418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Törlöd vagy átszerkeszted a World_of_Tanks_EU\res\gui\maps\vehicles\decals\graffiti_stickers.dds -
Szakesz #60992 Elolvasta a spanod egyszer is a feltételeit a tesztszerverhez való csatlakozáshoz?
Valószínűleg nem, de a lényeg, hogy szeptember 1. előtt regisztált accountokat engedi fel. -
Ry0K3N #60991 le lehet csak felül kell írni egypár fájlt, most meg ne kérdezd hol mit mert nekem ehhez este van remélem valaki tud rá válaszolni majd -
Egerwin #60990 El lehet menni, de nem mindenki akar, én kv3-ig mentem, de eladtam és csak a kv van orosz tankom (német felségjelzéssel :p), ha nem lenne jó farm tank eladnám azt is. Ja amúgy a vörös csillagot le lehet róla valahogy szedni? Mert eléggé viccesen néz ki, hogy német skines a tank, de ott a csillag. :D
-
Gerifinuccsi #60989 Na megint jöttem sírni, regelt [EU]-ra próbálna fellépbni és azt írja ki hogy hibás az acc vagy a jelszó... most mi van? -
Szakesz #60988 Pontosan. -
Gerifinuccsi #60987 Köszi szóval akkor kell a tesztszeró 1. petche is.
-
Szakesz #60986 Normál kliens -> teszt 1 patch -> teszt 2 patch. Ez a sorrend. Ha így csinálta, nem szabadna semmilyen hibának lennie. -
SMS-t néztem ma, de talán az a legdrágább 1500goldra nézve 2,155Ft/1gold a 90-es telefonosnál 1,338Ft/1gold.
2500goldnál(1 havi prém) a 90-es 1,149Ft/1gold .
Persze ha tudsz hívni 90-es számot.
-
Gerifinuccsi #60984 Miért nemtudja spanom felrakni a testserver2 patchet? -
Bétában KV-1s vonalon mentem, most KV3 vonalon. Szerintem teljesen mindegy. Ha szeretnél egy gyors, de gyenge páncélvédettségű harckocsit, akkor KV-1S, ha egy igazi nehéz harckocsit szeretnél, ami lassú, de jól bírja a gyűrődést akkor KV-3. De ha leszarod az egészet és kifejezetten az IS a cél akkor szerintem a grindolás nekem könnyebbnek tűnik a KV-3-mal. -
R3nton #60982 ha topnak rak. volt vele vagy 300+ csatám, viccen kívül egy kezemen meg tudnám számolni hányszor voltam top tier. Az meg csak a hab volt a tortán, hogy nem tier7-8ba pakolt be, hanem általában tier9es csatába vagy tier10esbe. Gyűlöltem a KV-3at. -
Ugyan én csak a aKV-3 at próbáltam, de az egy elég jó tank szerintem, most is megvan, néha előveszem funolni, ha top tanknak rak szinte tuti vele a steel wall :D -
Plata #60980 Kv1s jobb,gyors kis genyó,kv3 az meg arty csemege. -
sztem kv-3 -
bodit #60978 Tanácsot szeretnék kérni hogy kv után mere menyek a kv-3 vagy a kv-1s felé melyikell fogható hamarabb az IS. -
TreeJan07 #60977 SMS fizetésnél melyik számra kell küldeni az sms t? és mit nem írja sehol -
Ha adtak bele 100%-os parasztokat azokat kiveheted mielőtt eladod :) -
Ha épp eltűnik az ellen, és nem látsz becsapódást, akkor eltaláltad. -
Attiska #60974 Mostanában vettem észre, hogy viszonylag gyakran eltűnik a Grille lövedéke. Csak akkor fordul elő, ha épp eltűnik az ellenfél. A földbe nem csapódik, és az ellenből sem vesz le HP-t. Ha már 1500 pénz egy lőszer hozzá, akkor legalább krátereket gyártsak ennyiért. :) -
