418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kaleun #62154 Milyen ez a Type 59? Nem mintha lenne rá pénzem... -
Ruszki náci vagy azért :D -
lammaer #62152 Sajnos de :) Orosz ágyúnerfre reagáltam, te meg egyből ugrottál :D -
Gunslinger #62151 Muhahahaha -
Sajnos nem -
Gunslinger #62149 Az hagyján, de valami új szovjet "mind control device-uk" is lehet, mert ugyan az E-széria tankjain nem nerfeltek, de mikor t9-10 csatában látok nálunk E-75-öt vagy E-100-at és a másik oldalon valami értelmes tank van egyből tudom, hogy mi fogunk veszteni és surprise, surprise, az esetek 80%-ban így is van. Ott ül egy csomó játékos az OP vackaikban és nem tudják hogy kell vele játszani, mikor még csak KT meg VK45 volt valahogy tudtak velük bánni a népek, de amióta kijött az E-75, E-50 meg E-100 azóta mintha megfordulni látszik a tendencia, hogy a németekkel játszók most pont úgy viselkednek, mint a korábban leszólt ruszki noobok az IS-4-ben. Elképesztő. -
lammaer #62148 Látom besétáltál a csapdába :) -
Mit vártál a ruszkiktól? -
Khaosz5 #62146 EZ VK3001 P elég ratyi egy tank.. Remélem a Tiger P jobb lesz. -
lammaer #62145 Rohad komcsi szemét devek, bezzeg a ruszki tankokhoz nem nyúlnak, csak a németet nerfelik mindig. Büdös sztálinbérencek! -
Gunslinger #62144 Néhánynak igen. -
A szovjet ágyuk értékeit most rontották a 6.7 patch-ban?
-
lammaer #62142 Kiosztottam a mai darwin díjat. És valóban, igen hamar kivonta magát a csapat génálományából...
-
lammaer #62141 Csőőőrikeeeee ROFL :) -
Csőrike az eszed tokja, az a kengyelfutó gyalogkakukk... 
-
Addig beszerzek egy hólapátot ha netán megint a garázsban esne a hó :) -
Hmm, ha már dudálás, gondolom, lesz csörike hang (beep-beep) kb. az összes scout ezt fogja tolni:) vagy a hazárd megye lordjaiból a dudálást:) -
lammaer #62137 Most nézem.. nem launcherből patcheltél... csak hangosan gondolkodom, de lehet hogy US patchet dobtál fel, és azért megy az US szerverre a cuccod. Teszteld le egy friss EUs accal. -
lammaer #62136 Javasolnék egy support ticket nyitást. Ha kell angol segítség szólj. Vmit nagyon elkfeélhettek, és vmilyen oknál fogva az US szerver helyett az EU szerveren kapcsoltak le (bár ez egy régi sztori, tudtomal nem volt ilyen már jó ideje).
Esetleg próbálj meg belépni egy frissen létrehozott EUs accal. Ha nem megy, akkor a kliensed vmiért az USre akar menni. -
Adjunktus #62135 Azért több mint 7k csatát lenyomtam ezen.Nem most raktam fel a játékot.
Eddig nem volt gáz.Mondjuk a launcher már régóta nem működik.De ez csak most jött elő. -
Nazarov77 #62134 Marsh / Swamp map will feature Jungles actually.
AJJJAJ, gondoljunk csak bele Murovankán milyen a magic forest, nem akarom tudni hogy egy dzsungel milyen lesz, az ellenséget akkor veszed észre mikor neki mész, de akkor se mindig, csak nem fogod érteni miért nem tudsz tovább menni :D -
Nazarov77 #62133 Hát én úgy gondoltam hogy 7.0 októberben jön és majd novemberben a franciák hát ennyit az Autumukról amit overlord mondogatott a francia tankokról báár még november végén jöhet ami kizárt dolog, szerintem december eleje lesz belőle. A 2. német TD ág meg a karácsonyi ajándék :D -
foxbat88fx #62132 Ki kellett választani hogy melyik szerverről vagy...
ezt megtetted? mert azt írja: felfüggesztett fiók, mert nem választottál! -
Gunslinger #62131 Launcherről updateltél vagy leszedted valahonnan? Lehet, hogy nem jó klienshez való az update. Sztem szedd le a teljes klienst újra, ha utána sem megy, akkor írj a supportnak. -
Adjunktus #62130 Lenne itt egy kis probléma.
