418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #61794 Üdv emberek!
Lett egy elit tankom és azt mondja, hogy az azzal szerzett további tp-t szét lehet osztani. Azt hogy? Ott van a tankf ejlesztés hogy átvált de nem megy. -
Adjunktus #61793 Azokat nem feltétlenül lehet csuklóból kivégezni.:D -
Gunslinger #61792 A jó játékosokat nehezebb felrobbantani, az idiótákat meg könnyű lemészárolni. -
Sunrider924 #61791 Ezt esetleg kifejthetned, hogy mit is nem szeretsz/milyen az a jatek. Kivancsian varom. -
Gunslinger #61790 Ehh bazze, a kvíz első kérdésére a válasz a naval cannon én meg annyit írtam, hogy armament, tuti nem fogják elfogadni, pedig tök gyors voltam. :-( -
DoctorStryker #61789 Az Ólomkatonák szeretettel várnak minden Magyart. Többen már régóta együtt játszunk és törekszünk a csapatjátékra. Ha kezdő vagy még, akkor is szeretettel várunk, segítünk és meglátjuk mi lesz belőled! Felvételi követelmények: TeamSpeak3 használata, Csapatjátékra való hajlandóság, 18+ életkor.
http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500001561-_PB_/ -
WaseK #61788 A CW kész szenvedés mert visszapofáznak, ugye szakesz?:D -
Szerencsére pubon annyi a védelem hogy kiraknak egy táblát amire az van írva: lehetőleg ne öld hangosan az artykat mert megzavar az alvásban :) -
Szakesz #61786 Néha összefutok intelligens, jó játékosokkal. Nem élvezem túlzottan azokat a csatákat. -
Lehet a Tracer visszahozása, és az artyk számának maximalizálására nem is lesz szükség 1 hét mulva? :D Sőt, az artyk fognak sírni, hogy kell nekik vásárolható személyi testőr ? :D -
Gunslinger #61784 Egyszerűbb lenne internet kapcsolathoz kötni, low IQ-val egyáltalán ne is netezzen. :-D -
Szerelmes vagyok!
Victory!
Battle: Karelia 2011. szeptember 15. 15:02:33
Vehicle: T-50
Experience received: 2 582 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 15 507
Battle Achievements: Top Gun
Hullanak az artyk mint a legyek :)))
-
Sunrider924 #61782 Az intelligencia ahoz kelett volna, hogy felfogja hogy pont nem a megfelelo szemelyt nacizza le, es ahoz hogy rajojjon ha mashol nem is itt a forumon tudok valaszolni omeltosaganak XD
Amugy az egy dolog hogy kevesen maradnanak de akkor nem idiota meccsek lennenek, es elvezheto lenne ez a felkesz bugos sz...rkupac amit most jateknak hivunk. -
Gunslinger #61781 Nálam jól működik. -
VanDaal #61780 110-et? Lehet nem maradnának túl sokan :)
Amúgy meg nem csodálom, hogy felháborít a levél, de szerintem az intelligenciának és a neveletlenségnek/ kultúrálatlanságnak nem sok köze van egymáshoz. -
Sunrider924 #61779 Oszinten? Minden forum/online aktivitas/jatek belepooldalara beraknam kotelezobe az IQ tesztet, es aki nem kepes megutni a 110-et az ne tudjon belepni.... -
Mit vársz egy 14 évestől? -
Rainbow15 #61777 hívjatok meg majd engem is :D
amúgy nekem ritkán jön össze a lánctalp leszedése, bár én a lánctalpra célzok, nem a kerékre. -
Sunrider924 #61776 Nagy az isten allatkertje es alacsony a kerites:
Elozmeny
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=61470
Valasz
Feladó: csőcse
Elküldve: 2011. 09. 14. 17:17
Tárgy: Retardált vagy ráadásul náci is gratula hozzá uncsi arc
....
- mivel gondoltam ha mar az uriember megkinalt ezekkel a nemes szavakkal valaszolok neki-
A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet!
