418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #62754 akkor sry -
R3nton #62753 Biztos megindulnának...ezt komolyan mondod? Ez nevetséges a gripenek kb 2 percig lennének a levegőben. Azt megnézném NATO tagállamot megtámadnának, ilyen hülyeséget is csak te tudsz írni -
bgabor #62752 Hát nem is neked írtam, ha megnézed, melyik hozzászólásra válaszoltam. -
Ry0K3N #62751 Rafalet is mindíg rafaelnek hívják nem kell ezek kiakadni no.
-
R3nton #62750 Milyen csomó hülyeséget? Sztem valakivel keversz apa:D A szar griPent meg pont leszarom, hogy írják, kurvára szüksége van ilyenre Magyarországnak. Csak mutatóba jók ezek. -
hellokitty92 #62749 Az a gond h a hadsereg rengeteg családot tart el, nem csak a katonákat, de az ő kiszolgáló személyzetüket is)értsd takarítók, konyhások, civil szerelők stb.). Ha nincs pénz a hadseregben, akkor jönnek a leépítések, ha jönnek a leépítések, akkor munkahelyek szünnek meg! Családok eltartása kerül veszélybe. -
Desmodromic #62748 Ezt nem gondolod komolyan... -
Ry0K3N #62747 Most képzeld el ezt T34-el hogy farmolsz össze 90k-t
-
Plata #62746 Bakker mért fogok ki folyton ilyen hülye buzi csapattársakat T44-el?
Komolyan mondom hogy félek elő venni,nagyon szeretem,de szegénykém vonzza a buzikat.A napi elsőre bemegyek vele,elkezdődik csata,követem két artyt ha jönne mitugrász lemming lelövöm.Épp elérünk a sinekhez jön lemming,beleszáguld kis artyba és nem törődve hogy én meg belementem kinyírja,én meg őt,erre hummel hátba lő,enyhén elkapott a pipa,és visszalőttem erre újra lőtt volna de mellé,ezután egyszerűen kinyírtam.
Tele a tököm hogy t44-et állandóan csapattárs artyk lövik szarrá. -
bgabor #62745 Remek elgondolás. És hadd kérdezzem meg, mi lesz akkor ha az egyik katonailag jól felszerelt szomszédunk, vagy valaki a környékről megindul ellenünk? Elvégre csak két éve volt, hogy a szomszédos NATO tagállam egyik kormányon lévő pártjának vezetője ilyesmivel fenyegetőzőtt. Akkor mi lesz? -
hippy #62744 Milyen detonátort?A reaktív páncélzatban lévő robbanóanyag a kapott találattól működik el.
Másrészről azt a szerencsétlen repülőt még mindig Gripen-nek hívják 1 p-vel. -
hellokitty92 #62743 Itt nem arról van szó, h ők mennyit igértek, hanem h mi mennyit fogunk átvenni és ebből mennyit fogunk üzemeltetni és mennyi kerül ki rozsdásodni a kifutóra... Úgyhogy sajnos ismét a szar magyar mentalitáshoz lyukadunk majd ki.:( -
bgabor #62742 Eddig is éppen elég baromságot írtál le, az ERA blokkok hiányzó detonátoráról meg a többiről, de hogy azt a rohadt Gripent sikerült megint két 'p'-vel leírnod az betette a kaput.
Mikor tanulja már meg az a felületes, katonai témákban erősen műkedvelő fajtád hogy egyetlen 'p'-vel írjuk azt a tetves Gripen-t? De tényleg, hányszor kell még leírni? Komolyan úgy érzed, hogy ha egy harceszköz nevének helyes leírását is képtelen vagy megjegyezni a századik alkalommal is, akkor majd a szakszerűnek és értékelhetőnek fog tűnni a vélményed a témában? -
Desmodromic #62741 Laikusként szemlélve a 21. században már nincs semmi szükségünk tankokra szerintem. Missziós feladatokra terrorista elhárító bigyók kellenek, amiken van egy gépágyú meg bírja az RPG-t azt hali. -
bgabor #62740 Ne gondold, hogy nem szüntették meg már évekkel ezelőtt a tankos fegyvernemet magyarországon. Azt a 15 darab üzemben tartott, 30 éve elavult T-72est én nem nevezném tank fegyvernemnek. Inkább a honvédségünk egy újabb, szigorúan papíron létező fegyvernemének.
