418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #62034 Az sztem még tegnapi, ha tegnap délután nem játszottál, akkor most tölthette le. Kiszedték megint az új crew hangokat. -
Orpheuslow #62033 mást nem tölt le 14 megával -
hüm. Nem is magyar a játék :D -
Orpheuslow #62031 Az a magyar lokalizációs fájl volt mert átállítottad magyarra a nyelvet
a löwénél csináltak valamit?mert akár győzök,akár vesztek,szaros huszonakárhányezer creditet ad csupán.. -
nekem letöltött valami 14 mega patchet még most az előbb -
Gunslinger #62029 Milyen javítás? -
VanDaal #62028 Hú de kezd tele lenni a puttonyom a fogyatékosokkal...
Vereség
Csata: Siegfried Line 2011. szeptember 16. 13:48:43
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 865
Szerzett kredit: 27 286
Csatában elért Achievement: Top Gun
Az egész nyomorult csapat arra nem volt képes, hogy az egy szem szerencsétlen arty-jukat levadássza. -
Tudja valaki mi volt ez a mai javítás? -
brasco84 #62026
azért ez így elég izmos xp, pfff... szoros volt :D -
Akkor felsőoktatásbeliek, akik kihagyják az előadást. Kétlem hogy sok ember játszana melóból -
endrodiz #62024 na, igen. DE/DU elég fos szokott lenni a csapatmunka és az egyéni teljesítmény is hagy némi kívánni valót maga után.... -
Gunslinger #62023 Pont hogy a tini ratyik napközben iskolából neccesen tolják, nyáron inkább ez volt. -
Mivel este hazaérnek a melóból az emberek, napközben meg csak a tini ratyik játszanak
-
VanDaal #62021 Kezdem azt hinni, hogy ennek tényleg köze lehet hozzá :) össz-vissz 2 tankommal teljesítek viszonylag jól mostanában, mindkettő elég új, az összes többi meg közeleg a befejezéshez. -
VanDaal #62020 Általában nekem is este szokott rosszabbul menni, bár olyankor akkor is, mikor kipihent lennék egyébként :) de mostanában szinte mindig az ágyúcső rossz végére kerülök... -
Khaosz5 #62019 Hány farmolos tankot érdemes tartani prémiummal ?
Nekem framra lesz a IS meg S-51.
Vagy még ha kell tudom tolni farmra mellé a Tiger P-t, vagy elindulok T29 irányába.
Nekem még a T29 tetszik mert sokkal több pénzt hoz mit a IS. -
Khaosz5 #62018 Este akarom mondani. -
endrodiz #62017 Látod, én meg két napja nyerek... igaz ma még csak 2 kört mentem 3601-el, első egy ezres(dupla), a másik egy 9xx XP-s kör. És tegnap is ez ment. Valszeg, mert nincs küszöbön álló fejlesztésem... :) -
Khaosz5 #62016 Nekem inkább beste jönnek a vereségek. Akkor fáradtabb vagyok és nem tudok annyira összpontosítani. -
VanDaal #62015 Az utóbbi két napban kb 50 catából 20-al több volt a vereségeim száma a győzelmeimnél. Persze ezek közül jónéhányszor szarul játszottam én is, de azért nem ennyiszer... És akár mit csinálok, ha megszakadok is, akkor is csak vereség, vereség, vereség 
-
Oddball29 #62014 Eddig letoltam vele kb. 60 meccset, csak a sajátomat láttam. Végül a könnyebb páncélzatú toronnyal és az M1A2-vel tolom, mert idegesít az a sok kis rohangáló izé... -
Gunslinger #62013 Izgi, még egy darabbal nem találkoztam, teszt szerver alatt is csak egyel vagy kettővel 100+ csata alatt. -
SovereignXY #62012 Azért az jó lenne ha a legénységnek megfelelően változna a tank statja. Mármint kiírná, hogy aktuálisan mennyi is. -
Oddball29 #62011 Leteszteltük az M4A3E2-őt az L/56-os 88-as ellen. Nincs meglepetés, kb. az a határa, amit stabilan kibír a test szemből (126 mm effektív maximális kompenzációval). Beforgatás nélkül 100-ról átlag 3-ből 2-őt megfog a teknő és a homlokpáncél is. Nyugodtan be lehet forgatni, a test oldala éles szögből ugyanarra immúnis. -
lammaer #62010 És magasabb tierű tankokon (tehát amiket nem lépsz át hamar) szerintem megéri az a +25%, legalább a loaderre és a gunnerre ha nagyon szűkében vagy.
Ja, és fontos infó: amilyen statokat a tankok adatlapjain látsz (pl max sebesség) 100%-os legénységre (+ ventillátorra + csokira) értendő. Vagyis még a 100%os legénység se hozza azt a maximumot amit az adatlapon látsz, olyan 10-15%al alatta lesz.
(csoki+ventri nem biztos, de tudom hogy +2 extra cucc minimum kell hogy elérd a max értéket). -
lammaer #62009 Egy 60%os töltő pontosan 10% tölt gyorsabban mint egy 50% os :) -
lammaer #62008 Nem azt mondtam hogy nem lehet egy csatába kerülni.
