418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    De a ferdit nem tudom megnézni mert már azt is kifejlesztettem. Abba is beleraktam 180k-t várom hogy JT, vagy a stug e 100(ferdi2) lesz e az impozánsabb, mert a ferdivel még ennyi xp-t nem farmolok össze
  • hellokitty92
    Várhatóan annyi xp lesz mint a ferdi most.
  • Ohyner
    szerintetek a jp-be elég lesz 70k xp hogy rögtön meglegyen a JP2?
  • TDantes
    Egyébként nem baj ha Abbey-n a kolostorba megy nehéz tankkal. Már persze ha az ellenfél csapatában van, mert amíg feldöcög a E-75-el a kolostorba, addig én oldalt szépen bemegyek a bázisára , szintén E-75-el. Legalább nem akadályoz meg benne
  • Szakesz
    Én speciel veszélyesebb vagyok Pattonnel, mint T-54-gyel. :)
  • kaleun
    "De ha látod, hogy az ellen nagy része máshol harcol..."

Én ehhez hozzáveszem még azt, hogy:
    -a mező (pálya széle felé eső) szélén megyek
    -az ellen nagy része már halott
    -hegyről támadók már a templom környékén vagy már az erdőben vannak

Még a bétában, így mentem a legjobb jp-s csatám.
  • Sippie
    T32-met szarrá alázta egy T-54 20 méterről. Vicces hogy a legjobb ágyúval sem tudom átlőni közvetlen közelről, míg ő akkor lőtt át amikor akart, ráadásul gyorsabban is lőtt. Ahogy elnézem a pattonon meg a T-32 alap fostornya lehet, nem tudom a kettő med hogyan lehet egyszinten.
  • ilsalon
    Nyilván nem arról beszélek, hogy az első percben begyújtod a rakétákat és átmész. Ez 99%-ban bukta. De ha látod, hogy az ellen nagyrésze máshol harcol, akkor azért jó eséllyel meg lehet próbálni.

Platoon-ban szinte mindig megjátszuk, hogy pár perc szundi után átmegyünk a mezőn. És átalában a három top tier heavyvel át is érünk. A nyerés az már sokkal kérdésesebb, mert ha nem segít közben senki, akkor könnyű elfogyni.
  • ilsalon
    Attól hogy igazad van sajnos még nagyon is bejön ez a taktika randomban. Mivel az együttműködés szinte sosincs meg a játékosok között, bármerre megyek majdnem biztos, hogy magamra maradok top tankkal. Nem supportol senki, leszarják a taktikát. Ha felmegyek a kolostorba, akkor pár kisebbel találkozom, akiket le tudok gyűrni, majd támadni és védekezni is tudok a párkányokról, valamint bármerre is indulok már lefelé kell menni, ezért még gyorsan oda is érek. Ezzel a taktikával nyerésnél és vesztésnél is van 8-10 lövésem, ami már legalább pénzileg nem lesz bukta.
  • TDantes
    E-75-el nem lehet átrobogni. Marha gyorsan kilőnek ez öngyilkos támadás.
    Tízből egyszer bejöhet persze
  • ilsalon
    Szerintem nem annyira hülyeség, ha látod, hogy fenn a hegyen van az ellenség java. A mező szélén átrobog három négy járgány és simán letarolod a gyengébb védőket, pláne ha még támogatnak hátulról a TD-k. Sokszor bejött már és sokszor egyedül is megpróbálom, mert a KT és az E75 is jó kemény előlről. Egyedül a leláncolás és az arty szivat meg.

A második nyilván nem az én tudásomat emeli az egekbe. Elcsesztem, hogy felragadtam a falra, előfordul. Itt azt szerettem volna kiemelni, hogy rengeteg ideje lett volna bárkinek feljönni és segíteni, de mégsem tette senki.
  • Gunslinger
    Abban mondjuk igaza van, hogy a csapatjáték az esetek 90%-ban nem valósul meg és aztán mehetsz rambózni, a top tankra sem figyelnek oda, kis szarokkal kioktatnak legalulról, hogy mit is kéne csinálnod.

