418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    áááhhh. Kivárom vhogy amíg meg lesz a TP panzer iv-re.
  • patchaou
    Azt én is bírom mikor Kv-val vagy Kv-1S-el toptank-ként kell mutatnom az ellent. Ez még el is menne, de ilyenkor a saját artistáink el vannak foglalva a pálya másik felén lévő kis szarokkal, mivel azokat könnyebben ki tudják lőni. Pedig szerintem az lenne a dolguk, hogy az ellenséges nagy dögöket akadájozzák.
  • bardocz
    Nekem most volt egy olyan, hogy 3-an heavyk álltunk a domb oldalán, mert szemből TD-k lőttek minket úgy, hogy természetesen nem lehetett látni honnan. Erre valami majom a bázisról szól nekünk, hogy támadjunk, de hogy bárki is menne előre scoutolni, áh, minek. Persze ő is valami kis tankban ült, amivel nagy kerülővel simán mögéjük megy.
  • patchaou
    Az imént a csapatunk artistája végig engem lőtt, az ellenfél kvja 50 méterre volt de folyton mellettem csapódtak be a he-k. Mikor lement a hp 3% körülire még ki is írta hogy rohanjanak le. Ekkora idiótát még nem láttam.
  • Sippie
    hogy lehet megnézni mit ír? Nálam ha bejön ez, azzal a lendülettel indul is újra a gép, elolvasni se tudok semmit
  • S1mlis
    BSOD
  • Sippie
    majd jó legénységgel fullosan fejlesztett tankkal menni fog az
  • SovereignXY
    nem. Csak az a két file van megnevezve ahol a részletesemm elírás van. egy rendszer infós xml meg egy .dnp vagy .dmp akármi fájl.
  • Nazarov77
    Én pl chaffeevel lopakodni szoktam meg a többiekkel támadni, nem kamikázézom, nem ér nekem 10k repairt egy arty lescoutolása 3 másodpercre hogy aztán kiszúrja a szememet 130xpvel a játék, inkább pusztítok, heló 1000 xp :D
  • mozesapo
    Jó ez a Tigris

Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2011. szeptember 18. 16:00:42
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 1 146
    Szerzett kredit: 25 326
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés,Védő
    A végén 8HP-m maradt
  • PLaci #62504
    Nem nevez meg a hibaleírás semmilyen fájlt?
  • SovereignXY
    Próbálkozok vele így midendfelé elmanőverezni aztán túlni a csatát. Esetleg az artyk közelébe jutni. De eddig szopó ágon vagyok így....
  • Gunslinger
    Még meghalni sem feltétlenül muszáj vele.
  • Sippie
    a wot maga egy vírus

a light tank meg nem azé van hogy túléljen, hanem spotoljon azt meghaljon :D
  • SovereignXY
    Oylan vírust ami csak a WoT-ot érinti? Mást csinálok mással játszom nincs iylesmi.
  • SovereignXY
    áááá. tier 4 light tankot betenni tier 8asok közé....
    Lehet megy avyg 50el úton de ettől még eddig úgy szétlőttek mint a szart. :(
  • Nazarov77
    Igen, Viszont legjobban a rövid csövű HE ágyúktól félek mikor chaffeevel megyek, szívtam már meg mikor egy stug megkínált vele, a 105ös HE lazán átütötte a 25mmeres páncélt és jó sokat sebzett.
  • Sippie
    prémiummal?
  • Nazarov77
    Imádom :D

Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2011. szeptember 18. 15:39:48
    Jármű: M24 Chaffee
    Szerzett tapasztalat: 2 106
    Szerzett kredit: 31 452
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész
  • PLaci #62495
    90%, hogy bekaptál egy vírust, 9,99% hogy egy telepített program és/vagy az driver okozza a problémát.
  • bardocz
    Victory!
    Battle: Ensk 2011. szeptember 18. 15:34:40
    Vehicle: KV
    Experience received: 953
    Credits received: 23 284

Végre valami jó a mai nap. 4 gépet sikerült kilőnöm, aztán megölt az arty, és végül 1vs2-ben a mi csapatunkból megmaradt ember foglalta el gyorsabban a bázist.
  • redsting
    Sziasztok!
    Én most KV-3-mal nyomom,de valamiért engem is az alsó ötbe tesz ami így nagyon nehezen viselhető.Feltettem rá a töltésgyorsítót és a célzórendszert,de valahogy nem veszem észre hogy jobb lett volna.

