418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
párhuzamosan nyomjad nyugodtan, nemgáz az a med ág, de majd Tier9-10 csatáknál ha spotolni kell az ellenfelet azt elvileg neked kéne. Amúgy nincs azzal baj, nem kell leállni lődözni, spotolsz fedezékbe bújsz, a többiek meg kiszedik. -
Oddball29 #62073 Mehetsz éppen velük, de akkor a saját támadásod nem az ő irányukból érdemes végrehajtani, hanem máshonnan, ha van rá lehetőség, oldalról/hátulról. Közéjük hajtani, összezavarni őket, menetből osztani, stb. -
MitsuMishi #62072 Az a sok xp grindelés a semmiért... >.> Akkor váltok KV-ra -
Oddball29 #62071 Olyan medet, ami nem megy legalább 55-el és nem fordul 40 fokot másodpercenként lényegi sebességvesztés nélkül egyszerűen pazarlás scoutolásra használni. Ingyenfrag a kampereknek és az artiknak. -
TDantes #62070 Ma úgy látom rátettek a szopóágra. Hogy minden csatám tökéletes kudarc, azért az már valami -
Szakesz #62069 Ha a heavykkel akarsz együtt mozogni, akkor lehet nem ártana. :) -
MitsuMishi #62068 Akkor a T-54-gyel scoutolni kéne? Én azt nagyon nem akarok :/ Én azt szeretem hogy vegyesen megyünk a heavykkel és osztjuk az áldást.De nem akarok A-20-asként fél perc alatt meghalni :D. Akkor váltsak inkább heavy ágra? -
endrodiz #62067 persze, értelek, de egy T-54 nem rogy meg egy lövéstől, mint egy light tank (gondolom)
a T-34-85 pedig nagyon jó cucc, csak kissé lassú a scoutoláshoz..
egyébként most egy KV-1Sem van, megy egy T-34-85, meg VK3601, ami kb. egy hét múlva Tigris lesz és egy M4A3E8, de éppen most tervezekvenni M4-et, hogy M6 fele indulhassak. tehát... :) -
ha nem kedveled a műfajt jobban teszed ha váltassz heavyre, vagy TD-re. Ha T-54 leszel akkor is a te feladatod lenne a scoutolás, nem a 10-el robogó mausé. -
elméletileg a Hydro egy korlátozott darabszámú prototípus volt, hidraulikus erőátvitellel. -
endrodiz #62064 nagy tévedés :))
anno A20-al nagy ramazurikat csináltam az ellenség hátában, de alapvetően nem kedvelem a műfajt.
meddel és heavyvel megyek és nem mások mögött, hanem másokkal. vagy maradok hátul védekezni és nem adom olcsón az irhámat... :) -
pont erre céloztam én is -
defenzív játékhoz nem pont med vonalat kéne fejleszteni.
A 100 milis jó, amíg nem távolra akarsz lőni vele, mert kibaszott pontatlan nagy távra. Nekem legalábbis -
Szakesz #62061 Szóval te az a fajta játékos vagy, aki bár light vagy közepes tankkal játszik, de a Mausom seggében bujkál a felderítés helyett. :) -
brasco84 #62060 nem a med ágra értettem, tisztában vagyok ezzel, bár valszeg ő a med felé megy tovább. -
endrodiz #62059 Egyébként én úgy döntöm el ezt a kérdést, hogy kiszámolom mennyi a percenként okozható sebzés és ha nincs nagy különbség, akkor a nagyobb pen nyert. a töltési sebességhez pedig állítom a fedezékbe bújkálás idejét... -
Gunslinger #62058 Ez nem igaz, a 100mm D-10T a T-34-85-ön a leglassabb, az összes többi meden egyre nagyobb a tűzgyorsasága, meg ne a heavykkel hasonlítsd össze. -
bgabor #62057 Én is a 100-assal használom, a töltésgyorsító csak 200k-rá, és azzal lehet nyerni kb 0,7 másodpercet a töltésnél. Sajnos a rossz matchmaking miatt gyakran lesznek irreálisan magas tierő ellenfeleid, akik ellen kelleni fog a 100-as ágyú. A 85mm BM nagyon jó löveg, de 30-al kissebb a penetrationja mint a 100-asnak, ami azért jelentős különbség. -
brasco84 #62056 nekem pár nap és meglesz a kv-13, de most nézegetem az ágyúkat, szarabb lesz mint a 34-85 ön a 100 as :( de legalább jobb az armor meg a hp :) -
MitsuMishi #62055 Köszi szépen a segitségeteket :) -
endrodiz #62054 egyébként biztos sokat számít a játékstílus. én defenzív játékos vagyok, nem szoktam rusholni. sokszor találkozom félig lesebzett nagyvaddal, akkor pedig jól jön, ha nagyot "üt" a fegyver. -
TDantes #62053 Vereség
Csata: Ruinberg 2011. szeptember 16. 16:23:34
Jármű: T28
Szerzett tapasztalat: 193 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 22)
Szerzett kredit: 0
Jó csata volt mi? -
endrodiz #62052 fedezékbe kell vonulni. Amúgy kárpótol a hatása. Sok mindent le lehet vele lőni... -
Gunslinger #62051 De. A T-34-85-re én még a nagyobbik 85mm-est javaslom és majd csak T-43-tól a D-10T-t. -
brasco84 #62050 én is ezt használom a 34-85ön, ez a legjobb rá, mi számít lassúnak? 100% os crew mellett nem lassú, amúgy ennél már csak lassabb lesz más tankokon a nagyobb ágyú :) -
MitsuMishi #62049 Nem gáz a lassú töltés? -
endrodiz #62048 100mm D10T nekem nagyon bejött és a magasabb pen miatt is igencsak ajánlott, mivel sokszor rak be T9-ek ellen... -
MitsuMishi #62047 Egy T-34-85-ösre melyik a legjobb löveg? melyik fejlesszem ki? Köszi a segitséget -
Oddball29 #62046 Rammer-stab-ventillátor/gun laying drive -
Negritis #62045 nekem azért még vannak kérdőjelek :D
pl a teljes új német tankok
-
de a historical battle-ket már várom :D
és remélem lassan elérek arra a pontra ahol company battle-be is tok hasznos lenni :D -
lexlutor #62044 kosz! -
Gunslinger #62043 A SU-85(I) az elvileg a SU-76(I) helyett lesz, a PzIV Hydro-ról meg még ennyit sem tudni, hogy prém tank lesz-e vagy micsoda. -
lexlutor #62042 hmm.. nezegetem ezt a release plant.. van meg benne erre az evre ket tank, amit nem tudok hova tenni:
tank destroyer SU-85 (I) - Q4 2011;
medium tank PzKpfwIV Hydraulic - Q4 2011;
ugyanis, en ezeket valahogy marhara nem talalom a full tech treen. most csak en vagyok vak? -
Szakesz #62041 Egyre érdekesebb elméletek látnak napvilágot. Elképesztő. :) -
Használati utasítás a francia tankokhoz. -
Taxis fagolyós ülésvédő -
Desmodromic #62038 Patton alakú illatosító a visszapillantóra! -
Rue East #62037 medekhez milyen felszerelést ajánlotok, (most konkrétan E8 Sherman)
-
tényleg, most hogy mondod megint a régi van. thx -
najó a jagdpanther egy bugos lófasz. Tegnap az amcsi 105-el nem tudtam sebezni most a KV 107ese okoz 0 sebsézeket rajta. Vicc