418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Nem pont erre gondoltam, de érdekes vidi :D
  • DoctorStryker
    Még midnig nem érted.
    De ezt hogyan tudod meg egy public játékos statjából?
    Mindig megy mindenki a saját feje után,ott legkevésbé fognak hallgatni rád.

pl.:
    milyen az amikor az összes jó képességű ember elmegy bal oldalra és jobbra oldalt csak én megyek oda fogni.
    US T34l egy járműt sem tudok kilőni mert nem épp rejtőzködésre van kitalálva és az ágyúja is a legszarabb, illetve a papírpáncéljú. Ha egyszer ellövöm magam akkor 4-5 ember puffant rám egyszerre, mivel az összes sügért megfogja 3 tank mert nem mernek előremenni, lerohanni, én oldalamon meg átmasírozik az összes és behúzzák.

ettől fogva nem csak a k/dm romlik még a win/loss arányom is mert fogyatékosok a csapatom, és mivel random adja az embereket nem tudohatom mikor kerülök én a jó oldalra.
    Mivel addig nem vagyok klánba így állandó platton társam sincs.

• Gunslinger
    Ma még csak kétszer lőtt ki csapattárs a tankomból 8 csatából, szép lesz ez a nap.
  • TDantes
    Azért sok minden leszűrhető a statisztikából, de nem a győzelem/vereség arányból.

Az, hogy mennyit sebez csatánként, mennyi az átlag XP, meg azért a medálok is mutatnak valamit, bár persze mondjuk egy Witmann medál megszerzése sokszor a szerencsén múlik

De mondjuk ha valaki felderítő tankkal nyomja, ennek ellenére alig kap felderítő kitüntetést, akkor ott valami gubanc lehet
  • pointer4
    Ilyen lesz: :D
  • R3nton
    Olyan irtó nagy skill ehhez a játékhoz sztem nem kell, inkább taktika, mint reflex meg stb, ezrét egy klán csatában úgyis a parancsnokon meg a taktikán múlik a legtöbb
  • DoctorStryker
    Nem lehet ebben az embernek a statjáról megmondani, hogy milyen játékos.
    Ha csak statpaddingol?
    Anno Bf2ben voltak ilyen hasonló emberkék akik nem kicsit elferdítették a valóságot.
    Főleg pont a győzelem rátája nem rajta múlik, hanem egy csapatén többször volt olyan kör az embernek, hogy zsinórban 10* kikap mert olyan trágyák a csapattársak. A bázisunkon ott virít 2 piros pötty és miért van az hogy csak nekem jut eszembe hátramenni? Amikor villogtatok a minimapon meg nyomom az f7-t még ők hülyéznek le. Nyilván a T34-l sok esélyem van 2 T-54el szemben.

Lehet ugyan a statja csilli-villi de ha az ember csapatba nem tud játszani akkor mit kezdtek vele?

A statisztikák a való életben is a valóság elferdítése kiszínezése...

Egyedüli esély ha az embert kipróbálja az ember, nem egy alkalommal, senki se tudja állandóan hozni a 100% formáját.
  • VanDaal
    Az előbb egy stock DB-vel (3. csatám volt vele) egyedül lerendeztem egy 100%-os, hosszú 88-assal ellátott Tigrist úgy, hogy a fele hp-m megmaradt :) Már előre rettegek, mi lesz, ha majd én fogok a Tigrisben ülni :D
  • R3nton
    50%
  • R3nton
    Teljesen igazad van! De ami legkevésbé meg mutat valamit a játékos képességeiből az a győzelmi arány. Szerintem 5,% körül van nagyon sok embernek.
  • Ninju
    És ha nekem az a hobbim, h minden low HP-s ellenségre rálövök? Mondjuk csak azokra?
    Akkor mit mutat a K/D arány?
    Vagy ha van egy rakás confedarate kitüntetésem?

Önmagában nem lehet elmondani EGY statról sem, hogy megmutat valamit. Esetleg az átlag xp-ről. Értelemszerűen kompenzálva a prémiummal.
    ui: Prémiummal tolom béta óta és nem váltok free xp-t. Akkor most én melyik kategóriába tartozom? Akit ismerek és prémmel tolja azok közül senki sem váltott. prémium acc != free xp váltás !!!

• Pupuci
    Gratulálok! Hogy bírtad idegekkel?? Engem mindig olyanok közé tesz ez a sz.r, hogy Löwe-T29-T34-ojjektum-Panterek, TiggerII, stb..
  • Gunslinger
    Egy fenét.
  • lammaer
    Mer' te suicid rohangálós scout vagy :)
  • lammaer
    Magyarul: "szopatunk mert nem szeressük az artykat"

"Artyba arty playert" - téged kéne kilőni az artidból, nem az AP vagy HE skulót :)

Konstruktivan: én azt tenném bele amelyik nagyobbat szól (HE). Van feelingje amikor bújkál a ház mögött egy 20%-os med, azt odab@szol a ház sarkához egy 1850-es skulót (S51) és nézed a sárga feliratot hogy megölted.

Utána jó esetben még kapsz egy "köcsög arty" üzenetet is az illetőtől :)
  • Gunslinger
    Nekem nagyon hiányzik az a 12km/h a T-50 végéről.
  • lammaer
    Túl sikeresek voltak a tesztszeveren a T5 scoutok, a másotik béta patchben tolták fel a repair költségüket ennyire, valószinüleg hogy ne sírjon a sok arty player amikor a T5 scout invázió eltiporja őket.

