418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Üdv emberek!

Lett egy elit tankom és azt mondja, hogy az azzal szerzett további tp-t szét lehet osztani. Azt hogy? Ott van a tankf ejlesztés hogy átvált de nem megy.
  • Adjunktus
    Azokat nem feltétlenül lehet csuklóból kivégezni.:D
  • Gunslinger
    A jó játékosokat nehezebb felrobbantani, az idiótákat meg könnyű lemészárolni.
  • Sunrider924
    Ezt esetleg kifejthetned, hogy mit is nem szeretsz/milyen az a jatek. Kivancsian varom.
  • Gunslinger
    Ehh bazze, a kvíz első kérdésére a válasz a naval cannon én meg annyit írtam, hogy armament, tuti nem fogják elfogadni, pedig tök gyors voltam. :-(
  • DoctorStryker
    Az Ólomkatonák szeretettel várnak minden Magyart. Többen már régóta együtt játszunk és törekszünk a csapatjátékra. Ha kezdő vagy még, akkor is szeretettel várunk, segítünk és meglátjuk mi lesz belőled! Felvételi követelmények: TeamSpeak3 használata, Csapatjátékra való hajlandóság, 18+ életkor.

http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500001561-_PB_/
  • WaseK
    A CW kész szenvedés mert visszapofáznak, ugye szakesz?:D
  • MEdievil
    Szerencsére pubon annyi a védelem hogy kiraknak egy táblát amire az van írva: lehetőleg ne öld hangosan az artykat mert megzavar az alvásban :)
  • Szakesz
    Néha összefutok intelligens, jó játékosokkal. Nem élvezem túlzottan azokat a csatákat.
  • pointer4
    Lehet a Tracer visszahozása, és az artyk számának maximalizálására nem is lesz szükség 1 hét mulva? :D Sőt, az artyk fognak sírni, hogy kell nekik vásárolható személyi testőr ? :D
  • Gunslinger
    Egyszerűbb lenne internet kapcsolathoz kötni, low IQ-val egyáltalán ne is netezzen. :-D
  • MEdievil
    Szerelmes vagyok!

Victory!
    Battle: Karelia 2011. szeptember 15. 15:02:33
    Vehicle: T-50
    Experience received: 2 582 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 15 507
    Battle Achievements: Top Gun

Hullanak az artyk mint a legyek :)))

• Sunrider924
    Az intelligencia ahoz kelett volna, hogy felfogja hogy pont nem a megfelelo szemelyt nacizza le, es ahoz hogy rajojjon ha mashol nem is itt a forumon tudok valaszolni omeltosaganak XD
    Amugy az egy dolog hogy kevesen maradnanak de akkor nem idiota meccsek lennenek, es elvezheto lenne ez a felkesz bugos sz...rkupac amit most jateknak hivunk.
  • Gunslinger
    Nálam jól működik.
  • VanDaal
    110-et? Lehet nem maradnának túl sokan :)
    Amúgy meg nem csodálom, hogy felháborít a levél, de szerintem az intelligenciának és a neveletlenségnek/ kultúrálatlanságnak nem sok köze van egymáshoz.
  • Sunrider924
    Oszinten? Minden forum/online aktivitas/jatek belepooldalara beraknam kotelezobe az IQ tesztet, es aki nem kepes megutni a 110-et az ne tudjon belepni....
  • Krinyo
    Mit vársz egy 14 évestől?
  • Rainbow15
    hívjatok meg majd engem is :D

amúgy nekem ritkán jön össze a lánctalp leszedése, bár én a lánctalpra célzok, nem a kerékre.
  • Sunrider924
    Nagy az isten allatkertje es alacsony a kerites:

Elozmeny
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=61470

Valasz
    Feladó: csőcse
    Elküldve: 2011. 09. 14. 17:17
    Tárgy: Retardált vagy ráadásul náci is gratula hozzá uncsi arc
    ....
    - mivel gondoltam ha mar az uriember megkinalt ezekkel a nemes szavakkal valaszolok neki-
    A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet!

