122 d25, IDIOT, meg 90es ágyú le szokott pattanni róla.
  • Gunslinger
    Határeset. :-)
  • VanDaal
    Nyilván játékstílus függő is, de nekem sokat jelentett a KV-5 vastagabb páncélja. Oké, hogy te kiszedtél kettőt is a Löwéddel... de gondolom azzal nem mondok újat, hogy az átlag Löwések többsége szerényebb képességű nálad :) Aki nem az R2D2-t lövi, az csúnyán ráfaraghat kisebb vagy azonos szintű tankokban. Löwét meg ott lövik át, ahol akarják, akár még tier5-tel is. Engem ez azért zavarna, főleg 12 ezer huf-ért. Azt nem merném egyértelműen kijelenteni, hogy a KV-5 lenne a jobb tank a kettő közül, de azt igen, hogy biztos nem rosszabb annyival, amennyivel olcsóbb. Persze ez csak az én magánvéleményem :)
  • bardocz
    T-28 mennyire költséges? Csak hogy megvegyem-e rögtön, amint lesz rá pénzem, vagy inkább várjak vele.