418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jammal #62354 Meg majd háromszor annyiba kerül kifejleszteni mint a németet. -
Oddball29 #62353 Nonstop
Eredetileg 360 volt az átlagsebzése, de agyonnerfelték. -
Neutralpoint #62352 Aki sűrűbben olvassa az origi fórumot az megtudná mondani hogy sírnak-e az amcsi 105-ös miatt? Mármint a "3 tankon át szopjál a 198-as pennel és max 400-as dmg-el" ra gondoltam. Ugyanis kezd tele lenni a tököm a 105-össel.
Az imént egy IS D-2T-vel többet ütött mint én a "9-es szintű" lövegemmel... kicsit szánalmas hogy t8-9ben olyan ágyú van az amcsi tankokon amivel semmi esélyed sincs a veled egyszintű "fullos" tankokkal szemben... -
Lehet első köre volt, és nem volt még pénz felrakni XD. Viszont így, nem is lesz neki :D -
Nazarov77 #62350 Jó nagyot szól az az atom meghajtású motor ha nincs Isotope Stability kifejlesztve :D -
Nazarov77 #62349 Úr isten, csapatomban volt egy E-75 alap 88as ágyúval, nem hiszem el hogy szerinte megérte egyből E-75re menni és kihagyni a 105ös ágyúkat, jó a 88 de egy kicsit már édeskevés T9be. -
De ebből a Tank Generálos bunkeres verzió, 5 bazookás emberrel a fenekébe :D Vagy ha az úgy nagyon OP, akkor elég a környéken gyógyítós kínai bemondó :D
Viszont akkor Nuke Generálos, Atom meghajtású mocival :D Végtelen hórze póverel. :D -
Oddball29 #62347 Helyi hidak nem bírnak nagyobbat, rizsparcellák között keskenyek a töltések, ha megjön a monszun, akkor meg úgysem lehet hónapokig páncélos egységekkel mozogni.
Szóval kici ázsiaiaknak kici tank.:) -
Gunslinger #62346 Egyébként szokták tőle kérdezni, hogy innen szedte-e a nevét, de nemleges a válasz mindig. :-) -
Wasp91 #62345 Ez már tier15 lenne és kizárólag Overlord menne vele.
-
MuldR #62344 Ezúton is csókoltatom a ROR-A -ból a JStalin (már a neve is elárulja, hogy retardált barom, hogy a világ legnagyobb tömeggyilkosának a nevét veszi föl) nevű emberkét. Lesz szíves máskor az anyukája fütyiével játszani, nem a WOTal.
(Startnál 2x nekemjött, majd miután nem reagáltam le, oldalról mellém jött, rászorított a falra és 4 percig ezt játszotta.)
Minek él az ilyen? -
Nazarov77 #62343 Tier 10nek? :D
-
Nazarov77 #62342 Volt róla szó én úgy emlékszek, az jöhet csak nem lesz 7500 gold :D
És 30mm front :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Type_62 -
Gunslinger #62341 A Type 59-nek meg a Type 62 a könnyű tank változata, valamilyen lightként szívesen látnám majd a kínai tech tree-ben, ha lesz, 21 tonna 85mm-es ágyúval, 60 km/h sebességgel. :-D Mondjuk t7 lightnak beillene AMX-13/90-el szembeállítva. -
Negritis #62340 imádom a "We nailed 'em bad!" és 0 sebzéses lövéseket :D -
Nazarov77 #62339 Igazsághoz hozzátartozik hogy a játékban lévő T-54nek 100mm helyett 120mm a frontpáncélja pedig a T-54/55nek 100volt és a kínai másolat megegyezik ezekkel,tehát az egy ctrl+c ctrl+v igazából. Fejlesztők úgy indokolják a 120mmes páncélt hogy: dehát a T-54 1. szériájának annyi volt. Csak azt elfelejtették közölni hogy igazából azért vitték le 100mm-re mivel túl nehéz volt 120al és a mozgékonyság rovására ment, ami a játékban nem igazán látszódik :D -
SovereignXY #62338 Jó ez a 75ös. P4-es csak úgy pukkant. Remélem ezek utána KV se csak anyi lesz, hogy: We just ding 'em :) -
Plata #62337 Kínai,tehát szar.Gamestar fórumon láttam egy eredeti kínai Diablo 5 dobozáról készített képet. -
Gunslinger #62336 Persze ha az ember egyből ugrani akar el a Mardertől, akkor elég a 75, de az a 76 valami brutális abban a tierben. -
SovereignXY #62335 ok. kösz. Akkro marad a 75ös :) -
bgabor #62334 75-ös bőven elég lesz a Hetzer kinyitásához, a 76-os pedig úgyse megy fel másik tankra. -
Gunslinger #62333 A 76-ost ne hagyd ki, azzal nagyon ütős masina lesz. -
bgabor #62332 Amúgy az szerintetek hogyan lehetséges, hogy a Type59 Tier8-as tank lett, hogyha egyszer a T-54 kínai másolata, ami Tier9-es. Ennyire gyatra minőségben másolnának a sárgák?
