418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #61353 .. ez a fo fejleszto 16 eves? mert csak nevetni lehet rajta.. annyira buta.. :) -
Rue East #61352 a játékot emiatt nem hagyom abba vagy ilyesmi, de ez már az a pont, ahol túl messzire mentek, komolyan mondom, ez felháborító -
lexlutor #61351 .. rosszul fogalmaztam.. most az h 250 arany a kedvezmeny vagy 750 arany.. tehat 1 euro vagy 3 teljesen mindegy..
amugy persze h az :) ugy is mondthatnam ez egy wargameing akcio :) -
Gunslinger #61350 Pont ezt mondom, hogy havi 1 euró kedvezményért nehogy már megvásárolják a játékosok hűségét fél évre előre. Vagy adjanak nagyobb kedvezményt, hogy tényleg megérje, de ez a hülyének nézés tipikus esete. -
Itt van amúgy hogy a fő játék dizájnernek mennyire nem tetszik Wittman...
LINK
"Utóirat: Minden katona megérdemli a tiszteletet, attól függetlenül hogy melyik hadseregben szolgált"
Válasz: Végeztél már ezzel? Úgy értem mindenki, aki ennyi érzelgős lesz amiatt, hogy ezt a medált megváltoztatjuk.
Az SS eme szőke lovagja elhúzhat. Most sem és a jövőben sem fogom tisztelni semennyire sem. Kár, hogy a rangom (moderátor) miatt nem káromkodhatok."
Na csak ennyi....pff. És ezt a játék egyik fő fejlesztője írta. -
lexlutor #61348 ..ez igy van, de abba gondolj bele, h tolunk nyugatabbra, nem nagyon szamolgatnak utana ilyen kis teteleknek. 250arany=250ft=1 euro. es erosen kerkitettem :) belefer.
meg aztan van meg sok kezdo vagy koezphalado, akikneka grindeleshez mege rosen kell, meg persze a nagyon lelekesek , akik hajlamosabbak beugrani az ilyennek. igazabol mar ha egy ember megveszi, az is tiszta haszon nekik, mert az a penz mar ott van, hiaba hagyja is abba a felenel a jatekot a joember. -
Nazarov77 #61347 Fene beléjük hogy ez a lehetőség nem volt benne régebben mikor lett volna 24k goldom 1 évesre, sokkal jobban megérte volna mint az 1 hónaposok. -
TDantes #61346 De szeretem az ilyen játékosokat. Előbb, egy T28-as játékos beszól hogy KV-5 meg Löwe így noob, úgy noob...erre a két noob tank( A Löwe-s én voltam) 10 tankot lő ki. A KV-5 hatot, én négyet. Meg mellé sebeztem vagy hármat.
Végülis ja, a két noob tank megnyeri a csatát és kilövi az ellenség kétharmadát. Mekkora hülye is minden prémium tankos hát komolyan mondom... -
Gunslinger #61345 Szerintem tök hülye, aki ennyi időre előre ennyi pénzt kicsenget nekik, ami hónapokig csak rohad másnál és semmi hasznod nincs belőle. Félévesnél havi 250 aranyat takarítasz meg, ugyanmáááár... Ha 7500-ba kerülne fél év, azt mondanám korrekt, így csak lehúzás. -
Gunslinger #61344 Platoonok számai. -
Gunslinger #61343 Sokallom nagyon. Fél évesnél 1500 kredit a kedvezmény, egy évesnél két hónap ingyen van, ehhez képest 1250 aranyból egy hetet kapsz, a duplájából már egy hónapot, vagyis négyszer annyit. -
Rainbow15 #61342 Pálya betöltéskor a nevek mellett mik azok a számok? -
lexlutor #61341 .. fogynak a premiumosok. be kell betonozni a bevetelt egy evre... -
Hmm, csütörtöktől lehet venni majd féléves és éves prémiumot is :)
A féléves 13500 gold, az éves meg 24 ezer gold. -
Szakesz #61339 Kalkuláld bele a legénység képzettségét is. -
Pz III Ausf A-nál az alap 40fok/sec-es forgás az milyen fokban értendő? Egy helyben állva 4sec 90fokot elfordulni. Az egy picit több, mint a 2.25sec. -
Szakesz #61337 Nem vagyok benne biztos, hogy nem áll semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt. -
hja a retegelt pancel nem sokat er
1-2 napig nekem is agyf*sz volt a game de ha visszanezed akkor is kb. 50-50 a gyozelmi rata mikor mar verned szet a billentyuzetet az idegtol -
atee73 #61335 Hat nem erted Szakesz ? Nem javitotta ki nehogy meglassak.........