Oddball29 #60973 Egyszer így kaptam M3 Stuarttal Steel Wall-t. Három T2 light-al hadakoztam, gyakorlatilag folyamatosan szikrázott a tank eleje. -
Viszont ha saját tierbe kerül, ott a gépágyú gyakran jobb, mint az ágyú. Emiatt vakszerencse a match making... -
Attiska #60971 Magasabb szinten tényleg tök mindegy, mi van a felderítőn, ott már az 50 mm is kevés. Nagy naívan azt hittem, hogy az 5 centi ha másra nem is, de lánctalp leszedésre elég, egy nagyvas ellen, de tévedtem. :) -
bgabor #60970 Gépágyúval lőttek rá, néha még magasabb tierű játéknál is előfordul, hogy némelyik lüke felderítő 20-37mmes gépágyúfegyverzettel jön be a csatába. Na nem mintha számítana, amúgy se arra vannak hogy lövöldözzenek. De a gépágyúk lőnek ötlövedékes sorozatokat. -
stork13 #60969 Nagyon ne örvendezz, mert jön az arty-hate-hype. :D
Amire viszont nagyon jó artizás az az, hogy tankkal már figyel az ember arra merre áll, hova és hogyan megy. -
foxbat88fx #60968 hát ugye 75ről kezdem :D első csatám meg is volt, egy IS-7et ki is nyírtam :D életem első Tier 10-e teljesben :D, javítás nem sok(3600kb), de a lószar az igen o.O és még csak 152mm :D -
stork13 #60967 Azért várd meg míg a legénység 100%-os lesz. :P
Hosszú életű leszel, azt hiszem. :D -
foxbat88fx #60966 egye fene megveszem az S-51-et, max felakasztom magam ha nagyon rossz :D:D -
Szakesz #60965 Stabilizátor nélkül képes és 50méterről elvéti a célt, amit már 5másodperce célzok.
Ellenben ott a tesztszerver. Cseréld le a 3. kiegészítőt célzásgyorsítóra, hátha nem 3-4mp lesz mire teljesen rászűkül a célra. :) -
Mi ez a starter pack dolog? Valaki megsúghatná. Köszi! -
foxbat88fx #60963 na igen, teszt szerón megőröltem mire betölti a 203-ast, 152 még tűrhető volt -
Stabilizátor és Rammer van rajta. Közel sem olyan mint az E-50-es a videókon...max. sebességről megállva 3-4 mp mire lőhetek egy "pontosat".
El sem tudom képzelni milyen rossz lehet akkor stabilizátor nélkül. Így is csodaszámba megy ha valamit eltalálok mozgás közben :) -
ropi88 #60961 oké, el is adom... -
Rainbow15 #60960 KV-3 volt azt hiszem a lista tetején. Valamelyik új pályán. -
Szakesz #60959 Milyen tierű csata volt? -
Rainbow15 #60958 Az lehet, hogy valamelyik társamra géppisztollyal lőttek? :) Full olyan hangja volt, sorozatba pattantak le róla. -
Nazarov77 #60957 Az tudom de KV-3nak az az alap fegyvere, tehát ha kifejleszted a KV-3at instant megkapod ha nincs meg. viszont az a 4k xp vagy mennyi az ágyúért elég sok ha úgy nézed hogy 13k a KV. -
SZU #60956 Szerintem az a 85ös nagyon durva ágyú és egyébként a KV3-as is használja! ;) -
Szakesz #60955 Próbáld ki a töltés-/célzásgyorsító és stabilizátor kombót T-54-en. Olyan E-50 feeling. Ha maximum sebességgel haladsz és megállsz, 1-2mp múlva már maximális hatékonysággal lőheted a kiszemelt célpontot. -
Gunslinger #60954 KV mint végcél? Az még csak tier 5, a mezőny közepe. Prémium nélkül IS-4-ig nyugodtan el lehet menni.