418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gvarga12
    mer van az hogy minden alkalommal mikor ide benezek ez zendul fel az agyamban :)
  • Nazarov77
    Csak goldért, viszont szerintem a Löwés tulajok zöme akkor vette még amikor 7500 gold volt nem 12500. Én pl abban a pillanatban megvettem amikor kijött patchben.
  • Rainbow15
    Löwe-t csak goldért lehet venni? És miért van ilyen sok embernek, ennyi pénzük van, vagy ajándékba kapták? :)
  • Nazarov77
    Esetleg még ez: Rohadt játszhatatlan dögunalom komarin
  • TDantes
    Basszus tényleg!

Szemét gyenge-pontos skin-t használó csíterek!!!
  • Eagle16
    Egyet igen.

- a gyenge-pontos skineket használók csíterek
  • TDantes
    Azért ez jórészt csak irónia volt...

Nekem is van Löwe-m, és rohadtul unom a Löwe-k szidását különben.
  • Nazarov77
    Zömével egyet értek de az 1. pontot át kéne szerkeszteni arra hogy sok löwés hülye nem minden, mivel én a Löwémmel általában eltaposom az ellenséget :D 534 csata, 802 kill yeah!
  • TVelvet
    Engem figyel a nagy testvér szégyen lenne rám nézve, ha lenne egy kis anarchy =)

- Bár lehet ráférne
  • TDantes
    Minden Löwe-s segg hülye.
    Minden arty-s köcsög
    Direkt nem rakják vissza a tracer-t
    Fos láthatatlanság.
    Op ruszkik
    A németeket bezzeg nerfelik
    Tetves pénzéhes banda
    Rossz az egész matchmarking
    A tigris mért szar miközben mindenkit kilőtt a valósgába?
    Miért pattanok le
    Rólam miért nem pattannak le?
    Miért nulla százalékos kritikalt löcök?

Kihagytam valamit?
  • Doctore22
    még nem:D
  • lammaer
    Na, erre a topikra is ráillik: a Nagy testvér figyel téged... :)
  • Nazarov77
    Ja nem, még 1 óra van hátra a megjelenésig.
  • Nazarov77
    Kiadtuk a gőzt, jól esett most már visszatérhetünk a wot témához.

Off: Megjelent a red orchestra 2 :P
  • TVelvet
    Félreértés ne essék nem az zavar, hogy beszélgettek róla, hanem szép nagy flém lenne ebből. =)
  • Szakesz
    A szemét komcsi deveket se! Ja, hogy arról már beszéltünk? Esetleg feldobhatnám témának a pénzes noob löwék fikázását egy kis arty miatti nyávogással megfűszerezve...
  • MatchDiabolo
    Szövegértés 1es na üljél vissza hülye gyerek

Kijavítottam a két modult.
  • TVelvet
    Megyeeezzz :D
  • Torzonborz
    A fostalicska láthatatlansági rendszert ne hagy már ki !
  • lammaer
    Igazis. K* anyját az összes artinak, meg abuzi matcmakernek hogy stuarttal IS4-ekre kell lőnöm.
  • lammaer
    Felületes történelmi ismereteim alapján ugye érdekből csatlakoztunk a fasiszta tengelyhez (elcsatolt területk visszaszerzése okán), nem tudom volt e nagy ellenállás az országban ennek kapcsán.

Szégyen-nem szégyen, akkor és ott fasiszta (jellegű) ország voltunk.
  • TVelvet
    Srácok, megint kezdünk eltérni a tárgytól. :)
  • TDantes
    Nincs olyan ,hogy mi lett volna ha. Történt ami történt.
  • lammaer
    Gyakorlatilag agresszor fasiszta ország voltunk és lenyomtak minket. Innentől kezdve - bár nem tartom szépnek és jogosnak - hogy mit műveltek velünk érthető következmény.

Háborúban nincsenek szabályok, ez nem sakkjátszma. Ha belegondolsz, egy tajgai parasztnak az volt a kép: jöttünk mi nácibérencek meg a hitleristák, feldoltuk az országukat, nekik miattunk háborúba kellett jönni. Hát még jó hogy nem kértek elnézést.
  • Nazarov77
    Tudom nem sok jelentősége van a "mi lett volna ha" dolgoknak de ha a németek nem támadták volna meg az oroszokat, ők támadtak volna és akkor ők lettek volna az agresszorok.
  • Doctore22
    Igazad van itt a pont de egy katonát egy hadsereget az is minősíti, ahogy harcol és bánik a fogságba esetekkel..
  • Nazarov77
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56579-in-soviet-russia-tanks-oped/

Ez jó :D ( és igaz )
    In Soviet Russia game developers' censorship would make Stalin proud...
  • TDantes
    Hát nem, de szerintem nem a WoT-hoz tartozik hogy miért támadtunk. Több szerencsével jársz a II. világháború topic-ban.

