418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Ja értem én, úgyis a fejlesztők döntenek az adatokról, ha előnyükre válik az IRL adat kihasználják, ha hátrány az IRL adat akkor kidumálják ballancera hivatkozva, és általában úgy van hogy az oroszokat buffolják IRL adatokra hivatkozva, németeket meg nerfelik ballancera hivatkozva.

Pl Löwének se 120mm volt tervezve frontnak hanem 140mm

Meg ami érdekes, Men of Warban a német ágyúknak nagyobb az átütésük( pl 88 L/56 kb 140 körül van, 50 L/60 nem 67 hanem 80mm körüli ), az oroszoknak meg kisebb wothoz képest! (122 D25 167mm pen ) hmm érdekes
  • Ohyner
    inkább lenne 200mm a felépítmény de meglenne döntve. Többre mennénk vele.
  • Gunslinger
    Csupán ezzel arra akartam rávilágítani, hogy a Stug E-100-nak is olyan lesz a páncélja, amilyet akarnak, mivel fikció az egész tank.
  • Ohyner
    "Lopakodnia meg nem kell, sem gyorsan mennie" --> igen, hihetetlenül élvezem amikor amikor megkapom az arty telitalálatot a ferdimmel.

"mégis ki a fene venne Object 704-est?"--> Ez meg milyen indok? Nem akarom én hogy nerfeljék az objectet, maradjon olyan jó mint most. Aki azzal akar játszani úgyis azzal játszik. Ennyi erővel legyen a t9 német td egy natúr löveg lerakod valahova a pályára és csak lőhetsz vele.
    A sebesség és az álcázás igenis fontos, de nem fogok azért orosz tdvel játszani, nem azért játszom egy frakcióval mert azok a legjobbak.
  • Nazarov77
    + biztos lehetsz benne hogy a lower hull kb olyan lesz mint az E-100on, a fejlesztők gondoskodni fognak róla hogy ne legyen szemből átlőhetetlen.
  • Nazarov77
    Jó de az egy önjáró löveg, minek pocsékoljanak rá annyi nyersanyagot, nem tankok ellen tervezték ( most nem a wotra gondolok :D )
  • Oddball29
    Nem tudom, ki tervezte az amerikai tech tree-t, de két lábbal rúgnám ki. Ennél én jobbat, történelem-hűbbet, következetesebbet rakok össze két óra alatt.
  • Gunslinger
    A GW Teype-E-nek is E-100 az alváza aztán hol van annak 200mm-es páncélja...
  • Nazarov77
    De mivel E-100 az alváz ezért mindenki nemes egyszerűséggel keresztül lövi a lower hullt sajnos.
  • Eagle16
    A motor majdnem mindegyik tankban hátul van, az már más dolog hogy a váltórendszer is motornak számít, ezért a legtöbb német tanknak ki lehet lőni a motorját szemből...

Mivel az E-100-as lesz az alapja, ezért minimum 200mm vastag kell hogy legyen a teste, és 250mm meg a felépítmény...ha ez nem jó páncélzat akkor semmi sem. Lopakodnia meg nem kell, sem gyorsan mennie, mert akkor mégis ki a fene venne Object 704-est?
  • Nazarov77
    Itt az én konfigurált verzióm ajánlom neked is, jól be van állítva hogy ne legyen zavaró, de ugyanakkor hasznos dolgokat mutassa alt lenyomásánál.

http://www.megaupload.com/?d=NLQJ4NF0
  • femate

Letöltöttem azt az letest s ezt rakta fel. Mir kell beirni s hova??
    Ja s most a csp-knek nincsen a zold cucc a fejük fölött. Az mitől van segítsetek pls.
  • Trabant93
    Melyik td ág a jobb,a német vagy a jenki?
    A németnél marder 2,másiknál t82 van még meg :)
  • Gunslinger
    Jaja, nekem is az NbFz nehéz tank kéne, de még ebben az előrejelzésben sincs, szemetek. :-P Pedig ha jó cucc lesz, azért tuti adok majd aranyat, az a tank nagyon atom volt abban a korban, sztem max tier 3-nak rakhatják.
    Ruszki T-35 detto.
  • bornofakone
    mivel még soha nem játszottál stock t34-el, ezért nehezen tudod elhinni/átérezni az amcsi hívek mostani örömét :)
    (remélem nem kiabálom el, és téll jó lesz a hull védettsége) szal végre nem lőnek át t5-s tankok szemből és végre lesz pár lepattanó a hull-ról is, el sem tudod képzelni mekkora dolog ez ... főleg 1 t9-s gépnél :)
  • Gunslinger
    De megfenyegetted őket hallod-e. :-D
    Még jó, hogy engem az amcsi vasak baromira hidegen hagynak. :-)
    De komolyan, az E széria körül nem volt ekkora hype, mint mostanában a hivatalos fórumon meg O. blogján az M103 körül, mintha a megváltó jönne. :-)
  • lammaer
    Mindig az kell ami nincs. Alapvető emberi viselkedés :D
  • Oddball29
    Az utolsó esélyük nálam.
  • Gunslinger
    Jajdenemértem. Mi ez a nagy M103 mánia?
  • lammaer
    Sandriver, El halluf?

