418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #62874 miért 11-et? 8 perc a 2500 gold? -
Gunslinger #62873 A bétában meg még gyak. átlőhetetlen volt a frontja. Érdekes, hogy nagyon rég nem hallottam, hogy IS-7 OP. Valahogy nagyon elhalványult az a gép. -
Gunslinger #62872 Hja, 6.6 előtt nagyon tudott, de azóta még ha gulágra hurcolt rabszolgákkal tolatom, akkor is úgy megy, mint egy stock motoros IS. -
Nazarov77 #62871 Én a 7 frontjáról jobban szoktam pattogni mint a 4éről. -
spiczi91 #62870 Jobban van páncélozva az IS4, de a 7 ha kell nagyon tud menni. -
Szpecnyaz #62869 Ahogy elnézem, a legtöbb ember jobban szereti az IS-4et az IS-7nél. -
Gunslinger #62868 Szemből nagyon puha, ha így megy t10-be a +4-500 hp amit kapni fog nem lesz elég önmagában. Gondolom az alap tornyot azért elveszik tőle.
IS-7 meg egy nagy szar sajnos. IS-4-et százszor jobban szeretem.
Ammo rackre nem sérülékenyebb, mint az átlag, 570+ csata alatt talán ha kétszer elszálltam tőle. -
kdezso30 #62867 D 10T IS4-en? Egyszerűen zseniális! Az a löveg már KV3-on is a lehető legroszabb választás. -
Nazarov77 #62866 Motorról szó se volt hogy fejlesztem azt majd ágyú után, az az 50 lóerő nem ér semmit, fent van a + súly equipment úgyhogy alap felfüggesztéssel elbírja a jobb tornyot, utána jöhet a fejlesztett felfüggesztés,ágyú,motor aztán már csak meg kell várni hogy T10 legyen :D
IS-7 nem kell, nagyon nem tetszik. -
davidbog #62865 Bornofakone jól írta, az alap torony gyenge és a fejlesztett motorral se lesz sokkal gyorsabb. Szerintem a fejlesztett futómű többet dob a mozgékonyságon mint a fejlesztett motor.
A helybenfordulás hiánya tényleg kicsit zavaró. Az IS-4-nél még nem is vészes. Eddig egyetlen olyan eset volt amikor emiatt lőttek ki. Egy kétirányos csiki-csuki harcban lett volna fontos a helybenfordulás. De mivel nem tudott a távolban lévő IS-3 pont eltudta kapni a harckocsi hátsó részét oldalról.
Az IS-7-nél már kicsit nagyobb probléma, mert nem fordul jobban (hiába van 28°/sec írva), és még hosszabb is mint az IS-4. -
virkir #62864 Éppen akartam írni valami hasonlót :)
Azt magyarázza meg nekem valaki miért van ez így.
Ha a KT-val megyek boldog boldogtalan átlő bárhonnan ha átváltok az IS-3-ra akkor meg azt lövik sajtra rögtön, de ugyan ez volt a VK4502-vel is.
Ha ellenük nyomulok akkor meg minden pattog ezekről a tankokról bárhol lövöm őket.
-
Nazarov77 #62863 Ja én is a stock tornyot szoktam lőni ha az van rajta, amúgy még nem nagyon lőtték, de már nagyon nem is fogják mivel 3k xp kell már csak a fejlesztett toronyhoz :D -
davidbog #62862 IS-4-hez azért van 100 mm D-10T löveg, mert volt ilyen verzió is. (Ugyanez miatt van a KV-2-höz 107 mm-es löveg.) Ahhoz a toronyhoz, ami a WoT-ban az alap torony volt olyan elgondololás, hogy a 100 mm BS-3 löveget építik be. Legalább egy, ilyen felszereltségű IS-4 proto készült is. -
Nna, épp most kapcsolt szét a vonal a DaoPay-jal. A kellemes dallamok mellett gyorsan eltelt az a nyolc perc.
Igaz hogy 9,95€ helyett 11€-t fizettem, dehát ez van, legfeljebb majd holnap a kisebb fajta bagettet veszem a suliban.