De a tény az tény, mi voltunk az agresszor. Nagy tragédia a Don-kanyar, de mi támadtuk meg őket.
  • szabii98
    nem inkább azért támadtunk, mert a németek közelebb voltak és erősebbek voltak?
  • Doctore22
    Minden sértés nélkül Oroszország...Szovjetunió..De szerintem a magyar katonák akkor sem volt agresszorok tudnék mesélni az orosz katonák háborús etikájáról..
  • Szakesz
    Most őszintén, megérte ez nekik? Hamarosan nem a hírhedt komcsi gyilkos, Wittmann neve szerepel majd a 7+ killes csaták után járó kitüntetéseken, hanem Bölteré, aki ugyanúgy náci, ugyanúgy ölte az elődjeiket, csak kevésbé híres. Gyakorlatilag nem érnek el ezzel semmit, csak magukra haragítják a játékosokat.

Nem tudom elhinni, hogy a ruszki játékosoknak annyira szúrná a szemét a Wittmann kitüntetés, de ha mégis, elég lett volna a ruszkiknál átírni Bölterre, nemde? :)
  • lammaer
    Minden sértés nélkül, de a Don kanyar az melyik országban volt?

Alapvetően ha a háborút nézzük, mi támadtunk rájuk (karöltve a németekkel) és a II. vh valóban honvédő háború volt. Tehát joggal tekintik nagyapáinkat agresszornak akin nincs mit sajnálni.

Háború utáni kommunista diktatúra az már valamilyen szinten következmény.

Az a szar, hogy a devek egy játéknál ekkora ideológiát csinálnak, de mi sem vagyunk jobbak a vörös csillagozós hozzáállásunkkal. Sztem meg kéne maradnunk a játék világában.
  • Gunslinger
    Mingyá' az is be lesz zárva, EU szerveren meg jön a wipe sőt, az összes bevételt arra fordítják, hogy a törikönyvek is át legyenek írva.
  • Nazarov77
    Gyülekeznek a flame felhők wot fórumon :D
  • Doctore22
    nekem mindkét dédapám a Don kanyarból lett elhurcolva a gulágra...Én mit mondjak de komolyan azt, hogy az orosz egy dicső és felszabadító népe volt a háborús Európának?
  • Szakesz
    Abból amit eddig leszűrtem csak azt sajnálom, hogy nem április elseje van...
  • Nazarov77
    Az a baj hogy a fejlesztők annyira sötét visszamaradott komcsik hogy nem nézik meg a pénz másik oldalát, egy háború nem olyan mint a "mesékben" ( meg az amcsi propaganda filmekben ) hogy van jó és rossz, ilyen nincs. Németek is elmondhatják ugyan ezt az oroszokról "hogy they were good at killing my ancestors"
    + nagyon sokan elmondhatják ezt: soviets were good at takeing lot of people to gulag.
  • Rue East
    "...Because they were good at killing my ancestors?..."

csak kibújt a szög a zsákból
    vajon arra nem gondolt, hogy az ő felmenői meg a mieinket ölték?
  • Gunslinger
    Ez a legjobb:

"Why should they have respect? Because they were good at killing my ancestors?"

Sztem nagypapi áldozatul esett és most eljött a bosszú ideje! [sátáni kacaj]
  • Nazarov77
    Azt hiszem most már teljesen jogos amit a fejlesztőkre mondanak hogy soviet bias. Rohadt kis komcsi bérencek, csak azt felejtik el hogy a "dicső" "felszabadító" szovjetunió egyáltalán nem volt dicső és felszabadító, legalábbis a megszállt országok nem érezték magukat felszabadulva.
    Undorító egy bagázs.

http://i.imgur.com/eyUnc.jpg

Ennyit a dicsőségükről

Amúgy volt egy kép demotiválón ezzel a szöveggel:
    mindegy mit csinálsz úgyis lesz egy kínai aki jobban csinálja azt. Ez illik a képhez :D