418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Szóval így?

"D:\Program Files\World of Tanks\WorldOfTanks.exe" -fullcore

Az idézőjel miatt kérdezem.
  • foxbat88fx
    nem azt sem szeretem :D néma vagyok, am viccet félretéve, sajna nem élek luxus körülmények között így zavarnék másokat a beszédemmel, pláne a baszott mély hangommal :D ezért szeretnék ilyen klánt, csak van :S nem az a lényeg nekem hogy nagy terület szerzés meg ilyenek, csak hogy néha együtt gameljek magyarokkal, de ha nem hát nem
  • Oddball29
    Az ellenség lehallgathat, éberség!
  • Krinyo
    lehet hogy ő a ventrit szereti
  • Met
    pont az a klán lényege, hogy TS-en tudtok egymásnak segíteni vagy segítséget kérni
  • Torzonborz
    "ja és olyan ahova nem kötelező a TS"

ezt szerintem akkor felejtsd is el.
  • Plata
    T10 heavy t9 med vagy td esetleg t8 arty kell általában a klán tagsághoz.Mert a klán csatákban mindenki fullosal megy.
  • foxbat88fx
    nem kell, magyar marad.
  • foxbat88fx
    kéne egy klán, de nem igazán találok :( pedig már jó lenne, ja és olyan ahova nem kötelező a TS. Kezdő nem vagyok, 3000.ik csatám lesz lassan, kiskorú se vagyok, használható tankjaim: KV, T-34-85, S-51, M4 Sherman, M26 Pershing, T-29, M10 Wolverine és holnaptól ugye T-50 majd késöbb T-50-2 :)

Ha valaki tud klánokat ajánlani, esetleg egy "klánvezető" olvassa ezt és bevenne klánba.... :) bármilyen ötleteket várok! Köszönöm! :)
  • hawkie22
    A kétmagos dologhoz lenne egy kérdésem. Addig tiszta, hogy a normál exe-hez kell beírni a -fullcore-t. A kérdés a következő: ha egyszer a launcherrel beállítottam, hogy magyar legyen a játék, akkor később a sima exe-vel indítva is magyarul fog indulni, nem kell hozzá a launcherrel indítani? Köszi
  • foxbat88fx
    jó lesz így is, kifagyni nem akarok :)
  • Rainbow15
    csak néha kifagy a játék, gondolom ezek miatt, mert régebben nem csinálta.
  • Rainbow15
    Jaja nálam is. A progival viszont 100 körül van mindegyik, nézd meg azt is.
  • paci600
    köszi
  • foxbat88fx
    jaja nekem is egész jó lett :) úgy 50%on mozog a kettes mag :D
  • Rainbow15
    Kirakod parancsikonnak az exét (nem a launcherét), jobb klikk, tulajdonságok, a célnál ott hagyod ami van, nyomsz egy space-t, és beírod: -fullcore

Nekem egész játszható lett a játék, 20fps lett a minimum :D
  • foxbat88fx
    MEGVAN! ez tényleg segít valamennyit :) hálám üldözni fog :D:D
  • Szakesz
    Igen.
  • paci600
    Sziasztok! Azt hallottam hogy holnap jön egy új patch. Megtudná mondani valaki hogy melyik lesz az?
  • foxbat88fx
    tudom, hülye vagyok! de hova kell beírni ezt a parancsikonba, addig vágom hogy jobb gomb és tulajdonságok. (asse tudom mi az az ítítúlz:) nagyon jól jönne nekem a két mag!!! :)
  • Rainbow15
    Worldoftanks.exe parancsikonjánál. Vagy pedig Easytoolz programmal, azzal is működik. Mindegyiket wot fórumon írták.
  • foxbat88fx
    neb@sz! így megy a két mag????? hogy kell ezt beállítani? ^.^
  • Rainbow15
    "...\World_of_Tanks\WorldOfTanks.exe -fullcore"
    Én így indítom, 2 mag van használva, nálam jobban fut. Mikor lesz már megoldva, hogy 2 magon fusson alapból? Vagy már meg van, csak nem vettem észre?
  • GrooveHero
    feltettem, használtam, nem volt semmi gond, már használom jó ideje. Aztán tegnap előtt meghülyült ez a szar:D
    De ennyire nem terhelheti a gépet ez a játék, mert máskor szokott lenni 70-110 fps-em.
  • pointer4
    Nem raktad fel azt a kijelzést, ami miatt a feje felett lebeg mindenkinek a hp-ja, meg a sérülés? Mert az mintha flash-lenne, és megfogja a gépet, ha fut a háttérben nálam a firefox.
  • Plata
    Na olyantól kérnék infót akinek már volt tapasztalata amerikai artyval,M41-et megéri lecserélni M12-re vagy sem?Mivel nem vagyok prémes így a pénz is szempont.
  • GrooveHero
    Amiket talált, azok már fent vannak pár napja, de azok nem vírusok, illetve illetve nod32 fix, szóval ezt tegnap tettem fel, direkt a vírusok miatt. De jobb nem lett. Szóval még ha azt törli is...jobb nem lesz sztem.
  • Plata
    Fel teszek 1000 kreditet arra hogy vírusos a géped.
  • GrooveHero
    hát játék közben a játék 100%-on, azért van kemény 10 fps-em, amúgy meg az svchost exe szokott, meg van vmi rendszer üresjárati...baromság...még a hang is szaggat a játékban, meg tökre be van lassulva az egész:S
  • Gunslinger
    Ez egyébként nagy hülyeség, ilyen összeesküvés elméleteket találnak ki állandóan a nem prémiumosok.
  • Rainbow15
    Nekem ma nagyon megy, kb 1000 Xp/csata, nem vesznek el a lövedékek az M6-al, és mindenkit szétlövök :) Hamarosan T29, de most elszóltam magam, biztos jönnek nekem is a 100 XP-s körök.
  • Plata
    Valaki azt mondta egyszer hoogy a csapat felosztásánál nézi hogy prém vagy nem prém felhasználó vagy-é,hogy a prémeknek kevesebb legyen a vesztes csata.Nincs kedvem visszakeresni rá.
  • Nohab
    Megnézted már feladatkezelővel, hogy mi terheli le a procit?
  • endrodiz
    Mostanában egyre többször gondolom úgy, hogy ez nem véletlen pechszéria... Amikor már csak kb. 10% xp hiányzik az új fejlesztésből, folyamatosan szopatós meccsekbe küld a "random". Néha az az érzésem, hogy ezt figyeli egy kicsi algoritmus... ;)
  • GrooveHero
    Sziasztok. Kb 2 hete olyan van a gépemmel, hogy elindítom a játékot, és van kb 0-9 fps-esm, mert a proci 100%-on megy. Nem játékhiba, hanem win, de nem tudom mi lehet a gond, eddig nem csinált ilyet. Youtube-os videonál is kb ez a helyzet. Elvileg nem vírus csinálja. Tud vki ez ügyben segíteni?
  • Plata
    Bazd,nem akarok csúnyán fogalmazni,de mi f.szt vársz ezektől a kurva ruszkiktól?Ruszkiktól jó munkát ne várj.
  • Szakesz
    Azért én szeretném, ha te lennél az ellenséges arty. A túlélési esélyeim nagyban javulnának. :)
  • Plata
    Ezért van az arty nem?
  • Szakesz
    Ugyanúgy nem fogod használni, mint a T30-at. Fölösleges megvenned.
  • R3nton
    1 ember véleményére még nem adok majd ha leírják még 3en-4en