418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #60953 Azokat a camo skineket is ő állította be. -
Plata #60952 A célkereszt jobban izgatja a fantáziám. -
Armisael #60951 Az hogy van, hogy itt a játékos a csapattársai camoját is látja. Nem úgy volt, hogy ha valaki felrak egy custom camo skint akkor azt csak a saját járművén fogja látni? de a többi játékos a standard festést látja csak, itt meg a Ferdi vagy mi volt olaj zöld a másik T32 is camos volt meg a T30 is. -
Szedd le,és hallgasd meg,szerintem nagyon zsir :) -
stork13 #60949 Én a 203-assal használom, igaz premiummal. Még soha nem volt mínuszos köröm vele, még akkor sem amikor a legelején kilőtték.
Nyertes kör ~20-35k profit, vesztesnél mínusz nem volt, 5-20k között hoz ott is. Ezt oszd vissza és megkapod premium nélkül.
Szerintem használd a nagyobbat, a következő is ezt használja. Ha valamit eltalálsz az meg van lőve :) (600-1200 hp mínusz neki), ha nem hát akkor van 40 másodpercet gondolkodni, hogy mit rontottál el :D. -
Plata #60948 Inkább az érdekelne milyen célkeresztet használ,amúgy a videóban rohadt randák a tankok.És nem nagyon hallom hogy mit mond a személyzet mert ez a két süket csóka pofázik folyton. -
Stuko #60947 Üdv!
Vk3601 a jelenlegi tankom, és inkább a db felé mennék a pz6 helyett, mert a medek jobban tetszenek. A párduc mit tud, mennyire jó a saját kategóriájában? A heavy-ág nem tetszik, KV-val kaszálok, de nem szeretem, a tigrissel is hasonlóan kéne játszani, csak nehezebb ellenfelek ellen. 3601-l még sosem voltam toptank, 3-ból kétszer alsó harmadban vagyok az erősorrendben, míg mondjuk a pz4-l legalább fele-fele arányban vagyok alsó-felső harmadban. -
Teljesen normális, nekem a SU-152 is rendszeresen lepattan a pz4 upgradelt lövegtornyáról. Ezért nem is lövöm, csak ha nem tudok mást. -
Rue East #60945 sokkal jobb a B-4 (203 mm), az Object 212 is az az ágyú van -
Akiket érdekelne Starcraftból való voicepack wot-hoz:http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/52136-starcraft-voicepack/page__p__784647#entry784647
-
KV a végcélom nekem is. Tudom az én balfaszságom is, de eddig 23 csata alatt egy ellenfelet lőttem ki. T-46-al meg 13-at 46 meccs alatt, de amúgy mindennel jobb arányom van. Nameg egy csomó lövésem lepattan. -
Nazarov77 #60942 85ös ágyút fölösleges kifejleszteni mert sok xp és más nem használja, viszont a zis 4 57es piszkosul jó azt megéri kifejleszteni, és azt tudja használni a T-34 és majd a T-50-2 is. -
Ry0K3N #60941 Az ágyúval sokkal jobb lesz a helyezed de ott is távolról kell puffantgatni mert ugye nagyon papír. De én sosem fejlesztettem ki rá az ágyút inkább kiszenvedtem egyenesen KV-ig. -
S1mlis #60940 Kipróbáltam ezt a Starter packos : M3 Stuartot nem rossz kis jószág ez.
24 órás prem melett 10k profitot termelt körönként. -
MitsuMishi #60939 Nagyon köszi a segitséget :) -
Jóvanna, nincsen még sok tapasztalatom:)
Elég szopó vele játszani, és rohadt lassan jön az xp, hogy a nagyobb ágyút kifejlesszem. Semmi páncélzata nincsen. -
Gunslinger #60937 Ezek mind nagyon jó pályák. -
foxbat88fx #60936 Su-8 bukta, nincs kifejlesztve :D artyból kivan: T-57 (azzal régen mentem sokat, durva statom van vele de azé mégiscsak tier2) M37, Bison, Su-18 és S-51 :) és nem is akarok fejleszteni artyt, ahhoz nincs türelmem... -
spiczi91 #60935 Akkor már Su8. -
kaleun #60934 Plusz 4 mapot variál: mines, himmelsdorf, ensk és ruinberg (bónusz: magic forest). Szopóág... -
foxbat88fx #60933 srácok! S-51-est mennyire éri meg használni premium nélkül 152mm-essel?
betában kipróbáltam, 204mm vagy mekkora nem tetszett mert marha lassú :D
kérdésem az hogy aki sokat ment vele írjon róla valamit :)
jó valamire? van haszna? nem baj ha kevés, de a pénzt mégse vigye :D
köszi -
Ohyner #60932 Kövezzetek meg, de én db-vel stokként is nagyon jól szórakoztam. Én magam is meglepődtem, hogy a kezdő ágyúval is simán arattam. (ez a jó védettségnek és a gyorsaságnak volt gondolom köszönhető, a jobb pozíciók miatt) Ráadásul az alap tornya nagyon tetszik.
