418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szóval így?
"D:\Program Files\World of Tanks\WorldOfTanks.exe" -fullcore
Az idézőjel miatt kérdezem. -
foxbat88fx #61593 nem azt sem szeretem :D néma vagyok, am viccet félretéve, sajna nem élek luxus körülmények között így zavarnék másokat a beszédemmel, pláne a baszott mély hangommal :D ezért szeretnék ilyen klánt, csak van :S nem az a lényeg nekem hogy nagy terület szerzés meg ilyenek, csak hogy néha együtt gameljek magyarokkal, de ha nem hát nem
-
Oddball29 #61592 Az ellenség lehallgathat, éberség! -
lehet hogy ő a ventrit szereti -
pont az a klán lényege, hogy TS-en tudtok egymásnak segíteni vagy segítséget kérni -
"ja és olyan ahova nem kötelező a TS"
ezt szerintem akkor felejtsd is el. -
Plata #61588 T10 heavy t9 med vagy td esetleg t8 arty kell általában a klán tagsághoz.Mert a klán csatákban mindenki fullosal megy. -
foxbat88fx #61587 nem kell, magyar marad. -
foxbat88fx #61586 kéne egy klán, de nem igazán találok :( pedig már jó lenne, ja és olyan ahova nem kötelező a TS. Kezdő nem vagyok, 3000.ik csatám lesz lassan, kiskorú se vagyok, használható tankjaim: KV, T-34-85, S-51, M4 Sherman, M26 Pershing, T-29, M10 Wolverine és holnaptól ugye T-50 majd késöbb T-50-2 :)
Ha valaki tud klánokat ajánlani, esetleg egy "klánvezető" olvassa ezt és bevenne klánba.... :) bármilyen ötleteket várok! Köszönöm! :) -
hawkie22 #61585 A kétmagos dologhoz lenne egy kérdésem. Addig tiszta, hogy a normál exe-hez kell beírni a -fullcore-t. A kérdés a következő: ha egyszer a launcherrel beállítottam, hogy magyar legyen a játék, akkor később a sima exe-vel indítva is magyarul fog indulni, nem kell hozzá a launcherrel indítani? Köszi -
foxbat88fx #61584 jó lesz így is, kifagyni nem akarok :) -
Rainbow15 #61583 csak néha kifagy a játék, gondolom ezek miatt, mert régebben nem csinálta. -
Rainbow15 #61582 Jaja nálam is. A progival viszont 100 körül van mindegyik, nézd meg azt is. -
paci600 #61581 köszi -
foxbat88fx #61580 jaja nekem is egész jó lett :) úgy 50%on mozog a kettes mag :D -
Rainbow15 #61579 Kirakod parancsikonnak az exét (nem a launcherét), jobb klikk, tulajdonságok, a célnál ott hagyod ami van, nyomsz egy space-t, és beírod: -fullcore
Nekem egész játszható lett a játék, 20fps lett a minimum :D -
foxbat88fx #61578 MEGVAN! ez tényleg segít valamennyit :) hálám üldözni fog :D:D -
Szakesz #61577 Igen. -
paci600 #61576 Sziasztok! Azt hallottam hogy holnap jön egy új patch. Megtudná mondani valaki hogy melyik lesz az? -
foxbat88fx #61575 tudom, hülye vagyok! de hova kell beírni ezt a parancsikonba, addig vágom hogy jobb gomb és tulajdonságok. (asse tudom mi az az ítítúlz:) nagyon jól jönne nekem a két mag!!! :) -
Rainbow15 #61574 Worldoftanks.exe parancsikonjánál. Vagy pedig Easytoolz programmal, azzal is működik. Mindegyiket wot fórumon írták. -
foxbat88fx #61573 neb@sz! így megy a két mag????? hogy kell ezt beállítani? ^.^ -
Rainbow15 #61572 "...\World_of_Tanks\WorldOfTanks.exe -fullcore"
Én így indítom, 2 mag van használva, nálam jobban fut. Mikor lesz már megoldva, hogy 2 magon fusson alapból? Vagy már meg van, csak nem vettem észre? -
GrooveHero #61571 feltettem, használtam, nem volt semmi gond, már használom jó ideje. Aztán tegnap előtt meghülyült ez a szar:D
De ennyire nem terhelheti a gépet ez a játék, mert máskor szokott lenni 70-110 fps-em. -
Nem raktad fel azt a kijelzést, ami miatt a feje felett lebeg mindenkinek a hp-ja, meg a sérülés? Mert az mintha flash-lenne, és megfogja a gépet, ha fut a háttérben nálam a firefox. -
Plata #61569 Na olyantól kérnék infót akinek már volt tapasztalata amerikai artyval,M41-et megéri lecserélni M12-re vagy sem?Mivel nem vagyok prémes így a pénz is szempont. -
GrooveHero #61568 Amiket talált, azok már fent vannak pár napja, de azok nem vírusok, illetve illetve nod32 fix, szóval ezt tegnap tettem fel, direkt a vírusok miatt. De jobb nem lett. Szóval még ha azt törli is...jobb nem lesz sztem. -
Plata #61567 Fel teszek 1000 kreditet arra hogy vírusos a géped. -
GrooveHero #61566 hát játék közben a játék 100%-on, azért van kemény 10 fps-em, amúgy meg az svchost exe szokott, meg van vmi rendszer üresjárati...baromság...még a hang is szaggat a játékban, meg tökre be van lassulva az egész:S -
Gunslinger #61565 Ez egyébként nagy hülyeség, ilyen összeesküvés elméleteket találnak ki állandóan a nem prémiumosok. -
Rainbow15 #61564 Nekem ma nagyon megy, kb 1000 Xp/csata, nem vesznek el a lövedékek az M6-al, és mindenkit szétlövök :) Hamarosan T29, de most elszóltam magam, biztos jönnek nekem is a 100 XP-s körök. -
Plata #61563 Valaki azt mondta egyszer hoogy a csapat felosztásánál nézi hogy prém vagy nem prém felhasználó vagy-é,hogy a prémeknek kevesebb legyen a vesztes csata.Nincs kedvem visszakeresni rá. -
Megnézted már feladatkezelővel, hogy mi terheli le a procit? -
endrodiz #61561 Mostanában egyre többször gondolom úgy, hogy ez nem véletlen pechszéria... Amikor már csak kb. 10% xp hiányzik az új fejlesztésből, folyamatosan szopatós meccsekbe küld a "random". Néha az az érzésem, hogy ezt figyeli egy kicsi algoritmus... ;)
-
GrooveHero #61560 Sziasztok. Kb 2 hete olyan van a gépemmel, hogy elindítom a játékot, és van kb 0-9 fps-esm, mert a proci 100%-on megy. Nem játékhiba, hanem win, de nem tudom mi lehet a gond, eddig nem csinált ilyet. Youtube-os videonál is kb ez a helyzet. Elvileg nem vírus csinálja. Tud vki ez ügyben segíteni? -
Plata #61559 Bazd,nem akarok csúnyán fogalmazni,de mi f.szt vársz ezektől a kurva ruszkiktól?Ruszkiktól jó munkát ne várj. -
Szakesz #61558 Azért én szeretném, ha te lennél az ellenséges arty. A túlélési esélyeim nagyban javulnának. :) -
Plata #61557 Ezért van az arty nem?
-
Szakesz #61556 Ugyanúgy nem fogod használni, mint a T30-at. Fölösleges megvenned. -
R3nton #61555 1 ember véleményére még nem adok majd ha leírják még 3en-4en