418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha artyra gondoltál nem nyert:) -
lammaer #62713 ezt hívják "anecdotal evidence"-nek....
Dilbert -
TDantes #62712 Félre értetted.
Hiteles forrás alatt azt értem ha mondjuk az akkori honvédelmi miniszter nyilatkozik a dologról, vagy akkori újságok megírják, hogy ez és ez történt.
Míg most csak annyi bizonyíték van a történetre, hogy mindenki ismételgeti, hogy ez bizony igaz.
De mondom, leszarom annyira nem fontos, csak általánosságban baj, hogy mindent de mindent biztos tényként adunk tovább ami az interneten terjed, anélkül hogy minimálisan utána nézne bárki is, hogy mi igaz belőle, hogy történt, mint történt.
Nem szabad birkának lenni -
lammaer #62711 Ok, akkor egy kipipálva. Többi? -
"elismert újságok, az akkori hivatalban lévő miniszter nyilatkozata" - ezeket nem biztos, hogy hiteles forrásnak venném :)
@hellokitty92: Ez azért nem így van ... A Mig29-esek sem gyenge gépek ... de a fenntartási költségeik nagyon magasak ... Azért egy tankot csak raktározni sem filléres dolog ... hiába 1 ojró ...
Sokszor a méregdrágának hitt műszerek (És itt most mindegy, hogy tank, vagy milyen gépről beszélünk ...) fenntartása sokkal többe kerül mint maguk a kütyük! -
Szakesz #62709 Na vajon mi lehet a titoK? :) -
Doctore22 #62708 az A5-be már minden üzemanyag jó:D -
lammaer #62707 Isten tudja, de tuti hogy nem csak ennyiből áll hogy megveszed 1 dollárért, aztán hazamész és örülsz hogy van. Gurulgatsz vele és 2 évente elviszed a kötelezőre a helyi Leopard szakszervízbe, ahol 50kért megvan a vizsga meg zöldkártya.
Legénység és a szerelők/karbantartók kiképzése? Szervízbázis? Guruló költségek? Alkatrész, üzemanyag, kenőanyag, lőszer és egyebek? (gondolom nem a mol kútról tankolják és jó bele bármilyen olaj).
Stb stb.
Persze jó lehet feszíteni hogy nekünk ilyen is van - azt nézd meg, mi van azokkal a csilivili Gripenekel. Jó technológia, csak éppen lefóliázva állnak a garázsban. -
Doctore22 #62706 Szerintem a Degman jobb lenne a honvédségnek.. -
Hopp és tényleg ha én lövök valóban észrevesznek de engem lőnek akkor nem.
Bár néha megnézem hogy harcolnak mások ha már engem kilötek, és pont most láttam ahogy egy Kv-t sivatagos pályán löttek ki több irányból úgy hogy fel sem tűntek a térképen.
VanDaal
Nem is noob hanem túlélő medálra hajt:) -
lammaer #62704 És ezen mi ennyire vicces? Tényleg igy van... -
VanDaal #62703 Igazán csinálhatnának egy olyat is "Ha nem csinálsz semmit, vagy hátul kempelsz heavyben vagy medben, akkor egy büdös nagy NOOB vagy" :D -
A pályára lépés elején a megjegyzések közt most volt olyan : "Ha tüzelsz azzal felfeded magad."

-
TDantes #62701 Ismét megjegyzem, szerintem ne vegyétek már ezt a dolgot készpénznek...de mindegy. -
Ry0K3N #62700 Ezt én anno Starcraft esetében tapasztaltam elég erősen, hasznos néha a kihagyás
-
hellokitty92 #62699 Hát ha amúgy 4-5 millio dolláros -mellesleg a világ talán legjobb tankját- hozzámvágnák 250 Ft-ért, akkor kurv@'ra nem érdekelne az alkatrészek ára...
Akkor már nem mind1, h 12(?) elavult T-72-t, vagy a lényegesen nagyobb harcértéket képviselő, klasszisokkal jobb leót tartunk a háznál. Egy tucat tankhoz a tartalékalkatrész nem lehet olyan egetverően gigantikus összeg, max a honvédelmi minisztériumban nem 3 évente cserélgetnék le a járműparkot a főmuftiknak, hanem mondjuk 6 évente egy ideig!:$:O Nagyobb harckocsimennyiség esetén meg még csökkenne is az 1 tankra kiadott összeg. -
Plata #62698 Te jó ég én már legalább hat hónapja nem láttalak.Legalábbis játékban,régen HappyHunter volt az egyik accod nem?Bétában sokat hülyéskedtünk luchsal meg leoval. -
Hamarább tudtuk volna hoztam volna egyet szuvenírnek :))
"Megkerült 200 elveszettnek hitt orosz tank 200 viszonylag korszerű, T-80-as és T-72-as páncélos nem olyasmi, amit csak úgy el lehet veszíteni. Már csak a tömege miatt sem. Az orosz hadseregnek mégis sikerült.Az elhagyott tankokat Jekatyerinburg közelében találták egy erdőben. Nem hiányzik belőlük semmi, csak az éles lőszer és az indítókulcs. Senki nem őrzi a....."