Ma két olyan csatám is volt, hogy pont legalulról ugatott az emberke már az elején, hogy senki ne támadjon, kempelés legyen, mindkét esetben a többség megfogadta a tanácsát és simán vesztettünk, mert egyenletesen szóródtak szét a hegyen El Hallufon, az ellenfél meg egy oldalon jött be 8 tankkal. A másik csata meg Malinovkán volt, dettó ugyanez, az erdőig velem együtt 2 tank ment el, kilőttek minket és bejöttek hátulra ahol a többiek a házak mögött bujkáltak, vége volt a dalnak.
  • TDantes
    Szerintem se, de hát..na mindegy. Lehet vallásos, és imádkozni akart a kolostorban.
  • virkir
    Akkor kiegészítenélek

Kettő: Abbey-n a kolostorban random battle-ben heavy tanknak nincs igazán helye
  • TDantes
    Most nem azért de.

Egy: Malinovkán E-75-el átmenni a mezőn hülyeség.

Kettő: Előfordul hogy felragad az ember, mindenkivel előfordulhat de ez azért...
  • Wlanseraf
    :D rajtam múlt mi
  • virkir
    Nagyon halkan jegyzem meg én ezeket inkább nem osztottam volna meg.
  • pointer4
    Szerintem valamit mókoltak ezek a MatchMakerrel, lehet tesztelik a népet, hogy hazudnak-e. Mostanában ha megyek be artyval, olyan 5-8 seceket kell várnom a lobbyba. Vagy lehet csak nincs elég játékos.
  • Plata
    Kacsa1 nevű kedves játékos társamnak üzenem,hogy csináljon magának nagyon sok kistesót.
  • Nazarov77
    Nekem is feltűnt hogy kevesebb van ( ami persze nem baj ) félnek a t5ös scoutoktól, amikből még alig van :D

Amúgy már csak 40k XP kell a JThez, de a ferdit megtartom és játszogatok vele had gyűljön az XP a Stug/jagdpanzer E-100ra :D
  • Gunslinger
    Zsinórban 4 csata arty nélkül, mi történt? Felvitték az artyk javítási költségeit 200%-al?
  • SovereignXY
    Szeretem az iylen csapat társakat. Kv tank. Várja a domb mögött hogy jöjjen az ellena mit kiszúrt. Közben az arty lövi. Kb 2 eltalálta 3 mellé. Nem megy sehova csak kicsit előre hogy megnézze hol az ellen akire vár. Aerty közben lövi. Írom neki, hogy huzzá már onnan hát befogott az arty. Le se szarja. Áll és vár. Persze hogy kiszedte az arty a picsába.
  • baly94
    Ezen azért felnevettem xD
  • Szakesz
    Azért illik 50% fölött tartani. ;)
  • Nazarov77
    mao ce tung büszke lenne rád
  • hawkie22
    Nálam ma Type-59-el 10 csata, 8 győzelem, 12 kilőtt ellen. :D Elég jó kezdés.
  • Wlanseraf
    Ment itt valamelyik nap a tank/win ratio megmutatja milyen player vagy:)

Ma eddig 9 futás IS-7-el 9 vereség kb 30 kilőtt tank:DDDDDD akkor most luzer vagyok vagy szerencsétlen:D
    Másik 10 tankot 1-2-re ledupláztam:D
  • pointer4
    Inkább a 20%-ukat, úgy hihető. Amúgy

Vagy kapott egyet teammate is, azt ezen a képen nem írja.
  • hawkie22
    Ja, a kisképet nem néztem a bal oldalon, az eredményoldalon kerestem. Viszont akkor baromi kevésnek érzem.
  • nemethpityu
    sztem is mert kb 80% hp-jukat én vettem le
  • Gunslinger
    Ott van a képen, Tiger II. Mondjuk sztem is durván kevés, még ha prém nélkül van, akkor is.
  • nemethpityu
    tigris 2
  • Gunslinger
    Elvileg lesz.
  • hawkie22
    Mivel voltál, hogy csak ilyen kevés kredit jött össze?
  • Szakesz
    - merre menjünk?
    - nemtom.
    - ok xf
    - xd
    - hallod jó a tigris?
    - aham
    - ok
    - campeljünk a bázison?
    - ja
    - ok

Szóval vannak ilyen gyöngyszemek. :)
  • Ry0K3N
    a frontvonalba szabad neki
  • nemethpityu

első csata
  • hawkie22
    Nekem azt mondja már meg valaki, miért kell heavy-vel campelni? Vagy ez a bevett játékmód heavy-vel?
  • baly94
    Jaja, igazán nem nagy kérés egy platton chat ingame.
  • Ry0K3N
    Ez rögtön kezdés után volt, harc alatt nem nagyon gépelek én sem.