Gratula kisocsi, vigasztaljon a tudat hogy egy dologrol elfeledkeztel, ezt a forumot nem te iranyitod, ha nem tetszik valakinek a velemenye lehet kulturaltan is valaszolni neki vagy ugy ahogy te csinaltad seggfej -
Muszáj valamiből megélni. :) -
azta, X-ezel is? Reunion, Terran conflict? -
Szakesz #61773 Az univerzum megharagudott rád. -
Ezt próbálom majd mindjárt ha lejön! De miért nem tud minden jól működni? -
VanDaal #61771 Új rekord:
Vereség
Csata: Karelia 2011. szeptember 15. 14:16:30
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 3 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8)
Szerzett kredit: 0
Még jó, hogy minden peccsben javítják az ilyen beakadós bugokat...
Konkrétan a bázis dombjáról nem sikerült lejönnöm, ráadásul olyan hülye szögben akadtam fent, hogy még aki arra járt, se tudtam lőni.
A hab a tortán, hogy valami barom még bele is jött az álló tankomba, és még ÉN kapok büntetést. De jól ki van ez találva...
-
Gunslinger #61770 Nem tudod manuálisan frissíteni? Patch letölt, feltelepít, majd a kliensre bízni a többit. -
Frissítés megszakítva!
És akkor most mit csináljak? -
Gunslinger #61768 Megnéztem, most nekem új frissítést tölt, valami 12 mega. Hivatalos fórumon megint sírt a sok nyomi az új hangok miatt, amik sztem jobbak, mint a régiek, lehet azokat veszik ki, míg a GUI-ban nem választható vagy éppen ezt a GUI-t rakták be. Én erre tippelek legalábbis. -
Sikertelen csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz! Részletekért nézze meg a naplófájlt!
Akkor mi a hiba? -
Gunslinger #61766 3 órája megy már. -
Szakesz #61765 Nem. -
Még mindig frissítenek? -
TDantes #61763 A lánctalp leszedés érdekes. Volt hogy AP-vel belelőttem egy tank kellős közepébe, erre nem sebzem, hanem leszakad a lánctalp.
Újra lövök, erre lepattan.
Újra, erre critical
Ő közben szintén lead három lövést, ami persze nekem igencsak fáj.
Na mindegy, ez a random faktor. -
Szakesz #61762 Csak mint mindig. :) -
Gunslinger #61761 Milyen német TD nerf? Pont hogy buffolták őket, ami durva nerfet kapott az a T25 AT és az pont nem német, hanem amcsi. -
Amúgy a WG fórumon mekkora ellenvélemény-nyilvánítás és banhullám megy a medál miatt...
Meg a német TD nerf...
"mindenki elégedett"
-
Egerwin #61759 KV-nál pont a hátsó lánckereket kell lőni, hogy leessen a lánc. -
Benne vagyok, bár még gyári állapotú az egész, és folyamatosan veszítek vele, így az xp sem gyűlik elég gyorsa a jobb motorra, ágyúra,s tb. -
lammaer #61757 Áh, nem kell így túlbonyolíani. Nerfet azér fog kapni mert német tank (csodálkoztam is hogy a patch2-ben buffolták. Érezték hogy nagyon szar lett volna az eredeti koncepcióban) -
VanDaal #61756 Hát ez a T29... nálam új értelmet nyert az OP-ság 
90 millis ágyút leszámítva hót stock tankkal:
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. szeptember 15. 13:42:29
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 124 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 919
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
6 csatát mentem még csak vele, ez alatt 8 kill, 5 hősi kitüntetés, 83%-os túlélési arány.
Ilyen statról nem is álmodtam volna :D
-
Ha azt nézem hogy gyorsabb mint a Leo, jobb a fegyvere, több a HP-ja mint a PZIV-nek, és jobban is páncélozott mint a Leo, az nekem bőven elég arra hogy OP :D