418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mach Making rendszer
Van tier 6-7 light tank? -
Ohyner #62593 Én például a löwémmel most hozzácsapódtam egy kthoz és végigtoltuk ketten a fél mappot. Nem minden löwe tulaj debil. És én soha nem szarom el a teamem meccsét direkt -
Vagy ha az ilyen játékos okos lenne végignyomná a meccset és kész. Utálom a Löwe , Kv5 tulajokat, mikor nekiállnak rambózni, mert úgyis plusszos kört mennek. Arra már nem gondolnak, hogy a másik 14 játékosnak nincs Löwe szarsága és mondjuk nincs prémiumja és az ilyen faszok miatt bukják a meccset. -
Zizi #62591 Az 5400 csatámból eddig 2x dezertáltam, mind 2x az indulás pillanatában tiltakozásom jeléül, mert a Kempinovkan, és a Steppes palyan 6-6, illetve 7-7 arty volt.
Tehát nem jellemző, hogy dezertálnék.
A szemétségnek azt tartom, hogy vannak tankok, akik dezertálásért is kapnak pénzt, míg mások nem. Főleg úgy, hogy nekem mondjuk másmilyen PREMIUM tankom van, tehát fizettem érte, úgy, mint a Löwe-sek.
Ez diszkrimináció, fel is jelentem a fejlesztőket az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál. :)
-
Ja, ha ez forintba átszámolva ennyi akkor kihagyom :D Egy komplett játék olcsóbb ennél. -
12 rongy, kicsit drága a 200 tankból egyért :D
#62585: Köszi, ilyesmire jutottam én is, csak hallottam, hogy milyen jó az E50 Ram-célokra, de az úgy is ritkább eset. -
FairCO #62588 A KV-5 is hozza dezertáláskor ugyanazt mint a Löwe. Ez vereségkor 7e körül van, ha nyer a csapat, csak akkor 10e+.
De ez faszság, én is csak kíváncsiságból próbáltam ki. Ha gyorsan akarsz végezni, akkor inkább rusholj a legrövidebb úton, és eressz el 1-2 találatot amíg kilőnek, így is 1-2 perc alatt végzel, az xp/kredit pedig többszörös. Így legalább arra a néhány 10 másodpercre lefoglalod őket, a tieid meg értékes pozíciókat foghatnak... -
Az szép, még a héten veszek egy lővét :D -
Zizi #62586 Az volna a kérdésem, hogy van-e olyan tank a Löwe-n kívül, amivel ha dezertálsz, akkor nem 0 XP-t, és 0 kreditet kapsz?
Mert én ezt kicsit görénységnek tartom, hogy ha a Löwe-vel dezertálsz a csata első másodpercében, akkor is kapsz 13-14e creditet.
Néztem már más prémiummal is, de az nem kapott kreditet, eddig csak a Löwe.
-
Gunslinger #62585 Enyémen stabilizátor, töltésgyorsító és ventilátor van. A spall liner felesleges rá, az inkább heavykre kell. -
endrodiz #62584 emlékezetem szerint nekem csak azt írja ott ki, hogy ki az ellen és miben ül + HP indikátor... -
bgabor #62583 Ha ráviszed a célkeresztet az ellenségre, a célkereszt fölött kiírja a távolságát. Nyugi, én is csak akkor vettem észre amikor felhívták rá a figyelmem. -
E50 be milyen extrákat tennétek ?
töltésgyorsító, célzásgyorsító, légkondi, menetstabilizáló, RAM-HE protection ?
Gondoltam a nagy csőnél az 1.8s -os célzássebesség miatt a célzásgyorsító már nem kell, melyik hasznosabb a menetstab vagy a RAM protect? -
endrodiz #62581 ne má', ez komoly? :)
Én mindig csak azt látom, hogy szinezgetni lehet a keresztet és mivel az nem éredekel, "back to game"... -
Gunslinger #62580 Azt alapból tudja a WoT. -
endrodiz #62579 Ha jól rémlik, valamelyik magyar klán oldalán láttam egyszer egy olyan célkeresztet, amelyben ki van írva a cél távolsága. De nem tudom hol. Nincs meg valakinek?? -
Hát sok minden van felpakolva,
A korábban említett ikonokon kívül még
ez ez ez az összeállított célkereszt csomag Meg ez a panel, de innen van kb minden, meg a wot fórumról. -
Parancsoljatok
A 30 verzióból nekem épp ez van feltéve. -
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/
Innen tudtok mazsolázni. -
Glo #62575 Nekem is legyszives! -
DoctorStryker #62574 Ezt az ikonsorhoz dobnál linket? -
SovereignXY #62573 Prémiumod van vagy vmi egyéb extra amitől így nézz ki? -
Kikérem magamnak :D
Még vártam 3 percet, majd bementem az artyért, meg 2 TD ért, miköben hátulról szépet kaptak a sajátjainktól pluszban, nyertünk is.
