418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #60993
    Törlöd vagy átszerkeszted a World_of_Tanks_EU\res\gui\maps\vehicles\decals\graffiti_stickers.dds
  • Szakesz
    Elolvasta a spanod egyszer is a feltételeit a tesztszerverhez való csatlakozáshoz?

Valószínűleg nem, de a lényeg, hogy szeptember 1. előtt regisztált accountokat engedi fel.
  • Ry0K3N
    le lehet csak felül kell írni egypár fájlt, most meg ne kérdezd hol mit mert nekem ehhez este van remélem valaki tud rá válaszolni majd
  • Egerwin
    El lehet menni, de nem mindenki akar, én kv3-ig mentem, de eladtam és csak a kv van orosz tankom (német felségjelzéssel :p), ha nem lenne jó farm tank eladnám azt is. Ja amúgy a vörös csillagot le lehet róla valahogy szedni? Mert eléggé viccesen néz ki, hogy német skines a tank, de ott a csillag. :D
  • Gerifinuccsi
    Na megint jöttem sírni, regelt [EU]-ra próbálna fellépbni és azt írja ki hogy hibás az acc vagy a jelszó... most mi van?
  • Szakesz
    Pontosan.
  • Gerifinuccsi
    Köszi szóval akkor kell a tesztszeró 1. petche is.
  • Szakesz
    Normál kliens -> teszt 1 patch -> teszt 2 patch. Ez a sorrend. Ha így csinálta, nem szabadna semmilyen hibának lennie.
  • ximix #60985
    SMS-t néztem ma, de talán az a legdrágább 1500goldra nézve 2,155Ft/1gold a 90-es telefonosnál 1,338Ft/1gold.
    2500goldnál(1 havi prém) a 90-es 1,149Ft/1gold .
    Persze ha tudsz hívni 90-es számot.

• Gerifinuccsi
    Miért nemtudja spanom felrakni a testserver2 patchet?
  • Warton
    Bétában KV-1s vonalon mentem, most KV3 vonalon. Szerintem teljesen mindegy. Ha szeretnél egy gyors, de gyenge páncélvédettségű harckocsit, akkor KV-1S, ha egy igazi nehéz harckocsit szeretnél, ami lassú, de jól bírja a gyűrődést akkor KV-3. De ha leszarod az egészet és kifejezetten az IS a cél akkor szerintem a grindolás nekem könnyebbnek tűnik a KV-3-mal.
  • R3nton
    ha topnak rak. volt vele vagy 300+ csatám, viccen kívül egy kezemen meg tudnám számolni hányszor voltam top tier. Az meg csak a hab volt a tortán, hogy nem tier7-8ba pakolt be, hanem általában tier9es csatába vagy tier10esbe. Gyűlöltem a KV-3at.
  • bujcsik555
    Ugyan én csak a aKV-3 at próbáltam, de az egy elég jó tank szerintem, most is megvan, néha előveszem funolni, ha top tanknak rak szinte tuti vele a steel wall :D
  • Plata
    Kv1s jobb,gyors kis genyó,kv3 az meg arty csemege.
  • tenkenorman
    sztem kv-3
  • bodit
    Tanácsot szeretnék kérni hogy kv után mere menyek a kv-3 vagy a kv-1s felé melyikell fogható hamarabb az IS.
  • TreeJan07
    SMS fizetésnél melyik számra kell küldeni az sms t? és mit nem írja sehol
  • ximix #60976
    Ha adtak bele 100%-os parasztokat azokat kiveheted mielőtt eladod :)
  • patchaou
    Ha épp eltűnik az ellen, és nem látsz becsapódást, akkor eltaláltad.
  • Attiska
    Mostanában vettem észre, hogy viszonylag gyakran eltűnik a Grille lövedéke. Csak akkor fordul elő, ha épp eltűnik az ellenfél. A földbe nem csapódik, és az ellenből sem vesz le HP-t. Ha már 1500 pénz egy lőszer hozzá, akkor legalább krátereket gyártsak ennyiért. :)
  • Oddball29
    Egyszer így kaptam M3 Stuarttal Steel Wall-t. Három T2 light-al hadakoztam, gyakorlatilag folyamatosan szikrázott a tank eleje.
  • Kopiati
    Viszont ha saját tierbe kerül, ott a gépágyú gyakran jobb, mint az ágyú. Emiatt vakszerencse a match making...
  • Attiska
    Magasabb szinten tényleg tök mindegy, mi van a felderítőn, ott már az 50 mm is kevés. Nagy naívan azt hittem, hogy az 5 centi ha másra nem is, de lánctalp leszedésre elég, egy nagyvas ellen, de tévedtem. :)
  • bgabor
    Gépágyúval lőttek rá, néha még magasabb tierű játéknál is előfordul, hogy némelyik lüke felderítő 20-37mmes gépágyúfegyverzettel jön be a csatába. Na nem mintha számítana, amúgy se arra vannak hogy lövöldözzenek. De a gépágyúk lőnek ötlövedékes sorozatokat.
  • stork13
    Nagyon ne örvendezz, mert jön az arty-hate-hype. :D

