418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Na ilyet se láttam még, 7-0-ra vezettünk és a végén kikaptunk 9-15-re.
  • Gunslinger
    Van ez így.
  • kaleun
    Pont az előbb ütköztem (fullos m5) bele egy t-28-ba és ez nem is lenne különös de az igen, hogy csak az ütközés után láttam meg...
  • RoboKutya78
    Úhh megszegtem egy aranyszabályt :
    - előbb olvass aztán kérdezz
    felvilágosodtam bocsi:)
  • RoboKutya78
    srácok egy kérdés
    Mit kell tennem ahhoz hogy 3an (vagy többen, ha lehet) tudjunk lenni egy csoportban egy szerveren?
    Azt tudom hogy premium karakternek kell lenne, de minimum mennyit kell rááldozni? És ez a lehetőség időkorlátos e vagy állandó?
  • Gunslinger
    Neeem, legjobb stock tank a Maus. :-)))

Amúgy sztem az IS-4 BL-9-el. Alap motorral és lánccal sem sokkal lassabb, mint fullossal.

• VanDaal
    Tier7-es csatában 100%-ról kiszedtem vele egy fullos Tigrist, tier8-asban egy Ferdit meg egy T29-et aprítottam vele. Onnantól csak tier9-10-be rak. Igaz, még csak 9 meccset mentem vele, de félek, hogy ez a csatabeosztás nem fog változni.

Más:
    Nem tudom, ebben az előző patcben mit műveltek bugfix néven, de eddig 4 hónap alatt 1-szer ha beragadtam valahova, most meg kb minden nap előfordul, általában a duplázós körömben... Én kezdtem el bénábban vezetni, vagy mási is tapasztalt hasonlót?
  • Nazarov77
    Ja jó kis masina, annak ellenére hogy a top fegyvere 88 L/56 nagyon jó köröket mentem vele. Legjobb stock tank a királytigris szerintem.
  • Gunslinger
    DB sztem még stockként is elég korrekt, persze nem t10-ben. Azon kevés tank közé sorolom, amik már stockként sok élvezetet nyújt, kb. olyan szinten van, mint a T-54, annak is egy tier 7-es ratyi az ágyúja, de lehet vele azért aprítani.
  • VanDaal
    Na igen. Nálam most a T29 és a DB van szinte stock állapotban. T29-cel is sokat rak nagyok közé, de még ott sem mindig szívom meg. Legalábbis nem amiatt, hogy nagyobbak. Top tankként meg borítékolható vele, hogy csata végén jön vmi kitüntetés, győzelemtől vagy vereségtől függetlenül. Viszont szerencsétlen DB tier10-es csatákban a PzIV ágyújával... hát katasztrófális. Szemből semmit sem visz, flankoláshoz még lassú, ráadásul gyakran még HE-vel is pattog. Nem tudom, mikorra lesz tank szegényből, de a Panthertól meg a Tigristől már előre rettegek.
  • Gunslinger
    Egyébként ezt a kevés artyt én is észleltem, 4 volt a max amióta kijött a 6.7. Vagy rohadtul félnek az új lightoktól és nem jönnek csatázni vagy belőttek valami limitet csöndben.
  • Gunslinger
    Match making-el az a gáz, hogy nem figyeli a modul fejlettséget, totál stock tankként berak legalulra. Nekem pl. T1 HT-val legelső csatám tier 9-ben volt, a második is...

Oké, fullosan sem érek ott túl sokat, a t6-osok ellen még jó vagyok, de pl. KV fullosan mér tök jól elvan t8 táján, de stocként az is egy mozgó céltábla ott.
  • hawkie22
    Dettó. A 70 meccs alatt, amit tegnap Type-59-el meg Hummel-lel lejátszottam, összesen 5 vagy 6 olyan meccs volt, ahol 2-nél több arty lett volna oldalanként, és akkor is a legtöbb 4 volt az egyik oldalon, 3 a másikon. Ennél több soha nem volt. Ma meg az eddigi 12-13 meccsből 2-3 olyan is volt, ahol egyáltalán arty se volt.
  • spiczi91
    Match making problémázást én se igazán értem, OK, az ciki amikor berak KTval szemben M6ot, de amúgy nem látok benne bajt. Sőt, ki merem jelenteni, hogy 3 napja nem találkoztam 2nél több artyval.
  • Gunslinger
    Detto. Tegnap sikerült kihozni nagyjából egálba, ma eddig 4-ből 4 bukó.

Amúgy csak a poén kedvéért, ugye be lett jelentve tegnapelőtt, hogy nagyjából mi lesz a 7.0-ban, tankok nem voltak említve, de a Q&A topicban az egyik első kérdés volt, hogy "azért lesznek tankok?". Kenyeret és cirkuszt. Bizony vannak, akiket leginkább ez érdekel, nem a match making javítás, meg bugfix.
  • VanDaal
    Ha engem is csak ilyen győzelmi sorozatok után tenne szopóágra, boldog ember lennék :) De nálam mostanában az a trend, hogy kicsit vesztős napok váltogatják egymást nagyon vesztős napokkal, és szinte minden nap több párral a vereség a győzelemnél...
  • hawkie22
    Hehe, szopóágra tett a játék. Tegnap 70 meccsből 52 győzelem. Ma 11 meccsből 8 vereség zsinórban.
  • Nazarov77
    Győzelem!
    Csata: Cliff 2011. szeptember 18. 9:12:31
    Jármű: M24 Chaffee
    Szerzett tapasztalat: 1 401
    Szerzett kredit: 20 634
  • Nazarov77
    Nagyon bejön ez a Chaffee, T-50-2vel ellenben ez nem brutális kamikazéra van hanem sunnyogásra és jó alkalomban az ellenség szét szívatására :D

