418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A fordított ikonok? nálam is, majd javítják. -
SirArcheer #61833 De van mááásik.
Steel Fury igaz offline, de nincsenek artyk és minden messziről látszik.
-
Rainbow15 #61832 a kínai tank mennyire veszélyes? :) -
mondjuk azért a kis fos orosz arty se semmi ami sziklamögé is lazán belő.
Jah és rájöttem az amcsi 105-os valahogy baromira nem szereti a jagdpanthert. Első lövésem bounced off, na mondom jól kezdődik, azóta 10 csata alatt kb 4-5 lövés 0 sebzéssel ment a jagdpantherekre. Baromi érdekes. -
hellokitty92 #61830 El is felejtettem milyen jó ez az m6! Eddig 9 csatát mentem vele, abból 7-et elvesztettünk, olyan remek csapattársak voltak! 1 döntetlen és 1 győzelem. Hát nem fogom tudni átugrani, mint hittem, de legalább van 7 killem.
Természetesen majd mind tier 8-9 csata volt vele, igaz 2-ben tier 10-et is láttam!:O -
Szakesz #61829 Tank Ace vagy Tanki online már nem is számít?
-
Redmaster #61828 Másnál is előjött ez a hiba vagy csak nálam?
-
tankaljöttem #61827 ja igy van. -
Mert nincs más. Amúgy is az a probléma hogy egy kicsit több odafigyeléssel és kevésbé oroszos mentalitással egy tökéletes játék lehetne... -
SirArcheer #61825 De még egyikük sem törölte a JÁTÉKOT.
-
Mennyi frusztrált ember játszik :D -
tankaljöttem #61823 ezt kéne javitani és semmi gond nem lenne a játékkal:
Jelen pillanatban a legnagyobb bug a játékban a láthatósági/álcázási rendszerrel kapcsolatos – emiatt van, az, hogy a tankok néha a nyílt mezon is eltűnnek, a bokrokban bujkálókat még akkor sem lehet észrevenni ha lőnek vagy ha ott állunk mellettük 5 méterre (néha meg észrevenni őket).
Sajnos emiatt a szokottnál is gyakoribbak a kemperek, és az esetek többségében jobban megéri az elején védekezni és bokrokban bujkálni.
-
tankaljöttem #61822 :) :) -
Gerifinuccsi #61821 Igazából ha látok is nemcsak nézek akkor nem is írtam volna, ergo ez egyértelmű dolog :DDD De naa megesik az ilyen is :D Legalább lehülyézhettetek (hacsak burkoltam is) Lényeg, hogy köszönöm a közreműködést :D Már ittsem vagyok^^. -
hát bizony van amikor úgy érzem na most letolom minden tankkal a napi első duplát, aztán 3 csata után legszívesebben törölném a faszba a játékot :) -
tankaljöttem #61819 az álcarendszert miért nem akarják javitani ,hihetetlen hogy mennyire egy fos ,mert az hogy a t-34 el e-75 ös tankok ellen rak be az még elmegy ,de hogy az álcarendszer végett még azt az egy kibaszott %-os sebzést sem tudom bevinni neki az már fáj ,lőni akarok erre eltünik ,lövöm a helyét semmi ,aztán good nighte erre nem nagyon van már szükségem -
Gunslinger #61818 Hja, miután már segítettünk már nem kell segítenünk, aha, értjük. :-) -
Gerifinuccsi #61817 Elnéztem valamit :DDD Van ezígy szóval akkor nemkell segítenetek sem, magamtól rájöttem a válaszra... :D -
WaseK #61816 Tényleg. Csinál egy ezer- ezerötszáz kört T-50-el és megvan a megfelelő mennyiségű free xp :D -
Gunslinger #61815 Valójában csak megfelelő mennyiségű free xp kérdése. :-D Durván 100 ezerből meg is van. -
WaseK #61814 Pislogjál rá a fejlődési fára és látni fogod, hogy T-50-ből nehéz lesz IS-t csinálni majd :) -
Gunslinger #61813 T-50-el nem tudsz IS felé menni, az T-50-2-nél zsákutca. Tech treet meg kéne nézni. Jelenleg az út IS-hez T-46 -> T-28 -> KV -> KV-3/KV-1S -> IS. -
Gerifinuccsi #61812 Sziasztok!
Jelenleg T-46osom van is az IS nehéztankot pályázom meg. Merre lenne érdemes menni? T-28as vagy a T-50es felé? Melyikkel tudok gyorsabban fejlődni és több pénzt szerezni? Egyáltalán a tapasztaltabbak mit javasolnak? -
lammaer #61811 Majd a KV halomralövi utána :) -
KV meg a csiki-csuki :D Mire az kimegy meg vissza, körbekerüli a pz4 házastul :D -
lammaer #61809 Nem ér, én még mindig nemtok játszani a meló miatt. Tessék befejezni és csendben örülni :) -
tankaljöttem #61808 azért mert nem tudott kártyázni -
lexlutor #61807 -
Pillanatnyilag semennyi, a híd alatt alszunk. :D -
Szép munka Wolf! :) -
Na ezt még aztán befejeztem :)
Victory!
Battle: Prokhorovka 2011. szeptember 15. 15:39:54
Vehicle: T-50
Experience received: 1 144
Credits received: 22 924
Pedig csak scout voltam és amíg mindenki engem próbált szétlőni kapták az össztüzet a csapattól :D Ja meg az elején megöltem az egyik artyt a másikat pedig lesebeztem és valaki más fejezte be :) -
lammaer #61803 "KV-nál pont a hátsó lánckereket kell lőni, hogy leessen a lánc."
De szar, akkor csiki csukinál nem is lehet trackelni. Hát ez tök OP :) -
Gunslinger #61802 Ahhoz nem kell. -
SovereignXY #61801 Akkro elit tankal inkább gyűjtsek legyénységnek TP-t? Ahhoz csak nem kell arany :) -
Szakesz #61800 Nem. Nem erre gondoltam.
-
Rainbow15 #61799 mausból kevés van, azért találkozom csak IS7-el és E100-al? -
Gunslinger #61798 Arany kell hozzá. -
Szakesz #61797 Az előző két hozzászóló Adjunktus és Gunslinger volt még abban a percben. :) -
Szakesz #61796 Szerencsére az előző két hozzászóló röviden, tömören, lényegre törően megfogalmazta, amire elsősorban gondoltam, ezért nekem már nem szükséges tovább boncolgatni a témát. :) -
VanDaal #61795