418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Na meg is van a lánctalp Caffeere, nem is volt akkora szenvedés, jó körök voltak, 5 kör alatt meglett 4600 xp :P
  • VanDaal
    Mindig ezt csinálja... Nekem is a stock T29-emet meg a DB-met folyamatosan pakolja tier9-10-es csaták legaljára, ahol sajnos az embernek nem sok kihatása van a végkimenetelre.
  • Nazarov77
    Már annyi, kaptam egy csapatot akiknek a fele elhullott 2 perc után, imádom az ilyet.
  • Stuko
    Üdv!
    KV után KV3, v. a KV1S jobb-e?
  • VanDaal
    Majd pár körön keresztül kapsz néhány noob top tiert, aztán annyi is a szép sorozatnak :D
  • Nazarov77
    Viszont az M5 borzalmas vereség hullámai után felüdülés a Chaffee még ilyen lassan is tudok ölni meg érvényesülni :D
    4 csata 4 győzelem :D
  • bgabor
    Az azért jó, mert ki tudod próbálni a következő patch fejlesztéseit, és mivel állandó tízszeres szorzó van XP-re és kreditre is, villámgyorsan el tudsz érni bármit.
  • Gunslinger
    Bármit.
  • Rainbow15
    Értem. És az mire jó, bármelyik tankot ki tudom próbálni? Vagy csak a köv. update?
  • Gunslinger
    Most éppen sehogy.
  • Rainbow15
    A teszt szerverre hogyan tudok felmenni?
  • lammaer
    Viszont a kettőt nem tudod egyszerre kihasználni. Vagy lősz, vagy leselkedsz :)
  • VanDaal
    Idővel ki fogom próbálni mindkettőt, elvégre farmolásból sosem elég :) Csak azt furcsálom, hogy bár kifejezetten nem figyeltem, de teszt óta mintha nem is láttam volna Jumbót csatában.
  • Nazarov77
    Ja jó kis ágyúja van, meg látótávja ami pont hogy előny egy scoutnál. 2. torony modelljét persze kicseréltem az alapéra :D
  • lammaer
    Mondjuk fullosan se lesz az az igazi scout. Viszont az ágyúja kompenzálja ezt. Mini patton lesz belőle :)
  • Nazarov77
    Hát a T-50 nagyon OPra sikerült de ez várható volt hiszen orosz tank, Westfielden beszambáztam az ellenséges bázisba, kiszedtem egy T-34et, Pz3at, SU-85Bt, és egy másik Pz3at lesebeztem.

Pz4 ha egyedül van sima ügy, shermanokat is ki lehet csinálni, sőt még a papír T20at is :D
  • Nazarov77
    Beszarok milyen lassú, 30-35km/h-val megy átlagosan, és nagyon lassan "gyorsul" O.o
  • bgabor
    Hát az E8 eddig a legjobb med, amivel játszottam(Tier7-ig az összes volt már). Nem gondolnád, mert a számok alapján sokkal rosszabbnak tűnik a többi azonos tierű mednél, de ezek félrevezetőek.

A Jumbo Sherman viszont ugyanazokat a fegyvereket tudja alkalmazni, mint az E8, csak éppen brutálisan vastag a páncélzata. Valójában a páncélzata minden Tier6-os tanknál jobb, beleértve a heavyket is, páncélvastagságban az M6-ost, KV1S-t lazán lenyomja, tornypáncélzatban még a KV-3at is lazán, ami nagyon durva. Basszus, még a Tier7-es Tigrisnél is sokkal jobb a páncélzata. Nyilván ezért is ilyen borsos az ára is. Mindez kombinálva az első osztályú M1A2 löveggel, szerintem nagyon durva tank lesz.
  • Timurka
    Sziasztok.

Klánokhoz hogyan lehet csatlakozni?
  • lammaer
    Hát, akkor odébb lesz egy kicsit hogy körbekarikázol egy Easy8-at vagy egy 3001H-t vele, mint a t50-el.