Mind a kettőt jobban utálom mint komarint :)

De hát jó is ez igy, "mindannyian mások vagyunk"
  • Oddball29
    Overlord said...

Q: M103 not this year?

A: Actually, there is a chance it will make it to the release this year.

Bahhh...

• Gunslinger
    Malinovkával nekem sincs bajom, de Komarinnál rosszabb pálya valóban nincs.
  • Gunslinger
    Meglett az 1000. killem KV-val, egy KV-1S lett az áldozat, utána még ugyanabban a csatában egy T-34-85 meg egy E8. :-)
  • Ohyner
    Szerintem a játék, a vélt vagy valós játszhatóság miatt már jópárszor figyelmen kívül hagyta ezt, amit valamilyen szinten meg is értek. HA nem így lenne fele tankkal játszanánk.
  • Nazarov77
    Malinovka nem olyan vészes, de komarin? Könyörgöm azon nem lehet mit csinálni, vagy rage quit az elején, vagy kamikáze, vagy kemp és alt tab azt netezel.
  • R3nton
    malinovkánál is az jött ki hogy többen szeretik eszméletlen
  • R3nton
    bármelyik másikat csinálták volna legalább jól nézett volna ki
  • Nazarov77
    Ki az a retardárt aki az igenre szavazott a do you like komarinnál? Komolyan lehet azt szerezni? Mibe hogy artysok nyomták az igent.
  • Ohyner
    Amúgy a stug e 100-ról van hivatalos fórum, mármint elképzelhető, hogy a nép nyomása miatt változik?

Igazából a legnagyobb bajom az, hogy szerintem ez is világítani fog, kap egy baszott nagy GUNT, aminek nagyon kicsi lesz a rofja, és a páncélja is viszonylag kicsi lesz (mint a ferdinek, papíron jól mutat a 200mm de a gyakorlatban mivel nem döntött nem sokat ér). Lényegében egy lövést lehet majd vele leadni, aztán szétkapják a tankok. Erre jön még, hoyg valószínű iszonyú lassú lesz, gondolom nem kell ecsetelnem az űrből jövő lézerrakétákat.

Tier 9ben de már 8-7ben is a van egy nagyon nagy ágyúm ami pontos de más előnyöm sincs tankok sajnos édes kevesek. Nem azt mondom, hogy nem lehet velük jó kört menni, de többször fogjuk a fejünket fogni.
    Ha legalább döntött lenne és lenne rá esély, hogy lepattanjon, ha nem elöl lenne a motor talán nem minden 2. lövés tenné az amúgy sem fényes menetteljesítményét még rosszabbá, és ha kicsit laposabb lenne, talán egy fokkal a rejtőzése is jobb lenne.

Nem hiszem, hogy egy atomágyú önmagában jó td-t csinál belőle.

Ne legyen igazam de én ezt érzem.
  • Rue East
    szerintem a lentebbi rajz pont az hivatott illusztrálni, hogy miért nem
    ilyen nagy lövegnek a három, lenti változat közül, valóban csak az utolsó variáció esetén van helye

de egy ilyen rajzot azért az object 704 esetén is megnéznék :D
  • Plata
    Inkább olyan tankokat rakjanak be amik valóban léteztek is,ne ilyen ötlettelen szar korcsokat.
  • Torzonborz
    még jó hogy az kéne , jó kis döntött front armor , moci is hátul van , kicsit talán alacsonyabb a felépítmény is.
  • S1mlis
    PZIV Hydro : tetszik....
  • Ohyner
    De szerintem érthető, hogy miért. Elképzelni nem tudom, miért nem azt csinálják meg.
  • Ohyner
    Üdv!

Nem tudom emlékeztek-e, én is pont ezt mondtam amikor úgy egy hónapja felkerült a kép. Végre kaphattunk volna egy jó kis pattogós td-t. De nem megkaptuk a legormótlanabb legnagyobb célfelületet nyújtó kasznit.
    Eléggé el vagyok én is keseredve, reménykedtem hopgy a JP-s képet kapjuk, ami jól is néz ki. NA mindegy eddig nagy szopás, reméljük értékeiben és ténylegesen terepen jobb lesz majd. HA nem akkor meg a ferdin már kész az xp és kifejlesztem a JT-t. Tesztszerveren eldől majd minden.

Legalább egy szavazást kiírhattak volna. Nem tudom miért bántotta volna a ruszkikat, ha van egy laposabb német td-is.
  • Gunslinger
    Hehe, ezek a kommentek, illetve nagyon hasonlók mindig felbukkannak, ha Stug E-100 a téma, mindenkinek a középső kéne. :-)
  • Torzonborz
    köszi.
    nna remek , még véletlenül sem középső mert még esetleg jó is lenne. :(
  • R3nton
    természetesen nem a jagdpanzer féleséget csinálják meg, az még jól is nézne ki...
  • Eagle16
    Legalsó.

• Torzonborz
    azt már lehet tudni hogy a jagdpanzer E-100 az mi is lesz pontosan ? Ferdivel már elkezdtem rá gyűjteni az xp-t de azért jó lenne tudni hogy vmi használhatónak tűnő cucc ( stug E 100 ) lesz vagy vmi ganéfos.