Hidd el stokként is nagyon jó tank az. -
pontosan, amíg nem tudod felrakni a fejlesztett tornyot a jobb löveghez szopás lesz -
Gunslinger #60930 Akár eladhatod egyből is, semmire nem jó az a vacak. -
ropi88 #60929 az M3-at eladjam ha lejárt a 10 óra prémium? -
Batyafaka #60928 Erősítsen meg valaki,hogy a VK3002 DB a 88-al már nem lesz egy ekkora Müll.
A Pz IV 75mm L/70-sévelkilövöm a bolha p..csét a faágon,de ez!!!! Egy semmi.
Annyi pozitívuma van,hogy pattogósabb a páncéltest mint az eddigieknél. -
Szpecnyaz #60927 A stock E-50 tényleg szar, viszont ha ki van fejlesztve fullosra.... Na hát úgy iszonyat jó kis medium. Imádom vele agyonütni a T-54-ket :D -
Kényelmesen el lehet találni egy jó pontos ágyúval, ami nem céloz fél órán keresztül...
Sajnos a D-54-es ágyúval állhatok egy helyben vagy 3-4 mp-ig mire be tudom célozni azt a részt, és még akkor sem biztos hogy nem lövök bele a földbe ami a teknő alatt van :D
Általában a felső részt szoktam lőni akkor is, ha látszik az alja, mert nagyrészt átviszi ott is és könnyebben el lehet találni. -
Oddball29 #60925 Az E50-be az a gáz, hogy a teknő majdnem akkora felület, mint a homlokpáncél. Ha nincs takarásban, akkor kényelmesen el lehet találni. -
Érdekes hogy mikor E-50 ellen vagyok T-54-essel nekem nem tűnik valami papírnak. Direkt a tornyát lőttem az egyiknek 150m-ről és egy sem ment át, kénytelen voltam áttérni a testre ahol 3-ból csak 2 ütötte át. Az aljára nem nagyon láttam rá, mert én dombon voltam, ő meg alattam.
Videók alapján marha jó cucc fullosan, kár hogy még csak VK3002-nél járok, még 9k xp a Párduc I. -
Gunslinger #60923 Hajaj, IS-4-el is pattantam már szemből PzIV toronyról. Csíter az nagyon. -
SZU #60922 Oké, csak meglepett, hogy egy T-34-es 3x belőtt a tornyon és majdnem kilőtt, a KV 107-essel meg 3x lecsúszott a jóról... -
Nazarov77 #60921 Normális, ha megnézed a lepattanást helyét az a torony oldala amiről könnyen lecsúsznak a lövések, ez jó torony, nem is szoktam rá lőni mert előfordul a pattanás. -
Gunslinger #60920 Az E-50-el 84%-os a találati pontosságom, de a szovjet ágyúkkal is tudok pontosan lőni, már amelyikkel, T-54-el 83%, IS-4-el 84%, IS-7-el 86%-os vagyok, de IS-3-al is 80%, egyedül a D-25T család szívatott meg, azokkal 70% alatt teljesítettem. -
SZU #60919
KV pattogott le párszor a tornyomról. Normális ez? -
spiczi91 #60918 A 105ös eddigi tapasztalataim alapján akkora kalap szar, hogy azt alig érem fel ésszel. Bár már megszoktam, hogy nálam a dolgok ellentétesen működnek. A szovjet ágyúkat mindeki anyázza, én 80% felett lövök velük, míg a Tigrissel 79% a találati arányom... -
Gunslinger #60917 Nekem van fullos E-50-em és T-54-em is, mindkettővel 200+ csata felett járok és állítom, hogy az E-50 bőven pariban van a T-54-el, sok tekintetben túl is szárnyalja. Az E-50 105mm-es ágyúja a legjobb med tank ágyú a játékban, a T-54 D-54 ágyúja a nyomába sem érhet. A 88mm L/100-at felejtsd el. -
hellokitty92 #60916 Mai retard gyűjteményem. Számoljunk:
4-en vannak a bal szárnyon, 1 tankunkat lőtték ki ott, 1 berusholt az ellen bázisához, én tartom a butcher street-et, egyedül. 15-(4+2+1)=8 8 tank ment fel a hegyre, persze 5 percen belül kikaptunk!
[url=http://noob.hu/2011/09/11/shot_224.jpg][img] -
47km/h mind két tanknak a sebessége. Én a pershinget szerettem, jó kis jószág volt, nagyon jó kis köröket mentem vele. -
S1mlis #60914 Egy kis segítségre lenne szükségem.
Eu szerveren T20-al nyomulok,ki van fejlesztve Elitre már csak kredit kellene az M26 Pershingre.
Teszt szerverem kipróbáltam az M26-ot elitre ki is fejlesztettem, de valami iszonyat lassú az a gép médium tankhoz képest ,mint valami heavy tank lenne.
M46 Patton is ilyen lassú gép lesz ?Mert akkor lehet hanyagolom ezt az ágat azt hittem az Usa med tankok ettől azért fürgébb jószágok lesznek.