Gratula kisocsi, vigasztaljon a tudat hogy egy dologrol elfeledkeztel, ezt a forumot nem te iranyitod, ha nem tetszik valakinek a velemenye lehet kulturaltan is valaszolni neki vagy ugy ahogy te csinaltad seggfej
  • maniac78
    Muszáj valamiből megélni. :)
  • Sippie
    azta, X-ezel is? Reunion, Terran conflict?
  • Szakesz
    Az univerzum megharagudott rád.
  • maniac78
    Ezt próbálom majd mindjárt ha lejön! De miért nem tud minden jól működni?
  • VanDaal
    Új rekord:

Vereség
    Csata: Karelia 2011. szeptember 15. 14:16:30
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 3 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8)
    Szerzett kredit: 0

Még jó, hogy minden peccsben javítják az ilyen beakadós bugokat...
    Konkrétan a bázis dombjáról nem sikerült lejönnöm, ráadásul olyan hülye szögben akadtam fent, hogy még aki arra járt, se tudtam lőni.
    A hab a tortán, hogy valami barom még bele is jött az álló tankomba, és még ÉN kapok büntetést. De jól ki van ez találva...
  • Gunslinger
    Nem tudod manuálisan frissíteni? Patch letölt, feltelepít, majd a kliensre bízni a többit.
  • maniac78
    Frissítés megszakítva!
    És akkor most mit csináljak?
  • Gunslinger
    Megnéztem, most nekem új frissítést tölt, valami 12 mega. Hivatalos fórumon megint sírt a sok nyomi az új hangok miatt, amik sztem jobbak, mint a régiek, lehet azokat veszik ki, míg a GUI-ban nem választható vagy éppen ezt a GUI-t rakták be. Én erre tippelek legalábbis.
  • maniac78
    Sikertelen csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz! Részletekért nézze meg a naplófájlt!
    Akkor mi a hiba?
  • Gunslinger
    3 órája megy már.
  • Szakesz
    Nem.
  • maniac78
    Még mindig frissítenek?
  • TDantes
    A lánctalp leszedés érdekes. Volt hogy AP-vel belelőttem egy tank kellős közepébe, erre nem sebzem, hanem leszakad a lánctalp.
    Újra lövök, erre lepattan.
    Újra, erre critical

Ő közben szintén lead három lövést, ami persze nekem igencsak fáj.

Na mindegy, ez a random faktor.
  • Szakesz
    Csak mint mindig. :)
  • Gunslinger
    Milyen német TD nerf? Pont hogy buffolták őket, ami durva nerfet kapott az a T25 AT és az pont nem német, hanem amcsi.
  • f24sg
    Amúgy a WG fórumon mekkora ellenvélemény-nyilvánítás és banhullám megy a medál miatt...
    Meg a német TD nerf...

"mindenki elégedett"
  • Egerwin
    KV-nál pont a hátsó lánckereket kell lőni, hogy leessen a lánc.
  • bardocz
    Benne vagyok, bár még gyári állapotú az egész, és folyamatosan veszítek vele, így az xp sem gyűlik elég gyorsa a jobb motorra, ágyúra,s tb.
  • lammaer
    Áh, nem kell így túlbonyolíani. Nerfet azér fog kapni mert német tank (csodálkoztam is hogy a patch2-ben buffolták. Érezték hogy nagyon szar lett volna az eredeti koncepcióban)
  • VanDaal
    Hát ez a T29... nálam új értelmet nyert az OP-ság

90 millis ágyút leszámítva hót stock tankkal:
    Győzelem!
    Csata: Abbey 2011. szeptember 15. 13:42:29
    Jármű: T29
    Szerzett tapasztalat: 2 124 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 33 919
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész

6 csatát mentem még csak vele, ez alatt 8 kill, 5 hősi kitüntetés, 83%-os túlélési arány.
    Ilyen statról nem is álmodtam volna :D

• Sippie
    Ha azt nézem hogy gyorsabb mint a Leo, jobb a fegyvere, több a HP-ja mint a PZIV-nek, és jobban is páncélozott mint a Leo, az nekem bőven elég arra hogy OP :D