Teljes cikk -
VanDaal #62696 Oké, köszi a segítséget. -
Szakesz #62695 A sebesség nem ad több expt, ellenben a plusz sebzés igen. Először az ágyút fejleszd ki szerintem.
Stabilizátor igazából egyikre sem ártana, de a T29 talán meglesz nélküle.
-
kaleun #62694 No... hátrébb az agyarakkal!!!
Mondom történet, nem pecsétes papír a illetékes főmufti aláírásával... -
VanDaal #62693 Lenne 2 kérdésem:
T29-re a legjobb motort, vagy a top ágyút érdemes előbb fejleszteni?
Van egy stabilizátorom. Szerintetek a T29-en, vagy az IS-3-on venném nagyobb hasznát? -
TDantes #62692 Nem. Szerintem olyan pálya kéne, ami nagy, nyílt, és a két zászló mellet vannak bokrok.
Így lehetne rajta végtelenségig campelni, és aki meg kimegy a nyílt térre, azt jól kilőhetné az arty.
Ilyenből kéne vagy tíz.
A városi pálya nem jó. Ott a hülye tankosok előre mennek, és harcolnak, zajlik a csata, izgalmas, pörgős..szóval szar. -
Imádom amikor a t-50esek a kezdésnél rusholnak, olyankor mindenki kacsavadásszá változik :D -
Hát igen, így mindjárt más a gyerek fekvése -
Ohyner #62689 Kéne egy új városi pálya himmelsdorf mellé. -
Érdekes hogy 2 hónap kihagyás után jobban megy a játék mint mikor majdnem minden nap játszottam agy pár órát. :D -
TDantes #62687 Jó nekem mindegy, csak a dolgok nem így működnek, hogy bemondok valamit, és akkor az igaz. Így terjednek a szép mesék, nincs is azzal gond, amíg meseként terjed.
De aki komolyan foglalkozik valamivel, akkor a hiteles forrás a legfontosabb.
De végülis nekem aztán olyan mindegy, hogy igaz-e vagy sem, mert magasról teszek arra mit csinál Honvédség.
Viszont általánosságban is így kellene hozzáállni , hogy van-e hiteles forrás, bizonyíték. -
Gunslinger #62686 -Németek X éve felajánlottak Leo 1-eseket ingyen (+minden földi jót). Nekünk nem kellett, a lengyeleknek igen....
Kurvanagy ferdítés, eleve nem Leo 1-esek voltak, hanem Leopard 2A4-ek, 128 darab és csak a tankokat adták, semmi földi jót nem adtak hozzá, pontosan ezért nem kellett a honvédségnek, mert az alkatrészeket arany árban mérték/mérik hozzájuk, 1 euró volt a tank, de hozzá a cucc egy vagyon, a lengyelek is többször megbánták azóta, volt ott kemény vagdalkozás utólag az árak miatt. -
Ohyner #62685 Ha elfogadod hitelesnek elfogadod, ha nem nem. Nem Józsi bácsitól hallottam az biztos, de nem is a neten olvastam. -
Desmodromic #62684 Random isten rám mosolygott. Utolsó 4 köröm IS-3-al /még a D-25T van rajta/ XP hozománya 1804,1059,991,1750. Az ember könnye kicsordul.
-
TDantes #62683 Aha, de amint mondtam valami hiteles forrás van? -
Ohyner #62682 A magyar államnak 1euro\darab áron ajánlották fel + a szállítást kellett volna kifizetni. -
TDantes #62681 Az ingyen Leopard... -
Ohyner #62680 mármint melyi ksztori érdekel? -
TDantes #62679 Off: Annyit halottam már ezt...de valami biztos hivatalos forrás van róla?
Az nem hivatalos forrás, hogy a szomszéd Józsi bácsinak az unkatestvére látta, meg hogy megírta a mittudomén milyen infó, meg valami megbízhatatlan internetes portál.
Rendes forrás, országos, elismert újságok, az akkori hivatalban lévő miniszter nyilatkozata, ilyesmi.
Nem mondom, hogy nem igaz, csak épp ez szerintem nem így volt ám ahogy mesélik -
Ry0K3N #62678 Tier 9 ellen az a pen már kevés. A másik meg hogy 80% hogy lepattansz róla szemből. -
kaleun #62677 OFF:
Még két történetet tennék hozzá:
-Németek X éve felajánlottak Leo 1-eseket ingyen (+minden földi jót). Nekünk nem kellett, a lengyeleknek igen....
-T-72 kapcsolatos sztori, hogy kiment egy küldöttség tankokat választani az államadósság fejében. Állítólag egy hatalmas nagy placcon százával/ezrével álltak a lánctalpasok, legrégebbitől a legmodernebb reaktív páncélzatos és mindenféle elektromos kütyüvel felszerelt változatig. A kiválasztást végző emberke egy teljesen dilettáns fazon volt... csak úgy találomra... -
Ohyner #62676 Oh bakker tényleg, mekkora láma vagyok! Thx TDantes, az már simán meglesz a napi fun meccsekkel a kedvenc kis TDmmel.
Mondjuk, nem tudom mennyire helyénvaló a felvetésem, de szerintem minden nemzetnél a második tree kicsit erősebb lesz, mert különben nem lenne huzóereje nem? Vagy rosszul gondolkodom? -
TDantes #62675 72630 xp. Online tech tree