418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #61714 Biztos megfogják próbálni páran a CW-t, de mivel papírtankok, nem hiszem hogy leválthatnák a T-54et ebben a beszáguldós szerepkörben.
T-54el ugyanúgy beszáguldasz, és az jóval többet kibír. -
Ohyner #61713 low tier csata volt a hetzerrel játszom mostanában és az összes gyors light tank rusholt -
R3nton #61712 igen de ha a scout tulajdonságai jók, akkor már adott esetben az is elég lehet, ha modnjuk 2 ilyen be tud száguldani az artykhoz és a mi artyjaink ki tudják szedni az ellenségeset -
lammaer #61711 Egy probléma van ezzel: amit egy T8 kibír és meg tud csinálni, azt egy T5-ben sokkal nagyobb erőfeszítéssel tudod elérni.
Szóval csodálkoznék ha ugyanolyan skillel (hiszen az nem változik) 2-3x jobban tudnál keresni egy olyan tankkal, ami szinifikánsan gyengébb de a javítási költsége igen hasonló.
De majd a gyakorlat megmutatja. Ne legyen igazam. -
Gunslinger #61710 30 sec? Mi volt ott? Annyi idő alatt az artyk sem nagyon töltenek be és céloznak, csak a picik. -
Gunslinger #61709 Áhh, kizárt sztem. T-50-2-vel t10-es csatában jó esetben kibírsz egy lövést, nagyon nagyon mázlista esetben kettőt mert mondjuk kapsz egy 0 sebzéses kritikált, egy T-54-el 10+ lövés kibírható, ha pattogós helyre lőnek, ami azért gyakran előfordul és nem mellesleg 320-at sebez az ágyúja átlagban, tehát az is jól jöhet ha flankelni kell valami heavyt, meg nem mindegy, hogy egy t8 arty két lövés vagy nyolc. Random csatában gyakran ráérsz elbíbelődni egy high tier artyval, mert esetlen és béna, de CW-n azért jó eséllyel bevédik őket, kettőt rálősz aztán leszed valaki. -
Ohyner #61708 Na az elcső meccs után el is ment a kevdem a mai játéktól tehát keresek új szórakozást, 30sec alatt -6 tankkal nyitott a "team" -
Nazarov77 #61707 Gonosz tank ez a T-50, belefutottam egy Leo és pz3 platoonba, leot 1x oldalba lőttem és ammo rackbe belehalt, utána a következő lövésem felgyújtotta a pz3at, még belelőttem egyet-kettőt aztán a pz3 dezertált :D -
Gunslinger #61706 Durván két-háromszor jobban lehet egy átlagos t5-el keresni prém nélkül. Abszolút t8 és nem fullos t9 med szint. -
R3nton #61705 gyakorlatilag akkor hosszútávon minimálisan de nyereséges. köszi. Szerintetek van rá esély, hogy CW-n átvegyék néha a tier9es medek scout szerepét? -
lammaer #61704 Kb T8-T9 medeket vedd alapul. Ha azokat prém nélkül fenn tudod tartani akkor ezeket is. Ha nem akkor....