Cliff, nagy hegynél kempelő Tigris és object mögé bementem, tigrist jó hamar lebontottam 0ra 53%ról, object meg nem akart rám fordulni mivel előtte meg az E-75 várt az alkalomra hogy kijöjjön és jól belelőjön, szóval object is kapott a seggébe pár skulót :D
  • Nazarov77
    Na megvan a fejlesztett torony és az ágyú Chaffeere, mennyivel jobban néz ki az 1. torony modelljével :D

• kaleun
    Ez is jó:
    Problem: WG TV still has no english channel, and it took them months to even give it subtitles
    Solution: Hope that people are too busy looking at the presenter to notice...
  • kaleun
    Az én kedvencem:
    Problem: Community wants alot of fixes, nerfs, buffs to make the game better
    Solution: {Removed} the customers and lets drink vodka.
  • SovereignXY
    Reggelt emberek!

Naponta vagy 2szer kapok BSOD 1033 területi azonosítóval a WoT közben. vkinek vmi ötlete mit tehetnék?

Videó kártya driver a legújabb.
    Win7 32 bites.
  • VanDaal
    Csak hogy ne mindig szapuljam őket:
    Westfielden az arty-nk megfordított egy bukott meccset. 5 killel zárt, ebből 4 az ellenség 4 top tankja volt. Egy IS-4 spotolt neki, és elsőre telibetalált mindenkit. Baromi jól nyomta, és végre nem az ellenhez került egy ilyen :D
  • Ry0K3N
    Most nézem csak basszus, 15 arty?!?! Nem csoda ez lett az eredmény.
  • bujcsik555
    Problem: Broken matchkmaking system.
    Solution: Putting a Christmas tree in the garage.

Problem: Unbalanced tanks in the game.
    Solution: Taking away the Christmas tree (in May.)

Hát ez kész:D
  • spiczi91
    Nálam ez a kedvenc:

Problem: Game unfinished
    Solution: Announce two new games
  • Oddball29
    Problem: Ghost Shells
    Solution: Can't confirm they excist, because they are unable to detect them.

WIN
  • Gunslinger
    Baromi jóóóóó. :-D

A topic indító úrfi már meg is kapta érte a jussát. Csodálkozom, hogy nem törölték a topicot.

Ezen nagyon szakadtam:

Problem: Tiger sucks
    Solution; Add another

Amúgy van egy-két baromság is, de többségében elég találó.
  • hellokitty92
    Nekem a csatáim 1/4-e így szokott kinézni. Pl. ha himmersdorfon északon kezdünk, már tudom h biztos veszítünk a fail teamnek hála, mert az összes retardált hillnoobot kifogom és a high tier top heavy tankjával felmegy a hegyre, aztán csodálkozik ha lerusholják a bázisunkat, mikor még csak a várnál vannak.

Ma a láttam 2 ferdit együtt felmenni a hegyre, az is már a felülmúlhatatlan kategória... Le is szartam a csatát, nem megyek minuszba pár fogyatékos nyomorék miatt, fogtam magam elbújtam mikor a bázisunkat foglalták, 3-at lőttem össz, de legalább nem sérültem az e50-el.
  • Oddball29
    Ezen szakadok...
  • tankaljöttem
    igy este azért vannak érdekes dolgok a játékban ,15 lövésből 1 talált a havernak is-el ment ,tehát 15000 credit minusz, ebben a partyban meg ráadásul ott olálkodott az a szégyenfolt kv5
  • ximix #62442
    "Egy New York-i, mint te azt hiszi, hogy a hős nem egyéb , mint egy extra szendvics.
    Egy Sherman két Tigris között":)
  • Oddball29
    Meg az M60-as dízelmotorja. A 67-es háború után egyszerre cserélték a régi benzineseket az M48A2-esekkel.
  • Gunslinger
    Jó nagy fail. Előfordul.
  • Gunslinger
    De, azért eléggé belenyúltak, pl. az "s" alváltozatba:

Ti-67s - This is the Ti-67 with many other improvements in addition to all of the previous modifications. They include fitting the American Detroit Diesel 8V-71T engine developing 609 hp, new semi-automatic hydromechanical transmission equipped with a torque converter, new air cleaners, Blazer explosive reactive armor added to the hull and turret, Cadillac-Gage-Textron gun stabilization system, installation of EL-OP Matador computerized fire control system, low-profile commander's cupola, IR detectors, Image-intensifier night vision equipment for the commander, gunner and driver, Spectronix fire detection and suppression system, new turret basket, extensive external stowage, modernized driver's station including replacement of tillers by a steering wheel, new final drives, new all-internal fuel system and improved suspension.
  • nemethpityu

na ez mi
  • Doctore22
    az igazság az az, hogy az izraeliek nem nagyon alakítgatták át az import tankokat..remek példa erre a Shot'Kal ami csak egy éjjeli infrát kapott...
  • Gunslinger
    Asszem a motor is más volt benne.
  • Doctore22
    de azon az 5 millin kívül semmi más