Konkrét beszarás, hogy sik terepen még egy közepes tierű medet is be lehet szopatni vele körözéssel :D
  • Plata
    Azzal a papír tankkal én IS-t öltem.Nem is egyet.Sőt platoonban rendszeresen öltünk vele t7 heavyt.Mindketten sörmivel mentünk és néha hajmeresztő dolgokat csináltunk.
  • Nazarov77
    Még nincs vége a szenvedésnek Caffeere nem megy fel a jobb motor amíg nincs lánctalp! Nagyon jó kis scout lesz 300 lóerős motorral.
  • lammaer
    eh... freebőőől könnnyűűűűűű... az igazi férfi végigtolja az M5-t :D
  • Nazarov77
    Végre vége a szenvedésnek!
    Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: M24 Chaffee. Elköltött XP: 39 494. Elköltött szabad XP: 16 326.

Köszönöm a free XP váltásra a goldot ( 500 ) kvíz kérdés :D
  • VanDaal
    Köszi az infókat mindenkinek! Ezek alapján inkább majd az E8-at nézem meg előbb. Bár elsődleges célom velük a farmolás lesz, T20 annyira nem vonz.
  • Rainbow15
    A shermanra nem csináltak még benzin motoros hangot?
  • hellokitty92
    Én nagyon elfogult vagyok az e8 felé, szerintem azt válaszd! A jumbó bennem nem hagyott valami mély benyomást, bár ha lesz pénzem, biztosan veszek egyet az e8 mellé másik farm tanknak:)

Na meg jobban felkészít a t20-ra, mert mindkettőnél az őrülten rohangálós, papirtank, viszonylag jó gunnal játékstílust kell játszani. Az e8-at nagyon megszeretnéd...
  • Rainbow15
    Kicsit erősebb a a frontja mint az M4A3E8-nak. Nekem a pici sherman (M4) nagyon tetszett, de az M4A3E8 nagyon nem jött be, nem tudom miért, rossz csatáim voltak vele.
  • Plata
    Jumbo még nemvolt,de fejlesztett sörmen nagyon hálás kis jószág.ha jól kezeled nagyon nagyon jó tank.
  • VanDaal
    Felmerült bennem egy kérdés!
    Ez a Jumbo Sherman mi a jó élettől ilyen drága? 160 rugóval többe kerül még az M6-nál is, pedig semmivel sem jobb nála, és azért az mégiscsak heavy.
    Egyébként szerintetek sima Shermanból merre érdemesebb továbbmenni? Heavy ágon már T29 van, úgyhogy nem akarok kikerülni/átugrani semmit, csak az érdekelne, melyik Sherman a jobban játszható?
  • Plata
    Azt nem mondtam hogy mind top tierben van,csak azt hogy elkezdtem.

• lammaer
    tegnap beszéltük ki... az ilyen az elvtelen komcsináci :)

(Megjegyzem én is igy csinálom, egyedül az US arty és TD vonalba nem kezdtem még bele)
  • Desmodromic
    Munkanélküli!
  • VanDaal
    Lehetséges :) Mindenesetre ott spórolok, ahol tudok.
  • VanDaal
    Időmilliomos?
  • Plata
    És arra mit mondanak ha valaki minden nemzet minden vonalát húzza?
  • lammaer
    Hát sztem nem, mert nem arról van szó hogy kompromisszumot kell kötni a minőség rovására :)
  • VanDaal
    Azt hiszem erre mondják, szegény ember vízzel főz :)
  • Plata
    T44 ágyúját kapja,szerintem a T-34 már a bétában is szar volt,és utána is az maradt.De T-34-85 minden szaros percért amit el kellett vele töltenem kárpótolt.
  • lammaer
    Hát, akkor vegyél távcsövet meg egy szerszámosládát is, azokat is lehet ingyen pakolni.
    Ha leselkedsz, a távcső jól jön, a ládával meg egy fullos legénység repair másodlagos skillel kb 3 sec alatt rakja vissza a láncot egy T-44 / T-54 esetében.

Nekem ebből a trióból van 2 garnitúra, kisebb tankokon meg olyanokon amelyikekre nem akarok költeni (T1 meg M6) ezekkel szoktam menni, hogy ne legyen üres a slot.