-
Ninju #61334 Őőőő
Ha eltaláltak 2x egymás után, akkor feltehetően látott már a scout. Innentől kezdve borítékolható az arty találat ha nem mozdulsz.
Német heavy-vel nem lehet rejtőzni.
Ebben mi a meglepő? -
törölt hozzászólás -
Szakesz #61332 A rétegelt páncél mit befolyásol azon, hogy tank leég-e vagy sem? :) -
****se ér a rétegelt páncél 1másodperc alatt leégett 1800hpém E75ről és persze hogy a láthatósági rendszer is remekelt mellé retek gagyi játékon ezt soha nem javítják de a duda az qúrva fontos bele -
Szakesz #61330 Az artyk bárhová be tudnak lőni, nem tudsz elbújni előlük. -
zsömi12 #61329 Helló mindenkinek ! Tegnap reggel óta történt valami változtatás a játék menetében vagy csak minden rosszul sikerül nekem és csapatomnak? Olyan helyekre belő a tüzérség, hogy megáll az eszem.T 34-85 el küzdök, tegnap óta képtelen vagyok kilőni bárkit is csak engem lő ki mindenki. -
Gunslinger #61328 Igen, ott kicsit máshogy görbül a tér is. -
de az o neve nem gond am arra fele ahol a jatekot keszitik
sot az emberek fee kb. meg mindig azt gondolja hogy bolcs vezer volt
az unokaja pedig pert nyert mert egy ujsag verszomjasnak merte nevezni... -
Gunslinger #61326 EU szerveren is van majdnem három oldalnyi. -
bgabor #61325 Azt remek, egyszer kilistáztam, az orosz szervezen nyolc oldalnyi felhasználó van, akinek a 'Stalin' szó szerepel a nevében.
Szóval a kettős mérce még midíg működik. -
Gunslinger #61324 Jaja, egyik kedvenc tankom, két Wittmannem is van vele (a másodikat pont pár perce szereztem), ami csütörtöktől már Bölter lesz. -
gabor696 #61323 Hello,
Innen pl -
A VK3002DB nekem is nagyon tetszik. nemrég vettem meg és még alap cuccokkal használom, tehát sebezni nem nagyon tudok vele, csak HE-vel egy keveset, de kellemesen pattognak le róla a lövedékek. Alapon használva, összevetve még a bétás alap Tigrisel, hűát sokkal használhatóbb... -
nemethpityu #61321 ezt a mod-ot honnan lehet letölteni? -
lammaer #61320 Hát, ezért lesz jobb kifejleszteni a T50-2-t... a T50 ugyanis egy haszánlhato T4 scout (a mozgása már olyan mint a T5-é, az ágyúja egy kicsit kevés ugyan), tehát azzal még el is tudom képzelni hogy kigrindelem az 50K XPt.
Stuarttal nem, azzal max a duplákat vagyok hajlandó letolni, és ha jön a chafee megveszem free XPből.
Leo az talán használható lenne, viszont a német T5 scout sztem csirke, nincs agilitása, ha meg 10.5-essel akarok lövöldözni akkor veszek Hetzert, az kicsit olcsóbban megvan :) -
Gunslinger #61319 Hehe, VK3002DB-vel kicsináltam 1 vs 1-ben egy nagyon noob, de stock T-54-et Cliffen. AP-val pattogtunk egymásról így az első lövés után HE-re váltottam, de beleküldtem a végén két AP-t is az oldalába, 9 lövésből kinyírtam, ő kb. az 5-6. lövés után, aminek felét mellé lőtte, jött rá, hogy neki is HE-re kéne átváltania, de már késő volt neki, 700 hp-val túléltem. :-) -
Rue East #61318 sokkal nem lesz jobb, egyrészt ugyanolyan papír marad és bár a nagyo(bba)kba is bele tudsz rúgni a 90essel, a dpmje viszont kisebb, mint a 76osoknak -
Trollgunal, a KirályTigrist is ledarálja, ha lebecsülöd :D -
Rainbow15 #61316 Hihetetlen, hogy ilyen papír ez az M6 :) KV szétlő 3 lövésből előlről. Én meg senkit sem tudok megsebezni, még HE vel sem. Remélem a 90-es sokkal jobb lesz :) -
Gunslinger #61315 Nu, ki is kapcsolta a kommentelést az egész blogon. -
Nazarov77 #61314 Hamár Wittmann, ezt a topikot most találtam:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56526-erasing-history-wargaming-is-doing-it/