Mondjuk, belegondolva, ha már választani kellett volna hogy nerfeljék-e a T5-öket vagy inkább nyomják fel a repair költséget, akkor ez utóbbira szavaztam volna.

Inkább legyen használható és drága mint szar de olcsó. Tény hogy aránytalan a repair költség növekedés, de ez volt a kisebbik rossz.

Amúgy a t-50 nagyon jól használható, fullosan gyakorlatilag ugyanaz mint a T-50-2, csak az ágyúból hiányzik a PEN amikor egy TigerP-t vagy egy Jtigert akarsz hátulról megrakni :)
    75mm az már nagyon necces.

Szóval, a T50 már adja a T50-2 feelinget, próbáld ki.
  • Eagle16
    Ez nem HP függő. Tier 8-as SPG-nek valami 20k a javítása és van kb. 600 HP-je...

Úgy állítják be ahogy akarják.
  • Looserke
    Na jó de a tier7es tigrisemek volt 9-10k a repair és annak 1450hpja volt.
  • Eagle16
    Azért ennyi, hogy nehogy sok legyen belőlük és az SPG-sek játékát egy picit is megnehezítsék...

Plusz ösztönöz arra, hogy ne halj meg az első percben, hanem próbálj okosan menni :)
  • Bmsrt
    3200 volt amikor lerobbantottak 0% ra ha jól emlékszem.
  • Looserke
    Köszi, akkor nem értem miért 10k a t5ös scoutok repair költsége, ráadásul hamar is halnak...
  • R3nton
    2-3k jaja
  • SovereignXY
    Köszönöm!
  • Eagle16
    A T-50-esé átlag 2k körül van.
  • Glo
    Arty-ba R.RO kell.
  • Looserke
    Akinek van T50-e meg tudná mondani mennyi a repair köl
    tsége? Csak mert a T50-2nek valami borzasztó drága t5 létére, asszem 10k körül.
  • patchaou
    Reggel 7 óta még nem volt az új map :(
  • SovereignXY
    ezt most magyarul is :)
  • Krinyo
    artyba arty playert
  • PetiPetiHUN
    De az alatt a fél perc alatt amíg a pályán töltök annyi lelkesedést öntök a csapatba hogy meg sem állnak 15 killig. :)
    Ha IS3-al vagy E jelű ételkiegészítőkkel kezdődik a lista csak egy gyors rohanás és 3 felderítéssel már jól jövök ki. Ha KV vagy Tiger van a lista elején akkor nekem is jut konc és azt próbálom is megszerezni. Volt olyan is egyszer (volt hol nem volt) hogy nálunk 2 M5 az ellennél 3 Lee platonba volt a top tank. A másik M5 7 killel zárt velem szemben meg a 3 Lee jött (azért túléltem ők nem).
    Csak az az érdekes hogy azzal a tankkal győzök legtöbbet ahol a legkevesebbet teszek a győzelemért, általába csak két komolyabb meccs közti levezető rohanásra használom.
  • SovereignXY
    ???
  • patchaou
    Leginkább semmi.
  • SovereignXY
    Mit mondtok artyba AP vagy HE?
  • lammaer
    Annyi van, hogy általában tudjuk az adott emberről (vagy megkérdezzük) hogy prémmel vagy prém nélkül játszik e.

Innentől kezdve egy sima 1.5x szorzót kell csak figyelembe venni (feltéve ha nem vagy annak az összeesküvéselméletnek a híve, amely szerint a prémiumosoknak kedvez a matchmaker meg a véletlenszám generátor. Mert bizony ilyen emberek is vannak).
  • R3nton
    ez nem call of duty tdm, ahol ha kiemelkedő teljesítményt nyújtasz nyer a csapat is, csapatjátékoknál mint ez vagy bf ha szar a csapatod meg vagy lőve hiába játszol akármilyen jól, a winrate nem tőled függ
  • R3nton
    Szerintem is max a K/D arányt lehet figyelembe venni, és az is csalóka lehet, mert akinek prem accja van folyamatosan kevesebbet megy stock tankokkal, vagy egyáltalán nem ha free xp-zik.
  • lammaer
    Ennyi kompromisszumot voltam hajlandó kötni winrate ügyében, sokat vitáztunk már róla. :)

Talán annyiban érzem icipicit elfogadhatóbbnak a winrate nézést magas tierben, mert ott általában azért ugye a felső harmadban üldögél az ember. Mig egy tier8 alattinál simán lehet a legalján :)

Ettől sztem a winrate még high tierben se lesz jobb mutatója az egyéni teljesitménynek mint az average XP, de icipicit jobb mint egy stuart esetében :)
  • TDantes
    Szerintem T8 fölött is lelehet szállni a winrateről. Lehetsz top tank, ha a csapat két perc alatt elhullik.
  • lammaer
    Ha a winamp kékhalált csinál XP-n, ott vmi komoly gond van a GÉPPEL.
    Még senkit nem hallottam panaszkodni arra hogy a winamp ilyen rosz minőségű cucc lenne, és otthoni/munkahelyi XPmen is az fut, már évek óta.