-
SovereignXY #62331 Üdv emberek!
Jelenleg Marder 2-esem van. Megéri várni a 76 milis lövegre vagy jó a 75ös is? utóbbihoz pont van TP a 76os meg kell még 1200. -
Szakesz #62330 Ezt a kifejezést én az optikákra, parancsoki kupolákra használom. Ez így elég tág értelmezés, de abból a szempontból jó, hogy nem nagyon lehet vele melléfogni. Ha valahol átviszi, legyen az parancsnoki kupola vagy hátsó páncélzat, a te értelmezésed szerint már weak pointnak minősül. -
Wasp91 #62329 Amúgy annak van alapja hogyha az Object Lod meg a megjelenítés távolsága közepesen van akkor később vesszük észre az ellenfelet? Régebben terjesztett ilyet valaki hogy annak a 2nek highon kell lennie. -
Plata #62328 Omg hozzatok már egy vacak t59-et.Nincs senkinek? -
Ry0K3N #62327 Azt nem én állítottam. Én azt mondtam weak pointon. Köszöntem. -
Szakesz #62326 "Hát az ágyú nem nagy szám,de például t59-be már 446 is ment."
"Ha van t59-ed,gyere és megnézzük,oldalba lőttem a lánc alatt. - Oldalát lőheted a Type-59-nek HE-vel, mert nem üti át.
Szóval igen, képes ennyit belesebezni, de nem úgy, ahogy azt ti állítottátok. Köszöntem. :)
-
Ry0K3N #62325 "Hát az ágyú nem nagy szám,de például t59-be már 446 is ment. " tehát képes belesebezni ennyit, köszöntem -
TDantes #62324 Defenzív DB-vel? Ügyes. A poén az még a tornyát se forgatta. Mondom, lehet nincs a gépnél, de nem. Mert mikor kapott egy lövést egyből megmozdult. Addig nézte a szép bokrokat, pillangókat. -
Szakesz #62323 Teszt eredmények.
Gyenge ponton lőheted HE lövedékkel a célpontot, mert ha pontosan jó helyen találod el, - ami 10-ből egyszer jön össze - akkor sebezheted. Ami rossz hír, mert ha pontosan el is találod sincs rá garancia, hogy átüti a páncélt és a kiírt értéket sebzi.
Oldalát lőheted a Type-59-nek HE-vel, mert nem üti át.
Egyedül a hátsó páncélzatát képes aránylag biztosan átütni. -
Plata #62322
Victory!
Battle: Mines 2011. szeptember 17. 15:38:04
Vehicle: M2 Light Tank
Experience received: 600 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 3 277
Battle Achievements: Billotte's Medal
-
Gunslinger #62321 Csak hajt az aranyfokozatú scout tank vadász érmére. :-) -
Doctore22 #62320 akinek t59 kell tesztre akkor adom:) -
Gunslinger #62319 Hja, ennyit tudsz. :-) -
Doctore22 #62318 type59et a népnek! -
Szakesz #62317 Biztos defenzív játékos. ;) -
TDantes #62316 Vajon egy tetves DB mi az anyja valagát csinál a pálya leghátsó sarkában?
Nem hogy előre menne, mert gyors és fordulékony a tankja, áll leghátul egy cseszett bokorban.
-
Oddball29 #62315 IS-3-asnak gyorsabb fejlesztett a tornya, és a tank maga is jobban fordul, igaz nem helyben, de a test oldala döntött és éles szögben nehéz célpont tud lenni. T32-nek nagyon törékeny a lánca és a torony, valamit különösen a test is aránylag lassú, a hosszú test pedig hajlamos beakadni tereptárgyakba. Viszont ahhoz, hogy egy átlagos med sikeresen beforgasson egy hevit, ahhoz fel kell teljesen gyorsulnia előbb és kell hely is neki.
A T34 ami nagyon nehéz célpont, mert még a T-54-et is le tudja követni.
6.5k meccs után (nagyrészt meddel)nálam ez a veszélyességi sorrend, ha közepes tankkal megyek.
1. IS-3
2. KT
3. T-32
4. Löwe