418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #63033 Sztem senki nem írt olyan ágyút, mint az E-100-nak. Sőt, a németbuzik nyögték nagyon anno, hogy az E-100 legyen olyan gyors, mint az IS-7, legyen olyan a páncélja, mint a Mausnak és legyen T30 ágyúja. Ebből gyakorlatilag majdnem mind a három teljesült, mert az IS-7-et is jól lelassították, és még a splash sebzést is faszán elnyeli, köszi. -
Nazarov77 #63032 Ott a pont
-
DoctorStryker #63031
Nem értem az IS-4 tulajokat mégis mit akarnak. Olyan armort mint a mausnak és olyan ágyút mint a E-100-nak?! S még a sebessége/ gyorsulása is megmaradjon.Gondolkozzatok már el egy kicsit rajta.
Azért a T34-nek egy kicsit karcsúnak érzem azt az ágyút amikor a többi kolega 490 átlagsebzéssel rohangál és nekik azért sokkal nagyobb/pattogósabb páncél.
Amúgy az amcsi heavy ágat simán lehet lehetne mondani TD ágnak. -
ColMoss #63030 sőt inkább hasaljon... -
ColMoss #63029 egy pz3!!! első lövése, na de nehogymár az alvázon üljön aza szerencsétlen rádiós
?
-
Gunslinger #63028 Harmadik kör, kicsit belassultak ahhoz képest, hogy két hetente kéne jönnie.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/57831-you-ask-we-reply-bulletin-3/#entry920070
-
Gunslinger #63027 Fogalmam sincs milyen ROF-ja lesz a T110-nek, de mivel a T34-nek tier9-ben 6.55 van a 120-ashoz, ezért gondolom, hogy ennél magasabb lesz tier10-ben, ezért nem hoztam szóba az amcsikat. És igen, ha az amcsiknak a 120-ashoz t10-ben lesz minimum 7-es és a ruszkiknak is, akkor jó lesz. -
Szakesz #63026 Javíts ki ha tévedek, de az amcsi tankokon istenített 120mm ágyú sebzésértékei szinte megegyeznek a 122mm-essel, - AP lőszernél 10 a különbség átlagos sebzés esetén az amcsi löveg javára - és ez az a 120mm ágyú, amit a T110 is meg fog kapni tier 10-ben, és ha az amcsiknál ez jónak számít, egy buffolt 122mm löveg ruszkiknál mért ne számítana annak? -
Szakesz #63025 Javíts ki ha tévedek, de az amcsi tankokon istenített 120mm ágyú sebzésértékei szinte megegyeznek a 122mm-essel, - AP lőszernél 10 a különbség átlagos sebzés esetén, amely az amcsi lövegnek kedvez - amely 120mm a T110 is meg fog kapni, s ha az amcsiknál jónak számít, egy buffolt 122mm ágyú ruszkiknál mért nem számítana annak? -
Gunslinger #63024 Mindig szorgosan gyűjtöm a free-t, most sajnos csak 17k van, mert hozzányúltam, hogy kimaxoljam az M6-ot. Kb. napi 1000 jön össze, de most már meghagyom a franciákig. -
Gunslinger #63023 7-es ROF alatt egy 122mm-es ágyúnak t10-ben még 280-as átütés mellett sincs értelme.
Egyébként Overlord a hivatalos fórumon nem zárta ki azt sem ,hogy mikor az IS-4 t10-be megy, akkor az IS-7-hez is hozzányúlnak valamennyire, hogy E-100-hoz balanceolják. -
Nazarov77 #63022 Jó az választaná Maus helyett aki szeretne +10km/ht de amúgy sok értelme nem lenne.
Szerintem jó ha különböznek fegyverben. A jó páncél mellé meg szerintem ne kapjon jó ágyút, maus ágyúja se valami jó többihez képest, és igen az a 11mmes átütési különbség számít. -
SovereignXY #63021 free xp? volt jó 13k? Durva.
Panzer 4ig volt szenvedős eljutni. Szaros 38na-val a t6-7-8 közt. -
Nazarov77 #63020 Alapból igen az van de csak amíg ki nem lesz fejlesztve a 150es, ha nem lenne 150 hozzá csak 128 ki a fene választaná ezt a Maus helyett? De ugye eredetileg 2 toronnyal akarták meg hogy fejleszthető T10, csak aztán rájuk jött valami hülyeség hogy el kell venni a Maus tornyot ( nem tudom mi a francért kellett, az hülye kifogás hogy így akarják megkülönböztetni a maustól, igazán elfért volna ) -
Szakesz #63019 Attól függ, hogy a 122mm ágyú milyen páncélátütési és ROF értekkel fog majd rendelkezni.
Ha mindkettő relatív magas lenne, jobban járna vele az IS-4, mint a 130mm-essel. -
Gunslinger #63018 Miért nem? E-100 is alapból Maus ágyúval indul.