Az érkező Huey-k al kapcsolatban pedig ne a szar magyar mentalitásból indulj ki, az amcsik profik. Ha harminc darab gépet ígértek, akkor az éppen harminc darab lesz, el kell minden exportált fegyverrel, katonai segéllyel számolniuk a kongresszusuk felé. (Amikor legutóbb a Humveekat és a kézifegyverekt küldték katonai segélyként, arról is van nyilvánosan hozzáférhető dokumentum, rajta minden tétel darabra, centre pontosan felsorolva, annó a Haditecnika topikban be is volt linkelve)
A gépek állapotáról meg annyit, hogy ezeket a Hueyket eddig a US Marine Corps szervízelte, így még ha tartalékban is voltak, valószínűleg jobb állapotban vannak mint a mi aktív szolgálatot teljesítő Mi-8asaink. -
R3nton #62739 sry az OFF-ért -
R3nton #62738 jó mondjuk ne is a hadseregre költsenek, hanem indítsák be a gazdaságot, és teremtsenek munkahelyeket, mert addig én speciel magasról leszarom az egész hadsereget, főleg hogy az egész cska arra jó hogy bizonyos szerződéseknél (pl grippen) kurva agy összegek vándoroljanak mocskos politikusok zsebeibe -
kaleun #62737 "Ok és te elhiszed..."
Bammeg... Te még a napvilágra került esetek után (pl. sisak) elhiszed, hogy olyanok hozzák a döntéseket akik ezt tudják...
És a többi esetnek is van valóságalapja: t-72, mig-29, mistral, grippen, m109, c130, missziós felszerelés..... stb. -
hellokitty92 #62736 Am h egy örökbecsüt idézzek: "nem vagyok rásszistá, csak tapasztalt"
Ebben az évben a GDP 0,81%-t költöttük a hadseregre, soha nem volt ilyen alacsony ez az érték! -
Ok és te elhiszed, hogy mi vagyunk annyira tudatlanok, hogy nem kérjük detonátort az oroszok meg nem kínálják.
Tippelek
Inkább a biztonság véget nincs beszerelve majd csak háborús helyzetben, gondolom senki nem örülne ha véletlen aktiválódna valami gubanc miatt,mert aki ott tartózkodik azt kiskanállal szedik össze. -
Oddball29 #62734 Közben kiderült, hogy a német kormány nyomására cserélték a Wittmant. Hehh. -
hellokitty92 #62733 Hülyeség ON
A legénység már itt van régóta elég szép számban, csak piaci árusnak meg büfésnek álcáztuk őket, nehogy a környéken valami fegyverkezési versenyt robbantsunk ki:D:D
Nem lenne jó ha pl a románok különleges egységeket szerveznének a katonai járműveink és a magyar hidak és a vasúthálózat szabotálására.
Hülyeség OFF:)) -
Sőt rögtön két generációnyi legénységet :D -
Desmodromic #62731 IS-3-al scout voltam, egyet sem lőttem 864XP. Öléggé high tier móka volt.
-
kaleun #62730 Mig-29 témaban olvastam: "Egy mondattal lehet jól leírni mindent. A meg nem rendelt pótalkatrész ritkán érkezik meg."
T-72+: Állítólag később rendeltek mindre reaktív páncélzatot, csak magát a detonátor elfelejtették megvenni. Ami ugye berobbantaná a dolgot... így meg annyit ért, mintha téglával rakták volna körbe.
Persze Dr. Hende Csaba nem erősítette meg.... -
Ja ja Kínával kell bizniszelni, ők adnak bele legénységet is ingyen :) -
hellokitty92 #62728 Ááá oroszokat el kell felejteni:) Egyrészt mert ők is már eléggé megkérik a cuccok árát(megkérdőjelezhető minőség mellett), nameg nekünk NATO kompatibilis felszerelések, fegyverek kellenek.
Másrészt az oroszok még mindig el vannak maradva elektronika terén, fényévvekkel, jól mutatja h az új fejlesztéseikben főként francia eredetű eszközök vannak!