A legújabb patch leszedése után a "Your account has been suspended.Reason:This account has been locked on the non-selected server due to your selection during the split into USA/EU server."üzenet jött folyton.
Uninstall.Újratelepít.tuti EU kliens.Megint ez a duma.A launcher nem indul el.csak forog az a kurva fogaskerék,de semmi nem történik.a sima exe-vel meg a log in után megint a fenti szöveg jön.
mi a fasz ez?mit csináljak?
-
VanDaal #62129 Pont ezért nem is számítottam rá városi jellegű pályán. De ma kétszer voltam ott top tank, és mindkétszer arty lőtt ki, mindkétszer házak közül. És az egyik kört sikerült is elbukni, hiába csináltam top gunt, és hiába volt már csak 2 ellenség addigra. -
Gunslinger #62128 Alap hp 560, a többi korrekt. 107mm vagy 152mm-es ágyúig nem szabad feltenni a nagy tornyot, hiába van kifejlesztve. -
Gunslinger #62127 Már áprilisban karácsonyra ígérték, szal tartják az ütemtervet. -
Több lessz a HP-d is. Alap toronnyal asszem 540, a másikkal pedig 660. Igaz lassabban fordul, dee meg lehet szokni. Addig amíg nincs meg a nagyobb ágyú is, szerintebb jobb a kis torony. -
hellokitty92 #62125 Overlord said...
Note! French tanks will be added in 7.1 which is planned for Q4 2011.
September 16, 2011 7:29 PM
Hát úgy tűnik ez lesz majd a karácsonyi(szvsz újévi) patch: 7.1
Kiváncsi leszek h a Q4-be beigért tankok közül mi lesz benne a franciák mellet...:O Nem számítok túl sok mindenre... -
Gunslinger #62124 Mert a top ágyúkat csak arra lehet rárakni. -
Gunslinger #62123 Jaj megvan, a 45 random győztesben vagyok benne és az csak 250 aranyat ért.
A fórumról Nazarov bekerült a győztesek közé, gratula neki. Durva, hogy a 6. kérdésre senki sem tudta a választ.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/57004-twitter-quiz-winners/page__pid__907668__st__60#entry907668 -
Most vettem egy KV-t. Nézem, hogy lehet rá KV-2-es tornyot szerelni, ám a fejlesztési fa szerint a KV2 torony rosszabb, mint a sima... Van valami rejtett adottsága, vagy miért érdemes egyáltalán kifejleszteni? A súlya miatt??? -
Gunslinger #62121 Kaptam 250 aranyat és nem tudom miért. Meg lehet már nézni a tegnapi kvíz eredményeket valahol, mert nem találom, viszont ott egy helyes válasz 500 aranyat ért. Totál tanácstalan vagyok. -
Wasp91 #62120 "Vehicle customization: camos and horn sounds" 

-
Oddball29 #62119 Tracer azért nem lesz, mert a végén még fenntarthatóvá válnának a high tier tankok. Nekik dolgozik a rendszer azzal, Ha elfüstölsz az arty miatt, anélkül, hogy rakást sebeztél volna. -
R3nton #62118 jaja, kevesebbet kell játszani vele azt csókolom:D -
Plata #62117 Nemtom mit vártok ezektől a buzi ruszkiktól,nemfognak megváltozni,pénz az első minőség az utolsó.Minőséget együtt emlegetni az oroszokkal,lol.Nem is ismerik ezt a szót,vagy legalábbis a jelentését nem ismerik.
-
R3nton #62116 hogyne ígérték volna, amikor kivették a tracert azt ígérték néhány nap, később a következő patch lett, azóta várjuk. Tényleg erre nem tudok már mást mondani, hiába ingyenes a játék sokan fizetnek érte, és a fejlesztőknek úgy látszik vastag a bőr a képükön....7.0 köszönjük ja és már várjuk a következő "operation beetetést" is első kör 5x szorzójával együtt. Köszönjük! -
Oddball29 #62115 Ott pedig nem is olyan égető, hiszen a házak közé alig lőnek be.