Amúgy tetszett, hogy a Hummel 1 lövés volt szemből a kis trollgunal :D -
SovereignXY #62571 Na ezt a szopást. Egyzser tier 4 light tankommal top tank vagyok. Saját csoportomban. másikat nem is néztem úgy megörültem. Erre a csapattársaim hát... enyhén noobok voltak. Az ellennek meg befigyelt vagy 3 heavy meg 2 medium. :(
Olyan bukta lett... -
Fényócig. -
SovereignXY #62569 Reggelt emebrek!
Meddig szokott tartani a karbantartás a szerveren? -
Tényleg nincs olyan sok mint amire számítottam :(
Credit nerf rendesen elvette a harci kedvet. A másik meg, bénán használják vagy túl gyáván (t50-2) vagy túl lemmingesen (vkxxx).
Vk arra való hogy elmenj gyorsan a megfelelő bokorig bespotold az összes tankot és dörzsöld a mancsod erre nem igazán láttam okos scoutolást vele.
T50-2-vel meg szólni az artyknak hogy sehova se mozdulj csak lődd az ellenség bázisán az artykat majd bemenni és felderíteni mindent. Az artyk meg kilövik az ellenfél összes artyját és mindenki boldog. Azt a kört onnan elveszíteni művészet. Elméletben mert gyakorlatilag hiába szólsz az artynak hogy hééé ingyen frag csak nézd és lődd ki erre mindent lőnek csak az artyt nem. Feltűnik egy ferdi 10mp-el korábban akkor csak azért is azt lövi majd nem zavarja hogy a csapatnak kicsit hasznosabb dolgot is tehetne.
Viszont ami szinte mindig bejön: annyira megzavarja az ellenséget 2db t50-2, hogy mindent elfelejtenek és azokat próbálják végig levadászni kevés sikerrel miközben a fő erő jöhet előre és gyakran mire sikerül kilőniük már 7:2 -re vezetünk. Heavy tankok ott szerencsétlenkednek és próbálnak követni sőt vissza is jönnek teljesen a kezdőre pedig rájuk nagy szükség lenne máshol.
-
hellokitty92 #62567 Hát egyenlőre nincs semmilyen tank bejelentve, gondolom inkább nem is akarnak előre igérgetni, nehogy megint csak üres igérgetés legyen, mint az előző patcheknél... Szegény overlordot már úgy is annyiszor küldték el a jó édes anyukájába emiatt:)
Én nem is várom, h bármilyen tankot bejelentsenek 7.0-ra, max valami low tier gold tankot, hogy azért mégiscsak legyen valami mutatóba.... -
Ohyner #62566 Én kérek elnézést:)
De amúgy akkor az új patchben nem jön ki semmilyen új ág? -
Oddball29 #62565 Tudja valaki, milyen vastag a Vk3601 frontpáncéljának az élesen döntött része? -
hellokitty92 #62564 Ne fesd az ördögöt a falra, mert mindjárt kezdődik a szokásos flame war a köcsög artykról, a szar balanceról, a szar láthatósági rendszerről, a hozzánemértő fejlesztőkról, a sirás az op orosz-up német tankokról, meg az ilyenkor szokásos dolgokról...:)) -
Oddball29 #62563 Na hol az a sok győzedelmes, arti-gyilkos T5 scout? -
Gunslinger #62562 A sebzésért jár a sok xp, nem a killért. -
endrodiz #62561 ez így nem teljesen igaz.
egy Tiger kifejlesztése 45000 xp. 35000-ig átlag 6-700 xp-s köröket mentem a VK 3601-el. 35000-40000-ig több mint 20 kör kellett, pedig azt terveztem, vasárnap éjfélig lenyomom. Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de ez nem lehet véletlen... :D 40000 után még volt egy 690-es köröm, amiben 7 damage volt és egy kill sem, mert mindenkit lelőttek az orrom elől, mikor már egy számjegyűre szedtem le a HP%-át. Mitől legyek elégedett? :)
-
Gunslinger #62560 Sztem meg csak a sok kamasznak hamar fellövik a pizsirakétát. :-) -
Ohyner #62559 hát úgy tűnik mindenki elégedett, mert csendben csak akkor van az ember. -
hellokitty92 #62558 Uhh dúrván behalt a fórum...:O -
Gerifinuccsi #62557 Jaa köszi szépen :D -
Gunslinger #62556 Nem, minél kisebb, annál pontosabb. -
Gerifinuccsi #62555 Ott azt kell nézni, hogy 100 méteren belül mekkora a szám, ésha minnél nagyobb annál pontosabb?