Prémiummal ilyesmit tudtam művelni T50-2 / Chaffeval (20 meccs, eredények 10el osztva)
With Premium:
Average XP: 814
Average credit income: 13336
Average repair:6414
Average ammo cost: 965
Szóval, prém nélkül 550Xp-hez kb 9000 credit bevétel jön. -
VanDaal #61703 A tájékozatlanságuk akkor legyen az ő bajuk. Analfabétákkal nemigen lehet mit kezdeni. -
lammaer #61702 Ráadásul ha eszük lenne, a T50-el tolnák :) Messze a legjobb T4-es scout, azzal fun kigrindelni az 50k-t. -
R3nton #61701 Prem nélkül fenntarthatóak az új lightok? 9-10k a javítás+töltény ha jól emlékszem e körül írtátok, de kétlem, hogy ennyit hoznának mindig...gondolom vannak ilyen -3k vagy -4k körök... -
Gunslinger #61700 Csomóan azt sem olvassák el. Sztem a játékosok 90% akkor járt utoljára a hivatalos oldalon mikor regisztrált. -
Nazarov77 #61699 Még a launcheres hír se mindig, pl a legutóbbi 5xös szorzóról ugye volt launcheres hír, és voltak olyanok akik ott kérdezgették hogy "miért kapok ilyen sok xpt?" -
VanDaal #61698 Ezt már csak az átlag élettartamukból kiindulva sem tudnám megcáfolni :) Amúgy szerintem sok játékosnak az lehet az összes tájékozódása a várható újdonságokról, amit a képébe nyom a játék a launcher indítása után. -
lammaer #61697 Dettó, az M5 valami horror. Szereztem bele az elmúlt 1 hétben olyan 10K XP-t, de ki van zárva hogy 50Kt összeszedek vele. Első free XP használatom lesz mióta élesben van a játék (még a Lee-t meg a T1-et is végigtoltam free XP nélkül becsülettel, de az M5 az kizárt). -
Ohyner #61696 Nekem még hiányzik 20k a német csodáról, de az elmúlt napokban nem sok kedvem volt még játszani sem, nem hogy grindeljek. -
Megcsinálhatnák azt is, hogy az ágyú csöve beleakadjon a dolgokba. -
Nazarov77 #61694 azok buták hogy most kezdtek grindelni, én már 1 hete szívok a fos M5el, csak napi duplázót tolom ami néha 5 kört is jelent. -
VanDaal #61693 Én is láttam Type 59-et, meg egy csomó grindeló M5-öst meg Leót :D -
Ohyner #61692 HA csak új acountra jár akkor értelmetlen, mármint az itt lévőeknek. -
Gunslinger #61691 Nekem működik, egy csata erejére beléptem, első csatában már volt is egy Type 59. -
Nazarov77 #61690 Na 1. kör T-50el, M12 megerőszakolva, és már láttam type 59et :D -
R3nton #61689 jó én nem tudok csatlakozni, pedig a patchet már letöltötte, gondolom be van szarva a rendszer -
Gunslinger #61688 Jah, a SU-85 107-esének 2.3 sec volt a szűkülése és most 2.5 lett. A KV Zis-6-jához értelemszerűen nem nyúltak. -
Gunslinger #61687 Meg nem tudom észrevettétek-e, az új pályára becsempésztek egy lehetséges, de kissé puritán World of Battleships contentet is. ;-)
-
Gunslinger #61686 Az egy nagyon jó pálya lett, megkockáztatom, hogy talán idáig az egyik legjobb. -
Nazarov77 #61685 TDknél babráltak az adatokkal. -
Jerol #61684 Na most nem tudom hogy csak tooltipet nem javították, de nekem orosz fegyvereknél a célzási idő nem lett kevesebb, 107 mm ZiS-6-nál 3 sec mint régen. Másnál is így van? -
Nazarov77 #61683 Új crew hangok vannak elvileg, és már szidják is, kíváncsi vagyok magyar verzióval megint a régiket fogom hallani vagy most már újak lesznek. Ha tényleg rossz nem bánom a régit :D -
Kár, hogy ebből az update-ből csak az új map érdekel. -
Nazarov77 #61681 Gyorsan befejezték, 6.6nál meg szarakodtak még vagy másfél órát kitűzött határidő után. Na ennek örülök. -
Gunslinger #61680 Baromi gyorsan update-el, tök zsír, a kölykök még suliban vannak, valszeg azért. :-)
Mondjuk játszani nem igen fogok tudni, de amíg melózok felupdateli magát a háttérben a laptopra. :-) -
WaseK #61679 Megy a játék! -
foxbat88fx #61678 nekem már update-l :D 211.84MB a cumó -
A prémiumokat meghosszabbítják 1 nappal. -
brasco84 #61676 ó hogy kapnák be :( fél 2 kor jár le a prém, addig grindelni akartam.. na mindegy :( -
Nazarov77 #61675 13:00 körül.