Most nézem hogy a gold is rendben megérkezett. Köszönöm ximixnek a segítséget :) -
bornofakone #62860 addig örülj míg nem a tornyodat lövik, testről még talán van esély pattanni, viszont a stock torony nagyon kaka, 170mm ha jól emlékszem, lazán rommá lehet ott lőni, t32-vel simán megvolt pár is-4 úgy, (persze miután már saját bőrön megtapasztaltam:D)
és annyira is-4 nem lassú, fejlesztett motorral se lesz amúgy sokkal gyorsabb :) és páncélzata hiába mondja mindenki op-nak messze elmarad a német társaitól (front páncél tekintetében, oldala viszont imádni való:D)
ja és 1 dolog még h ha szembe állsz, akk a jobb alját lődd meg, ammo rack off, v 1 shot kill :) kisebb kaliberrel pl. 105 csak ammo off, viszont 128-s, 130, ill. amcsi 120-sal már 1 shotoltam is-4-t :) -
Bmsrt #62859 21-2(vereség-győzelem S-51-el),eddig áááá nem szopat direkt neemm...dehogy 1-2 kill van körönként de bukás mind de mazochizmus mode ON LESZAROM csakazértis!!! -
Nazarov77 #62858 Félreértés elkerülése végett a stock IS-4, E-75 és VK45 mozgékonyságára gondoltam hogy piszkosul lassúak. -
Nazarov77 #62857 Ja meg pont ugyanúgy jártam vele mint a ferdivel: Sok lepattanót látok róla meg én is szoktam pattogni, aztán megvettem és engem lazán keresztül lőnek :D
gyöngyszem:
Amúgy páncélban nálam a VK4502 viszi a pálmát T9ben, beteg annak a frontja, tegnap 2x pattantam az aljáról 5 méterről E-100 150es ágyújával. -
Nazarov77 #62856 2 napja vettem meg az IS-4et mivel német treevel majdnem végeztem kell valami mással is tolni, tetszik viszont beszarok olyan lassú, mondjuk belegondolva az E-75 és a VK45 is kb ilyen, de azok legalább tudnak egy helyben forogni.
Vettem rá + súly equipmentet hogy feltehessem a rammert is, először a célzásgyorsítót pakoltam rá mert 3as célzási idő nekem egy csöppet rengeteg a jó kis német 2esek után :D Úgyhogy mivel többet bírok először a tornyot rakom rá felfüggesztés várhat, majd csak kibírom ezt a 20-25 km/ht :D -
Tusy #62855 - én már azt is egyre nehezebben tudom elképzelni, hogy az IS-en hogyan rágja át magát valaki. Eddig próbáltam mindenből elit lenni mielőtt eladtam, de az IS eladásán már néha eltöprengek -
Én is eszem a kefét mióta leromlott a winrate 50% alá. Amíg 0,5 volt a kill átlag addig simán 50 felett volt. Mióta 1 felett van egy picivel (az utsó 1000 meccsen) azóta rendszeresen befigyel 1-1 szopóág és szép lassan leromlott.
Igazságosan egyik sem méri önmagában. Talán úgy lehetne mint a bux-nál. Néhány mutató megfelelő súlyozásával kijönne egy érték ,amibe persze belekötnénk más oldalról...
-
VanDaal #62853 Ilyet sajnos már kétszer is láttam. Mindkétszer a mi csapatunkban, top tankként. A többit ki lehet találni... -
Gunslinger #62852 IS-4-et D-25T-vel sajnos elég sűrűn látni, el tudom képzelni, hogy valaki úgy rágja át magát IS-3-on, hogy a BL-9-et sem gyúrja ki, a lényeg, hogy elmondhassa, hogy ő már IS-4-ben terpeszt. Azt még csak csak megértem, hogy a T10 tornyot nem fejlesztik ki, bár azt is hülyeség kihagyni.
De hogy IS-4-et D10T-vel használni...ez tényleg felteszi a koronát a noob királyra. De eleve a lehetőséget sem értem, hogy miért van megteremtve. -
Tusy #62851 Ezért kell a win/lose arány helyett a kill, vagy sebzés mennyiségét nézni, az jobban mutatja a képességeid.
- KV-val t7+ csatákban lószart nem mutat, úgy lőnek ki 1 lövéssel, hogy azt se látom ki és honnan lőtt rám (csak azt, hogy merről). 90%-ban ilyenekbe rak
- IS-m még mindig stock, kb. minden lövése lepattan. Abból se sokat lehet megtudni
- SU-85 ebből a szempontból jó lenne, csak nem TD-ről (meg artykról) hanem tankokról volt szó -
Nazarov77 #62850 Pár napja láttam egy E-75öt 88 L/71el, na most találtam valamit ami überelte:
IS-4 D10Tvel :D -
DoctorStryker #62849 Átlagos Sebzések alaplőszerrel:
Tier 9:
T34 : 400
E75, IS-4 : 490
Tier 10:
Maus, IS-7 : 490
T30, E100 : 750
-
Oddball29 #62848 E-peen, yeah...:)
Nincs T9-esem, átlagos gamerként ennél a nyomorék T32-nél 1608 az átlagom (~5 lövés), 674 kill/472 csata. Legjobb csata/kill arányom az a T1 heavy/T5 Sherman olyan 1.6-al. -
Gunslinger #62847 De nem is kevés és ezek mind átütött sebzéssel bíró lövések, lepattanó nem számít bele.
