418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• spiczi91
    Sikerült egy accon kipróbálnom a T-54et és az E-50et egyszerre. A T-54 full, az E-50 csak az L/100 hiányzik (de az nagyon). Az E-50nél nehogy komolyan vegye bárki is a páncélzati értékeket, az pontosítva 0/0/0, sniper üzemmódra meg ez a 105ös nem nagyon alkalmas, legalábbis az előbbi 2-3 csatában nagyon kajlán lőtt. Menni bír nem ott van vele a baj. Szimplán minden átlövi, ez az egy gond van vele.
  • Morfi
    De hogy játszanak ezek ilyenekkel. Bár eddig nekem 6800xp volt a legtöbb. Bár vicces hogy simán kétszeresen is ugyan annyi xp-t kapok mint ötszörösön. És végre ma sikerült megdöntenem a negatív rekordot, ha § xp-t nem számolom.

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. szeptember 11. 9:30:27
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 185 ()
    Szerzett kredit: 1 491
  • Morfi
    Melyik stock gépezet jó? bár én inkább elcserélném a fullos T34-emet egy fullos E-50-re.
  • hellokitty92
    Stocként gigantikusan szar, kb olyan mint egy kt, amivel csak tier9-10 csatákban mehetsz, meg még a páncélja is rosszabb.

Fullos kt lehagyott rendszeresen gyorsulásban, pedig a motor ugyan az...
  • malystryx
    Ne már... Abba az irányba is elkezdtem menni...

Már a második napon érdekes módon az 5x-ös körök nem az igaziak, nem találok el semmit. Milyen érdekes..... Mintha ezzel is játszanának. De remélem ma másképp lesz.
  • kaleun
    No ez megint ilyen 100-200xp-s nap lesz, egyetlen 400-as csatában csak nyomtam egy r-t az elején...
  • spiczi91
    Hogy ez az E50 mekkora egy rakás fos, édes istenem...
  • kaleun
    Nem voltam gépközelbe a héten, faszán el is szalasztottam az első 5x napot. Tegnap meg ma is elbasztam az 5x köröket, ráadásul szarul is megy.
  • Plata
    Láthatnád hogy ott van egy szőrös kis cica.
  • Nazarov77
  • hellokitty92
    Na megszereztem béta óta az első Kolobanovomat, egyedül maradtam 7 ellenséggel szemben, köztük egy kv, stug, 1 arty, a többi csak 2-3 lövéses low tier volt hál istennek:D 7 kill

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. szeptember 11. 9:39:56
    Jármű: T1 Heavy
    Szerzett tapasztalat: 1 130
    Szerzett kredit: 24 657
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kolobanov Kitüntetés
  • Neutralpoint
    Mit kéne nézni?
  • Plata

• Plata
    Ma artyval folyton három kill jön össze.Igaza harmadik az td módban volt.A csapat harcolt egy is-el,én meg odarobogtam a hátába és bumm.Szegény nem is arra nézett,mert a többiekkel harcolt.Na omg,nemjön be a képkezelő.
  • S1mlis
    FAQ >>>> WoTTweaker
  • redsting
    Sziasztok!
    Egy kis technikai segítségre lenne szükségem!Segítsetek már,hogy hogyan tudnám megoldani azt hogy az FPS-m ne zuhannyon le.Olvastam WoT-fórumon beállításokat,de az szerintem még az előző verziókhoz valóak.Például a füstöt meg a szikrázást hogyan tüntethetném el?Egyébként míg Windows XP-m volt addig elég jól működött,de bedöglött a vinyó és a szervíben egy Windows 7-et tettek rá.Nemtudom ez számít valamit?Nem vagyok egy pc guru ezért ha lehet egyszerüen irjatok már?!Előre is köszi!
  • Plata
    tinyipic nekem is jó,én a próba képet mondtam hogy nem látom.
  • szabii98
    tinypic.com, abload.de, noob.hu, imagerz.com
  • Edorn
    noob.hu esetleg?
  • bgabor
    Plata nem a tinypic-re írta, hogy nem látja, hanem az előzőre. A Tinypicet úgy tűnik mindenki látja, ez jó lesz.
  • bgabor
    Én is.
  • Plata
    lehet,tegnap egésznap nemvolt netem,lehet ma is szarakszik.
  • Met
    szerintem a hiba nálad van mert én pl. látom az összes képet
  • Plata
    Ilyen sok arty himmelsdorfon,érdekes csata lehetett.
  • Nazarov77
    Akkor hagyjuk, lehet azt kéne csinálni hogy a kép alá berakni az URLt is azoknak akik nem látják a képet.
  • Plata
    nemlátom.
  • Nazarov77
    Na ez működik, ha mindenki látja akkor le lehet cserélni erre a másikat.
  • Nazarov77
    tinypic.com
  • Nazarov77
    Na ez de szar, elküldtem a postot és láttam a képet. Frissítettem és eltűnt...
  • Nazarov77
    Próba kép:

Ezt mindenki látja? imgur képhost.
  • bgabor
    Hát pedig mind a két képedet megjeleníti.
  • Nazarov77
    Hát a mostani nem valami jó, alig akarta behozni az oldalt.
  • bgabor
    De ez legalább működik, ellentétben az iaroval.
  • Plata
    Klassz nem jeleníti meg a képeket.legalábbis nekem nem.
  • Plata
    Gyors med vs arty.

Lehet ma szerencsém van,de még az a20-at is röptében lőttem,az első képen meg egyedül túléltem sérülés nélkül,a maradék ellenség nem tudott elkapni.Meglátni meglátott,de én 56-al repesztettem és többet nem láttam.Az ő bázisuk mellől próbáltam szakítani a bázisunk foglalását,egy alkalommal sikerült is.
  • Plata
    Nincs ennél jobb képfeltöltő?Mert nagyon meg bízhatatlan,az iaro jobb volt sztem.
  • kabel15
    Van ilyen hogy kommulativ lőszer. Az mit takar?
  • Nazarov77
    Ez csak egy beszélgető szoba.
  • kabel15
    Ezen keresztül tudok veletek harcolni? Csak mert M3 LEE-m van és jó lenne ha hasonló tankok jönnének ellenem és nem nyomorult KV-k meg T1 HT
  • ropi88
    mintha megtaláltam volna