T-10-nek vajon mi a vér lesz? Annak aztán végképp törpi a tornya az S-70-hez. Sztem a ruszkik még maguk sem tudják. -
Nazarov77 #63017 Már csak azért is más fegyvert fog kapni mert minek legyen tök ugyan az a fegyvere mint az IS-7nek? Semmi értelme nem lenne így. -
gseldon #63016 Pontosan. Ha a Maus-t vesszük abszolút armor tanknak, és itt a zemberek szerint az is4 is valami hasonló lesz tier10-ben, akkor igenis minimum a Maus 128mm-esének megfelelő puska kell legyen az is4 is. Jaaaa, hogy ez pont az S70 lenne? Fail. -
Gunslinger #63015 Nah, az A-20 mellett a Lee a másik, amit átugrottam free xp-ből, egy kört nem voltam hajlandó velük menni. Még jó, hogy a PzIIIA nem tier 4-es, így könnyű túl lenni rajta. -
R3nton #63014 valamit valamiért így is most a német tankok a legerősebbek a játékban e-75, e-50, e-100 gold ammoval, maus kilőhetetlen. Mit akartok még? -
Glo #63013 Mi volt itt? Jottek az NKVD meg a Gestapo es elvitte a renitens tankok szemelyzetet? :) -
Gunslinger #63012 Hehe, 1-0 és közben a csapatok kétharmada már meg van dögölve, durva. :-D -
R3nton #63011 akkor viszont a mausnak is sok a 128as el kell venni azt is -
ilsalon #63010 Ha armor tank lesz, akkor sok az S70. Ha meg csak armor tanknak nevezik majd, de nem adnak rá pár millimétert, akkor meg kevés lesz a kisebb puska. Gondolom én, hogy valmilyen maus szintű járgányt akarnak kihozni belőle: nagyon masszív, de nem kiemelkedő puskával. -
gseldon #63009 Kicsit visszakanyarodva az IS4 témához. Kicsit nem értem itt az embereket. Arról van szó, hogy a jelenlegi tier9-ből felmegy tier10-be a tank. Lehet, hogy jelenleg tier9-ben OP (szerintem egyébként nem), de tier10-ben? Nagyon nem. Ha valamit, akkor még buffolni kellene, nem elvenni tőle bármit is. Mi az már, hogy fölmegy tier10-be, azt vegyük el tőle a 130mm-est? Nem lefelé megy tier8-ba könyörgöm!
Most komolyan, milyen 122mm-est akartok adni neki? A német tier9-eseknek is ott van a 128mm-es, rendes sebzéssel. Annyi jár az IS4-nek is! A 390-es 122mm-es sebzés tier10-be? Hát lol! -
SovereignXY #63008 Lee.
Ó! másik kedvencem ma. Ahányszor kb top 3-4be pakolja a Lee-met - ellen is kb ilyen max tier 4es tankok - úgy szétvernek minket mint a szart. POedig itt lenen eséylem killt gyűjteni nem a KV-k közt. De nem csapattársaim szétszóródnak aztán engem meg legankolnak avyg 4en. :( -
PetiPetiHUN #63007 Nálunk a T29-esem mellett egy KV-13-as náluk két Tiger. A KV-13 elszáguld a domb mögé és mire félúton járnák már kifingik. A két Tiger mellé még jön a Leójuk lopakodik a sűrűbe közbe a mienk mögöttem 200 méterrel lesi a mókusokat. A világért sem indulna el mert akkor talán lenne kire lőnünk és a mókusok is elszaladnának. Jön oldalról egy T-34-es bele akar taposnia földbe! Belelövök szépen csilingel, mégegyet no ez se megy tovább! Lánc nélkül bajosan de még mindig nem sikerült sebeznem erre a társak kilövik. A két Tiger szépen elintéz van úgy hogy azt sem látom ki lő mert a bokrok között maradnak. Közben mögöttem élénk vita 3 kicsi tank között hogy melyik mókus a legaranyosabb. Gép kikapcs.
Délben gép bekapcs: Győztünk! Mi a fene! Biztos a mókusok mert hogy ők nem az tuti! -
crossy104 #63006 -
Gunslinger #63005 Túl nehezen fogják meg azt a tier 10 egeret. :-) -
ilsalon #63005 Lehetne vitatkozni, hogy melyik rossz és melyik rosszabb.
-
SZU #63004 Mi a bajod a macskákkal? -
Gunslinger #63003 Melyik M3, a Stuart vagy a Lee? -
SovereignXY #63002 De utálom ezt az M3as-t. Idióta macsik, hogy tudtak egy iylet össze hozzni? áááááá -
ilsalon #63001 Ja és az aranyos tankok meg külön kategória, de ott sem árt jól játszani velük, mert akkor dől a della. Löwevel lehet 100k+ köröket menni. -
ilsalon #63000 Hát tier kilenccel már nem olyan jó az a farmolás prémiummal sem. Átlagban lehetsz plusszos, de leszenk kemény minuszos körök.
Farmolni tier 5-6-7 a legjobb. Minnél nagyobbat sebzel annál több lé. Ezért jó a KV, meg a Su85, vagy akár a T29. -
Tusy #62999 - nekem ezért maradt meg a SU-85, 10k credit szinte mindig biztosan marad vele míg a t9+ csatából KV-val (vagy KV-3-al) már jöttem ki mínuszosan is, de 2k-3k credit fölé csak ritkán tudom tornászni a hasznot pedig már minden ki van fejlesztve rájuk -
R3nton #62998 ez a 7. vagy 8. loss lesz kv-val idáig keresetem kb 10k-t 7 kör alatt. Akár le is vehetne a szopóágról... a másik meg, hogy prémium nélkül ki lehet törölni a seggedet, mert nem igazán tudsz pénzt gyűjteni főleg olyanok miatt, hogy KV-t rendszeresen tier9 csatába rakja. Csak úgy lehet pénzt gyűjteni, hogy prémium acc és akkor küldeni IS-4el vagy vmi másik jó tankkal. -
SovereignXY #62997 Ó! Ennek ellenére persze veszítettünk de.... ez egy iylen nap számomra :) -
SovereignXY #62996 úúú. jó kezekben Kv tank nagyon durva. volt mos t egy csata. 10 emberüket lőtte ki a KV-nk. Persze a 2 legnagyobb tankjuk M! meg PZ4 volt. Többi tier 3-4 kis szar :) -
R3nton #62995 akkor biztos hétvégén lesz