Nekem IS-4-el 1850 körül van és van 573 csatára 874 killem. -
Bmsrt #62846 A második napom az az S-51(tudom utáljuk pfujj!) el olyan élvezetes mint egy jó gyomorrontás, tudtam hogy lesz bosszú az első nap 8-ból 6-győzelméért de erre nem számítottam 15 vereség 2 győzelem...oké szerintem ha az elején azonnal exitelek is jobb jön össze ennél.Ez tuti nem random...(ja és van prémiumom tehát ha igaz LENNE az a bizonyos összeesküvés ilyen tuti nem történne) -
Oddball29 #62845 Az 4-5 lövés körönként T9-ben, nem olyan sok. -
Gunslinger #62844 Pirates klánnál van ilyen követelmény, de csak t10 heavyre értelemszerűen. -
endrodiz #62843 így igaz. nem biztos, hogy az a jó játékos, akinek "nagyszerű" statja van.
lehet jó egy "szürke kis egér" gyenge stattal, de nagyon hasznos a csapat számára.
ma reggel két vesztes csatám volt. mindkettőben az utolsó percekben lőttek ki. az egyikben 3 kill és 1 sebzés (plusz a lepattanók), a másikban 1 kill és 7 sebzés. a másik fizetett jobban... -
Oddball29 #62842 A T122 teljesítményben gyakorlatilag ugyanaz, mint mostani 120mm T53. -
Bullshit. Ezen az alapon az a jó játékos aki campel, és megvárja míg elé nem megy valaki, vagy kilövi az 5-20 százalékon álló tankokat. Egy dologtól lesz valaki jó játékos, az pedig a csapatmunka-készség. Ha alig sebzel, nem ölsz, de ha összedolgozol a csapattal, flankelsz, segíted a társakat, zavarod az ellent, akkor már értékes játékos vagy. A sok adathuszárt meg le kell szarni. -
VanDaal #62840 Hát ez a 2000 sebzés/kör nálam sajnos még nagyon messze van. Remélem ez top tier heavy-kre vonatkozik. Mert ha nem, akkor be kell látnom, hogy én vagyok a béna. Tier7-es tankkal tier10 csatákban nagyon ritkán van lehetőségem 10+ lövést leadni. -
ilsalon #62839 Pénztet és xp-t is leginkább a sebzésért kapsz szerintem. Egyes tankok tényleg hátrányban vannak, de a top tier tankokkal kb. ugyanannyit tudsz bevinni. -
Gunslinger #62838 Nem tom volt-e már, a M103-nak két féle 120mm-es ágyúja is lesz, T122 és M58. -
DoctorStryker #62837 ha valaki midnig 20% alattról lövi ki ?
Sebzés ha valaki a nagy trollcanonokkal lövöldözik?
Amcsi tankoknál van a legkisebb sebzés, szóval aki vele játszik hátrány. -
endrodiz #62836 Nekem tegnap olyan volt, hogy meglátva az ellenséges felhozatalt, a két top tier tankunk azonnal escapelt, pedig addig nem is volt annyira unbalanced. na de onnantól...
1k xp kellene még a tiger-hez. gondoltam gyorsan megcsinálom reggel. mentem két kört 800 xp-ért. két vesztés... -
ilsalon #62835 Ezért kell a win/lose arány helyett a kill, vagy sebzés mennyiségét nézni, az jobban mutatja a képességeid.
Random csatában csak ritkán tud egy ember eldönteni csatákat. Sőt, platoonban a három top tank együttműködése sem jelent automatikus győzelmet, csak nagyobb esélyt a győzelemre. Viszont az mutatja, hogy milyen jó játékos vagy, hogy mennyi sebzést viszel be csatánként. Egyszer magyarázta is valaki az egyes adatokat, de valami ilyesmire emlékszem. Sőt ez valamelyik klánnak is felvételi követelménye.
Heavy tank: 2000 damage felett/kör.
Tier 7-8 arty: 3000 damage felett/kör.