Amire viszont nagyon jó artizás az az, hogy tankkal már figyel az ember arra merre áll, hova és hogyan megy.
  • foxbat88fx
    hát ugye 75ről kezdem :D első csatám meg is volt, egy IS-7et ki is nyírtam :D életem első Tier 10-e teljesben :D, javítás nem sok(3600kb), de a lószar az igen o.O és még csak 152mm :D
  • stork13
    Azért várd meg míg a legénység 100%-os lesz. :P
    Hosszú életű leszel, azt hiszem. :D
  • foxbat88fx
    egye fene megveszem az S-51-et, max felakasztom magam ha nagyon rossz :D:D
  • Szakesz
    Stabilizátor nélkül képes és 50méterről elvéti a célt, amit már 5másodperce célzok.

Ellenben ott a tesztszerver. Cseréld le a 3. kiegészítőt célzásgyorsítóra, hátha nem 3-4mp lesz mire teljesen rászűkül a célra. :)
  • patchaou
    Mi ez a starter pack dolog? Valaki megsúghatná. Köszi!
  • foxbat88fx
    na igen, teszt szerón megőröltem mire betölti a 203-ast, 152 még tűrhető volt
  • Eagle16
    Stabilizátor és Rammer van rajta. Közel sem olyan mint az E-50-es a videókon...max. sebességről megállva 3-4 mp mire lőhetek egy "pontosat".

El sem tudom képzelni milyen rossz lehet akkor stabilizátor nélkül. Így is csodaszámba megy ha valamit eltalálok mozgás közben :)
  • ropi88
    oké, el is adom...
  • Rainbow15
    KV-3 volt azt hiszem a lista tetején. Valamelyik új pályán.
  • Szakesz
    Milyen tierű csata volt?
  • Rainbow15
    Az lehet, hogy valamelyik társamra géppisztollyal lőttek? :) Full olyan hangja volt, sorozatba pattantak le róla.
  • Nazarov77
    Az tudom de KV-3nak az az alap fegyvere, tehát ha kifejleszted a KV-3at instant megkapod ha nincs meg. viszont az a 4k xp vagy mennyi az ágyúért elég sok ha úgy nézed hogy 13k a KV.
  • SZU
    Szerintem az a 85ös nagyon durva ágyú és egyébként a KV3-as is használja! ;)
  • Szakesz
    Próbáld ki a töltés-/célzásgyorsító és stabilizátor kombót T-54-en. Olyan E-50 feeling. Ha maximum sebességgel haladsz és megállsz, 1-2mp múlva már maximális hatékonysággal lőheted a kiszemelt célpontot.
  • Gunslinger
    KV mint végcél? Az még csak tier 5, a mezőny közepe. Prémium nélkül IS-4-ig nyugodtan el lehet menni.