Ez a csata (mióta játszom)volt a legjobb.Nem tudom mi voltunk ügyesek vagy az ellen volt béna!Ja a képen van valami ami furcsa.Mégpedig felül 13:0,oldalt 14:0.A végeredmény 15:0.Na ez a jó menet.
  • rrally
    Nekem most volt csatám ahol egymás után 4 lövedék tünt el pontos célzással kb 200 méterről.Himmelsdorfban beültem a tér előtti egyik lövész lyúkba és szemben egy álló IS-re adtam le a lövést aztán nagy semmi,88/L71 el.És a mai nap az ilyen szarok miatt vesztek állandóan.Egyre jobban idegesít ez a játék az ilyen Bugok miatt.
  • SovereignXY
    Vkinek vmi ötlete. Napi 2 BSOD.
    Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BlueScreen
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1033

További információk a problémáról:
    BCCode: 1000007e
    BCP1: C0000005
    BCP2: 89CDE4C4
    BCP3: 80E3FB40
    BCP4: 80E3F720
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1
  • Sippie
    a faszkivan mostmár ezekkel az eltűnő lövedékekkel. Kibaszott nagy HE lövedék és sehol nem látom becsapódni. Kalap szar már ez.
  • Plata
    Rájöttem.
  • hellokitty92
    Szerintem elég könnyű kitalálni, h nem azért írta, mert valóban szeretné a homár artykat...
  • Plata
    Örülök hogy végre van valaki aki szereti az artyt.
    Nekem artyval olyan agyatlan csapat volt az ellenfelem hogy élmény volt rájuk lődözni.Kt meg e korcs rá se bagózott hogy lövöldözöm őket.Csak jöttek tovább a bázisra.Élmény az ilyen hülyékre lövöldözni.
  • Redmaster
    Jó hír: Már 300 méter alatt is eltűnnek lövedékek...
  • Nazarov77
    Berakja az 1. helyre a tankot a "listán" pl van 5 tank a garázsban, az utolsót kijelölöd akkor az lesz az 1. helyen, rányomsz egy ugyanilyet a 4.re akkor az is előre kerül.
  • Nazarov77
    De szeretem a top gunos vereséget...

Vereség
    Csata: Prokhorovka 2011. szeptember 18. 13:52:50
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 206
    Szerzett kredit: 125 857
    Csatában elért Achievement: Top Gun

25 APból 7 maradt a kör végére :D
  • rrally
    Hali!

mit jelent a garázsban mikor jobb gombbal rányomok valamelyik Hk-ra ,hogy "elsődlegesként kiválasztani".
  • Redmaster
    Ott tényleg van előttem egy chaffe vagy mi a szösz a neve de a lényeg akkoris az hogy MELLÉM lő az arty lemegy a fél hp-m és két lánctalp meg két ember minusz. Engem ez idegel fel.
  • MitsuMishi
    Az mennyire normális hogy a fullos SU-85-ösömmel (107 mm ZiS-6S) rálövök egy nyamvadt kis T-50-esre és csak annyit hallok hogy "That one bounced". A lőszernek már csak a léghullámától szét kellett volna szakadnia nem hogy lepattan 100 méterről :D. Mindegy nem olyan gáz,csak eléggé meglepett,nem gyakran pattanok vele :D
  • Trabant93
    Nyugodj meg,a kv-mat is hasonló atrocitások érik szinte minden meccsen,valamiért szeretik azt a formás kocka tornyát :)
  • bardocz
    Fú de felbasz ez a szar, már nem tudom hanyadszor lőnek ki úgy, hogy nem látom őket, és nem arty, hanem valami rohadt tank a bokorból.
  • pointer4
    Hát aki a pálya közepén előrerohan bemutatkozni a dombon. Ott balra előtted a susnyásba tuti volt legalább 2 tank, amiket nem vehetsz észre :)
  • Met
    mi az istent csináltál?
  • Redmaster
    Elroncsiztam itt a kép:

• Redmaster
    Szeressük az artykat még mindig:

http://noob.hu/2011/09/18/shot_017.jpg