Azt mondom, hogy ennek még semmilyen statpadding értéke nincs. Ez a legelső szükséges lépés, de ettől a statotokkal semmiféle padding nem lesz.
Tessék: tegyük fel paddolni akarod a KD-det stuartban (mert szégyenled, nézd pl az enyém :D ha égést akarsz látni).
Összeszedsz 2-3 havert, ők is jönnek stuartban. Összebeszéltek, nyomjátok egyszerre a gombot. Bejö az esély, te egy oldalra kerülsz, ők 3-an a másikra.
Legyen himmelsdorf.
Namost: hogy garantálod hogy csak te futsz össze velük, hogy mindhármat megölhesd csak és kizárólag te. Mivel rajtatok kivül 11 ember vadászik rád és 13 a haverjaidra :)
Értelmetlen, nem effektiv és nem is működik. Nagyob tierrel meg végképp nem. -
SovereignXY #62007 A legénység midne egyes százaélka ad egy kis pluszt a tankhoz - teszem ezt 60% töltő mennyivel tölt gyorsabban mint egy 50es - evgy pedig el kell érnie a következő fokozatot. 75%.
És ha igen megéri venni 20k-ért alap 75%-ost? -
Wlanseraf #62006 Adott tank-al a csata/damage... ami talán mutat valamit.. talán:) mert tul sok a random dolog és hogy mennyire rakja az ember szopó ágra az ember.. -
DoctorStryker #62005 Már többször is előfordult, hogy 2-3 platoon is egyszerre indította el a játékot mivel tierbe azonosak vagyunk így nagy százalékba összesorsolt minket vagy egy oldalra vagy ellenségként.
Meg lehet oldani. -
lammaer #62004 Elég értelmetlennek hangzik. Eleve nem tudod garantálni hogy csak ti ketten futtok össze. És ha mégis, akkor óriási erőfeszítéssel az egyikőtök szerzett egyetlen killt (a másik meg ugye szerzett egy destroyedet). Ugyaezt megcsinálod összebeszélés nélkül.
Winrate-t paddolni meg lehetetlen :)
-
SovereignXY #62003 Ez gyakori vagy csekn én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy 3 perc után az állás 2-12 az ellen javára? Ma sztem a fele ilyen volt a csatáknak. A többiben meg "kiélezett küzdeélemben" kentek el a csapatom. -
Nazarov77 #62002 Amúgy annyira nem pontatlan, jó eséllyel eltalálom a távoli célokat. -
Nazarov77 #62001 Mindenféleképpen 150es javasolt hozzá annak az a lényege, ha 128as ágyút akarsz használni akkor Mausra kellett volna menni. Én jó köröket megyek az E-100al, amit nem visz szemből azt HEvel meglövöm de amúgy jó helyre célozva ( és nem 500 méterről lőve ) átviszi a maust is a lower hullnál meg torony szélén is néha. Pl clan waron egyedül maradtam 2 maus ellen himmelsdorf egyik utcáján, és a 2 100%os mausból egyiket kilőttem a másikat meg 75%ra lesebeztem, buták voltak hogy rám nyomultak :D -
Ahogy átnéztem az adatait a csöveknek, egyik Himmelsdorf-ra a másik Malinovkára való. Játékstílustól függő :D -
garaib #61999 Sziasztok!
Akinek van E-100 tankja, az melyik ágyúval használja?
A nagy kaliberű ágyú AP lőszerrel szenved a vastagbőrű tankok ellen, messzire pontatlan viszont ha betalál, akkor nagyot üt.
A kisebb kaliberű ágyúnak jobb az átütése, pontos, viszont kisebb az átlag sebzése, de akkor már a Maus sokkal jobb ehhez az ágyúhoz.
Üdv,
-
Gunslinger #61998 Nagy klánok kiállítanak 2-3 fullos companyt, amiket összesorsol a játék és utána úgy vezénylik le a csatát, ahogy akarják. -
Nazarov77 #61997 Na a Q9es kvíz kérdéssel nyertem 500 goldot :P
Tudtam hogy ezzel nyerni fogok mert mikor kijött a 6.7 az összes új tanknak elolvastam az adatlapján lévő leírást a tankról és a kérdésnél egyből beugrott hogy a Jumbo shermanról volt szó :D -
DoctorStryker #61996 meg lehet oldani összebeszélnek az egyszerre indulással azonos tierű tankok nekünk 8-ból 2 nem sikerült de legtöbbször összesorsolt és az ellenséges oldalra rakott.
Megbeszélés kérdése az egész, de ugyan ez szakaszban is megy. -
lammaer #61995 "Ha csak statpaddingol?"
Ebben a játékban hogy lehet statpaddingolni? Mert ugye BF-ben ehhez speciális szerver kellett (pistol / knife only) vagyelbújni vkivel a sarokba és egymást öldösni.
Itt egyiket se tudod megtenni.