Nameg az alkatrészellátás is kérdéses lehet, még mindig... Ki szeretne újjabb a Mig-29-hez hasonló helyzetet:$ -
Igen Pannon Privát volt anno most a Telenor alatt mi a neve azt nem tudom.
Kiválasztod a DAO PAY-t majd egy 90 számot kell hívni.
Most néztem egy kicsit átszerkesztették a menüt a DAO PAY kapott egy külön fület.
.
.
-
Doctore22 #62726 Akkor már az új orosz BTR-3asokat kén venni.. -
hellokitty92 #62725 Üzemeltetési költségeket ugyan-úgy lefizetjük a T-72-nél is.
A többi járulékos összeget meg minden újjonnan rendszeresített haditechnikai ezköznél ki kell fizetni, ez sajnos a fejlődés és a képességnövekedés ára.
Előbb vagy útóbb a T-72-ek is cserére (min felújításra) szorulnak, vagy jó magyar mentalitás szerint utód nélkül kivonják majd őket és ezzel megszüntetnek egy újjabb fegyvernemet a hadsereg keretéből. Ha meg egyszer lesz pénz, akkor meg majd természetesen beszerzünk használt járműveket helyettük, de akkor már 2,5 milkáért darabját... Melyik érné meg jobban?
Bár szerintem magyarországnak nincs is szüksége igazán harckocsira, inkább egy modern nyugati apc beszerzése lenne jó ötlet, és azok egy részét tankelháró rakétaplatformmal kellene felszerelni, jópár remek megoldás van már a piacon. Kicsit félmegoldás de szegény ember vizzel főz.
Am kiváncsi leszek mi sül ki ebből a "kapunk az amcsiktól 30 Uh-1-t" bejelentésből... Mennyi lesz a ténylegesen megkapott darabszám, és mennyi fog ebből ténylegesen repülni, mert van egy sanda gyanum h a fele kapásből kannibalizálásra kerül majd.
Kis pénzből is lehetne professzionális modern hadsereget csinálni... Lehetne... -
Feltöltővel? Azigen, akkor holnap énis eltársalgok velük egy kicsit. :D -
hellokitty92 #62723 Hát sajnos koránt sem repülnek annyit mint kellene, kerozinra sincs nagyon pénz... -
Elég gáz az egy Tier8 heavytől hogy egy Tier9 med-et nem tud sebezni. Egyszer lőttem át oldalról (akkor mással volt elfoglalva) meg egyszer a testét szemből oldalasan a lánctalp fölött kb, utána már csak pattanó, na meg 0 dmg critical ó yeah. -
sztem elég a 90-es ágyú arra. Én 2 csata után vissza raktam rá azt, miután kipróbáltam a 105-öst. Szvsz bőven elég az, az a pár kör ahova meg nem, oda a 105-ös se fog sokat dobni. -
Nálam működött, 6 perc vagy menyi ideig tartott míg "lebeszéltem" a 2500 goldot :) -
De jó is lenne ha lefóliázva állnának és nem egész nyáron röpködnének, h a hangomat sem hallom :P -
kaleun #62718 Német fórumokon is találtam rá hivatkozást (lengyeleknek + 1 euro) és azt hiszem, hogy az n-tv.de-n is van cikk a tankok átadásáról. Plusz a Bundeswehr oldalán is van az utóbbiról egy rövid soros hír, de írtam nekik és remélem válaszolnak is.
Szerintem a T-72 történet is valószínűleg igaz. Több helyen is látható, hogy egy "választékos" tipikusan hírszerű forrásból van leírva a sztori.
Sőt az egyik lejegyző egy katonai (körökben dolgozott) témában hiteles emberke, megkérdezem tőle is.... -
Jut eszembe, tudja valaki hogy lehet-e feltöltőkártyával is használni ezt a betelefonálós aranyvásárlást? -
Doctore22 #62716 de ez álom:D A5-öst senki nem fog nekünk adni:D -
Jaja, most is éppen a Luchsnál tartok, indulok az új VK akárhány felé.
Mély benyomást hagyott bennem mikor berusholt a bázisunkra, kinyírta a három artynkat aztán visszaszambázott a kezdője felé. :D